Jedini pravi kiksevi su Travnik i Čelik i zato i pored toga što nemamo prednost na čelu tabele, mislim da učinak u prvih 11 kola nije loš...Samo sada se opet treba vratiti, baš kao što smo se vraćali nakon Zete (pobjeda u Prijedoru), Zrinjskog (pobjeda protiv Borca)....
Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
north
#976 Re: Utakmice.
Nevjerovatno glup drugi gol, kako loša intervencija Deje
, a još smješnije da na drugoj stativi igrač sam ko duh posprema loptu koja jedva dolazi do gola i opet nekako prelazi crtu.....I to sve kad se ima igrač više, nedopustivo...Da nije takav splet okolnosti bio, za mene ovaj bod uopšte ne bio toliko veliki kiks, jer ovo realno nije baš toliko lagano gostovanje koliko neki misle....
Jedini pravi kiksevi su Travnik i Čelik i zato i pored toga što nemamo prednost na čelu tabele, mislim da učinak u prvih 11 kola nije loš...Samo sada se opet treba vratiti, baš kao što smo se vraćali nakon Zete (pobjeda u Prijedoru), Zrinjskog (pobjeda protiv Borca)....
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
-
bordo_boy
#978 Re: Utakmice.
Ovaj Bandović u životu nije uhvatio loptu. Svaku odbije, a onda 50% završi u golu a 50% izbije odbrana...
Pratim već par kola, i često kiksa oko "rutinskih" lopti... Potpuno nesiguran po meni...
Usput, ovaj penal za nas. Ne znam šta vi mislite, ali meni je ovo smiješno... (gledano prema snimku)... Dakle, mislim da nije bio penal, da je preoštro sudija svirao penal...
Pratim već par kola, i često kiksa oko "rutinskih" lopti... Potpuno nesiguran po meni...
Usput, ovaj penal za nas. Ne znam šta vi mislite, ali meni je ovo smiješno... (gledano prema snimku)... Dakle, mislim da nije bio penal, da je preoštro sudija svirao penal...
- Obuca9
#979 Re: Utakmice.
FKSinfo će cijelu sedmicu biti u znaku vječitog derbija, stoga ostanite s nama sve do subote. Za početak, podsjetimo se posljednje prvenstvene pobjede u vječitim derbijima, na stadionu Koševo.
http://fksinfo.com/velike-utakmice/sara ... 42007/2049
http://fksinfo.com/velike-utakmice/sara ... 42007/2049
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
- Obuca9
#981 Re: Utakmice.
FKSinfo cijelu sedmicu u znaku 100. vječitog derbija!
Kako je sve počelo
http://fksinfo.com/novosti/kako-je-sve-pocelo/2052
Tragom netačnih informacija koje su se pojavile, kako u štampanim, tako i elektrosnkim medijima, o prvim duelima dva najveća bh. kluba, donosimo vam kraći tekst o tome kako su Sarajevo i Željezničar odigrali svoje prve utakmice, kako one zvanične, tako i one nezvanične.
Ostanite uz FKSinfo i svakodnevno pratite indeks.
Kako je sve počelo
http://fksinfo.com/novosti/kako-je-sve-pocelo/2052
Tragom netačnih informacija koje su se pojavile, kako u štampanim, tako i elektrosnkim medijima, o prvim duelima dva najveća bh. kluba, donosimo vam kraći tekst o tome kako su Sarajevo i Željezničar odigrali svoje prve utakmice, kako one zvanične, tako i one nezvanične.
Ostanite uz FKSinfo i svakodnevno pratite indeks.
- Obuca9
#982 Re: Utakmice.
8 godina derbija kroz objektiv FKSinfo aparata
http://fksinfo.com/novosti/8-godina-der ... arata/2048

http://fksinfo.com/novosti/8-godina-der ... arata/2048

- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#983 Re: Utakmice.
Bordo klub postavlja svoje štandove na Koševu.
Podržite rad kluba.
FK Sarajevo po prvi put organizuje svoju prodaju na stadionu "Asim Ferhatović-Hase". Naime, u suradnji sa "Loyalty bordo card" partnerom, Mezza bar, FK Sarajevo će postaviti po dva štanda na istočnoj, odnosno zapadnoj tribini najvećeg stadiona u Bosni i Hercegovini.
Ponudu na štandovima će činiti razni sokovi, vode, čokoladice, čipsevi i ostale grickalice, koje će dodatno poboljšati kvalitet gledanja utakmica na stadionu "Asim Ferhatović-Hase".
Želimo napomenuti da, kupovinom na našim štandovima, direktno pomažete radu kluba.
Također, naglašavamo da osobe koje će gledati utakmicu između Sarajeva i Željezničara na istočnoj i zapadnoj tribini, neće imati mogućnost da unesu sokove i druge proizvode na stadion.
Podržite rad kluba!
www.fcsarajevo.ba
- Muhamed Đakmić
#984 Re: Utakmice.
-LIBERO- wrote:Bordo klub postavlja svoje štandove na Koševu.
Podržite rad kluba.
FK Sarajevo po prvi put organizuje svoju prodaju na stadionu "Asim Ferhatović-Hase". Naime, u suradnji sa "Loyalty bordo card" partnerom, Mezza bar, FK Sarajevo će postaviti po dva štanda na istočnoj, odnosno zapadnoj tribini najvećeg stadiona u Bosni i Hercegovini.
Ponudu na štandovima će činiti razni sokovi, vode, čokoladice, čipsevi i ostale grickalice, koje će dodatno poboljšati kvalitet gledanja utakmica na stadionu "Asim Ferhatović-Hase".
Želimo napomenuti da, kupovinom na našim štandovima, direktno pomažete radu kluba.
Također, naglašavamo da osobe koje će gledati utakmicu između Sarajeva i Željezničara na istočnoj i zapadnoj tribini, neće imati mogućnost da unesu sokove i druge proizvode na stadion.
Podržite rad kluba!
http://www.fcsarajevo.ba
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#985 Re: Utakmice.
Tek je ponedjeljak, euforija zbog pobjede u derbiju se osjeti na svakom koraku ovoga grada
, ali mi vec moramo razmisljati o slijedecoj utakmici. Da bi potvrdili ova tri boda iz derbija, i dodatno ih ucvrstili, neophodna nam je pobjeda u Lukavici.
Zato SVI, ali SVI u Lukavicu da pomognemo nasim momcima da na krilima nase podrske uknjize novu pobjedu.
Nema izgovora, u nedjelju svi u Lukavicu!!!!
Zato SVI, ali SVI u Lukavicu da pomognemo nasim momcima da na krilima nase podrske uknjize novu pobjedu.
Nema izgovora, u nedjelju svi u Lukavicu!!!!
-
north
#986 Re: Utakmice.
Još jedan pravi ispit, jer za razliku od teških koje smo sve položili na domaćem terminu (izuzev Čelika), ovo je ipak poslije Z.Mostara u kupu gdje se nismo proslavili, najteže gostovanje u ovoj polusezoni...
Jebi ga, da smo donijeli više bodova iz Travnika i Gradačca možda bi nam u nedjelju i x odgovorao, ovako ništa osim pobjede....samopouzdanja imamo napretek, zalaganja i motiva također, ali to opet neće biti odlučujuće, odlučujuće će biti pristup i mentalni sklop naše ekipe....
Jebi ga, da smo donijeli više bodova iz Travnika i Gradačca možda bi nam u nedjelju i x odgovorao, ovako ništa osim pobjede....samopouzdanja imamo napretek, zalaganja i motiva također, ali to opet neće biti odlučujuće, odlučujuće će biti pristup i mentalni sklop naše ekipe....
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
-
pOZz
#988 Re: Utakmice.
Utakmica je 18.11.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#989 Re: Utakmice.
Upravo. Da nebi doslo do zabune zbog ove fotke iznad..utakmica je u NEDJELJU u 17.00H.pOZz wrote:Utakmica je 18.11.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#990 Re: Utakmice.
Video najava nedjeljne utakmice F.K Sarajevo- N.K Zrinjski.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#991 Re: Utakmice.
www.fcsarajevo.baGlavni sudija Dragan Skakić, kojeg navijači Sarajeva ne pamte po dobrom.
Na utakmici 14. kola između Sarajeva i Zrinjskog na terenu će, po drugi put, biti šest sudija.
Nakon što je utakmica 12. kola Premijer lige BiH, između Sarajeva i Željezničara, ušla u historiju bh. fubala jer se prvi put na terenu našlo šest sudija, kao što je slučaj u velikim evropskim takmičenjima, u nedjelju će ponovo glavni sudija imati veći broj pomoćnika nego inače.
Od 17:00 sati u okviru 14. kola sastaju se Sarajevo i Zrinjski. Odlukom Takmičarske komisije glavni sudija će biti Dragan Skakić, a njegova četiri pomoćnika će biti Siniša Janjić, Sreten Udovčić, Muamer Bureković i Danijel Pajić.
- amoninan
#992 Re: Utakmice.
Poslije slučaja "Čuić", pa "Zrnić", zar se može ostati iznenađenwannabe_ultra wrote:Nevjerovtno![]()
Takmicarska komisija, komitet, svi redom
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
#993 Re: Utakmice.
www.fcsarajevo.baPoznate cijene ulaznica za Zrinjski.
Bordo klub nastavlja organizovanu prodaju na stadionu.
U nedjelju, 18.11.2012. godine, FK Sarajevo na stadionu "Asim Ferhatović-Hase" dočekuje ekipu Zrinjskog. Navijači HŠK Zrinjski imati će besplatan ulaz na utakmicu XIV kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine. Razlog tome jeste dogovoreni reciprocitet sa rukovodstvom HŠK Zrinjski. Shodno tom dogovoru, istu privilegiju imati će i naši navijači, koji budu odlučili da bodre voljeni klub u Mostaru na proljeće. Podsjećamo, klubovi su ovakav dogovor primjenjivali i u utakmicama Kupa Bosne i Hercegovine.
Ulaznice za utakmicu XIV kola BH Telecom Premijer lige se mogu kupiti već od danas u oba Fan Shop-a, po sljedećim cijenama:
- Sjever 5 KM
- Istok 7 KM
- Zapad 8 KM.
Također, želimo istaknuti da FK Sarajevo po drugi put organizuje svoju prodaju na stadionu "Asim Ferhatović-Hase". U suradnji sa "Loyalty bordo card" partnerom, Mezza bar, FK Sarajevo će postaviti štandove na istočnoj, odnosno zapadnoj tribini najvećeg stadiona u Bosni i Hercegovini.
Napominjemo da, kupovinom na našim štandovima, direktno pomažete radu kluba.
Osobe koje budu gledale utakmicu između Sarajeva i Zrinjskog na istočnoj i zapadnoj tribini, neće imati mogućnost da unesu sokove i druge proizvode na stadion.
SVI NA KOŠEVO!!!
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
-
todd_smith
#996 Re: Utakmice.
hoce li biti link za utakmicu?
- Mračajski proto
-
missko
#998 Re: Utakmice.
Ala smo se nafulali, pa 4 minimalno smo trebali dat.
-
todd_smith
#999 Re: Utakmice.
Ako nas pratis zadnje 3-4 sezone, znas da ovo nije nista novomissko wrote:Ala smo se nafulali, pa 4 minimalno smo trebali dat.
Amere
- Zavatoni
#1000 Re: Utakmice.
Tatomirovic igrac poluvremena.
Da hoce zabit jos jedan pa da vidimo tog Radovca...al' nece to Jovicu pasti na pamet...
Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2
Da hoce zabit jos jedan pa da vidimo tog Radovca...al' nece to Jovicu pasti na pamet...
Sent from my HTC Vision using Tapatalk 2