Bodkin wrote:pa ako je cijeli strucni stab skupa sa trenerima najboljih klubova zemlje proizasao iz SFRJ skole, onda naravno da ima povezanosti
ok,da ne idemo u off topic
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Bodkin wrote:pa ako je cijeli strucni stab skupa sa trenerima najboljih klubova zemlje proizasao iz SFRJ skole, onda naravno da ima povezanosti
mislim da nećemo...vjerovatno.kakavdanakneiskustvu wrote:
necemo valjda i za 25 godina spominjati yu skolu kosarke
da, na 3. dnevniku...nisam gledao,ako je bilo na hrt to je kod nas zatamnjeno
jesam, nenamjerno, tvrdnja je dječakova -mislim da si me pomijesao sa nekim,to oko hrvatske kosarke
dječak sa šibicama » 15/05/2015 18:49
radostan dan wrote:
no dobro...evo, nek nije do struke. bašču i dalje imaju...što ne beru nove kukoče?
Ce da bude
Image
Image
ne brigaj ti za hrvatsku kosarku
Pogodio sam četvorku ali nije bilo teško ipak su ovo velesileputokaz1 wrote:Srbija,Francuska,Litvanija i Španija moja 4 orka
Iako čini mi se da sudije navlače Špancima,Francuzima,Grcima
Mali_Vuk wrote:Večeras je poslastica.
Objektivno ispali bi oni i sa Datomeom od Litvanije sinoć. Bez obzira što je isti kvalitetniji od Cousina, koji je sinoć odigrao dobro.It_is_a_Leclerc wrote:Talijani dođu u najjačem sastavu zadnjih godina i opet im se sjebe Datome, i evo ispadoše od Litvanije koja je došla osakaćena povredama.
Finalisti idu direktno. Od treceg do sedmog mjesta sticu pravo na ucescu u pre-olimpijskom turniru , bit ce ih tri , odakle ce pobjednici tih turnira bit plasirani direktno na OI !Bodkin wrote:to sam i ja negdje procitao. mozda cak i ovdje na forumuradostan dan wrote:i koja budala na tv-u ili u novinama reče - 7 ih ide na oi?
i ja cijelo vrijeme čekam četvrtfinale i navijam za rio...i sad saznajem - samo finalisti...![]()
![]()
rio je bitniji od zlata ili srebra.