Prijavio sam se na forum samo zbog ove teme, nemam kome da se požalim na ženu.
1. razvaljuje svu moguću i nemoguću tehniku u kući, mobitele, kamere, računare... meni kao ljubitelju iste to jako teško pada
2. tjera me da jedem zadravu hranu (čitaj: pasem travu ko vo, nikad da se najedem ko čovjek)
3. vegetarijanka je!!!
4. ujutru nikad nije raspoložena za priču, samo šuti a ja od sabaha meljem ko navijen
5. vozi bolje od mene i to mi redovno nabija na nos
6. nikad neće da se mazi nakon seksa, samo me iscijedi ko krpu i svojim poslom ili se okrene i spava
7. ja sam miran a ona je živa vatra, plane u sekundi i naljuti se za sitnicu (srećom se brzo i odljuti)
8. oko svega se nervira i onda meni šuhvu stvara
9. njena najbolja drugarica je najgluplje stvorenje koje sam sreo i čista suprotnost mojoj ženi. Ona vam je onaj klasičan stereotipni prikaz glupače sa filmova i serija, ali džaba kad su nerazdvoje još od obdaništa. A samo jel usta otvori, ciglama bih je zatuko a u životu ne bih na žensko ruku digao, prije bih je odsjekao!
10. stalno me zove debeli a nisam debeo, majke mi!
11. moji roditelji i brat pokazuju više ljubavi i privrženosti prema njoj nego prema vlastitom sinu i bratu
12.već 4 mjeseca uči japanski i hoda po kući sa slušalicama na glavi... probi mi mozak, ludim!
13.bolesno je pedantna, stan nam je ko apoteka, ne daj Bože da nešto nije na mjestu
14. nekad hrče i kad joj ja kažem ujutru da je hrkala, pravi se luda i kaže da je lažno optužujem i da ona ne može da spava od mog hrkanja
15. tvrdoglava je da te dragi Bog sačuva i vazda je kako ona kaže, mada je u 90% u pravu (nije Herka)
16. ja ne pijem, ali zato ona samo odemo li na kakvo slavlje, teško meni kad se dohvati čaše. Može popit ko moj rahtmetli daidža Fikro a njega su zvali bure bez dna.
17. neće da se udeblja, vazda je na nekim dijetama a ja bih volio da dobije bar još 2, 3 kg
18. ja sam protiv toga da držimo životinje u stanu pa samo skuplja paščad i mačeketine oko zgrade, hrani ih, nekad okupa i zapraši a komšije se onda meni žale
19. svaka 2 mjeseca mi moramo preurediti stan, makar i samo jastuke premjestili!!!
20. kupuje najbeskorisnije i najnepotrebnije stvari na svijetu i ne da da se išta baci
21. samo jel dođe neko ko prosi, ona mu da ili marku, dvije, ili pite ili napravi sendvič ili Boga pitaj šta. Navadila mi je i njih, sad stalno dolaze.
22. ne voli prirodu pa nikad ne idemo na izlete, ali bi zato izlazila svaku noć a ja sam kućevan tip
23. u braku smo već 2 godine ali ona još ni ne razmišlja o bebi (kaže, dosta joj je što se o meni mora brinuti)
24. stvarno je pametna i puno čita, al joj je logika nula! Sve živo ona komplikuje i stvara probleme gdje ih nema. I vazda neka njena filozofija...
25. navija za Sarajevo, ona i njena komplet familija! To me ne nervira toliko koliko ih sve kolektivno žalim (kud će im veća kazna...)
Na ovo dodajte još jedno stotinjak sitnica koje ne bih sad spominjao.
Ali iznad svega, mene ta žena toliko sretnim čini da kad je sa mnom, čini mi se da bih mogao kuglu zemaljsku podići!