KUP BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Charuga
Globalni moderator

#976 Re: KUP BiH - sezona 2012/13.

Post by Charuga »

NEMA SVRHE VIŠE VAS UPOZORAVATI!

OSVAJAĆ KUPA BOSNE I HERCEGOVINE ZA SEZONU 2012/13 JE ŠIROKI BRIJEG!

Do novog kupa i nove teme ... :run:
LSD

#977 Re: KUP BiH - sezona 2012/13.

Post by LSD »

duminjo wrote:
LSD wrote:Ne treba se primati na ove mucke provokacije Kristijana (koji je po ko zna koji put pokazao o kakvom se covjeku radi) i ostale bratije....bezveze vas navlace na banove jer koriste sad ovo emotivno stanje nakon poraza, sa svojim doskočicama i traže odgovore koji šalju u banoviće...hinjski je to...Plavi brate, malo ti to uprati kako se perfidno radi.
šta se ima iko primat ko ima i GRAMA mozga u glavi, ko je 5 utakmica gledao u zivotu za ovo je veceras vidio da nije bilo ama bas nikakve stimaljke. ovim provokacijama i izjavama samo pojedinci pokazuju koliko su jadni i da su dosli do dna da nemaju dalje a o mozgu da ne pricam, davno ih je napustio.

kao sto rekoh na pocetku utakmice, utakmica dobra, gledljiva, brza. utakmica dva najbolja i najstabilnija kluba u ligi. utakmica je bila odlicna.
široki bio bolji, za klasu....igrali su, kombinovali, imali bruku prilika, lijepo vezli od noge do noge, svaka polukontra bila opasna prijetnja po golu, propustili par odlicnih prilika i poslije 1:0. ona stativa :shock: .
zeljini igraci djelovali izgubljena, Musa postavio odlicnu taktiku, igrači sirokog agresivno i ostro (muski) u svaki duel, mnogo vise trke.. zeljo imao polupriliku u prvom i priliku adilovica u drugom. do samog kraja zelju vile pronosale da ostane 1:0, a za ono na kraju k'o da ju je sami bog prebacio preko noge pa da udje u raslje kad je covjek htio centrirati.

po svemu prikazanom (na terenu), široki zasluzeno osvojio kup
Imali smo i mi svojih šansi, ali šta vrijedi kad Adil zapuca 20 metara od gola u prvoj šansi ...drugi put pogodio mrežu sa vanjske strane kad je ufatio volej nakon proigravanja Smajića, a mogao je fino smiriti loptu, imao je vremena.
Charuga
Globalni moderator

#978 Re: KUP BiH - sezona 2012/13.

Post by Charuga »

Menadžer Plavih Amar Osim izjavio je da ove dvije ekipe dobro poznaju, te da je najpoštenije i bilo odigrati na penale.

"Nakon ovakve utakmice teško je bilo šta reći. Utakmica je rezultatski bila tvrda, kao i proteklih 10 ili 12 utakmica između nas i Širokog Brijega. Dobro se poznajemo i pokazali smo zašto smo u vrhu tabele. Najpoštenije je bilo odigrati na penale, s obzirom na to šta su ekipe pokazale tokom regularnog dijela utakmice. Ko god da je pobijedio ne bi bilo nezasluženo. Mi smo imali tu sreću ili nesreću da ranije osvojimo jedan trofej (Premijer liga, op. a.). Široki je jedna dobro organizovana ekipa i ja im čestitam", rekao je popularni Brko na konferenciji za novinare nakon utakmice.

Musa se složio sa Osimom i prokomentarisao: "Čini se da je ovako moralo biti. Imali smo sreće u finalu, kao i u utakmici sa Čelikom u Zenici, kada je odlučio sedmi jedanaesterac. Drugo poluvrijeme smo odigrali odlično, a Željezničar je pokazao zašto je osvajač Premijer lige i na tome im čestitam. Ovo je bila teška utakmica, posebno zbog činjenice da smo primili gol u 90. minuti. Imali smo i prednost od dva iskorištena jedanaesterca. Protivnik nas je sustigao, ali smo uspjeli slaviti".

Za rezervistu Željezničara Šabana Pehilja trener Širokog je rekao da je postigao najljepši gol koji je ikad vidio na Pecari.
Dead Man Walking

#979 Re: Premijer Liga BiH 2012/13

Post by Dead Man Walking »

Sa_u_srcu wrote:Samo da pozdravim komsije...i da mi se jave licno onih par likova, kojima sam poslao poruke sa tacnim rezultatom, prije sedmicu dana... :lol: Smijesno je fakat bilo ovo gledati a znati kraj i pobjednika...Stidite se...
Evo, da se ne buni Salah nek mene Plavi banuje, ali cisto da odgovorim ovom lazovcini postavicu privatnu poruku kojom mi je objasnio sta ce biti. Samo bih volio da Plavi ovo ne pobrise, a nek me banuje.
Sa_u_srcu wrote:Reci cu ti nesto da znas...necu tamo da pisem jer ce otici predaleko...
Ova utakmica je zavrsena prije mjesec dana...2-2 je trebalo biti, to je Amar zavrsio jer je mislio da ce prvenstvo biti cupavo pa je dogovorio x na grbavici za 3 boda na Pecari ako bude potrebe.
Odigrali su x ali ce u Sirokom igrati otvoreno i ko pobjedi uzece kup...ali ova utakmica je prodana 1000000000 % kao i sto je kupljena u Bijeljini 0-3

Nazovi kladionice ujutro, malo se raspitaj, vidjet ces da sam upravu...ili pregledaj utakmicu..sve ce ti biti jasno
LSD

#980 Re: KUP BiH - sezona 2012/13.

Post by LSD »

Daj ba DMW nemoj nasjedati na to i sebi ban navlaciti bezveze...pusti se toga...smiješno
duminjo

#981 Re: KUP BiH - sezona 2012/13.

Post by duminjo »

Image

nemam pojma jel ovo krsenje pravila..nebitno i da je ban. kako god
Charuga
Globalni moderator

#982 Re: KUP BiH - sezona 2012/13.

Post by Charuga »

Glupo je uopste sto se hvatate oko toga. Onakav go Pehilja ne moze niko namjestiti, pa ni sam Messi. Onu precku Kordića isto tako ne moze niko namjerno pogoditi. Znaci, kod rezultata 1:0 covjek pogadja precku. A o penalima ne treba trositi rijeci ...
omega369

#983 Re: KUP BiH - sezona 2012/13.

Post by omega369 »

ne moze se onako nastimati utakmica nema sanse. shvatam da se moglo kalkulisati u prvoj utakmici ali sad kad je prvenstvo rijeseno fakat bi to bila budalastina i pomisliti. siroki mnogo bolji, pogotovo u drugom poluvremenu i da su napadaci imali 10% pehiljove srece veceras bi kone fasovale 5 komada. svraka, kapitenski :P valjda ce opet 'zasluziti' susicev poziv

stvarno je sramota kako se pozivi u reprezentaciju dijele kapom i sakom :cry:
Kemal Malovčić

#984 Re: KUP BiH - sezona 2012/13.

Post by Kemal Malovčić »

Finale kupa u režiji feđe isovića.
galakticni_dule

#985 Re: KUP BiH - sezona 2012/13.

Post by galakticni_dule »

ovo veceras sto se desilo prije bih rek'o da je X naslucen nego da je nastiman...
Plavih_11 wrote:OSVAJAĆ KUPA BOSNE I HERCEGOVINE ZA SEZONU 2012/13 JE ŠIROKI BRIJEG!
kako tebe ovo Ć ne bode meni nije jasno :run:

pozdrav bordo braći, a posebno Moketu :D
LSD

#986 Re: KUP BiH - sezona 2012/13.

Post by LSD »

Messiju da daju da puca 10 puta, nebi onaj volej i golcinu u rašlje zavukao - kakav je Pehilj zabio....ali eto, valjda je jadnik Šaban morao zabijati take golcine u 90 minuti, pošto nije bilo puno vremena.... valjda je to sve dio štimaljke da bude na oko sve OK u regularnom djelu, pa kasnije i penali da dodatno dramatizuje stvari i da prevara bude što bolja :lol: :lol: ...ni Hičkok bolje ne bi režirao - a sve da kladionice po hercegovini uzmu žito, da se teorije zavjere opravdaju...i sad se miševi dvolicni smiju tim svojim glupostima, a raja se prima na to i dobija banove...ma bravo.
Kemal Malovčić

#987 Re: KUP BiH - sezona 2012/13.

Post by Kemal Malovčić »

duminjo wrote:Image

nemam pojma jel ovo krsenje pravila..nebitno i da je ban. kako god
legitiman citat, LOL :mrgreen:
_Reds_

#988 Re: KUP BiH - sezona 2012/13.

Post by _Reds_ »

*ebo drzavu u kojoj je finale kupa u fudbalu blokirano na kladinici
Dead Man Walking

#989 Re: KUP BiH - sezona 2012/13.

_Reds_ wrote:*ebo drzavu u kojoj je finale kupa u fudbalu blokirano na kladinici
Kako sad blokirano, a ljudi tolike pare uzeli? :shock:
Baltazar_khan

#990 Re: KUP BiH - sezona 2012/13.

Post by Baltazar_khan »

ono je bezveze od strane bht-a nisu prikazali ceremoniju dodjele medalja i pehara :roll:
Kemal Malovčić

#991 Re: KUP BiH - sezona 2012/13.

Post by Kemal Malovčić »

galakticni_dule wrote:ovo veceras sto se desilo prije bih rek'o da je X naslucen nego da je nastiman...
Plavih_11 wrote:OSVAJAĆ KUPA BOSNE I HERCEGOVINE ZA SEZONU 2012/13 JE ŠIROKI BRIJEG!

Selam.
_Reds_

#992 Re: KUP BiH - sezona 2012/13.

Post by _Reds_ »

Dead Man Walking wrote:
_Reds_ wrote:*ebo drzavu u kojoj je finale kupa u fudbalu blokirano na kladinici
Danas u svima kladama blokirano.

Na bet365 ima da igras prvu ligu federacije, ali ne i finale kupa, toliko o tome.
Dead Man Walking

#993 Re: KUP BiH - sezona 2012/13.

_Reds_ wrote:
Dead Man Walking wrote:
Danas u svima kladama blokirano.

Na bet365 ima da igras prvu ligu federacije, ali ne i finale kupa, toliko o tome.
Znaci neko laze, il ti il ovi sto su se oparili.
ellaxaz

#994 Re: KUP BiH - sezona 2012/13.

Post by ellaxaz »

Pravda za kladioničare.
Charuga
Globalni moderator

#995 Re: KUP BiH - sezona 2012/13.

Post by Charuga »

galakticni_dule wrote:ovo veceras sto se desilo prije bih rek'o da je X naslucen nego da je nastiman...

Lapsus brate. Ali, nista me ne cudi s obzirom koliko sam posla imao otkad sam dosao na forum. Hvala na ispravci ... :thumbup:
Kemal Malovčić

#996 Re: KUP BiH - sezona 2012/13.

Post by Kemal Malovčić »

Kladivo Ist Haram.
Charuga
Globalni moderator

#997 Re: KUP BiH - sezona 2012/13.

Post by Charuga »

OSVAJAČ KUPA BOSNE I HERCEGOVINE ZA SEZONU 2012/13 JE ŠIROKI BRIJEG!

Do sljedeceg kupa ... :run:
Charuga
Globalni moderator

#998 Re: KUP BiH

Post by Charuga »

Da ne otvaramo nove teme, neka ide ova sto smo koristili lani, samo cu ukinuti ono iz naslova 2012/13.

KUP BiH - sezona 2013/14
Charuga
Globalni moderator

#999 Re: KUP BiH

Post by Charuga »

U šesneastini finala Kup-a će učetvovati:

FK „Borac“ Banja Luka, NK „Branitelj“ Mostar, NK „Bratstvo“ Gračanica, NK „Čelik“ Zenica, FK „Drina HE“ Višegrad, FK „Leotar“ Trebinje, FK „Kozara“ Gradiška, FK „Mladost“ Velika Obarska, FK „Modriča Maxima“ Modriča, FK „Olimpic“ Sarajevo, HNK „Orašje“ Orašje, FK „Podrinje“ Janja, FK „Radnik“ Bijeljina, FK „Rudar Prijedor“ Prijedor, FK „Sarajevo“ Sarajevo, FK „Slavija“ Istočno Sarajevo, FK „Sloboda“ Mrkonjić Grad, FK „Sloboda“ Tuzla, FK „Sloga“ Doboj, NK „Široki Brijeg“ Široki Brijeg, NK „Travnik“ Travnik, FK „Velež“ Mostar, NK „Vitez“ Vitez, HŠK „Zrinjski“ Mostar, NK „Zvijezda Gradačac“ Gradačac“, FK „Željezničar“ Sarajevo,

te pobjednici utakmica: FK „Igman“ Konjic-FK „Famos“ Hrasnica, NK „Busovača“ Busovača-NK „Podgrmeč“ Sanski Most, NK „Rijeka“ Vitez-NK „Kamešnica“ Podhum Livno, NK „Sloga“ B. Otoka-HNK „Grude“ Grude, FK „Rudar“ Zenica-NK „Mladost“ Župča, NK „Tramošnica“ Tramošnica-NK „Natron“ Maglaj.
am2804

#1000 Re: KUP BiH

Post by am2804 »

Obzirom na formu, hajmo jednog laganog za početak
Post Reply