BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Litvanija-BiH

Pobjeda Litvanije
20
9%
Nerjeseno
16
8%
Pobjeda Bosne i Hercegovine
177
83%

Total votes: 213

Logovan

#976 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Logovan »

cindrlimindrli wrote:Igraju zuje? :lol:
:lol: :D
Mislio sam da su oni ozbiljnija reprezentacija, a oni se zajebavaju na treninzima. :-) :D
spacek

#977 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by spacek »

Vjerujem u uspjeh nasih u zadnje 2 utakmice i bez opustanja ova prva bi trebala biti zicer, a druga uz punu koncentraciju utakmica koja ne bi trebala rezultatski doci u pitanje.

Prvi put smo u poziciji da cuvamo stecenu prednost i prvo mjesto u grupi, dok je u prethodnim ciklusima bilo ganjanje drugog mjesta uz splet okolnosti da smo pobjedama mogli zavrsavati i prvi u grupi. Ovaj put pobjedama zadrzavamo prvo mjesto i odlicno odradjen ciklus kvalifikacija.

Dovoljno smo u dosadasnjim kvalifikacijama ispekli zanat da smo stekli iskustva i da se mozemo nositi sa pritiskom i vaznoscu meceva! Za mene je to potvrda protiv Grcke u Zenici i Slovecke u Zilini...
jeza u ledja

#978 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by jeza u ledja »

Lihtenstajnski golub je jos na grani, a zec je jos u litvanskoj sumi. Ja sam evo spremio razanj, ali u kojem sad grmu lezi zec?
drug_profi

#979 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by drug_profi »

Bilo bi najljepse da i mi jednom imamo majstoricu gdje nam pase i nerjeseno. vazda nam pobjeda treba, jbg. Srecom sad imamo nekog kog realno mozemo pobijediti i kad imamo los dan.
BHF_Manijak

#980 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by BHF_Manijak »

jeza u ledja wrote:Lihtenstajnski golub je jos na grani, a zec je jos u litvanskoj sumi. Ja sam evo spremio razanj, ali u kojem sad grmu lezi zec?
Odnio ga golub! :mrgreen: :mrgreen:
luckylaka

#981 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by luckylaka »

Ja predlazem (ako se usvoji) da sve teme o reprezentaciji,igracima,S.P.,...zakljucamo dok se ova sapunica ne zavrsi.Niti spavam,niti jedem,niti...,samo kontam kako dalje.Uf jebem ti reko mi doktor,,u suru,,da ne bi bilo belaja.Petak laganice ABD ,utorak neka nam je Dragi Bog upomoci.Ko se ne javi utorak navece do 24.00 znaci nije prezivio.pu,pu,pu sto dalje od mene.
Herr Flick

#982 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Herr Flick »

roboth wrote:15. oktobar će biti veliki dan, historijski dan za cijelu Bosnu i Hercegovinu! :bih:
IDEMO U BRAZIL!!! :bih:
Zašto 15,mozda upravo sutra bude historijski dan :mrgreen: :mrgreen:
zalizani

#983 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by zalizani »

index.hr:

Lihtenstajn oslabljen u Zenici: Becka ne pustaju s posla, Buechel mora na predavanja

:mrgreen:
tataćusak

#984 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by tataćusak »

Ne pišem često na ovoj temi, moRe bit' i prvi put.
Ali toliko mi bode oči ovo "idemo u Brazil" da nemogu da odolim. Pa ljudi ko ide u brazil, u najboljem slučaju sjedimo negdje u bašti i gledamo tekme iz brazila. Nadam se da će naša repka biti u Brazilu + Nikšić, Lagumdžija, Izetbegović i slični. Tako da mi se u ovim svim crnjacima i Brazil ogadio. Možda poslije podne se promijeni raspoloženje :bih:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#985 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by JoseMujica »

luckylaka wrote:Ja predlazem (ako se usvoji) da sve teme o reprezentaciji,igracima,S.P.,...zakljucamo dok se ova sapunica ne zavrsi.Niti spavam,niti jedem,niti...,samo kontam kako dalje.Uf jebem ti reko mi doktor,,u suru,,da ne bi bilo belaja.Petak laganice ABD ,utorak neka nam je Dragi Bog upomoci.Ko se ne javi utorak navece do 24.00 znaci nije prezivio.pu,pu,pu sto dalje od mene.
:lol: :kiss: samo sabur

ps

tataćusak ne spominji te pogani
tataćusak

#986 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by tataćusak »

JoseMujica wrote:
luckylaka wrote:Ja predlazem (ako se usvoji) da sve teme o reprezentaciji,igracima,S.P.,...zakljucamo dok se ova sapunica ne zavrsi.Niti spavam,niti jedem,niti...,samo kontam kako dalje.Uf jebem ti reko mi doktor,,u suru,,da ne bi bilo belaja.Petak laganice ABD ,utorak neka nam je Dragi Bog upomoci.Ko se ne javi utorak navece do 24.00 znaci nije prezivio.pu,pu,pu sto dalje od mene.
:lol: :kiss: samo sabur

ps

tataćusak ne spominji te pogani
Ma upravu si al' me spucao neki crnjak, proći će , nadam se :thumbup:
:bih: :bih: :bih:
missko

#987 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by missko »

zalizani wrote:index.hr:

Lihtenstajn oslabljen u Zenici: Becka ne pustaju s posla, Buechel mora na predavanja

Dobar :D

BOSNA I HERCEGOVINA prvu od dvije potrebne pobjede za plasman na Svjetsko prvenstvo traži u petak u Zenici protiv Lihtenštajna.

Ionako slabi gosti u ovom susretu bit će i dodatno oslabljeni neigranjem Thomasa Becka i Martina Buechela. Zanimljivi su razlozi zbog kojih će ovaj dvojac propustiti gostovanje u Zenici.

"Thomas Beck radi i zbog posla neće moći stići na utakmicu, a Buechel od petka do nedjelje mora biti na predavanjima", otkrio je izbornik Rene Pauritsch.

Lihtenštajn nakon osam utakmica u kvalifikacijama ima samo dva boda. Pravu katastrofu su izabranici Pauritscha doživjeli u prvom susretu protiv BiH na svom travnjaku. Džeko i društvo su ih pobijedili s 8:1.
mO k3

#988 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by mO k3 »

zalizani wrote:index.hr:

Uf dobra vijest :mrgreen: ..... jos cemo da kiksamo
elcaliente

#989 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by elcaliente »

Martin Buchel ne postoji a Thomas Beck kosta 0 eura kao igrac.
Edin H.

#990 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Edin H. »

elcaliente wrote:Martin Buchel ne postoji a Thomas Beck kosta 0 eura kao igrac.
Postoji, ima 26 godina.

http://www.soccerway.com/teams/liechten ... htenstein/

Evo ovdje mozete i dati svoju prognozu rezultata, ali ne moze veci rezultat od 9 - 0 :shock:
shake69

#991 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by shake69 »

Malo do utakmice a niko ne spominje koliko cemo imati navijaca u Kaunasu! Zilina se, po meni tesko moze ponoviti a sada su na ispitu nasi iz Skandinavije. S navijacima iz BiH, volio bih da grijesim, ne ocekujem vise od 5000 'plavo-zutih' navijaca iako je i to dovoljno da se napravi pobjednicka atmosfera.
moa

#992 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by moa »

tataćusak wrote:Ne pišem često na ovoj temi, moRe bit' i prvi put.
Ali toliko mi bode oči ovo "idemo u Brazil" da nemogu da odolim. Pa ljudi ko ide u brazil, u najboljem slučaju sjedimo negdje u bašti i gledamo tekme iz brazila. Nadam se da će naša repka biti u Brazilu + Nikšić, Lagumdžija, Izetbegović i slični. Tako da mi se u ovim svim crnjacima i Brazil ogadio. Možda poslije podne se promijeni raspoloženje :bih:

Na vrhu zgrade ima plato i sa komsijama dogovorio, gajba pivI, suncobran i eto nas ko u brazilu, cak misilm organizovati velike slike braziliki njih 2-3 i zalijepit okolo....
cindrlimindrli

#993 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by cindrlimindrli »

moa wrote:Na vrhu zgrade ima plato i sa komsijama dogovorio, gajba pivI, suncobran i eto nas ko u brazilu, cak misilm organizovati velike slike braziliki njih 2-3 i zalijepit okolo....
Ovo uopste nije losa ideja :thumbup: :lol:
missko

#994 Re: AW: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by missko »

shake69 wrote:Malo do utakmice a niko ne spominje koliko cemo imati navijaca u Kaunasu! Zilina se, po meni tesko moze ponoviti a sada su na ispitu nasi iz Skandinavije. S navijacima iz BiH, volio bih da grijesim, ne ocekujem vise od 5000 'plavo-zutih' navijaca iako je i to dovoljno da se napravi pobjednicka atmosfera.
Ma bajram buraz ima da bude raje, malo je ovaj popis zajebo situaciju al nadam se jedno 8 milja

Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk-4 now Free
drug_profi

#995 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by drug_profi »

moa wrote: Na vrhu zgrade ima plato i sa komsijama dogovorio, gajba pivI, suncobran i eto nas ko u brazilu, cak misilm organizovati velike slike braziliki njih 2-3 i zalijepit okolo....
Samo nemojte pocet skakat u more... :D
moa

#996 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by moa »

drugi profil wrote:
moa wrote: Na vrhu zgrade ima plato i sa komsijama dogovorio, gajba pivI, suncobran i eto nas ko u brazilu, cak misilm organizovati velike slike braziliki njih 2-3 i zalijepit okolo....
Samo nemojte pocet skakat u more... :D
ja imam lavor, tako da cu noge malo i umocit u vodu jebat ga a komsija kojeg nebi imenovo ovdje sam siguran da ce nabaviti i bazen na napuhivanje..... Uglavnom sabro sam komsiluk i planovi su skovani.
Sad samo da ovi nasi rahiticari pobjede ove dvije utakmice.
mO k3

#997 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by mO k3 »

:thumbup: :izet: :izet: :izet: :izet:
mO k3

#998 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by mO k3 »

ZAgri te se ,uc'te portugalski

Rob_Atl

#999 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by Rob_Atl »

shake69 wrote:Malo do utakmice a niko ne spominje koliko cemo imati navijaca u Kaunasu! Zilina se, po meni tesko moze ponoviti a sada su na ispitu nasi iz Skandinavije. S navijacima iz BiH, volio bih da grijesim, ne ocekujem vise od 5000 'plavo-zutih' navijaca iako je i to dovoljno da se napravi pobjednicka atmosfera.

Problem je sto smo mi navikli da nas bude na svakoj tekmi 5000, a zaboravljamo da I gostovanje od 1000 ljudi je I vise nego dobro gostovanje, osim engleza I nas vise niko nema ni 200 ljudi , mozda bi dodao jos skote I irce ali oni slabo zalaze kad trebaaju gostovat po istocnim zemljama, kako god nas ce biti sigurno 5000. :bih:
shake69

#1000 Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post by shake69 »

Rob_Atl wrote:

Problem je sto smo mi navikli da nas bude na svakoj tekmi 5000, a zaboravljamo da I gostovanje od 1000 ljudi je I vise nego dobro gostovanje, osim engleza I nas vise niko nema ni 200 ljudi , mozda bi dodao jos skote I irce ali oni slabo zalaze kad trebaaju gostovat po istocnim zemljama, kako god nas ce biti sigurno 5000. :bih:
Ljestvica je podignuta visoko i fakat je 5000 postalo malo. U tako dalekoj zemlji tesko da iko moze imati i blizu, slazem se. Malo smo se razmazili, ali sam napisao u vezi najave vecine partala i drugih medija da ce stadion u Kaunasu biti pun nasih, 10000 dusa i slicno a to tesko da ce biti.
Locked