elSaik wrote:Kažu šalala i nikog više u sobi ne možeš čuti.
Sarajevski derbi
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- smoki_choko
#976 Re: Sarajevski derbi
- fosil
#977 Re: Sarajevski derbi
U kojoj sobi, onoj sto je izgorila ili sto se iz nje prodaju navijacki rekviziti?elSaik wrote:Kažu šalala i nikog više u sobi ne možeš čuti.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#978 Re: Sarajevski derbi
drago mi je da ste TOLIKO PONOSNI na to sto se punih 5-10 minuta culi vise sa relativno istim omjerom navijaca ( sjever-jug ), sa salalalanjem naravno .
e da, posebno ste se istakli parolom i STRASNOM bakljadom
e da, posebno ste se istakli parolom i STRASNOM bakljadom
Last edited by Velkoski on 08/05/2011 19:18, edited 1 time in total.
- smoki_choko
#979 Re: Sarajevski derbi
podijelice 1000 megafon po sjeveru za sljedecu utakmicu, ne bi li se sta culoHARISF wrote:na kosevu se podhitno treba natkrit sjever mozda bi se onda neka i njihova zaorila
- ganjeta
#980 Re: Sarajevski derbi
Da se natkrije sjever inace nema vas na mapiRichard Wagner wrote:ganjeta wrote:Americka vlada je objavila detalje gdje se skrivao Osama. Prostorija je mracna i zapustena, godinama u nju niko usao nije. Na vratima je natpis "Trofejna sala FK Sarajevo"![]()
Šta kažu ženske na tvoj šarm i humor?
-
LSD
#981 Re: Sarajevski derbi
Drago mi je što ste culi bar šalala jer mi vas nismo nikako

- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#982 Re: Sarajevski derbi
naravno da nisteLSD wrote:Drago mi je što ste culi bar šalala jer mi vas nismo nikako![]()
- ledeni_caj
#983 Re: Sarajevski derbi
Svako negiranje dominacije bordo strane je ravno ludilu. Snimak tekme, crno na bijelo.pOZz wrote:Prvo poluvrijeme (408 MB)http://www.megaupload.com/?d=V4RIZXGB
Drugo poluvrijeme (419 MB)http://www.megaupload.com/?d=22MQX5E5
Sigurno će biti onih koji žele opet pogledati tekmu.
- smoki_choko
#984 Re: Sarajevski derbi
jesi to i ti bio s nama, a ti si onaj u bordo dresu sto su ga olesili na juguleet wrote:naravno da nisteLSD wrote:Drago mi je što ste culi bar šalala jer mi vas nismo nikako![]()
![]()
dosao da slusa navijanje sa sjevera
Last edited by smoki_choko on 08/05/2011 19:24, edited 1 time in total.
-
LSD
#985 Re: Sarajevski derbi
Solidna vam je koreografija (da vas malo pohvalim , a ne vi sami jer to ne ide nikako)...parola bezveze, ustvari reklama za manijake i Željuleet wrote:naravno da nisteLSD wrote:Drago mi je što ste culi bar šalala jer mi vas nismo nikako![]()
![]()
Ali dobro, to je neka vrsta kompenzacije za samo NEnavijanje...pozeri
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#986 Re: Sarajevski derbi
Izvlace se na to kao "ma ne gledao onaj jad od utakmice ponovo" a ja bas zbog toga pogledao da cujem i cujem samo kad tjeraju divlje svinje "salalalalalalala"ledeni_caj wrote:Svako negiranje dominacije bordo strane je ravno ludilu. Snimak tekme, crno na bijelo.pOZz wrote:Prvo poluvrijeme (408 MB)http://www.megaupload.com/?d=V4RIZXGB
Drugo poluvrijeme (419 MB)http://www.megaupload.com/?d=22MQX5E5
Sigurno će biti onih koji žele opet pogledati tekmu.
Majorizacija manijaka i od strane BHT-a
Last edited by bordo gandalf on 08/05/2011 19:27, edited 1 time in total.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#987 Re: Sarajevski derbi
jok jasmoki_choko wrote:jesi to i ti bio s nama, a ti si onaj u bordo dresu sto su ga olesili na juguleet wrote:naravno da nisteLSD wrote:Drago mi je što ste culi bar šalala jer mi vas nismo nikako![]()
![]()
nego, jesil' ti s nama bio posto vidim da dobro znas kad ste se culi a kad ne ?
- kamen spoticanja
#988 Re: Sarajevski derbi
objektivno pite bolje i na tribinama i na terenu...da sudija nije siljio za zelju ,sarajevo bi dobilo glat 
- smoki_choko
#989 Re: Sarajevski derbi
ja sam u lozi bio, sve se culo da se niste culileet wrote: jok ja
- smoki_choko
#990 Re: Sarajevski derbi
jel to promaha udarila, hoce to kad se previse vremena boravi na prozorukamen spoticanja wrote:objektivno pite bolje i na tribinama i na terenu...da sudija nije siljio za zelju ,sarajevo bi dobilo glat
- bordo gandalf
#991 Re: Sarajevski derbi
smoki_choko wrote:ja sam u lozi bio, sve se culo da se niste culileet wrote: jok ja
gdje si sad tacno biosmoki_choko wrote: jesi to i ti bio s nama, a ti si onaj u bordo dresu sto su ga olesili na jugu![]()
![]()
dosao da slusa navijanje sa sjevera![]()
- stochar
#992 Re: Sarajevski derbi
ne mogu da vjerujem: liga ne valja ni pet para, u takvoj ligi sinocnja utakmica jedna od najgorih, ne zna se ni zbog cega se liga uopste igra jer ako se ne ukine suspenzija niko nigdje ne ide, a ovi se svadjaju ko je bolje navijao. hahaha, presmijeshno. isto k'o da ti kocnice otkazhu i zabijesh se u zid, pa se hvalis kako imas nove ratkape.
p.s. kad sam se vec upetlj'o, fakat moram prokomentarisati da mi je bilo smijesno kad sam na sjeveru vidio transparent 'Mrzim Zeljeznicar'. kad sam isao na utakmice, a isao sam nekoliko godina redovno, isao sam da navijam za svoj klub, a ne protiv drugog. isao sam i na tekme protiv Iskre, i protiv Rudara iz Kaknja, i Celika, i Slobode, i jednako navij'o za svoj klub. nije mi palo na pamet da nosim trans 'Mrzim Sarajevo' ili 'Mrzim Celik', jer ih u biti nikada nisam mrzio niti sam vidio razloga da svoje vrijeme trosim na mrznju prema drugom klubu i pravljenje hejterskih transparenata. rivalitet jeste bio veci nego s drugim skupinama, veci je bio gust navijati kad s druge strane imas veci broj navijaca suprotnog tima, ali tolika opsjednutost klubom za koji ne navijas se zove kompleks i osjecaj nize vrijednosti.
p.s. kad sam se vec upetlj'o, fakat moram prokomentarisati da mi je bilo smijesno kad sam na sjeveru vidio transparent 'Mrzim Zeljeznicar'. kad sam isao na utakmice, a isao sam nekoliko godina redovno, isao sam da navijam za svoj klub, a ne protiv drugog. isao sam i na tekme protiv Iskre, i protiv Rudara iz Kaknja, i Celika, i Slobode, i jednako navij'o za svoj klub. nije mi palo na pamet da nosim trans 'Mrzim Sarajevo' ili 'Mrzim Celik', jer ih u biti nikada nisam mrzio niti sam vidio razloga da svoje vrijeme trosim na mrznju prema drugom klubu i pravljenje hejterskih transparenata. rivalitet jeste bio veci nego s drugim skupinama, veci je bio gust navijati kad s druge strane imas veci broj navijaca suprotnog tima, ali tolika opsjednutost klubom za koji ne navijas se zove kompleks i osjecaj nize vrijednosti.
Last edited by stochar on 08/05/2011 19:35, edited 1 time in total.
- kamen spoticanja
#993 Re: Sarajevski derbi
hajde ba...budi jednom u zivotu objektivan...pite vas poderale na tribinama,na terenu oni za pedalj bolji...i sudija los...siljio vamasmoki_choko wrote:jel to promaha udarila, hoce to kad se previse vremena boravi na prozorukamen spoticanja wrote:objektivno pite bolje i na tribinama i na terenu...da sudija nije siljio za zelju ,sarajevo bi dobilo glat
-
Cafe Camargue
#994 Re: Sarajevski derbi
nisi ti pratio temu od početka izgleda... to ti se zove MAJORIZACIJAstochar wrote:ali tolika opsjednutost klubom za koji ne navijas se zove kompleks i osjecaj nize vrijednosti.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#995 Re: Sarajevski derbi
udarila ga promaha pa se ne sjeca bas najboljerashtiman wrote:smoki_choko wrote:ja sam u lozi bio, sve se culo da se niste culileet wrote: jok ja
nego, jesil' ti s nama bio posto vidim da dobro znas kad ste se culi a kad ne ?gdje si sad tacno biosmoki_choko wrote: jesi to i ti bio s nama, a ti si onaj u bordo dresu sto su ga olesili na jugu![]()
![]()
s obzirom na losu memoriju, njegove ocjene navijanja nisu relevantne
Last edited by Velkoski on 08/05/2011 19:36, edited 1 time in total.
- smoki_choko
#996 Re: Sarajevski derbi
prvo na jugu parashtiman wrote:smoki_choko wrote:ja sam u lozi bio, sve se culo da se niste culileet wrote: jok ja
nego, jesil' ti s nama bio posto vidim da dobro znas kad ste se culi a kad ne ?gdje si sad tacno biosmoki_choko wrote: jesi to i ti bio s nama, a ti si onaj u bordo dresu sto su ga olesili na jugu![]()
![]()

na zapad
- smoki_choko
#997 Re: Sarajevski derbi
ne provalju seleet wrote: udarila ga promaha pa se ne sjeca bas najbolje
s obzirom na losu memoriju, njegove ocjene navijanja nisu relevantne
- bordo gandalf
#998 Re: Sarajevski derbi
i pravo u lozu....ne znas ni slagati 
- smoki_choko
#999 Re: Sarajevski derbi
idi popiji jedan apaurin pa se vrati na spavanje, dobices upalu jajnika od sjedenja na prozoru 90 minutakamen spoticanja wrote:hajde ba...budi jednom u zivotu objektivan...pite vas poderale na tribinama,na terenu oni za pedalj bolji...i sudija los...siljio vamasmoki_choko wrote:jel to promaha udarila, hoce to kad se previse vremena boravi na prozorukamen spoticanja wrote:objektivno pite bolje i na tribinama i na terenu...da sudija nije siljio za zelju ,sarajevo bi dobilo glat
- smoki_choko
#1000 Re: Sarajevski derbi
sta se ima tu slagatirashtiman wrote:i pravo u lozu....ne znas ni slagati