Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nonchy wrote:Znaju li se imena ovih iz komisije? Imam osjecaj da su najzafrkaniji do sad
Izasli rezultati. 35 bodova najvise, hmm
Kako si prošla? Ja sam 29 i nije loše s obzirom da je 35 najviše.
Ovo su najgori rezultati do sada.
32. Zadovoljna sam.. Plasim se fizickog posto kazu da su ovi zeznuti haha
Imaš dobre bodove,obećavajuće. Možda ovaj put stvarno budeš unutra.
Pa fizičko je do sada uvijek bilo ok. I zašto stalno spominjete komisiju,jesu li zaista tako grozni?
Ne brinem ja nesto puno po pitanju fizicke spreme ,u aktivnom sam treningu baš dugo vremena. Jedini trcanje 9.36 min za 5-ice ,tu brzina trcanja nije ispod 11 km/h ,to me jedini malo zabrinjava ,al’ sva sreca nije eliminatorni.
Abdel__111 wrote:Ne brinem ja nesto puno po pitanju fizicke spreme ,u aktivnom sam treningu baš dugo vremena. Jedini trcanje 9.36 min za 5-ice ,tu brzina trcanja nije ispod 11 km/h ,to me jedini malo zabrinjava ,al’ sva sreca nije eliminatorni.
Tu brzina trcanja nije ispod 14km na sat ako mislimo na isto. 2400 za 9min 36sek?
pro_zajebant wrote:Ne moze iz Mostara niko na Racu. Daleko. Prije svakog konkursa se zna koliko i koga gdje fali i po tome se primaju kadeti. Nece nikad sve hrvate primiti sa juga, ako fali policajaca hrvatske nacionalnosti na sjeveru. Mora biti primljeno njih i sa sjevera radi tog rasporedjivanja. Gleda se i ta kilometraza.
Ne moze se to objasniti ovim sto se prijavljuju za GPBiH a misle da je uredjena kao Svcarska.
Ja sam vjerovatno jedina koja kada se "sprema" za fizicki jedem nenormalno slatka (sto inace ne) i na sami pomisao trcanja imam milion izgovora u glavi
Abdel__111 wrote:Kome je trcanje drago ? Volio bih ga vidit
Cuo sam da je u IX generaciji bio jedan fenomen koji je istrcao 2400 za 7.30 min.
Još je bilo takvih,sjećam se momka na jednom natječaju da je također istrčao tako nešto za oko 7 min. Poslije na nekom drugom natječaju na intervju mi je njegov brat (koji je izlazio i na taj natječaj prije,pa smo se upoznali) rekao da je prošao. Baš mi je bilo drago jer je dečko bio spreman. Imao je sreće jer je tada bilo mnogo onih koji su pali na ljekarskom,pa pozvan na dodatni intervju.
Cuo sam da je u IX generaciji bio jedan fenomen koji je istrcao 2400 za 7.30 min.
Još je bilo takvih,sjećam se momka na jednom natječaju da je također istrčao tako nešto za oko 7 min. Poslije na nekom drugom natječaju na intervju mi je njegov brat (koji je izlazio i na taj natječaj prije,pa smo se upoznali) rekao da je prošao. Baš mi je bilo drago jer je dečko bio spreman. Imao je sreće jer je tada bilo mnogo onih koji su pali na ljekarskom,pa pozvan na dodatni intervju.
Bila je cura u osmoj klasi koja je otrčala za kratko vrijeme i imala 35 bodova na fizičkom I upala je, iz drugog puta i baš mi je drago..
Isto tako ima momak kojeg sam vidjela u osmoj klasi, sjećam se da je imao kilo viška i morao je 29+ imati da prođe fizičko i jeste, vidjela sam ga na intervju. Isto tako sam ga vidjela sad na općem znanju i krivo mi je što takvi momci ne upadaju..
Bila je cura u osmoj klasi koja je otrčala za kratko vrijeme i imala 35 bodova na fizičkom I upala je, iz drugog puta i baš mi je drago..
Isto tako ima momak kojeg sam vidjela u osmoj klasi, sjećam se da je imao kilo viška i morao je 29+ imati da prođe fizičko i jeste, vidjela sam ga na intervju. Isto tako sam ga vidjela sad na općem znanju i krivo mi je što takvi momci ne upadaju..
Cura imala 35 bodova?
Ona je definitivno zasluženo dobila posao,realno.
Ja sam na fizičkom najviše imala 32 boda i to kad sam bila baš spremna,trudila se i imala volje