Žene pitaju žene
-
kapučino
#976 Re: Žene pitaju žene
poceli o kupacim a zavrsili sa djeverusama

-
Keiko
#977 Re: Žene pitaju žene
Tradicionalno, biti djeverusa je cast i privilegija, isto kao i kum(a).kapučino wrote:poceli o kupacim a zavrsili sa djeverusama![]()
- berenice
#978 Re: Žene pitaju žene
Koma jeste, ali, brate, mozak mi se smežura kad čitam i kontam o čemu on priča...cLo wrote:Nemoj ga boga ti nahuškavatBig Ang wrote:Pa nek ti pise na pp.cLo wrote:Samo ti Zviz piši, ja te volim čitat, popraviš mi dan skroz naskroz
...Interesantan je bona Zviz
- WildRedRose
#979 Re: Žene pitaju žene
Zene, neka Zviza, sta vam je

-
Safet90
#980 Re: Žene pitaju žene
Humanitarna akcija -Žena ženi-
http://www.miz-mostar.com/index.php/k-e ... -%C5%BEeni
Akcija „Žena ženi“ je uspješno sprovedena i u gradu na Neretvi. U organizaciji Kulturno-edukativnog centra za ženu Sehara, ova humanitarna akcija je trajala u periodu od 22. do 27.5.2014.godine.
Mostarke su poklonile setove higijenskih potrepština ženama sa poplavljenih područja. Stotinu osamdeset šest paketa će u narednim danima biti privremena pomoć ženama kojima je to najpotrebnije u ovim, za njih, vrlo teškim danima
Nesumnjivo je da će se poslije ove humanitarne pomoći sklopiti mnoga nova prijateljstva. Svaka pružena ruka, sa sobom nosi i čarobnu priču koja će pružiti utjehu njima, ženama drhtave ruke i suznih očiju.
Pali se svjetlo u tmini, ne tako blještavo ali dovoljno jako da izmami osmijeh na licu i olakša bar djelić njene sudbine. Svaki poklon paket nosi pisamce, riječi podrške namijenjeno upravo onoj ženi kojoj je i uručeno. Onoj ranjenoj, ženinoj duši, koja u isto vrijeme i plače nad svojom sudbinom i bori se za bolje sutra svoje porodice.
Ta stamena žena, kojoj nije samo poplava uništila sve ono što je godinama gradila, ne, nije samo to. Bilo je poplava...u različitim oblicima. Ali, ona će, baš kao i sve njene životne „ poplave“ da posuši i nastavi graditi i privređivati. Ona, jednostavno, ne zna drugačije. Ta žena, dubokih bosanskih korijena, kojoj se zapisa da bude tako i kojoj se propisa da bude ovakva. Ponosna, prkosna i borbena i na kraju samo žena.
Posebno se zahvaljujemo donatorima koji su podržali ovu akciju, a to su Osnovna škola Drežnica i žene iz Saudijske Arabije, kao i svim volonterkama koje su učestvovale u sprovođenju ove akcije, nesebično poklanjajući svoje vrijeme i ljubav.
Volonterke koje su bile na usluzi svih 5 dana trajanja akcije su učenice Karađoz-begove medrese a sve to uz Seharin tim.
Jedina želja svih nas je da ublažimo bol našim sugrađankama i da ovom gestom ostavimo pozitivan trag u njihovim životima.
Kulturno-edukativni centar za ženu "Sehara"
http://www.miz-mostar.com/index.php/k-e ... -%C5%BEeni
Akcija „Žena ženi“ je uspješno sprovedena i u gradu na Neretvi. U organizaciji Kulturno-edukativnog centra za ženu Sehara, ova humanitarna akcija je trajala u periodu od 22. do 27.5.2014.godine.
Mostarke su poklonile setove higijenskih potrepština ženama sa poplavljenih područja. Stotinu osamdeset šest paketa će u narednim danima biti privremena pomoć ženama kojima je to najpotrebnije u ovim, za njih, vrlo teškim danima
Nesumnjivo je da će se poslije ove humanitarne pomoći sklopiti mnoga nova prijateljstva. Svaka pružena ruka, sa sobom nosi i čarobnu priču koja će pružiti utjehu njima, ženama drhtave ruke i suznih očiju.
Pali se svjetlo u tmini, ne tako blještavo ali dovoljno jako da izmami osmijeh na licu i olakša bar djelić njene sudbine. Svaki poklon paket nosi pisamce, riječi podrške namijenjeno upravo onoj ženi kojoj je i uručeno. Onoj ranjenoj, ženinoj duši, koja u isto vrijeme i plače nad svojom sudbinom i bori se za bolje sutra svoje porodice.
Ta stamena žena, kojoj nije samo poplava uništila sve ono što je godinama gradila, ne, nije samo to. Bilo je poplava...u različitim oblicima. Ali, ona će, baš kao i sve njene životne „ poplave“ da posuši i nastavi graditi i privređivati. Ona, jednostavno, ne zna drugačije. Ta žena, dubokih bosanskih korijena, kojoj se zapisa da bude tako i kojoj se propisa da bude ovakva. Ponosna, prkosna i borbena i na kraju samo žena.
Posebno se zahvaljujemo donatorima koji su podržali ovu akciju, a to su Osnovna škola Drežnica i žene iz Saudijske Arabije, kao i svim volonterkama koje su učestvovale u sprovođenju ove akcije, nesebično poklanjajući svoje vrijeme i ljubav.
Volonterke koje su bile na usluzi svih 5 dana trajanja akcije su učenice Karađoz-begove medrese a sve to uz Seharin tim.
Jedina želja svih nas je da ublažimo bol našim sugrađankama i da ovom gestom ostavimo pozitivan trag u njihovim životima.
Kulturno-edukativni centar za ženu "Sehara"
- cLo
#981 Re: Žene pitaju žene
Divi mu avatarberenice wrote:
Koma jeste, ali, brate, mozak mi se smežura kad čitam i kontam o čemu on priča...
- šatirana_ljubičica
#982 Re: Žene pitaju žene
Otvorite fb grupu ''svi mi koji volimo Zviza'' 
- Big Ang
#983 Re: Žene pitaju žene
al fakatšatirana_ljubičica wrote:Otvorite fb grupu ''svi mi koji volimo Zviza''
- WildRedRose
#984 Re: Žene pitaju žene
šatirana_ljubičica wrote:Otvorite fb grupu ''svi mi koji volimo Zviza''
- Zviz
- Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam
#985 Re: Žene pitaju žene
Jos samo da vam je viditi moje cvrsto dupe 
- Zviz
#986 Re: Žene pitaju žene
Niemand weiß, was die Zukunft bringtBig Ang wrote:al fakatšatirana_ljubičica wrote:Otvorite fb grupu ''svi mi koji volimo Zviza''
- WildRedRose
#987 Re: Žene pitaju žene
zviz, uz tebe smo. ne daj se napakositiZviz wrote:Jos samo da vam je viditi moje cvrsto dupe
- cLo
#988 Re: Žene pitaju žene
jači si od sudbine, mogu samo da te mrze oni što te ne voleWildRedRose wrote:zviz, uz tebe smo. ne daj se napakositiZviz wrote:Jos samo da vam je viditi moje cvrsto dupe![]()
- WildRedRose
#990 Re: Žene pitaju žene
Za cudo
haj' nas i na ''foe''

- šatirana_ljubičica
#991 Re: Žene pitaju žene
- Zviz
#993 Re: Žene pitaju žene
Na koji tecaj?Big Ang wrote:Prijavila sam vas. Sve.
- WildRedRose
#994 Re: Žene pitaju žene
nekima se uskracuje sloboda izrazavanjašatirana_ljubičica wrote:šta se ovdje događa?
- Zviz
#996 Re: Žene pitaju žene
Draga Big Ang pises nepuna 22 posta dnevno, momka nes naci bas preko ovog foruma, a da blind date valja cemu nebi ga nazvali po onemogucem stanju ... ja ti dajem jedan prijedlog idi na onaj faca-book i pokusaj procani ono sto trazis ako vec u sredini gdje si nemaBig Ang wrote:Prijavila sam vas. Sve.
- Big Ang
#997 Re: Žene pitaju žene
Molim Lady da zamandali temu. Hvala.
- šatirana_ljubičica
#998 Re: Žene pitaju žene
Zviz, zašto napadaš Ang?
- Zviz
#999 Re: Žene pitaju žene
šatirana_ljubičica wrote:Otvorite fb grupu ''svi mi koji volimo Zviza''
- Zviz
#1000 Re: Žene pitaju žene
Nija uopste napad, dobro piznam ja neznam to fino zapakovati, pa zvuci direktno, arogantno, cinicno, ali zlo nemislim, niti napadam, pokusajem samo biti dobar sto vecina nekiopca, jer se obratim na nacin kakv je takav i ljudi misle da se sa njima sprdam - dobro to je moj problem...šatirana_ljubičica wrote:Zviz, zašto napadaš Ang?