Obicne djevojke koje prodaju sex

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
bella_ciao

#976 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by bella_ciao »

Kolko muskaraca ovdje bi se jebalo za cifru i sta zene misle o tom? Jel i to nemoralno?
alkalna_baterija

#977 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by alkalna_baterija »

bella_ciao wrote:Kolko muskaraca ovdje bi se jebalo za cifru i sta zene misle o tom? Jel i to nemoralno?
kako apsurdno pitanje na temi gdje pričamo o muškarcima koji plaćaju da bi jebali :roll:
bella_ciao

#978 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by bella_ciao »

alkalna_baterija wrote:
bella_ciao wrote:Kolko muskaraca ovdje bi se jebalo za cifru i sta zene misle o tom? Jel i to nemoralno?
kako apsurdno pitanje na temi gdje pričamo o muškarcima koji plaćaju da bi jebali :roll:

Nije uopste apsurdno, pokusavam skontati cemu to kleto zgrazanje i moralisanje, odakle dolazi
madner

#979 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by madner »

Realno to je puno. Moja satnica je manja od 50 KM, tako da ne vidim kako joj mogu nuditi 200.
Big Ang

#980 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by Big Ang »

madner wrote:Realno to je puno. Moja satnica je manja od 50 KM, tako da ne vidim kako joj mogu nuditi 200.
To ti babo snizio platu? :eh:
Ramzess Veliki

#981 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by Ramzess Veliki »

alkalna_baterija wrote:
De ne petljaj se ... ja istina ne bih dao pare za seks ali ako bih mogao da zaradim pivo-dva ne bi mi bilo mrsko. :thumbup:

Stani malo ... koliko ono žene traže za seks? Da ne obaram tržišnu cijenu ... 8-)
PurpleSky

#982 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by PurpleSky »

Meni fkt te djevojke ne smetaju, čak bih to i legalizovala, jer mislim da bi se na taj način vršila malo veća kontrola, i da bi se manje širile bolešćure. Mislim da se njima stvarno nije lako svaki dan osjećati kao govno, prljavo i bezvrijedno, tako da ako su one izabrale tako.. pa Bože moj. Meni je eto lakše bilo završiti fax, a mislim da bi i njima, ali njihova stvar.

Što se tiče partnera, meni bi bilo teško biti s nekim ko je posjećivao kurvu, jer mi to govori da je malo nesposoban :D. Na stranu što bi mi vazda smrdio i tako to. Ali to je moja lična stvar.
madner

#983 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by madner »

Pa zavrsile su i neke od njih faks.
Doduse to je obicno vec visi nivo od ovog obicnog.
alkalna_baterija

#984 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Ramzess Veliki wrote:
alkalna_baterija wrote:
De ne petljaj se ... ja istina ne bih dao pare za seks ali ako bih mogao da zaradim pivo-dva ne bi mi bilo mrsko. :thumbup:

Stani malo ... koliko ono žene traže za seks? Da ne obaram tržišnu cijenu ... 8-)
Ramo, ja od svega što si htio reći kontam samo prvu rečenicu. I moraću te razočarati, moram se upetljat, jer ovo je forum i svi pišemo na temama koje su nam zanimljive, jel... :D
Ramzess Veliki

#985 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by Ramzess Veliki »

PurpleSky wrote:Meni fkt te djevojke ne smetaju, čak bih to i legalizovala, jer mislim da bi se na taj način vršila malo veća kontrola, i da bi se manje širile bolešćure. Mislim da se njima stvarno nije lako svaki dan osjećati kao govno, prljavo i bezvrijedno, tako da ako su one izabrale tako.. pa Bože moj. Meni je eto lakše bilo završiti fax, a mislim da bi i njima, ali njihova stvar.

Što se tiče partnera, meni bi bilo teško biti s nekim ko je posjećivao kurvu, jer mi to govori da je malo nesposoban :D. Na stranu što bi mi vazda smrdio i tako to. Ali to je moja lična stvar.
Podržavam. Legalizirati i staviti pod kontrolu, finansijsku, zdravstvenu itd.
Time bi se iskorijenila nelegalna prostitucija i trgovina ljudima, a osobe koje rade taj posao bi se zaštitile od nasilja, bolesti ... novac bi se vrtio kroz platni sistem a od poreza bi se plaćalo školstvo, zaštitila Vjetrenica ...
Big Ang

#986 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by Big Ang »

e čuj školstvo
PurpleSky

#987 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by PurpleSky »

madner wrote:Pa zavrsile su i neke od njih faks.

Jašta, baš bi se prodavala dedama pored inžinjerske plate :D Jedino ako je neka nimfomanka, onda ok. Al' takve od satiranja ne mogu ni završiti ozbiljniji fax. :D
Ramzess Veliki

#988 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by Ramzess Veliki »

alkalna_baterija wrote: Ramo, ja od svega što si htio reći kontam samo prvu rečenicu. I moraću te razočarati, moram se upetljat, jer ovo je forum i svi pišemo na temama koje su nam zanimljive, jel... :D
Ma mislio sam da ne napadaš profesiju koja ima budućnost pred sobom odmah na prvu ... neka da i muški zarade koji slatki novac. :D
Ramzess Veliki

#989 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by Ramzess Veliki »

Big Ang wrote:e čuj školstvo
Da ... a otvorila bi se i dodatna radna mjesta, kao sekretarice ... :D
alkalna_baterija

#990 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Ramzess Veliki wrote:
alkalna_baterija wrote: Ramo, ja od svega što si htio reći kontam samo prvu rečenicu. I moraću te razočarati, moram se upetljat, jer ovo je forum i svi pišemo na temama koje su nam zanimljive, jel... :D
Ma mislio sam da ne napadaš profesiju koja ima budućnost pred sobom odmah na prvu ... neka da i muški zarade koji slatki novac. :D
Ah da, izvinjavam se. :D
Jokericious

#991 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by Jokericious »

alkalna_baterija wrote: rekoh ti već, družile smo se dugo, valjda su kontale i mene uvući u posao, pa mi pričale :D
otkud ja znam što su mi se hvalile, valjda zato jer su ponosne dokle su dobacile :)
Ne mogu da vjerujem da si ti u takvom drustvu bila. Dobro to vjerovatno se ko djeca igrali ispred zgrade. :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#992 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by _BataZiv_0809 »

JThomas wrote:sad je moraliziranje otišlo do te mjere da se isčuđujemo kako neko uopšte zna osobe koje se guze za pare.

jel ja moram to i koristiti da bih znao da se većina voditeljica i manekenki guzi za pare na ovaj ili onaj način, da bih znao žene koje su posao dobile kokom, da bih znao kafane gdje ima i to ako hoćeš...? moram biti od tog posla da bi znao da to ima i otprilike gdje ima? naravno da ne moram. nisam, i pri ovoj svijesti i ne bih. ali nisam ni slijep kod očiju i još da to prikazujem kao moralnu kvalitetu, eto ja se družim samo sa finim svijetom pa to ne znam.
Potpis :izet:
Ramzess Veliki

#993 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by Ramzess Veliki »

Jokericious wrote:
alkalna_baterija wrote: rekoh ti već, družile smo se dugo, valjda su kontale i mene uvući u posao, pa mi pričale :D
otkud ja znam što su mi se hvalile, valjda zato jer su ponosne dokle su dobacile :)
Ne mogu da vjerujem da si ti u takvom drustvu bila. Dobro to vjerovatno se ko djeca igrali ispred zgrade. :D
Da ... a ovamo smo kao prijatelji, a nije me htjela upoznati ... :twisted:
madner

#994 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by madner »

PurpleSky wrote:

Jašta, baš bi se prodavala dedama pored inžinjerske plate :D Jedino ako je neka nimfomanka, onda ok. Al' takve od satiranja ne mogu ni završiti ozbiljniji fax. :D
Pa zavrsiti faks nije isto kao i dobiti posao imati visoku platu.

Sta da radi djevojka koja je zavrsila likovnu akademiju a mora se vratiti kuci ako se ne zaposli? Izabrao sam namjerno fakultet koji je bezazlen jer svi znamo da na likovnoj akademiji rade samo najbolje stele. :D
alkalna_baterija

#995 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Ramzess Veliki wrote:
Jokericious wrote:
Da ... a ovamo smo kao prijatelji, a nije me htjela upoznati ... :twisted:
Ramo, mlađahno je ovo za tebe bolan, gdje bi mi duša :D

Joker, imaš objašnjenje u pp-u otkud ja s njima :)
PurpleSky

#996 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by PurpleSky »

madner wrote:
PurpleSky wrote:

Pa zavrsiti faks nije isto kao i dobiti posao imati visoku platu.

Sta da radi djevojka koja je zavrsila likovnu akademiju a mora se vratiti kuci ako se ne zaposli? Izabrao sam namjerno fakultet koji je bezazlen jer svi znamo da na likovnoj akademiji rade samo najbolje stele. :D
Ako je iole potencijal, snaći će se pošteno. :) Na kraju krajeva, otići iz :bih: .

A inače, kada vidim te djevojke, sve im pamet iz očiju šiklja. :D
alkalna_baterija

#997 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Jah, eto ko treba ti n'aka pamet da završiš danas većinu fakulteta... :roll:
supercali

#998 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by supercali »

Baterijo daj te meni ovamo da ih vodim na makjato
madner

#999 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by madner »

Gdje da ode neko sa drustvenim smjerom? Pa na granici im pucaju stembilje da su nepozeljni. :roll:

No svakako smo govorili o djevojkama bez potencijala, sta one da rade?
supercali

#1000 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex

Post by supercali »

A i ove sto zavrse mnoge ispite su polozile rasirenih nogu
Trebamo li se sjetiti onog golica ili kako bi onaj s pravnog u tz i slicno
Post Reply