LSD wrote:ukopa ih ona zenicka klocina
Ima testise sto jes jes
Moderators: Charuga, Tomahawk11
LSD wrote:ukopa ih ona zenicka klocina
Bošnjaci igraju za BiH.Iker C wrote:Veliko je srce u Bošnjaka, ovo ne može ni Teletović.
SkyLimit wrote:Bošnjaci igraju za BiH.Iker C wrote:Veliko je srce u Bošnjaka, ovo ne može ni Teletović.
I mene oboriše na kladioniciirac300 wrote:Yebem ti kengure smotane.
smijesni_ste wrote:SkyLimit wrote:Bošnjaci igraju za BiH.Iker C wrote:Veliko je srce u Bošnjaka, ovo ne može ni Teletović.![]()
![]()
Ako se sere po Marinu, zašto ne onda i po ovom klocu...
SkyLimit wrote:Inače ovako je to nekako bilo sa Preldžićem:
Igrao je za omladinske selekcije Slovenije, ali je onda izjavio da želi igrati za BiH. Naši su to pokušali iskoristiti, ali Slovenci su tražili pare da im se plati ispisnica, tj. dozvola da Preldžić igra za nas. Kako je naš Savez kokuzan, od toga nije bilo ništa. Istovremeno, ulijeće Bogdan Tanjević i nudi Emiru da igra za Tursku, njegovo je samo da prihvati, oni će sve srediti. I tako i bi. Preldžić prihvata da igra za Tursku, oni plaćaju Slovencima za ispisnicu, i kao šlag na tortu, iako je po pravilima Preldžić kao omladinski reprezentativac Slovenije mogao promjeniti dres samo u slučaju da želi nastupati za zemlju porjekla, tj. BiH, zahvaljujući turskom lobiju koji je jedan od najačih u FIBI, Emir je postao Turčin. Najgore u svemu tome je to što je on pravo nisko krilo, igrač na poziciji 3, kakvog mi nemamo i krpimo se godinama na toj poziciji.
Al' zato bi mene dosad banovali, spalili i jos pride zguzili...north wrote:admini, obratite pažnju na provokatora, jer krenuo je drsko... treba ga hirurški preciznim zahvatom trajno odstraniti ako nastavi dok nije navukao bijes ostalih forumaša koji bi mogli u Banoviće zbog pacijenta...
bingov buraz wrote:Jebo vas Preldzoglu.
Bosanski papak ce srati po Salihamidzicu koji je prihvatio da igra sa Jakirovicima i Kerkezima pa je popljuvan a ovo seljace koje se na foru proda kao Turcin se dize u nebesa.
meni je on odvratniji od najveceg troprstasa sa Ravne Gore (a nukovao bih je kad se okupe koliko ih volim)north wrote:Ne diže se u nebesa, samo se hvali njegova majstorija...a ono jeste bila majstorija...by the way ne navijam za Tursku, ali treba pohvaliti svakoga ko je majstor pa za koga god da igra..izuzev troprstaša ili kockastih naravno