leet wrote:nema to nikakve veze sa hadisom, ti si jednostavno debil![]()
može i hlađenje jer ga "vrijeđam"
Varate li?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Mustang1
#976 Re: Varate li?
- micko green eyes
#977 Re: Varate li?
Kao prvo, debil ti je babo, koji te sastavio iz kinder jajeta. Garant si znoru, pa jadnik i da hoces nemozes.leet wrote:nema to nikakve veze sa hadisom, ti si jednostavno debil![]()
može i hlađenje jer ga "vrijeđam"
Ja sam samo napisao sta mi se trenutno desava, jer fakat bio sam vjeran vec dugo, a to jednostavno nije my thing.
Ako si ti vjeran, fine, good for you. Al koji k si mi ti da mi sudis, lijepo sam napisao, kani te se vi sto ste za morala ...
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#978 Re: Varate li?
Jok ba, možemo mi svi, samo je neko retardiran a neko nije, žišku ?
I ovo je forum, ako hoću da ti sudim onda ću da ti sudim.
I ovo je forum, ako hoću da ti sudim onda ću da ti sudim.
- burek_in_space
#979 Re: Varate li?
10 nov 2012, 23:25 Isključen/a korisnik/ca iz razloga “”
» micko green eyes - 30 dana
» leet - 14 dana
» micko green eyes - 30 dana
» leet - 14 dana
- Tkd
#980 Re: Varate li?
micko green eyes wrote:Jeste svi neki moralisti ili fakat petljate?
Ja sam varao sve i jednu do sad. Neke su saznale, pa me sutnule a neke ne. Pazi ovo, sjecam se jedne sto je bila pukla u 16 i jadnica iako je saznala nije htjela da me ostavi, ali sam ja nju. Poslije mi bilo krivo, loma.
Bilo pa proslo..
Doduse s djevojkom s kojom zivim vec duze, nju jos nisam.Ustvari jesam u pocetku samom, da li se to pika?
Anyway, trenutno sam na dobrom putu da je prevarim sada/uskoro, mada ja to tako nezovem. Ja ipak najvise volim sebe, a ostali su nebitni, manje vise...
Sta cu kad sam uvijek volio vanredno![]()
S druge strane, ako ona mene vara ili planira, nemarim, samo da to cini diskretno i sigurno.
PS. Postedite te me kojekakvih moralisanja, vjerskih hadisa, bla bla bla bla...
Daleko najgluplji post koji sam do sada pročitao na ovom forumu.

- WildRedRose
#981 Re: Varate li?
tacno zbog ovakvih ljudi i postoje razvodi, djeca drogerasi, mafijoza lafo neka i sl. !!!micko green eyes wrote:Jeste svi neki moralisti ili fakat petljate?
Ja sam varao sve i jednu do sad. Neke su saznale, pa me sutnule a neke ne. Pazi ovo, sjecam se jedne sto je bila pukla u 16 i jadnica iako je saznala nije htjela da me ostavi, ali sam ja nju. Poslije mi bilo krivo, loma.
Bilo pa proslo..
Doduse s djevojkom s kojom zivim vec duze, nju jos nisam.Ustvari jesam u pocetku samom, da li se to pika?
Anyway, trenutno sam na dobrom putu da je prevarim sada/uskoro, mada ja to tako nezovem. Ja ipak najvise volim sebe, a ostali su nebitni, manje vise...
S druge strane, ako ona mene vara ili planira, nemarim, samo da to cini diskretno i sigurno.
- Kladara
#982 Re: Varate li?
kad bi svi bili isti zivot nebi imao smisla.WildRedRose wrote:tacno zbog ovakvih ljudi i postoje razvodi, djeca drogerasi, mafijoza lafo neka i sl. !!!micko green eyes wrote:Jeste svi neki moralisti ili fakat petljate?
Bilo pa proslo..
- WildRedRose
#983 Re: Varate li?
bolje bi bilo i da smo isti, nego da ih ima ovakvihKladara wrote: kad bi svi bili isti zivot nebi imao smisla.
-
aMeR_BH
#984 Re: Varate li?
Varao nisam, prevaren jesam.
Jako ruzan osjecaj kojeg ne bih da nanosim drugima
Jako ruzan osjecaj kojeg ne bih da nanosim drugima
- johnny_blazze
#985 Re: Varate li?
jedno je biti drugaciji,a drugo biti necovjek, povrijediti nekog ko to ne zasluzuje je nesto najgore i samo osobe bez savijesti i obraza to mogu uraditi a pri tome da ih boli briga, najcesce se sve to vrati kad tad, nisam varao i dat cu sve od sebe da tako ostane, ono sto ne zeliis sebi nemoj raditi drugimaWildRedRose wrote:bolje bi bilo i da smo isti, nego da ih ima ovakvihKladara wrote: kad bi svi bili isti zivot nebi imao smisla.![]()
- Kemal Malovčić
#986 Re: Varate li?
varamo
ali
samo tokom
bajrama i božića
ali
samo tokom
bajrama i božića
- WildRedRose
#987 Re: Varate li?
super receno...dalje nema sta da se kazejohnny_blazze wrote:jedno je biti drugaciji,a drugo biti necovjek, povrijediti nekog ko to ne zasluzuje je nesto najgore i samo osobe bez savijesti i obraza to mogu uraditi a pri tome da ih boli briga, najcesce se sve to vrati kad tad, nisam varao i dat cu sve od sebe da tako ostane, ono sto ne zeliis sebi nemoj raditi drugimaWildRedRose wrote:bolje bi bilo i da smo isti, nego da ih ima ovakvihKladara wrote: kad bi svi bili isti zivot nebi imao smisla.![]()
- Mračajski proto
#988 Re: Varate li?
Varao sam prije, sad ne varam. Imam finu vezu. 
- Kladara
#989 Re: Varate li?
aha a ti kad vidis dobru picku ne kontas kako bi je podero ili nekad mozda nisi kontao kad si bio u vezijohnny_blazze wrote:jedno je biti drugaciji,a drugo biti necovjek, povrijediti nekog ko to ne zasluzuje je nesto najgore i samo osobe bez savijesti i obraza to mogu uraditi a pri tome da ih boli briga, najcesce se sve to vrati kad tad, nisam varao i dat cu sve od sebe da tako ostane, ono sto ne zeliis sebi nemoj raditi drugimaWildRedRose wrote:bolje bi bilo i da smo isti, nego da ih ima ovakvihKladara wrote: kad bi svi bili isti zivot nebi imao smisla.![]()
a sto suplje ne mogu
(aj sto sebe lazete al ne morate druge)
Ziva smo bica to nije nista nenormalno.Samo je pitanje jel to zelis ili ne zelis.Niko me ubjedit ne moze da mu prevara u vezi nije pala na pamet.Samo sto mnogi nisu imali hrabrosti da to realizuju.
- Tkd
#990 Re: Varate li?
Naravno da ne bi pala na pamet. Neki ljudi imaju nešto što se zove mozak, dok drugi razmišljaju nekim drugim "stvarima". I ko si ti da kažeš da neki lažu ? Ako si ti takav ne mora značiti da su svi ljudi kao i ti.
Druga stvar taj pogrdan naziv za djevojke sa početnim slovom "p". Kakvo je to nepoštivanje ?
Da živa smo bića, ljudi, no neki imaju životinjske nagone pa ih ne znaju kontrolirati i to ih čini slabim.
Druga stvar taj pogrdan naziv za djevojke sa početnim slovom "p". Kakvo je to nepoštivanje ?
Da živa smo bića, ljudi, no neki imaju životinjske nagone pa ih ne znaju kontrolirati i to ih čini slabim.
- Mračajski proto
#991 Re: Varate li?
Sve neki jeb*či, nešto. Sve nešto hladnokrvno, ubojito, neodoljivo, a pola vas bombe baca da bi ispali kakvi fakeri jer ste varali i povalili što više djevojaka. 
- Kladara
#992 Re: Varate li?
Ja nisam reko da se to stalno desava al se moralo desit nekad ako nije desit ce ti se sigurno si jos mlad i neiskusanTkd wrote:Naravno da ne bi pala na pamet. Neki ljudi imaju nešto što se zove mozak, dok drugi razmišljaju nekim drugim "stvarima". I ko si ti da kažeš da neki lažu ? Ako si ti takav ne mora značiti da su svi ljudi kao i ti.
- Kladara
#993 Re: Varate li?
Nema to veze jel neko faker ili ne pricas price koje sam ja vrtio u pubertetuSarajevo_Grad wrote:Sve neki jeb*či, nešto. Sve nešto hladnokrvno, ubojito, neodoljivo, a pola vas bombe baca da bi ispali kakvi fakeri jer ste varali i povalili što više djevojaka.
To je prirodno da ljudima padne na pamet samo neko ce to realizovat neko nece.Zavisi sve.Ja recimo nisam nikad al mi je padalo na pamet.Svima to pada na pamet ko kaze da mu nije nikad laze.Jedino razumijem ovu omladinu sto trabunja po forumu al polako ostarit ce i oni
- Tkd
#994 Re: Varate li?
Kih, kih. Da, mlad, neiskusan, mani se tih gluposti. I ne poznaješ me i počinješ pametovati tako. Prvo upoznaj neku osobu pa onda piši "mlad", "neisukusan" itd. Niko nije kriv pojedincima koji ne mogu kontrolirati svoj nagon, tako je to. Džabe smajlići, džabe ovo-ono.
Pubertet ? Sa koliko to godina ljude "uhvati" to doba.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#995 Re: Varate li?
znam i ja jednu sto vara svakog momka
iskrsne joj prilika, svidi joj se momak, i ona prevari svog momka
i tako kad god ima priliku, strastvena cura..a fino izgleda, pa su prilike ceste
iskrsne joj prilika, svidi joj se momak, i ona prevari svog momka
i tako kad god ima priliku, strastvena cura..a fino izgleda, pa su prilike ceste
- Tkd
#996 Re: Varate li?
"Čini drugima ono što želiš da se tebi čini".
Da li doista te osobe žele da im se to isto desi. Kakve su samo te osobe , odnosno "zvijeri" koji varaju osobe s kojim su dijelili toliko stvari, koje su nazivali riječima ljubavi, zlato, srećo, dušo. To je obično licemjerstvo, sebičnost. Ne mogu, odnosno ne želim shvatiti te osobe koji stavljaju obične strasti ispred nečega što spaja toliko ljudi na svijetu, a to je ljubav. Da li je strast jača kod tih osoba radi kojih čine to upravo to, a ako jest, oni su doista slabići koji i ne zaslužuju ni gram poštovanje. Sramite se, stidite se, ma ko god to radio.
Osobe koji kažu "To je potreba", nemaju pojma o životu. Potreba je stajati uz onu koju voliš, u bilo kojem trenutku biti tu za nju, uz nju. Ono volim te od prvi put izrečenog, pa sve do kraja života mora imati istu, ako ne i jaču vrijednost. Zato se i ne kaže, nego misli, volim te svakim danom sve više.
And once again...
Da li doista te osobe žele da im se to isto desi. Kakve su samo te osobe , odnosno "zvijeri" koji varaju osobe s kojim su dijelili toliko stvari, koje su nazivali riječima ljubavi, zlato, srećo, dušo. To je obično licemjerstvo, sebičnost. Ne mogu, odnosno ne želim shvatiti te osobe koji stavljaju obične strasti ispred nečega što spaja toliko ljudi na svijetu, a to je ljubav. Da li je strast jača kod tih osoba radi kojih čine to upravo to, a ako jest, oni su doista slabići koji i ne zaslužuju ni gram poštovanje. Sramite se, stidite se, ma ko god to radio.
Osobe koji kažu "To je potreba", nemaju pojma o životu. Potreba je stajati uz onu koju voliš, u bilo kojem trenutku biti tu za nju, uz nju. Ono volim te od prvi put izrečenog, pa sve do kraja života mora imati istu, ako ne i jaču vrijednost. Zato se i ne kaže, nego misli, volim te svakim danom sve više.
And once again...
Last edited by Tkd on 11/11/2012 11:57, edited 1 time in total.
- Kladara
#997 Re: Varate li?
Nisu to gluposti to su cinjenice.Ja mogu do sutra pricat,pisati al dzaba nisi iskusan da bi mogao sa tobom ulaziti u neke diskusije.Nije da se dizem i slicno al jednostavno po onom sto pises se da skontat.Ok postujem i tvoje misljenje al vrijeme ce pokazat svoje.Sjetit ces se ti ovoga sto sam ja pisao polakoTkd wrote:Kih, kih. Da, mlad, neiskusan, mani se tih gluposti. I ne poznaješ me i počinješ pametovati tako. Prvo upoznaj neku osobu pa onda piši "mlad", "neisukusan" itd. Niko nije kriv pojedincima koji ne mogu kontrolirati svoj nagon, tako je to. Džabe smajlići, džabe ovo-ono.
Last edited by Kladara on 11/11/2012 11:58, edited 1 time in total.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#998 Re: Varate li?
Opet

- Tkd
#999 Re: Varate li?
Bolan u vezi sam par godina, zato ti čuvaj te priče svojoj djeci kao i ostali koji su varali. Odličan su primjer i svojim sinovima , a tek kčerkama.
- Kladara
#1000 Re: Varate li?
Mora da ti djevojka cita forum cim tako pisesTkd wrote:Bolan u vezi sam par godina, zato ti čuvaj te priče svojoj djeci kao i ostali koji su varali. Odličan su primjer i svojim sinovima , a tek kčerkama.
Razumijem i takve