Najbitnije je da promjene svijest građana... Da postoje i drugi mimi SDA, SDP koji su nas doveli ovdje gdje jesmo...racionalista wrote:ali sigurno ne ovi zderaci virsli
LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
-
Dj_Doboj
#976 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
-
racionalista
#977 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
ja ba dovedes stranku iz sirokog da bosnjacima mijenjas sdp, sda i ostale, a po hercegovini nek hara hdz jer to ionako nije u sferi lijanovica
svi bosnjaci koji su u sprezi sa lijanovicima riskiraju da nesvjesno podju putem fikreta abdica
svi bosnjaci koji su u sprezi sa lijanovicima riskiraju da nesvjesno podju putem fikreta abdica
-
w.rooney
#978 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Vecu glupost odavno nisam cuo...racionalista wrote:ja ba dovedes stranku iz sirokog da bosnjacima mijenjas sdp, sda i ostale, a po hercegovini nek hara hdz jer to ionako nije u sferi lijanovica![]()
-
racionalista
#979 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Babo im je bio lopov, krijumčario duhan, stoku itd. nije dobio nadimak Lijan zato sto je bio posten. Gdje su oni bili za vrijeme izdaje i agresije hvo-a i hv? Bili su dio tog sistema, placali su dio tala, radili su za tu fasisticku herceg-bosnu. sta su radili poslije rata, kako su se obogatili pokradajuci drzavu. iver ne pada daleko od klade. Sta je sa kupovinom glasova pred svake izbore. Sa kojim to ciljem rade? Niko me ne moze ubijediti da oni nisu dio velikohrvatskog plana o rasturanju Bosne. Ubacili su ispostave svoje stranke u mjesta gdje hrvata i nema, a sve sa ciljem da okupe da preko svojih poltrona siju nemir i diriguju odredjene politicke poteze. Jel bosnjaci treba da budu ovisni od toga
sta ce se u sirokom odluciti. Npr. u slucaju da treba jedan glas za formiranje vlade ili raspustanje jel to mi moramo da cekamo sta ce ovi iz sirokog aminovati? Bosnjaci se prodaju za paket virsli jbt i pristaju da budu "trojanski" konj svom vlastitom narodu
sta ce se u sirokom odluciti. Npr. u slucaju da treba jedan glas za formiranje vlade ili raspustanje jel to mi moramo da cekamo sta ce ovi iz sirokog aminovati? Bosnjaci se prodaju za paket virsli jbt i pristaju da budu "trojanski" konj svom vlastitom narodu
- sarajlija_ba
#980 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Jel' to onaj isti Josip Pejaković što je htio napustiti Sarajevo prije par godina ?meskogn wrote:
Centar:
Josip Pejaković
bravo majstore svaka cast Josip je fenomenalan,njegova emisija u ime naroda pokazuje kako se treba ponašati predsjednik drzave,Za boljitak
Na vijest da sarajevski glumac Josip Pejaković odlazi iz Sarajeva ljudi reagiraju na dva načina; jedni (u manjini) se začude, dok oni drugi se zapitaju, pa zar je on još uvijek tamo. Ovaj rođeni Bosanac najpoznatiji je po monodrami „On meni – nema Bosne” s kojom je obišao cijeli svijet. Pejaković je u razgovoru za beogradsku „Politiku” zavapio kako „ne može više disati punim plućima”. Okomio se na kreatore Daytonskog mirovnog sporazuma. Umjesto njega predlaže savez suverenih država i izražava nadu da su Boris Tadić i Ivo Josipović „upravo na tom tragu”. I još poručuje da će nakon toga biti jači suverenitet i Hrvatske i Srbije!
Jugosloven frajer pa to ti je...
Pazi sad ovo:
Objašnjavajući zašto misli da je savez suverenih država „pravo rješenje”, Pejaković kaže da bi bilo normalno i moralno da se oni koji su potpisali Daytonski ugovor „uključe puno ozbiljnije u rješavanje pitanja u BiH”, a ne da stalno, „pomalo i lukavo”, izjavljuju kako se oni ne žele miješati u unutarnje stvari BiH. Za grad u kojem živi kaže: „Sarajevo u kojem sam proveo većinu života i trenutačno živim nije multietnički grad, već je to mjesto mržnje, nepodnošenja, neprincipijelne većine i svega onoga što podrazumijeva loš život u njemu”. Što se Sarajeva tiče, grada kojemu su do 1992. i napada Kukanjca i druge jugoarmijske bratije tepali da je pravi „multietnički grad“ i „Jugoslavija u malome“, Pejaković sada dodaje i ovo: „Kad je Milorad Dodik rekao da ne voli doći u Sarajevo jer ga podsjeća na Teheran, on je ovom izjavom povrijedio Teheran deset hiljada puta više nego Sarajevo, jer Teheran je kulturna sredina, za razliku od Sarajeva koje danas ni po čemu ne podsjeća na kulturni centar”. Iz razgovora još saznajemo da se je Josip Pejaković odlučio na odlazak iz Sarajeva ipak čisto iz egzistencijalnih razloga, naime, čašu mu je prelio otkaz supruzi Vesni Mašić, također glumici, koju su sarajevski jarani „s noge na nogu izbacili iz sarajevskog Kamernog teatra“ i sada Josip, prije bijega u Zagreb, pravdu traži pred sudom”.
http://www.hrvatski-fokus.hr/index.php/ ... rske-obale
Last edited by sarajlija_ba on 28/08/2012 01:13, edited 3 times in total.
-
786
#981 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
ujediniti mišljenje na osnovu emocija je nemoguća misija...svi su upleteni u sistem dugoročne pljačke ovog naroda...a oni koji nisu upleteni, nemaju snagu da promjene bilo što...
iskreno, ne mogu da vjerujem kakvim budalaštinama se služe oni koji su na vlasti, a pogotovo ne mogu da vjerujem da i dan danas ljudi nasjedaju na te priče...ljudi moji svi oni su naši neprijatelji i kao takve ih smatrajte...primjera je mnogo...da ne nabrajam sve afere aktualnih stranaka i njihovih predstavnika...
smiješno...Boga mi dragog, ne mogu da vjerujem da se ovaj narod odbranio od onolike sile i pola svijeta koje je gledalo stradanja nedužnih čitav niz godina genocida, urbicida, kulturocida i td...a ne može da se oslobodi ovih retardiranih likova....Bože sačuvaj...ne bih da se rugam, ali baš smo okruženi nakazama od ljudi, koji čak ni fizičkim izgledom ne liče na normalne ljude...zlaja šuškavac, omaleni radončić ili tihi gormit...morž iz laktaša...čović nemoj meni krivit usta ili ona ptičurina iz horor filmova (čuj slavuj) itd...
VRIJEME je za promjene...ne u strankama...već u nama samima i organizacijama na lokalnom nivou...treba dati podršku alternativnim opcijama i ne vezat ih za bilo koju stranku...
iskreno, ne mogu da vjerujem kakvim budalaštinama se služe oni koji su na vlasti, a pogotovo ne mogu da vjerujem da i dan danas ljudi nasjedaju na te priče...ljudi moji svi oni su naši neprijatelji i kao takve ih smatrajte...primjera je mnogo...da ne nabrajam sve afere aktualnih stranaka i njihovih predstavnika...
smiješno...Boga mi dragog, ne mogu da vjerujem da se ovaj narod odbranio od onolike sile i pola svijeta koje je gledalo stradanja nedužnih čitav niz godina genocida, urbicida, kulturocida i td...a ne može da se oslobodi ovih retardiranih likova....Bože sačuvaj...ne bih da se rugam, ali baš smo okruženi nakazama od ljudi, koji čak ni fizičkim izgledom ne liče na normalne ljude...zlaja šuškavac, omaleni radončić ili tihi gormit...morž iz laktaša...čović nemoj meni krivit usta ili ona ptičurina iz horor filmova (čuj slavuj) itd...
VRIJEME je za promjene...ne u strankama...već u nama samima i organizacijama na lokalnom nivou...treba dati podršku alternativnim opcijama i ne vezat ih za bilo koju stranku...
-
Bosnjak333
#982 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Kako mozete reklamirati Lijanovice i pozivati ostale da glasaju za njih kad oni nisu nista bolji od vladajuce bagre,pa oni su jedina stranka u BiH koja kupuje glasove.
U mojoj opcini je na proslim opcim izborima doslo da fizickog obracuna izmedju glasaca NSRZB i posmatraca iz iste zato sto glasaci nisu dobili obecanih 100 KM.
U mojoj opcini je na proslim opcim izborima doslo da fizickog obracuna izmedju glasaca NSRZB i posmatraca iz iste zato sto glasaci nisu dobili obecanih 100 KM.
- novi.dan.nova.nafaka
#983 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
tvsabina wrote:Bilo bi za početak mnogo bolje umjesto podrške mladim ljudima da prestanete plaćati i staro i mlado da glasa za vas jer time direktno kršite izbornu volju stanovnika/ca ove zemlje a niko vas ne kažnjava i nikada za to nikome niste odgovarali. Dakle svi izbori na kojima ste plaćali glasače su trebali biti proglašeni neregularnima i poništeni.veca777 wrote:Podrška ZA BOLJITAK iz Mostara, samo naprijed podržite mlade ljude koji mogu napraviti promjene da ova zemlja konačno krene naprijed!!!
Floskule o mladim ljudima ostavite u domenu floskula jer ste svojim plaćanjem uništili dosta mladih snova ove zemlje.
-
Bosnjak333
#984 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “vrijeđanje sugovornika i trollanje”
» Bosnjak333
14 dana
» Bosnjak333
14 dana
Last edited by Anonymous on 28/08/2012 15:04, edited 1 time in total.
Reason: info
Reason: info
- FOČANSKI PROPISI
#985 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
A i kad se postavi anketa ,obavezno,izostave najvažniju stranku u ovom tenutku,a to je:bora1990 wrote: Na čemu bazirate svoju argumenataciju i prognozu za sljedeće izbore? Koja je to dostupna anketa da i ja pogledam ako nije frka, posto nisam na netu puno anketa primjetio izuzev ovoga foruma i jednog portala? Hvala!
BOSANSKOHERCEGOVAČKA NARODNA STRANKA (BNS) koju vodi
EDHEM-EDO BIČAKČIĆ
-
bora1990
#986 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
za novu BNS bivšu PodrinjskuFOČANSKI PROPISI wrote:A i kad se postavi anketa ,obavezno,izostave najvažniju stranku u ovom tenutku,a to je:bora1990 wrote: Na čemu bazirate svoju argumenataciju i prognozu za sljedeće izbore? Koja je to dostupna anketa da i ja pogledam ako nije frka, posto nisam na netu puno anketa primjetio izuzev ovoga foruma i jednog portala? Hvala!
EDHEM-EDO BIČAKČIĆ
-
DOAS
#987 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Treba izaći na izbore. Prije toga se informišite o kandidatima za vijeće i načelnike. Onda prohodajte čaršijom gdje živite i vidite malo oko sebe na šta to liči ima li tu domaćina,menadžera,poštena čovjeka,radnika itd. Ko je to vodio,ko hoće da vodi(zna li umije li?Poštenje,dobrota,škola ništa ne znače ako je kandidat glup i ne inteligentan ako nije vidra što no kažu).
Konkretno u Općini gdje ja živim u Hadžićima liste kandidata za Vijeće svih stranaka su za streljački vod a ne da neko za njih glasa. Tu ću dodat svog kandidata Anthony Kiedisa i stranku RHCP tako da nema krađe mog glasa. Poništeno-gotovo
Eh, sa načelnikom koji svašta nešta može napravit nemam dileme. Provjerio liste provjerio kandidate. Pogledo po kasabi. Sve je u dure. Ovaj Hamdo zvani Bijeli Gandalf je nešta ko izgradio. Te put te kanalizacija te rasvjeta te veliki fudbalski teren sa umjetnom travom te mali teren sa umjetnom travom(bilesi i reflektori imaju) te dobar teren za basket te srednja škola u koju sam išao izgleda ko neki koledž u engleskoj, te osnovna u koju sam išao lijepa, te imam neke shoping centre Bingo,Hoše,Drvopromet,Merkur(mogu kupit svašta al tanko s parama), te mi evo fontanu pravi u parku gdje sam se nekad ko mali igrao,te kino i pozorište (ej bolan u hadžićima kino sa 250 mjesta), imamo i one moderne autopraonice đe ubaciš marku i iz one puške pereš(eh nemam auto al bio jednom s amiđom i gledo kako on to pere, čudo neviđeno), ma ima svašta nešta, pamtim da prije nije bilo ili je bilo al nekako sirotinjski. OndaR, kad se vraćam ponekad iz Fiss Viteza i prođem tamo one sirotinjske krajeve i izbijem na mostarsko raskršće nekako mi drago jebeš mu mater. Lijevo Coca Cola desno Sinalco pa malo dalje s lijeve strane neka staklena zgrada piše na njoj TEO(ili nešto slično) pa u istom redu Lora, Wurth (oni što ih reklamiraju fudbaleri u Bundesligi) pa kroz Binje(jebo te nekad selo sad sve kućetine s 10 spratova to bašće to ograde to sve gori) eh iza Binježeva paf ona Industrijska zona Lijevo Argeta, Begex,Agrikom, Bingo (sve objekti ko ono kad prolaziš kroz Lomabrdiju u Italiji-bio na eksurziji pa prolazili), desno DP, Eurometal(gazda onaj HIFA jebote dođe iz Teslića s helikopterom i parkira pred onu zgradu-heliodrom ejjj), Diskoteka, Boje i Lakovi,Poliklinika pa oni Garovci (pa ko ondje živi jebote sve kuće po milion maraka) i tako sve do moje kuće u jednom od hadžičkih naselja). Da mi je još kakvog posla da se trsim biroa al tanko. Kaže teta ima vas 345 sa VSS.
Možda odem na onaj brod radit
Konkretno u Općini gdje ja živim u Hadžićima liste kandidata za Vijeće svih stranaka su za streljački vod a ne da neko za njih glasa. Tu ću dodat svog kandidata Anthony Kiedisa i stranku RHCP tako da nema krađe mog glasa. Poništeno-gotovo
Eh, sa načelnikom koji svašta nešta može napravit nemam dileme. Provjerio liste provjerio kandidate. Pogledo po kasabi. Sve je u dure. Ovaj Hamdo zvani Bijeli Gandalf je nešta ko izgradio. Te put te kanalizacija te rasvjeta te veliki fudbalski teren sa umjetnom travom te mali teren sa umjetnom travom(bilesi i reflektori imaju) te dobar teren za basket te srednja škola u koju sam išao izgleda ko neki koledž u engleskoj, te osnovna u koju sam išao lijepa, te imam neke shoping centre Bingo,Hoše,Drvopromet,Merkur(mogu kupit svašta al tanko s parama), te mi evo fontanu pravi u parku gdje sam se nekad ko mali igrao,te kino i pozorište (ej bolan u hadžićima kino sa 250 mjesta), imamo i one moderne autopraonice đe ubaciš marku i iz one puške pereš(eh nemam auto al bio jednom s amiđom i gledo kako on to pere, čudo neviđeno), ma ima svašta nešta, pamtim da prije nije bilo ili je bilo al nekako sirotinjski. OndaR, kad se vraćam ponekad iz Fiss Viteza i prođem tamo one sirotinjske krajeve i izbijem na mostarsko raskršće nekako mi drago jebeš mu mater. Lijevo Coca Cola desno Sinalco pa malo dalje s lijeve strane neka staklena zgrada piše na njoj TEO(ili nešto slično) pa u istom redu Lora, Wurth (oni što ih reklamiraju fudbaleri u Bundesligi) pa kroz Binje(jebo te nekad selo sad sve kućetine s 10 spratova to bašće to ograde to sve gori) eh iza Binježeva paf ona Industrijska zona Lijevo Argeta, Begex,Agrikom, Bingo (sve objekti ko ono kad prolaziš kroz Lomabrdiju u Italiji-bio na eksurziji pa prolazili), desno DP, Eurometal(gazda onaj HIFA jebote dođe iz Teslića s helikopterom i parkira pred onu zgradu-heliodrom ejjj), Diskoteka, Boje i Lakovi,Poliklinika pa oni Garovci (pa ko ondje živi jebote sve kuće po milion maraka) i tako sve do moje kuće u jednom od hadžičkih naselja). Da mi je još kakvog posla da se trsim biroa al tanko. Kaže teta ima vas 345 sa VSS.
- FOČANSKI PROPISI
#988 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Ukidaju nas gdje stignu,to se zove:bora1990 wrote:za novu BNS bivšu PodrinjskuFOČANSKI PROPISI wrote:A i kad se postavi anketa ,obavezno,izostave najvažniju stranku u ovom tenutku,a to je:bora1990 wrote: Na čemu bazirate svoju argumenataciju i prognozu za sljedeće izbore? Koja je to dostupna anketa da i ja pogledam ako nije frka, posto nisam na netu puno anketa primjetio izuzev ovoga foruma i jednog portala? Hvala!
EDHEM-EDO BIČAKČIĆgore...Samo ne kontam nema mi posta nigdje, ima samo ovaj dio i to citirani od @Focanski propisi al il sam lood ili nisam normalan, izvorni post je ishlapio...
medijska blokada
- FOČANSKI PROPISI
#989 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Lud i ponosan wrote:![]()
![]()
-
786
#990 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
DOAS wrote:Treba izaći na izbore. Prije toga se informišite o kandidatima za vijeće i načelnike. Onda prohodajte čaršijom gdje živite i vidite malo oko sebe na šta to liči ima li tu domaćina,menadžera,poštena čovjeka,radnika itd. Ko je to vodio,ko hoće da vodi(zna li umije li?Poštenje,dobrota,škola ništa ne znače ako je kandidat glup i ne inteligentan ako nije vidra što no kažu).
Konkretno u Općini gdje ja živim u Hadžićima liste kandidata za Vijeće svih stranaka su za streljački vod a ne da neko za njih glasa. Tu ću dodat svog kandidata Anthony Kiedisa i stranku RHCP tako da nema krađe mog glasa. Poništeno-gotovo![]()
Eh, sa načelnikom koji svašta nešta može napravit nemam dileme. Provjerio liste provjerio kandidate. Pogledo po kasabi. Sve je u dure. Ovaj Hamdo zvani Bijeli Gandalf je nešta ko izgradio. Te put te kanalizacija te rasvjeta te veliki fudbalski teren sa umjetnom travom te mali teren sa umjetnom travom(bilesi i reflektori imaju) te dobar teren za basket te srednja škola u koju sam išao izgleda ko neki koledž u engleskoj, te osnovna u koju sam išao lijepa, te imam neke shoping centre Bingo,Hoše,Drvopromet,Merkur(mogu kupit svašta al tanko s parama), te mi evo fontanu pravi u parku gdje sam se nekad ko mali igrao,te kino i pozorište (ej bolan u hadžićima kino sa 250 mjesta), imamo i one moderne autopraonice đe ubaciš marku i iz one puške pereš(eh nemam auto al bio jednom s amiđom i gledo kako on to pere, čudo neviđeno), ma ima svašta nešta, pamtim da prije nije bilo ili je bilo al nekako sirotinjski. OndaR, kad se vraćam ponekad iz Fiss Viteza i prođem tamo one sirotinjske krajeve i izbijem na mostarsko raskršće nekako mi drago jebeš mu mater. Lijevo Coca Cola desno Sinalco pa malo dalje s lijeve strane neka staklena zgrada piše na njoj TEO(ili nešto slično) pa u istom redu Lora, Wurth (oni što ih reklamiraju fudbaleri u Bundesligi) pa kroz Binje(jebo te nekad selo sad sve kućetine s 10 spratova to bašće to ograde to sve gori) eh iza Binježeva paf ona Industrijska zona Lijevo Argeta, Begex,Agrikom, Bingo (sve objekti ko ono kad prolaziš kroz Lomabrdiju u Italiji-bio na eksurziji pa prolazili), desno DP, Eurometal(gazda onaj HIFA jebote dođe iz Teslića s helikopterom i parkira pred onu zgradu-heliodrom ejjj), Diskoteka, Boje i Lakovi,Poliklinika pa oni Garovci (pa ko ondje živi jebote sve kuće po milion maraka) i tako sve do moje kuće u jednom od hadžičkih naselja). Da mi je još kakvog posla da se trsim biroa al tanko. Kaže teta ima vas 345 sa VSS.Možda odem na onaj brod radit
-
racionalista
#991 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
hamdo je zmaj786 wrote:![]()
DOAS wrote:Treba izaći na izbore. Prije toga se informišite o kandidatima za vijeće i načelnike. Onda prohodajte čaršijom gdje živite i vidite malo oko sebe na šta to liči ima li tu domaćina,menadžera,poštena čovjeka,radnika itd. Ko je to vodio,ko hoće da vodi(zna li umije li?Poštenje,dobrota,škola ništa ne znače ako je kandidat glup i ne inteligentan ako nije vidra što no kažu).
Konkretno u Općini gdje ja živim u Hadžićima liste kandidata za Vijeće svih stranaka su za streljački vod a ne da neko za njih glasa. Tu ću dodat svog kandidata Anthony Kiedisa i stranku RHCP tako da nema krađe mog glasa. Poništeno-gotovo![]()
Eh, sa načelnikom koji svašta nešta može napravit nemam dileme. Provjerio liste provjerio kandidate. Pogledo po kasabi. Sve je u dure. Ovaj Hamdo zvani Bijeli Gandalf je nešta ko izgradio. Te put te kanalizacija te rasvjeta te veliki fudbalski teren sa umjetnom travom te mali teren sa umjetnom travom(bilesi i reflektori imaju) te dobar teren za basket te srednja škola u koju sam išao izgleda ko neki koledž u engleskoj, te osnovna u koju sam išao lijepa, te imam neke shoping centre Bingo,Hoše,Drvopromet,Merkur(mogu kupit svašta al tanko s parama), te mi evo fontanu pravi u parku gdje sam se nekad ko mali igrao,te kino i pozorište (ej bolan u hadžićima kino sa 250 mjesta), imamo i one moderne autopraonice đe ubaciš marku i iz one puške pereš(eh nemam auto al bio jednom s amiđom i gledo kako on to pere, čudo neviđeno), ma ima svašta nešta, pamtim da prije nije bilo ili je bilo al nekako sirotinjski. OndaR, kad se vraćam ponekad iz Fiss Viteza i prođem tamo one sirotinjske krajeve i izbijem na mostarsko raskršće nekako mi drago jebeš mu mater. Lijevo Coca Cola desno Sinalco pa malo dalje s lijeve strane neka staklena zgrada piše na njoj TEO(ili nešto slično) pa u istom redu Lora, Wurth (oni što ih reklamiraju fudbaleri u Bundesligi) pa kroz Binje(jebo te nekad selo sad sve kućetine s 10 spratova to bašće to ograde to sve gori) eh iza Binježeva paf ona Industrijska zona Lijevo Argeta, Begex,Agrikom, Bingo (sve objekti ko ono kad prolaziš kroz Lomabrdiju u Italiji-bio na eksurziji pa prolazili), desno DP, Eurometal(gazda onaj HIFA jebote dođe iz Teslića s helikopterom i parkira pred onu zgradu-heliodrom ejjj), Diskoteka, Boje i Lakovi,Poliklinika pa oni Garovci (pa ko ondje živi jebote sve kuće po milion maraka) i tako sve do moje kuće u jednom od hadžičkih naselja). Da mi je još kakvog posla da se trsim biroa al tanko. Kaže teta ima vas 345 sa VSS.Možda odem na onaj brod radit
- DELEGACIJA
#992 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Političar nakon izbora dolazi kući i govori ženi:
˝Gotovo je! Pobijedio sam!˝
Žena, iznenađena:˝Stvarno? Ne lažeš?˝
˝Ne,draga, sad više nema potrebe!˝
˝Gotovo je! Pobijedio sam!˝
Žena, iznenađena:˝Stvarno? Ne lažeš?˝
˝Ne,draga, sad više nema potrebe!˝
-
Dj_Doboj
#993 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Ilijašmeskogn wrote:Dj_Doboj wrote:Bit ću malo nekulturan pa objaviti još kandidata iz KS za koje bi zelio da se glasa.
Centar:
Josip Pejaković
Novi Grad
Ramiz Karović
Armin Čolaković
Ilidža
Kemal Čorbo
Sandin Arnautović
Anel Ploskić
Amar Bašić
Hadžići
Vedad Gačanović
Maid Đelilović
Sejad Bečić
Na listama ima još kvalitetnih ljudi, ali trenutno nemam baš toliko prostora, pa kasnije još
Anela Medić

Sanela Medić

Azmir Subašić

Stari Grad
Emina Trhulj

Eto samo da se zna koja je dobitna lista... Da vise ne smaram sa slikama
- Klikeraš
#994 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Ovde ko god šta spomene, mahana sa svih strana
Kad već mahanišete, pošteno bi bilo dati adekvatnu zamjenu. Ovakav je onakav je i to je to
Glasati za male stranke koje nisu u vlasti bile, samo je to uslov.
Ovi se ispraksali, skidoše zvijezdu s neba.

Kad već mahanišete, pošteno bi bilo dati adekvatnu zamjenu. Ovakav je onakav je i to je to
Glasati za male stranke koje nisu u vlasti bile, samo je to uslov.
Ovi se ispraksali, skidoše zvijezdu s neba.
-
DOAS
#995 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Odgovor svima. Nije se rodio ko je narodu ugodio
Ja sam nekako vesele ćehre pa ne prozivam nikoga,ne osuđujem nikoga,
A fala Bogu imam oči i gledam s njima pa to što napisah to sam i vidio nije teško provjeriti
Eh sad prozvat nekog da je nešto ukro a nisam vido i nemam dokaza to je po meni GLUPO,
Moguće da gospoda koja citira moj post ima dokaze o pljačkama,stanovima,avionima i kamionima, pa ih molim kao savjesne građane na sud s njima pa ko je krao na vješala s njim, bacite ga lavovima
A sudeći prema odgovorima na moj post gospoda je odnekud šljegla u džićiha pa veze nemaju kako je to izgledalo i šta je sad,ali su zato eksperti za ekonomijuuuuu,menadžeriiiii,prosipaju floskule kako neko ili nešta nema veze s nećim te džekin menadžerrrrr nešto gradddddi, a što to tu boga ti gradi?Mogo je u Hrasnicu u Vogošću jelte
No dobrodošli u slobodarsko Hadžićeeeeeee
Možda ste vi u pravu a ja ne, ali ako se dogovorimo eto ti kompromisa pa na pivu lagggaaanoooo
ps
Obiso sve firme. CV pod ruku i kuc kuc. Evo ja doso mlad lijep zdrav nije mi mrsko radit imal sta?Ima kurac kazu u Argeti,po hadzica ovdje radi odjebi. Reko fala lijepo baš ste ljubazni, drago mi je da raja radi, valjda mi nije nafaka ođe. U Coca-Coli me nisu odjebavali uredno uzeli CV i kazu ono haj zdrao, ćućemose, Wurth kazu bas si simpatican a govoris li mozda Njemački (ko biva šprehenzidojć), rekoh saćekajte sam malo et me za sec, i pobjegnem ko me jebe sto sam u ratu bio u Tarcinu umjesto u Dueseldorfffffffuuuu, u sinalco nisam išo mrsko mi bilo,u bingo nisam jer mi se ne slaze roba po policima sa VSS ćagetom,onog gazdu što se helikopterom voza ne mogu stić, jebi ga on leti ja hodam, jednom pošo (Čujem heli se spustio) al dok stigoh on zamače za Garaovce
I tako to jebi ga šta da ti pričam, malo do mene malo do njih al niđe veze s životom. Odoh na brod
Ja sam nekako vesele ćehre pa ne prozivam nikoga,ne osuđujem nikoga,
A fala Bogu imam oči i gledam s njima pa to što napisah to sam i vidio nije teško provjeriti
Eh sad prozvat nekog da je nešto ukro a nisam vido i nemam dokaza to je po meni GLUPO,
Moguće da gospoda koja citira moj post ima dokaze o pljačkama,stanovima,avionima i kamionima, pa ih molim kao savjesne građane na sud s njima pa ko je krao na vješala s njim, bacite ga lavovima
A sudeći prema odgovorima na moj post gospoda je odnekud šljegla u džićiha pa veze nemaju kako je to izgledalo i šta je sad,ali su zato eksperti za ekonomijuuuuu,menadžeriiiii,prosipaju floskule kako neko ili nešta nema veze s nećim te džekin menadžerrrrr nešto gradddddi, a što to tu boga ti gradi?Mogo je u Hrasnicu u Vogošću jelte
No dobrodošli u slobodarsko Hadžićeeeeeee
Možda ste vi u pravu a ja ne, ali ako se dogovorimo eto ti kompromisa pa na pivu lagggaaanoooo
ps
Obiso sve firme. CV pod ruku i kuc kuc. Evo ja doso mlad lijep zdrav nije mi mrsko radit imal sta?Ima kurac kazu u Argeti,po hadzica ovdje radi odjebi. Reko fala lijepo baš ste ljubazni, drago mi je da raja radi, valjda mi nije nafaka ođe. U Coca-Coli me nisu odjebavali uredno uzeli CV i kazu ono haj zdrao, ćućemose, Wurth kazu bas si simpatican a govoris li mozda Njemački (ko biva šprehenzidojć), rekoh saćekajte sam malo et me za sec, i pobjegnem ko me jebe sto sam u ratu bio u Tarcinu umjesto u Dueseldorfffffffuuuu, u sinalco nisam išo mrsko mi bilo,u bingo nisam jer mi se ne slaze roba po policima sa VSS ćagetom,onog gazdu što se helikopterom voza ne mogu stić, jebi ga on leti ja hodam, jednom pošo (Čujem heli se spustio) al dok stigoh on zamače za Garaovce
I tako to jebi ga šta da ti pričam, malo do mene malo do njih al niđe veze s životom. Odoh na brod
-
meskogn
#996 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
SDA LUKAVAC UVEDESH 4 STARIJE OSOBE ZA 30 KMBosnjak333 wrote:Kako mozete reklamirati Lijanovice i pozivati ostale da glasaju za njih kad oni nisu nista bolji od vladajuce bagre,pa oni su jedina stranka u BiH koja kupuje glasove.![]()
![]()
![]()
-
Dj_Doboj
#997 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
SDA, SDP i mnogi drugi ne kupuju, nego doslovno podmicuju sa kravama, ovcama, motokultivatorima...meskogn wrote:SDA LUKAVAC UVEDESH 4 STARIJE OSOBE ZA 30 KMBosnjak333 wrote:Kako mozete reklamirati Lijanovice i pozivati ostale da glasaju za njih kad oni nisu nista bolji od vladajuce bagre,pa oni su jedina stranka u BiH koja kupuje glasove.![]()
![]()
![]()
A ovi pobrojani su vecinom sa odlicnim biografijama skolovani a i sposobni da svoje lokalne sredine izvuku iz krize...
-
meskogn
#998 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
imao sam cast da upoznam eminu trhulj stvarno komunikativna pametna i sposobna osoba a ostale cu srfest na seminaru sutra u konjicu
- FOČANSKI PROPISI
#999 Re: LOKALNI IZBORI 2012. KANTON SARAJEVO
Krivo zboriš:Comrad wrote: Bingo – Jedna od najboljih lokacija u gradu, pa i šire. Odmah pored puta s jedne strane, s druge do željezničke pruge. Data u bezcjenje, Hamdo je sigurno imao i tu pinku. Znači takva jedna parcela je data za jednu prodavnicu.
.
Bingo je kupio zemlju od privatnih vlasnika,pošteno platio i napravio objekat,prije Hamde.