Sve je pocelo ovako...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
Mustang1

#976 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Mustang1 »

elmo_ba wrote:
Sacime wrote:
duplanula wrote:Kada bude da su bili na nekoj veceri pa umakali u topu :)
Znas da vole kafu, dakle umakan je kolacic u kafu :-D
mozda je bio rahat lokum (jel se on umace ) hahahahahahahahahaahah
kad ce vise 6 :D :D :D
ostat ce istine dvije :D :D :D
Image
PeekABoo

#977 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by PeekABoo »

Ajj mati moja...
Haj_Halve

#978 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Haj_Halve »

Ajjjj kruhuuuuu dragi
rise against

#979 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by rise against »

Nikad docekati rasplet,valjda ce danas da dodje do preokreta u 6
Haj_Halve

#980 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Haj_Halve »

Nije, to je zaplet prije jos jednog buduceg, veceg zapleta, koji ce biti pracen jednim manjim raspletom te vecim preokretom.

Nadam se da u razvoj situacije nece biti ukjucen negativac ove price, tj. komunjara direktor.
Smail Aga

#981 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Smail Aga »

Kumberlator wrote:Ovo sto se dogadja sa nama nema definiciju, napisat cu vam sve. Ovo ide dalje od ljubavi.

Da umocio sam, pisat cu vam sve, ovo je za knjige, filma, neznam ni ja vise za sta je. Napisat cu sve sto se desilo. Radim sad pa ne mogu da stignem. Danas poslije 6 cu da kazem sve.
Jah,ucinilo mi se da iz komsiluka dopire poznata recenica :
Deri me,poderi me,budalice moja mala :D :D :D :D :D
Kona__

#982 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Kona__ »

Hajd' možda i nisi toliki mlakonja kako se učini na prvu! :D
Mustang1

#983 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Mustang1 »

A sta ako je umocio ali ne kod one kod koje mi svi mislimo da je umocio ?
Smail Aga

#984 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Smail Aga »

Bubalo1 wrote:A sta ako je umocio ali ne kod one kod koje mi svi mislimo da je umocio ?
Mozda je umocio kod zene Zlog Direktora Komuniste :D :D :D :D :D
Sacime

#985 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Sacime »

Smail Aga wrote:
Bubalo1 wrote:A sta ako je umocio ali ne kod one kod koje mi svi mislimo da je umocio ?
Mozda je umocio kod zene Zlog Direktora Komuniste :D :D :D :D :D
Hej, posto se ovde sve brzo zaplice, ne reci da mu se nije svidio zli direktor...
Dee-Dee_13

#986 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Dee-Dee_13 »

Image

:lol: :lol: :lol:
pussysmoke

#987 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by pussysmoke »

Kumberlator wrote:...Da umocio sam...
Image

I Mourinho je "umočio". Malo to opširnije objasni.
Kumberlator

#988 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Kumberlator »

Evo pisem ovaj haos, budite strpljivi.
coinspinner

#989 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by coinspinner »

Kumberlator - jedini forumaš koji napiše post u kojem najavljuje idući post :-D dobro da klix nije pao nakon 18:00 :lol:
elmo_ba

#990 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by elmo_ba »

Kumberlator wrote:Evo pisem ovaj haos, budite strpljivi.
u jbt sta se sve moze desiti u dva tri dana makzus naletih da vidim kumbulatora on knjigu pise
Kumberlator

#991 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Kumberlator »

Tesko je uvezat sve sto je bilo i sto se desavalo od mog zadnjeg opsirnijeg posta. Da krenem od subote, oko 9 navece dodje mi poruka, kaze osjeca se kao da je pola fali, isto sto sam se i ja osjecao. Poslije oko 12 zove me dugo pricamo i kaze da zeli da prekid, gotovo je. Sta cu pomirim se sa sudibinom, kraj pa sta to ona zeli.

Nedelja, Bajram, provedem vrijeme sa porodicom, odem na "kafu" sa drustvom, kad sam zarsio odem do nje da joj cestitam bajram, rukujem se samo, a ona me zagrli. Bio sam kod nje samo par minuta i odem. Krenem kuci dolazi poruka kako sam se tek sad sjetio, popio kafu nisam mogao da dodjem do nje odma itd. Ja kontam zeno draga dajes mi nogu, sad ja treba da trcim. Navece izadjem sa rajom, svirka neka, opusteno pravo, ja onako nikakav, prazan u glavi, prazan u sebi. Kad sam kreno kuci dodje poruka kako je boli, unistena itd. Onda me nazva i tako krenu, kaze da me trazila cijelu noc. Otvorimo se skroz pricali smo dugo od 1 do 5 ujutro. Sve o nama, svaki problem, svaka sitnica, cijela veza, sve, apsolutno sve. Pomirimo se. Vratimo se skupa, jedno drugome kazemo da idemo dalje zajedno cvrsto.

Ja i ona skupa ljubav mog zivota. Sve sto pisem je istina zaista. Ponedeljak izadjemo na "kafu", planirali smo cijelu noc, no nije islo kako smo planirali. Nakon kafe koja je trajala vrlo kratko, stvari su bas krenule na bolje. Vodili smo ljubav, video na (www salimse com) detalje necu iznosit, sami znate kako je vodit ljubav nakon prekida.

Nakon "guzve" krenu prica, o nama, problem koji imamo, ja i ona imamo jedan veliki problem. Ja sam sa zenom koju sam zarucio a ona nije iskreno primila, a ja sam jos tu, ona je pokusala da ode, a jos je tu. Mi se volimo, ali mi ne funkcionisemo skupa. Pojedinacno smo divovi, gazimo sve pred sobom. Skupa kad smo, oboje nekako zaledimo, nismo to sto jesmo. Zato je pokusala da ode, ali nije mogla vratila se, vratila i lezi kraj mene i place, iskreno place, drzi me kao da sam zadnji muskarac na svijetu. Pokusali smo sve, pa i da se razidjemo, ali nije islo, ni to nije solucija.

Kad smo skupa mi se pretvorimo u druge osobe, Bjezimo svak u svoj kutak. Sputavamo jedno drugo, bojimo se jedno drugog, bojimo se da ne budemo povrijedjeni. Ja i ona smo jedno drugome slaba tacka, to je cinjenica.

Dodjem kuci zove me, pricamo dugo, dogovorimo se da nastavimo, da se borimo vise, da idemo korak po korak, polako pokusat iz pocetka. Danas se javim ujutro da se vidimo prije posla, nije mogla iz opravdanih razloga nebi da djelim ali je istina. Dosla je na posao, salje mi poruku da je pustim, da je pustim da ide, .... i ja je pustim, ok idi idi vise i pusti i ti mene, pustime vise, svaka njena rijec mi neku nadu daje, poceo sam da ludim. Poslije me zove, dogovorimo se da je kraj, da jedino mozemo bit skupa ako se nekad opet sretnemo.

Ajd reko, i tako dragi moji cijeli dan ja provedem ni tamo ni vamo, sad je volim sad je mrzim itd. vise ni sam neznam sta i kako. Pocnem da pricam sa jednom veoma dragom osobom, i tako pricamo, i kaze mi da odem do jednog covjeka, koji uci iz Kurana, onako bez neke obaveze, samo eto da vidim. Ajd reko kad sam sve pokuso i kad lutam, mozda ce da mi bude lakse. I pazite sad ovo, odem ja i on krene da uci, ajd sve ok, kad odjednom nesto mi u grlu stalo, koci me ne mogu da disem, na ocima mi mrak, ruke ne mogu da stisne, jednostavno ne mogu, pokusavam sake da stisnem, ali nikako ne mogu. Zavrsi on, kaze mi da je vidio neke promjene na meni, kaze mi da u kuci suru proucim. I kaze mi da mu se javim, u slucaju ako nesto osjetim, ili promjenim.

Dodjem kuci, izadjem vani, malo da zivnem. Opustim se ono pravo, kad odjednom krenem da povracam, sve izlazi iz mene, 2 put sam povratio. Neko mi je nesto bacio, al fakat.

Sad dok vam ovo pisem, pisao sam joj poruku da mi prsten vrati, kad dodje meni poruka, pita jesam li jos tu na poslu, "dala bih ti nesto". Nadam se da je prsten. Jos sam tu cekam je do 7.

javim se opet poslije 7.

Sve sto sam napisao od pocetka do sad je istina dragi moji, zaista jest.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#992 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Velkoski »

tl; dr
donja_crtica

#993 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by donja_crtica »

ti da znas pjesme pisat, teži bi od sinana bio.
magi87

#994 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by magi87 »

:| :| :| :lol: :lol: :lol: :lol:
sheilak

#995 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by sheilak »

Prošlo je 7...
rise against

#996 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by rise against »

A svasta jos je samo i hodza trebo u prici da bi odlucili jel spanska il turska safunjarala.Al sad je sigurno turska je.
Jarane pusti je,pusti sebe ovo ti je najpametnije
Not My Idea

#997 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Not My Idea »

Kad sam dosla do dijela gdje si pomenuo Kur'an, samo sam molila da ne pomenes sihre.

:cry:
Kumberlator

#998 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Kumberlator »

Dragi moji vratila je prsten, ja sam njoj vratio sve sto sam mi je dala. Zavrsili smo, otisla je plakajuci, a ja sam ostao na nogama, cvrst.

Sretno svima i toliko od mene. pozz
Not My Idea

#999 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Not My Idea »

Jel to hoces rec da je ovo kraj... svega ovoga? :cry:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1000 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Velkoski »

Ključaj Lejdi. Image
Locked