Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
UmaX wrote:To se neko rjesava stare 4G opreme pa nama uvalili. I mi jos trebamo bit sretni s tim.
Hocu 5G do kraja godine. 5G se uvodi, ne 4G.
Čime ćeš uhvatiti 5G? Nema telefona za 5G osim S10+ za južnokorejsko tržište koji opet ne bi radio u EU.
5G je još uvijek u fazi razvoja. Ne zna se koji će standard biti, koji opseg koristiti, ništa. Ovo do sada su povremeni izleti pojedinih operatera. Dosta je to daleko od komercijalne upotrebe.
Kupicu ga ako treba, nije to problem.
Imao sam 4G telefon jos 2012. godine. Prije 6.5 godina otprilike. Sramota da tek sad uvode 4G. Kad nisu dosad, ne moraju nisad. A vidim narod se raduje.
UmaX wrote:To se neko rjesava stare 4G opreme pa nama uvalili. I mi jos trebamo bit sretni s tim.
Hocu 5G do kraja godine. 5G se uvodi, ne 4G.
Čime ćeš uhvatiti 5G? Nema telefona za 5G osim S10+ za južnokorejsko tržište koji opet ne bi radio u EU.
5G je još uvijek u fazi razvoja. Ne zna se koji će standard biti, koji opseg koristiti, ništa. Ovo do sada su povremeni izleti pojedinih operatera. Dosta je to daleko od komercijalne upotrebe.
Kupicu ga ako treba, nije to problem.
Imao sam 4G telefon jos 2012. godine. Prije 6.5 godina otprilike. Sramota da tek sad uvode 4G. Kad nisu dosad, ne moraju nisad. A vidim narod se raduje.
Ništa, ti nastavi onda koristiti 3G i maštati o 5G a mi ćemo se patiti na zastarjeloj 4G mreži.
Nemam sta mastat, bas me briga. Ne treba mi ni 4G ako cemo iskreno. Govorim samo kako cu nagodinu mozda kupit noviji telefon koji ce ko hljeb imat 5G, a mi tek uvodimo 4G. Ne znam kako ti nije jasna poenta.
UmaX wrote:Nemam sta mastat, bas me briga. Ne treba mi ni 4G ako cemo iskreno. Govorim samo kako cu nagodinu mozda kupit noviji telefon koji ce ko hljeb imat 5G, a mi tek uvodimo 4G. Ne znam kako ti nije jasna poenta.
Pa nije problem. Ako ti smeta 4G, imaš 3G i rahat. Ha ja...
4G+ je trenutno vrh mobilne tehnologije u komercijalnoj upotrebi.
Hajde, mora neko biti blizu Malte sa BH Mobile da odradi speedtest
Ja da sam negdje u Sarajevu sad bi otišao do Malte da odradim speedtest, ali iz Visokog mi se nikako ne isplati dolaziti.