Ja bi u svoj ovoj prici "podvukao" ovo boldirano, prije svega izgubljen je jedan zivot, pa tek bi onda rekao da je nastradao neciji otac, muz, brat i sin, pa tek na trecem mjestu bi rekao da je nastradao policajac na duznoznosti.KPNCTNJAH wrote:Kao i u svakoj drugoj profesiji imas ljubaznih i kulturnih ljudi, a i idiota, pa tako i medju policajcima... ti idioti se nazalost najvise isticu upravo kad je policija u pitanju, kao i u zdravstvu... pa tako prasinar ili medicinska sestra vole da se ponasaju kao da su bitniji od "obicnih" gradjana i gledaju ih s visine, kao da ti cine ogromnu uslugu samo zato sto rade svoj posao, za koji dobijaju platu... upravo zbog takvih su na losem glasu, malo ko ce spomenuti nekog ljubaznog policajca, doktora, a svi znamo za bar desetak ovih idiota sto vam u par minuta pokvare dan... to opet nije razlog da se neko raduje sto je stradao policajac, covjek je vjerovatno imao porodicu, kako je njima trenutno... koliko god me neko iznervirao, ne zelim mu smrt i ne mogu da vjerujem kakvi se sve bolesni komentari pisu...
Vec sam rekao garant nije po nagradi dobio da cuva crkvu u vukojebini u nocnoj smjeni, mozda je on bio jedan od onih rijetkih koji se ne vide od vecine idiota u njegovj porfesiji. Mozda da je uzimao pare od obicnog svijeta, mozda bi bio ziv, jer bi bio neciji igrac....