Obicne djevojke koje prodaju sex
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
bella_ciao
#976 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Kolko muskaraca ovdje bi se jebalo za cifru i sta zene misle o tom? Jel i to nemoralno?
- alkalna_baterija
#977 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
kako apsurdno pitanje na temi gdje pričamo o muškarcima koji plaćaju da bi jebalibella_ciao wrote:Kolko muskaraca ovdje bi se jebalo za cifru i sta zene misle o tom? Jel i to nemoralno?
-
bella_ciao
#978 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
alkalna_baterija wrote:kako apsurdno pitanje na temi gdje pričamo o muškarcima koji plaćaju da bi jebalibella_ciao wrote:Kolko muskaraca ovdje bi se jebalo za cifru i sta zene misle o tom? Jel i to nemoralno?
Nije uopste apsurdno, pokusavam skontati cemu to kleto zgrazanje i moralisanje, odakle dolazi
- madner
#979 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Realno to je puno. Moja satnica je manja od 50 KM, tako da ne vidim kako joj mogu nuditi 200.
- Big Ang
#980 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
To ti babo snizio platu?madner wrote:Realno to je puno. Moja satnica je manja od 50 KM, tako da ne vidim kako joj mogu nuditi 200.
- Ramzess Veliki
#981 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
De ne petljaj se ... ja istina ne bih dao pare za seks ali ako bih mogao da zaradim pivo-dva ne bi mi bilo mrsko.alkalna_baterija wrote:kako apsurdno pitanje na temi gdje pričamo o muškarcima koji plaćaju da bi jebalibella_ciao wrote:Kolko muskaraca ovdje bi se jebalo za cifru i sta zene misle o tom? Jel i to nemoralno?
Stani malo ... koliko ono žene traže za seks? Da ne obaram tržišnu cijenu ...
-
PurpleSky
#982 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Meni fkt te djevojke ne smetaju, čak bih to i legalizovala, jer mislim da bi se na taj način vršila malo veća kontrola, i da bi se manje širile bolešćure. Mislim da se njima stvarno nije lako svaki dan osjećati kao govno, prljavo i bezvrijedno, tako da ako su one izabrale tako.. pa Bože moj. Meni je eto lakše bilo završiti fax, a mislim da bi i njima, ali njihova stvar.
Što se tiče partnera, meni bi bilo teško biti s nekim ko je posjećivao kurvu, jer mi to govori da je malo nesposoban
. Na stranu što bi mi vazda smrdio i tako to. Ali to je moja lična stvar.
Što se tiče partnera, meni bi bilo teško biti s nekim ko je posjećivao kurvu, jer mi to govori da je malo nesposoban
- madner
#983 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Pa zavrsile su i neke od njih faks.
Doduse to je obicno vec visi nivo od ovog obicnog.
- alkalna_baterija
#984 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Ramo, ja od svega što si htio reći kontam samo prvu rečenicu. I moraću te razočarati, moram se upetljat, jer ovo je forum i svi pišemo na temama koje su nam zanimljive, jel...Ramzess Veliki wrote:De ne petljaj se ... ja istina ne bih dao pare za seks ali ako bih mogao da zaradim pivo-dva ne bi mi bilo mrsko.alkalna_baterija wrote:kako apsurdno pitanje na temi gdje pričamo o muškarcima koji plaćaju da bi jebalibella_ciao wrote:Kolko muskaraca ovdje bi se jebalo za cifru i sta zene misle o tom? Jel i to nemoralno?![]()
Stani malo ... koliko ono žene traže za seks? Da ne obaram tržišnu cijenu ...
- Ramzess Veliki
#985 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Podržavam. Legalizirati i staviti pod kontrolu, finansijsku, zdravstvenu itd.PurpleSky wrote:Meni fkt te djevojke ne smetaju, čak bih to i legalizovala, jer mislim da bi se na taj način vršila malo veća kontrola, i da bi se manje širile bolešćure. Mislim da se njima stvarno nije lako svaki dan osjećati kao govno, prljavo i bezvrijedno, tako da ako su one izabrale tako.. pa Bože moj. Meni je eto lakše bilo završiti fax, a mislim da bi i njima, ali njihova stvar.
Što se tiče partnera, meni bi bilo teško biti s nekim ko je posjećivao kurvu, jer mi to govori da je malo nesposoban. Na stranu što bi mi vazda smrdio i tako to. Ali to je moja lična stvar.
Time bi se iskorijenila nelegalna prostitucija i trgovina ljudima, a osobe koje rade taj posao bi se zaštitile od nasilja, bolesti ... novac bi se vrtio kroz platni sistem a od poreza bi se plaćalo školstvo, zaštitila Vjetrenica ...
- Big Ang
#986 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
e čuj školstvo
-
PurpleSky
#987 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
madner wrote:Pa zavrsile su i neke od njih faks.
Jašta, baš bi se prodavala dedama pored inžinjerske plate
- Ramzess Veliki
#988 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Ma mislio sam da ne napadaš profesiju koja ima budućnost pred sobom odmah na prvu ... neka da i muški zarade koji slatki novac.alkalna_baterija wrote: Ramo, ja od svega što si htio reći kontam samo prvu rečenicu. I moraću te razočarati, moram se upetljat, jer ovo je forum i svi pišemo na temama koje su nam zanimljive, jel...
- Ramzess Veliki
#989 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Da ... a otvorila bi se i dodatna radna mjesta, kao sekretarice ...Big Ang wrote:e čuj školstvo
- alkalna_baterija
#990 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Ah da, izvinjavam se.Ramzess Veliki wrote:Ma mislio sam da ne napadaš profesiju koja ima budućnost pred sobom odmah na prvu ... neka da i muški zarade koji slatki novac.alkalna_baterija wrote: Ramo, ja od svega što si htio reći kontam samo prvu rečenicu. I moraću te razočarati, moram se upetljat, jer ovo je forum i svi pišemo na temama koje su nam zanimljive, jel...
-
Jokericious
#991 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Ne mogu da vjerujem da si ti u takvom drustvu bila. Dobro to vjerovatno se ko djeca igrali ispred zgrade.alkalna_baterija wrote: rekoh ti već, družile smo se dugo, valjda su kontale i mene uvući u posao, pa mi pričale
otkud ja znam što su mi se hvalile, valjda zato jer su ponosne dokle su dobacile
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#992 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
PotpisJThomas wrote:sad je moraliziranje otišlo do te mjere da se isčuđujemo kako neko uopšte zna osobe koje se guze za pare.
jel ja moram to i koristiti da bih znao da se većina voditeljica i manekenki guzi za pare na ovaj ili onaj način, da bih znao žene koje su posao dobile kokom, da bih znao kafane gdje ima i to ako hoćeš...? moram biti od tog posla da bi znao da to ima i otprilike gdje ima? naravno da ne moram. nisam, i pri ovoj svijesti i ne bih. ali nisam ni slijep kod očiju i još da to prikazujem kao moralnu kvalitetu, eto ja se družim samo sa finim svijetom pa to ne znam.
- Ramzess Veliki
#993 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Da ... a ovamo smo kao prijatelji, a nije me htjela upoznati ...Jokericious wrote:Ne mogu da vjerujem da si ti u takvom drustvu bila. Dobro to vjerovatno se ko djeca igrali ispred zgrade.alkalna_baterija wrote: rekoh ti već, družile smo se dugo, valjda su kontale i mene uvući u posao, pa mi pričale
otkud ja znam što su mi se hvalile, valjda zato jer su ponosne dokle su dobacile
- madner
#994 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Pa zavrsiti faks nije isto kao i dobiti posao imati visoku platu.PurpleSky wrote:madner wrote:Pa zavrsile su i neke od njih faks.
Jašta, baš bi se prodavala dedama pored inžinjerske plateJedino ako je neka nimfomanka, onda ok. Al' takve od satiranja ne mogu ni završiti ozbiljniji fax.
Sta da radi djevojka koja je zavrsila likovnu akademiju a mora se vratiti kuci ako se ne zaposli? Izabrao sam namjerno fakultet koji je bezazlen jer svi znamo da na likovnoj akademiji rade samo najbolje stele.
- alkalna_baterija
#995 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Ramo, mlađahno je ovo za tebe bolan, gdje bi mi dušaRamzess Veliki wrote:Da ... a ovamo smo kao prijatelji, a nije me htjela upoznati ...Jokericious wrote:Ne mogu da vjerujem da si ti u takvom drustvu bila. Dobro to vjerovatno se ko djeca igrali ispred zgrade.alkalna_baterija wrote: rekoh ti već, družile smo se dugo, valjda su kontale i mene uvući u posao, pa mi pričale
Joker, imaš objašnjenje u pp-u otkud ja s njima
-
PurpleSky
#996 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Ako je iole potencijal, snaći će se pošteno.madner wrote:Pa zavrsiti faks nije isto kao i dobiti posao imati visoku platu.PurpleSky wrote:madner wrote:Pa zavrsile su i neke od njih faks.
Jašta, baš bi se prodavala dedama pored inžinjerske plateJedino ako je neka nimfomanka, onda ok. Al' takve od satiranja ne mogu ni završiti ozbiljniji fax.
Sta da radi djevojka koja je zavrsila likovnu akademiju a mora se vratiti kuci ako se ne zaposli? Izabrao sam namjerno fakultet koji je bezazlen jer svi znamo da na likovnoj akademiji rade samo najbolje stele.
A inače, kada vidim te djevojke, sve im pamet iz očiju šiklja.
- alkalna_baterija
#997 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Jah, eto ko treba ti n'aka pamet da završiš danas većinu fakulteta... 
- supercali
#998 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Baterijo daj te meni ovamo da ih vodim na makjato
- madner
#999 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
Gdje da ode neko sa drustvenim smjerom? Pa na granici im pucaju stembilje da su nepozeljni.
No svakako smo govorili o djevojkama bez potencijala, sta one da rade?
No svakako smo govorili o djevojkama bez potencijala, sta one da rade?
- supercali
#1000 Re: Obicne djevojke koje prodaju sex
A i ove sto zavrse mnoge ispite su polozile rasirenih nogu
Trebamo li se sjetiti onog golica ili kako bi onaj s pravnog u tz i slicno
Trebamo li se sjetiti onog golica ili kako bi onaj s pravnog u tz i slicno