OSVAJAĆ KUPA BOSNE I HERCEGOVINE ZA SEZONU 2012/13 JE ŠIROKI BRIJEG!
Do novog kupa i nove teme ...
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Imali smo i mi svojih šansi, ali šta vrijedi kad Adil zapuca 20 metara od gola u prvoj šansi ...drugi put pogodio mrežu sa vanjske strane kad je ufatio volej nakon proigravanja Smajića, a mogao je fino smiriti loptu, imao je vremena.duminjo wrote:šta se ima iko primat ko ima i GRAMA mozga u glavi, ko je 5 utakmica gledao u zivotu za ovo je veceras vidio da nije bilo ama bas nikakve stimaljke. ovim provokacijama i izjavama samo pojedinci pokazuju koliko su jadni i da su dosli do dna da nemaju dalje a o mozgu da ne pricam, davno ih je napustio.LSD wrote:Ne treba se primati na ove mucke provokacije Kristijana (koji je po ko zna koji put pokazao o kakvom se covjeku radi) i ostale bratije....bezveze vas navlace na banove jer koriste sad ovo emotivno stanje nakon poraza, sa svojim doskočicama i traže odgovore koji šalju u banoviće...hinjski je to...Plavi brate, malo ti to uprati kako se perfidno radi.
kao sto rekoh na pocetku utakmice, utakmica dobra, gledljiva, brza. utakmica dva najbolja i najstabilnija kluba u ligi. utakmica je bila odlicna.
široki bio bolji, za klasu....igrali su, kombinovali, imali bruku prilika, lijepo vezli od noge do noge, svaka polukontra bila opasna prijetnja po golu, propustili par odlicnih prilika i poslije 1:0. ona stativa.
zeljini igraci djelovali izgubljena, Musa postavio odlicnu taktiku, igrači sirokog agresivno i ostro (muski) u svaki duel, mnogo vise trke.. zeljo imao polupriliku u prvom i priliku adilovica u drugom. do samog kraja zelju vile pronosale da ostane 1:0, a za ono na kraju k'o da ju je sami bog prebacio preko noge pa da udje u raslje kad je covjek htio centrirati.
po svemu prikazanom (na terenu), široki zasluzeno osvojio kup
Evo, da se ne buni Salah nek mene Plavi banuje, ali cisto da odgovorim ovom lazovcini postavicu privatnu poruku kojom mi je objasnio sta ce biti. Samo bih volio da Plavi ovo ne pobrise, a nek me banuje.Sa_u_srcu wrote:Samo da pozdravim komsije...i da mi se jave licno onih par likova, kojima sam poslao poruke sa tacnim rezultatom, prije sedmicu dana...Smijesno je fakat bilo ovo gledati a znati kraj i pobjednika...Stidite se...
Sa_u_srcu wrote:Reci cu ti nesto da znas...necu tamo da pisem jer ce otici predaleko...
Ova utakmica je zavrsena prije mjesec dana...2-2 je trebalo biti, to je Amar zavrsio jer je mislio da ce prvenstvo biti cupavo pa je dogovorio x na grbavici za 3 boda na Pecari ako bude potrebe.
Odigrali su x ali ce u Sirokom igrati otvoreno i ko pobjedi uzece kup...ali ova utakmica je prodana 1000000000 % kao i sto je kupljena u Bijeljini 0-3
Nazovi kladionice ujutro, malo se raspitaj, vidjet ces da sam upravu...ili pregledaj utakmicu..sve ce ti biti jasno

kako tebe ovo Ć ne bode meni nije jasnoPlavih_11 wrote:OSVAJAĆ KUPA BOSNE I HERCEGOVINE ZA SEZONU 2012/13 JE ŠIROKI BRIJEG!
legitiman citat, LOLduminjo wrote:
nemam pojma jel ovo krsenje pravila..nebitno i da je ban. kako god
Kako sad blokirano, a ljudi tolike pare uzeli?_Reds_ wrote:*ebo drzavu u kojoj je finale kupa u fudbalu blokirano na kladinici
Selam.galakticni_dule wrote:ovo veceras sto se desilo prije bih rek'o da je X naslucen nego da je nastiman...
kako tebe ovo Ć ne bode meni nije jasnoPlavih_11 wrote:OSVAJAĆ KUPA BOSNE I HERCEGOVINE ZA SEZONU 2012/13 JE ŠIROKI BRIJEG!![]()
pozdrav bordo braći, a posebno Moketu
Danas u svima kladama blokirano.Dead Man Walking wrote:Kako sad blokirano, a ljudi tolike pare uzeli?_Reds_ wrote:*ebo drzavu u kojoj je finale kupa u fudbalu blokirano na kladinici
Znaci neko laze, il ti il ovi sto su se oparili._Reds_ wrote:Danas u svima kladama blokirano.Dead Man Walking wrote:Kako sad blokirano, a ljudi tolike pare uzeli?_Reds_ wrote:*ebo drzavu u kojoj je finale kupa u fudbalu blokirano na kladinici
Na bet365 ima da igras prvu ligu federacije, ali ne i finale kupa, toliko o tome.
Lapsus brate. Ali, nista me ne cudi s obzirom koliko sam posla imao otkad sam dosao na forum. Hvala na ispravci ...galakticni_dule wrote:ovo veceras sto se desilo prije bih rek'o da je X naslucen nego da je nastiman...
kako tebe ovo Ć ne bode meni nije jasnoPlavih_11 wrote:OSVAJAĆ KUPA BOSNE I HERCEGOVINE ZA SEZONU 2012/13 JE ŠIROKI BRIJEG!![]()
pozdrav bordo braći, a posebno Moketu