Da li iko, pa tako i ti, druze Limeni, misli da bi Belgijanci mogli skliznuti u borbi za drugo mjesto i to upravo s nama. Kako? Pa vec su ispustili cetiri boda, ako ne pobijede Izraelce, eto i sest, tako da onda uz malo srece, utakmica u Briselu s njima bi mogla biti nesto kao poput one s Danskom, prije 10 godina, dobijemo, idemo, izgubimo ili nerijeseno, , u najboljem slucaju baraz. Znam da je malo takvih koji racunaju i na takav rasplet, ali Belgijanci nisu pokazali neku klasu, posebno ako ne ide Hazarda. Kako rekoh, ne pobijede li u Haifi, i njima ce biti igrati 'olovnih nogu' do kraja kvala, Jevreji ce se pogubiti od ukazane sanse da cak zavrse kao prvi a tu vidim sansu i za nas, zasto ne. Muka mi je vise od komplimenata na njihov racun, a jos nisu opravdali status glavnog favorita. Selektor koji unese pozitivne vibre narednih 7-8 mjeseci u nasu svlacionicu, okupi najbolje i nabrija igrace kakav je Besic uvijek, ima sanse da nam donese radosti. Ili bar neizvjesnosti do posljednjega kola!limeni wrote:moja prognoza je da ce ovdje biti jos iznenadjenja...
belgija 20 bodova:
izr-bel 1-1
bel-cyp 2-0
wal-bel 1-2
bel-bih 1-1
cyp-bel 2-2
and-bel 1-4
bel-izr 3-1
izrael 17 bodova:
izr-bel 1-1
izr-wal 1-1
bih-izr 2-1
izr-and 2-0
wal-izr 1-0
izr-cyp 1-0
bel-izr 3-1
wales: 18 bodova
izr-wal 1-1
wal-bel 1-2
cyp-wal 1-2
wal-izr 1-0
bih-wal 2-1
wal-and 2-0
kipar 10 bodova:
bel-cyp 2-1
and-cyp 1-3
cyp-wal 1-2
cyp-bel 2-2
izr-cyp 2-1
cyp-bih 0-2
bih 18 bodova:
and-bih 1-5
bih-izr 2-1
bel-bih 1-1
bih-and 5-1
bih-wal 2-1
cyp-bih 0-2
znaci ovako bi na jedovite jade otisli direktno na plasman![]()
realno tesko ce nasi skinuti izrael sa drugog mjesta jedino ako bas pobjedimo sve do kraja, mi moramo uzeti velsane u zenici da bi makar u baraz otisli.
EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- shake69
#976 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
- BackInBlack
#977 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
@shake69
Ja komentare od "Limeni" "Logovan" "JoseMujica" i slicnih strucnjaka samo puknem na ignore ...
Ne vrijedi ni citat ... a ne komentarisat
Ako Belgija sklizne na drugo mjesto, znaci da BiH se bori za baraz ... sa Walesom.
Moze se desiti i ako bi to bilo cudo da Belgija kiksa sa Cifutima!
Ja komentare od "Limeni" "Logovan" "JoseMujica" i slicnih strucnjaka samo puknem na ignore ...
Ako Belgija sklizne na drugo mjesto, znaci da BiH se bori za baraz ... sa Walesom.
- shake69
#978 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Haman je tako, za pobrojano drustvo.BackInBlack wrote:@shake69
Nego, Belgija i Izrael? Nadam se da dobri rezultati ponesu Izraelce, recimo i da se izgube i kiksaju bas mozda protiv Kipra, ili 'olovnih nogu' svezu Belgijance, ako ne dobiju u Haifi na proljece, pa da posljednje kolo bude neizvjesno za sve tri prve pozicije.
- Edin H.
#979 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Evo kaze Bale da Vels ima veliku sansu da se kvalifikuju nakon dugo vremena 
- shake69
#980 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Vidjet ces ti kako ce im se odsjeci noge kad budu igrali odlucujuce utakmice. Tu vidim nasu jedinu sansu, kako vs Wales, tako i vs Belgium and Israel. Uvjeren sam da ce sve biti otvoreno do posljednjega kola a nama ni borba za trece mjesto ne bi bila hrdjava.Edin H. wrote:Evo kaze Bale da Vels ima veliku sansu da se kvalifikuju nakon dugo vremena
- limeni
#981 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
pa hajde onda vi napisite svoju prognozu ako ste tako pametni. nesto vas ne vidim da ikada napisete nesto konstruktivno ali kada treba srati drugome tu ste odmah prvi!shake69 wrote:Haman je tako, za pobrojano drustvo.BackInBlack wrote:@shake69
Moze se desiti i ako bi to bilo cudo da Belgija kiksa sa Cifutima!Najgore sto se s njima i ne moze polemizirati od arogancije.
Nego, Belgija i Izrael? Nadam se da dobri rezultati ponesu Izraelce, recimo i da se izgube i kiksaju bas mozda protiv Kipra, ili 'olovnih nogu' svezu Belgijance, ako ne dobiju u Haifi na proljece, pa da posljednje kolo bude neizvjesno za sve tri prve pozicije.
- shake69
#982 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Smanji dozivljaj, lanbo. Moju prognozu vec imas. Borba do posljednjeg kola. Uzdam se da Wales i Israel nemaju pobjednicki mentalitet otici do kraja i ako mi povratimo ista od toga, eto sanse da u dva posljednja kola odemo bar u baraz. Nesto ne mogu vjerovati da Bale&comp. mogu skupiti 18 bodova.limeni wrote:pa hajde onda vi napisite svoju prognozu ako ste tako pametni. nesto vas ne vidim da ikada napisete nesto konstruktivno ali kada treba srati drugome tu ste odmah prvi!shake69 wrote:Haman je tako, za pobrojano drustvo.BackInBlack wrote:@shake69
Moze se desiti i ako bi to bilo cudo da Belgija kiksa sa Cifutima!Najgore sto se s njima i ne moze polemizirati od arogancije.
- mO k3
#983 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Zato ga mi imamo , jelde ??shake69 wrote: Smanji dozivljaj, lanbo. Moju prognozu vec imas. Borba do posljednjeg kola. Uzdam se da Wales i Israel nemaju pobjednicki mentalitet otici do kraja i ako mi povratimo ista od toga, eto sanse da u dva posljednja kola odemo bar u baraz. Nesto ne mogu vjerovati da Bale&comp. mogu skupiti 18 bodova.
- shake69
#984 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Bumo se potrudili, ne!?mO k3 wrote:Zato ga mi imamo , jelde ??shake69 wrote: Smanji dozivljaj, lanbo. Moju prognozu vec imas. Borba do posljednjeg kola. Uzdam se da Wales i Israel nemaju pobjednicki mentalitet otici do kraja i ako mi povratimo ista od toga, eto sanse da u dva posljednja kola odemo bar u baraz. Nesto ne mogu vjerovati da Bale&comp. mogu skupiti 18 bodova.
- BackInBlack
#985 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Ja necu nista kaukulisat ... niti mnogo komentarisat. Ja vise volim citat VASE bisere i smijati se kad pogrijesite, sto cinite cesto
Al evo, trazio si misljenje ... evo ga
Maximalno mislim da ce biti baraz ... ako i to bude.
Svi direktni konkurenti ( Wales, Izrael ) su na konju i vec su ostvarili neku prednost sto ce tesko ispustiti iz ruku ..
Euforija se opet dize, dosao novi trener, vracaju se povrijedzeni, dolaze neki novi (?) igraci ...
Dvije pobjede ce dodatno povecati euforiju, sto je po meni samo lose po ovu reprezentaciju ...
Sve u svemu ne nadam se dobrom ... Na kraju ce faliti bod(ovi) sto je izgubljen protiv Kipra!
Al evo, trazio si misljenje ... evo ga
Maximalno mislim da ce biti baraz ... ako i to bude.
Svi direktni konkurenti ( Wales, Izrael ) su na konju i vec su ostvarili neku prednost sto ce tesko ispustiti iz ruku ..
Euforija se opet dize, dosao novi trener, vracaju se povrijedzeni, dolaze neki novi (?) igraci ...
Dvije pobjede ce dodatno povecati euforiju, sto je po meni samo lose po ovu reprezentaciju ...
Sve u svemu ne nadam se dobrom ... Na kraju ce faliti bod(ovi) sto je izgubljen protiv Kipra!
- Edin H.
#986 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Hvala ti PjanicuBackInBlack wrote:Sve u svemu ne nadam se dobrom ... Na kraju ce faliti bod(ovi) sto je izgubljen protiv Kipra!
-
Mezzo-x
#987 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
..........jos 8 dana 
-
Itakoto
#989 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Trojka (I, W, B) iznad nas ce se boriti za prva dva mjesta dok cemo mi cekati na kiks jednog od njih. Dakle, opet baraz.
Opet Portugal?

Opet Portugal?
-
Mezzo-x
#990 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)

Ovo je realna tabela nase grupe, jer su svi osim nas igrali protiv Andore pa sam te bodove odbio.
Kad pogledam i nije tako strasno, mada smo od gotovog napravili veresiju......
- phillie
#991 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Al gledaj da Izrael i Belgija trebaju jos odigrati svoj susret. Ako Belgija dobije, ode i ona na tri boda prednosti u odnosu na nas, kao i Wels, dok je Izrael vec 4 boda ispred nas....Jebene ce ove kvalifikacije biti....al sami smo za ovo krivi, jer smo se vec nakon zrijeba pakovali za Francusku (kako navijaci, tako i ovi u Savezu)
-
Itakoto
#993 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
sve ok osim zadnje formacije (3-5-2) jer su nam odbrambeni igraci spori do Boga. Jos kad na to dodamo da su Medunjanin i Pjanic u sredini terena i Hajrovic desno krilo... potop!
-
Itakoto
#994 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Kad si nam protivnicima vec odbio samo bodove (iz direktnih susreta sa Andorom) ali ne i broj odigranih utakmica onda si barem nama (i Andori naravno, ali ko j%%% Andoru) trebao dodati jednu utakmicu vise. Mi po ovoj tabeli imamo 2 utakmice vise od Izraela i Belgije.Mezzo-x wrote:
Ovo je realna tabela nase grupe, jer su svi osim nas igrali protiv Andore pa sam te bodove odbio.
- Logovan
#995 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Od ove gore četiri formacije, samo nemoj da se igra ova zadnja, odnosno 3-5-2. Sa ovakvom formacijom svako bi nam mogao otkinuti bod ili čak tri boda. Najbolje su po meni prva i druga, treća ne vjerujem da bi funkcionisala jer bi se igrači sudarali, smetali bi jedan drugom.
- phillie
#996 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Da, jos i to. Uglavnom, u klincu smo...Itakoto wrote:Kad si nam protivnicima vec odbio samo bodove (iz direktnih susreta sa Andorom) ali ne i broj odigranih utakmica onda si barem nama (i Andori naravno, ali ko j%%% Andoru) trebao dodati jednu utakmicu vise. Mi po ovoj tabeli imamo 2 utakmice vise od Izraela i Belgije.Mezzo-x wrote:
-
Itakoto
#997 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Nista jos nije izgubljeno. Nema predavanja, jos 18 bodova je u igri.
Od 6 preostalih utakmica, 2x protiv Andore, Izrael i Wales nam dolaze u goste, Belgiji dolazimo mi na megdan. Posljednja tekma je na Kipru i to ce, nadam se, biti tekma za sve ili nista.
Evo mene k'o Pape, jebo te.....
Evo mene k'o Pape, jebo te.....
- phillie
#998 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Ma naravno da nije izgubljeno, samo sto nam je sada svaka utakmica odlucujuca....kao kad protivnik ima 5 mec lopti, a ti moras spasavati zivu glavu....
-
elcaliente
#999 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Hahaha, gledao sam pocetke ove teme, koje izjave su neki forumasi davali, bilo je izjava tipa i da nam Njemacka bude u grupi opet bi bili pravi. Sa ove tacke gledista na prvih par stranica izjave su ziva komedija. Prvo nas Kipar kuci otreso ko sljivu a onda nas Izrael izkarao, Izrael hebe i nevadi

-
Mezzo-x
#1000 Re: EURO 2016: Kvalifikacije / Grupa B (BiH)
Eh i ti sada nasao pametovati, lako je biti General poslije bitke.elcaliente wrote:Hahaha, gledao sam pocetke ove teme, koje izjave su neki forumasi davali, bilo je izjava tipa i da nam Njemacka bude u grupi opet bi bili pravi. Sa ove tacke gledista na prvih par stranica izjave su ziva komedija. Prvo nas Kipar kuci otreso ko sljivu a onda nas Izrael izkarao, Izrael hebe i nevadi![]()
![]()
Protiv Kipra je bio peh, protiv Velsa i Belgije nerijeseno - super, a protiv Izraela bez pola tima i orijentacije......
Da je Pjana dao iz penala protiv Kipra, mozda bi protiv Velsa i Belgije igrali drugacije pa cak i izgubili, a protiv Izraela smo u 1.poluvremenu imali zicer (ne sjecam se ko fuli prazan gol) i da smo poveli 1:0 bilo bi sve drugacije..... kod nas je ``ili je sve super ili je sve sranje``
Idemo dalje
Uzeti Andoru, pa 12. juna u Zenici uzeti Izrael .....