Farma
Moderator: anex
- VenomousV
#976 Re: Farma
ma ne pratim ja farmu (birvaktile jednu hrvatsku pogledah) tako da ne znam kako to ide 
- dječak sa šibicama
#977 Re: Farma
Tarot je kaznjen zato sto je spavao po danu, a ne smiju spavati po danu, smiju spavati ujutro koliko zele (mada dobiju kritike ako spavaju predugo, ali dopusteno je) ali kad se probude nema spavanja do navece odnosno rijetko kad idu spavati prije 2 ujutro, jer tada se rade shovovi, zbog programske sheme.VenomousV wrote:maloprije poceh gledat' zbog meme (cuh da je prvo sto je rekao imal bujruma) tako da pojma nemam sta se desava =)
samo jedno pitanje da mi neko razjasni![]()
ovo dvoje su sluge a tarot je direktno nominovan, jel to zaci da on ide protiv jedno od njih dvoje?
pitam jer je amidzic govorio "...a vi glasajte koga zelite da posaljete u arenu" ili tako nes
Znaci, Tarot je zaknjavao po danu i kaznjen je direktnom nominacijom za ispadanje.. u nedelju navece slijedi glasanje farmera odnosno daju po slamku jednom od dvoje sluga i koji ili koja sluga skupi najvise slamkica, ide u arenu gdje se takmice za ostanak. Obicno se takmice dvoje, sluga koji dobije najvise slamkica od farmera, i farmer koji dobije najmanje glasova publike. Publika glasa cijelu sedmicu sms porukama.
Ovaj put ce ih biti troje jer je Milan kaznjen. Jedno ce ispasti. Takmice se u igri znanja ili vjestine. Pobjednik dobija privilegiju da mu se dupliraju glasovi publike, koja glasa za jednog od njih dvoje od trenutka kada u nedelju navece izaberu jednog slugu i jednog farmera sa najmanje glasova publike skupljenih u prethodnoj sedmici. U ponedeljak je eliminacija.
Eto.
Mjesec dana je proslo, a opca paranoja vlada na farmi, niko nikome ne vjeruje, svi sumnjaju u svakoga. Za mjesec dana ce se tuci. Taman kao na onoj farmi sa Macom, nisam gledao ali po youtube klipovima vidi se da je belaj poceo nakon 60 dana. Tamo oko 70-og dana poceli su rezati jedni na druge.
- VenomousV
#978 Re: Farma
djecace, hvala na podrobnom objasnjenju 
- dječak sa šibicama
#979 Re: Farma
Nema na cemu, i meni drago sto sam skontao pa rekoh da podijelim

-
Mustang1
#980 Re: Farma
Ekrem je debil zesci da ga nema na planeti
-
klixo
#981 Re: Farma
E kad je on toliki debil mozes misliti koliki smo mi debili kad na nama zaradjuje pareBubalo1 wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ekrem je debil zesci da ga nema na planeti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
novosib
#982 Re: Farma
Memiš je ipak pratio Farmu iz Istočne Ruande

- ho oponopono
#983 Re: Farma
To Tarote samo traumiraj Zokija svi joj šute...ti ćeš ispasti prije mene...aaaaa onaj njen izraz lica se ne zaboravlja!
- area51
#984 Re: Farma
klixo wrote:E kad je on toliki debil mozes misliti koliki smo mi debili kad na nama zaradjuje pareBubalo1 wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- dječak sa šibicama
#985 Re: Farma
Jest, samo sto taj profil neko vodi i danas, kad je Memo na Farminovosib wrote:Memiš je ipak pratio Farmu iz Istočne Ruande![]()
Ali imas pravo, stariji komentari su njegovi, vidi se po ha hu stilu... pozer, slagao ih je, ali ocito mora tako. Da je rekao da je pratio, ovi bi ga ispitivali danima o svemu... vidis da ga niko nista i ne pita, pa bar neko od njih bi iza ledja rekao "ovaj je sve gledao do sada", bar Stanojka... a niko nista.
Ocito imaju naredjenja od zadruge da se o tome ne prica.
-
Mustang1
#986 Re: Farma
Ako ce mu tih par minuta sto pogledam donijeti pare onda mu halal bilo .. Nek naprave emisije za bolesne da gledanje donosi lovu ja cu gledati 26 sati dnevno ..Ne zaradjuje on lovu na meni nego na onima koji glasajuklixo wrote:E kad je on toliki debil mozes misliti koliki smo mi debili kad na nama zaradjuje pareBubalo1 wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- BegA_
#987 Re: Farma
Joj derneka na Farmi. Zalomili ga. Memo glavna faca. 
-
klixo
#988 Re: Farma
Da zaradjuju samo od glasova dnevnice ne bi bile 100-300 eura vec 10-30 eura.Najveca para se obrne na marketingu ,a marketing zavisi od nas...Bubalo1 wrote:Ako ce mu tih par minuta sto pogledam donijeti pare onda mu halal bilo .. Nek naprave emisije za bolesne da gledanje donosi lovu ja cu gledati 26 sati dnevno ..Ne zaradjuje on lovu na meni nego na onima koji glasajuklixo wrote:E kad je on toliki debil mozes misliti koliki smo mi debili kad na nama zaradjuje pareBubalo1 wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- dječak sa šibicama
#989 Re: Farma
Okino je na placi mala placi, ost`o sam na RaciBegA_ wrote:Joj derneka na Farmi. Zalomili ga. Memo glavna faca.
Stanojka je u pravu, kad Era pocne sa ovim zdravoseljackim poskocicama, gotov dernek
-
de balzac
#990 Re: Farma
izvinjajem se na smetnji
samo da reknem karanani da prešalta na VB
cure plešu trbušnjak
polugole 
- Sabirni centar
#991 Re: Farma
Mora da nam se i dječak prešaltao na VB, haman da ništa ne piše o dešavanjima na Farmide balzac wrote:izvinjajem se na smetnjisamo da reknem karanani da prešalta na VB
cure plešu trbušnjak
polugole
-
Opalaopa12
#992 Re: Farma
Okrenite , Ekrem iznosi misljenje o svima HAHA
" Miki je dobar momak , mi njega postujemo , ali ga i volimo jer nas je strah da nas ne udari ! "
HAHAHAHHA , koji kralj
" Ja odem u betrum , on tamo , ja odem na klupu da sjednem , on tamo , ja odem u spavacu , on tamo . "
" Miki je dobar momak , mi njega postujemo , ali ga i volimo jer nas je strah da nas ne udari ! "
HAHAHAHHA , koji kralj
" Ja odem u betrum , on tamo , ja odem na klupu da sjednem , on tamo , ja odem u spavacu , on tamo . "
-
Mustang1
#993 Re: Farma
Ali ovaj Ekrem nije normalan sto uvijek spominje vjeru i da je on jedini musliman i sad Memo ..
-
bombaš
#994 Re: Farma
to i ja kontam isto hoce ga pogresno shvatitBubalo1 wrote:Ali ovaj Ekrem nije normalan sto uvijek spominje vjeru i da je on jedini musliman i sad Memo ..
- Haj Vozdra
#995 Re: AW: Farma
Šta su Dule i Radojka? Jesu li Makedonci? Ili su u nekom gradu koji graniči s' Makedonijom?
Pitam jer pričaju kao makedonci.
Pitam jer pričaju kao makedonci.
- karanana
#996 Re: Farma
e jebi ga sve prespavah.de balzac wrote:izvinjajem se na smetnjisamo da reknem karanani da prešalta na VB
cure plešu trbušnjak
polugole
haj valjda ce biti videa i trbusnjaka i ekrema.
- veljaca
#997 Re: Farma
Neko spominje vjeru, a neko istice na sebi vjerska obiljezja ... da bi zaradio koji glas vise ....Bubalo1 wrote:Ali ovaj Ekrem nije normalan sto uvijek spominje vjeru i da je on jedini musliman i sad Memo ..
Ekrem i jeste Musliman ....
- dječak sa šibicama
#998 Re: Farma
Ma kakvi, VB mi nije interesantanSabirni centar wrote:Mora da nam se i dječak prešaltao na VB, haman da ništa ne piše o dešavanjima na Farmide balzac wrote:izvinjajem se na smetnjisamo da reknem karanani da prešalta na VB
cure plešu trbušnjak
polugole
Duki (kako ga Memo prozva) i Radojka su iz Svrljiga (slucajno sam cuo kad Zorica kulturno kaze "nece mene ona picka iz Svrljiga zajebavati") a to je tamo kod Bele Palanke, vec Pirotski kraj... a ko je gledao Sojica, zna kako govore pirocanci
Valjda uticaj obliznjih Bugara.
Duleta vec zovu Kluni, kao glumac ovo ono... buduci nacelnik opcine Svrljig.
- Asamoah Gyan
#999 Re: Farma
o memi i danijelu je posebno dobro
Last edited by Asamoah Gyan on 19/04/2013 11:30, edited 1 time in total.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1000 Re: Farma
nosa l' Ekrem maksice?