Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
tataćusak

#97251 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by tataćusak »

Nadzorna_ploca wrote:Milanovic je ok, dobar ubacak i zna fino podvaliti loptu. Ali nekako mi je previse pasivan za krilnog igraca. Trebao bi se vise osloboditi i ici okomito prema golu.

Gavric je sasvim solidan i biti ce jos i bolji. Taj zadnji pas koji on ima nisam vidio u klubu jos od Ihtijarevica.
Kad u prvoj utakmici sa zrinjskim gurnu Ahmetovicu loptu po zemlji sa nase polovine u prostor mene je kupio. Pa ono ne vidis na nasim terenima cesto
Nadzorna_ploca

#97252 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Nadzorna_ploca »

tataćusak wrote:
Nadzorna_ploca wrote:Milanovic je ok, dobar ubacak i zna fino podvaliti loptu. Ali nekako mi je previse pasivan za krilnog igraca. Trebao bi se vise osloboditi i ici okomito prema golu.

Gavric je sasvim solidan i biti ce jos i bolji. Taj zadnji pas koji on ima nisam vidio u klubu jos od Ihtijarevica.
Kad u prvoj utakmici sa zrinjskim gurnu Ahmetovicu loptu po zemlji sa nase polovine u prostor mene je kupio. Pa ono ne vidis na nasim terenima cesto
Da. Ono je bila vanserijska lopta.
Dinostula

#97253 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dinostula »

tataćusak wrote:

Ma krilo mora dati bar jedno 10 golova po sezoni ne moze ni Ahmet sve sam.Zato Tatar i jest nas najbolji i najkorisniji igrac.
tataćusak

#97254 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by tataćusak »

Milanovica je generalno hvalilo dosta ljudi na vise foruma ali meni licno nije pokazao nista. Nisam od onih koji pljuju po igracima pogotovo igracima kojibse dovedu iz nase lige, koji su nesto pokazali. Treba mu dati malo vremena ali ako ovako nastavi, pa korisniji je krste na krilu, moje misljenje :)
il dottore

#97255 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by il dottore »

tataćusak wrote:Milanovica je generalno hvalilo dosta ljudi na vise foruma ali meni licno nije pokazao nista. Nisam od onih koji pljuju po igracima pogotovo igracima kojibse dovedu iz nase lige, koji su nesto pokazali. Treba mu dati malo vremena ali ako ovako nastavi, pa korisniji je krste na krilu, moje misljenje :)
Isto mislim. Bio sam za njegov dolazak, na pripremnim sto sam gledao dobro odigrao, kako krenu sezona lik nidje veze. Sto ti kazes nikoga nije prosao, nekako u grcu igra. Nadam se da ga nije stiglo "prokletstvo" bordo dresa
Dinostula

#97256 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dinostula »

Suska se da ce igrati Ahmetovic i Rahmanovic protiv Bate Borisova. :D
Dr. Kuca

#97257 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dr. Kuca »

Realno od handzica u polju vise mi sa tribina ucestvujemo u igri. Prevazidjen igrac peterca, hronicno nespreman, kolaci, vazda najalosiji na testiranjima, samo je gavric bio losiji od njega. A najglasniji poslije rahmana u svlacionici.
Proposition Joe

#97258 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Proposition Joe »

Maloprije vidim Adnana Zahirovica sa zenskom se mota oko prostorija kluba... Da li sta znaci ili ne, ne znam.
omega369

#97259 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by omega369 »

Gavric ne da zna, nego je iniesta. Onakvog igraca ne sjecam.se da smo imali. Da je nespreman, nespreman je. Sinoc covjek nije imao pogresnog pasa na utakmici.

E sad sto neko od nespremnog igraca ocekuje da trci i da se brze oslobadja lopte je sasvim.drugi par rukava
Kaligrafija

#97260 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Kaligrafija »

Proposition Joe wrote:Maloprije vidim Adnana Zahirovica sa zenskom se mota oko prostorija kluba... Da li sta znaci ili ne, ne znam.
Ima Celik i Zelju, pa neka se tamo "mota", nama ne treba, mi imamo deset puta bolje nase omladine iz FKS akademije...!
neves

#97261 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by neves »

Doticni glavonja koji je prvi ubacio baklju na teren.
Image
rocco_siffredi

#97262 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by rocco_siffredi »

Izgleda pomjera se i utakmica sa Radnikom
Nasi izričito rekli da ne zele igrati u nedjelju 3 dana poslije BATE.
Grean

#97263 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Grean »

Citam Crajova dobila kaznu tri utakmice bez publike i 60 hiljada eura kazne za slican incident s tim da su oni uzvikivali i rasisticke parole.

Steta para a za navijace i ne znam je li steta. Dok ne osjetimo takve sankcije nece biti ni promjena.Sve je kriv Savez jer je trebao i u prvenstvu praktikovati takve kazne a ne puniti kasu bakljadama.

Btw, citam i da je Dresden uzeo 1 mil eura na Duljevicu a ne 700 hiljada kakva je bila prva info.
Labirint

#97264 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Labirint »

Kad vec pričamo o tim bakljama, topovskim i sličnim "rekvizitima" ono od sinoć mi je neobično djelovalo u smislu masovnije upotrebe. Iskren da budem ne mogu se sjetiti bilo koje eu utakmice gdje se u značajnijem broju palila pirotehnika (za topovske sam gotovo siguran da ih se nije bacalo zadnjih par godina na ovim utakmicama), protiv Škota je zapaljena jedna baklja poslije gola npr, ali sinoć... Da li je do blizine tribine, da li je do neke namjerne "opstrukcije", da li se jednostavno odlučilo biti još "ludji" gledajući kojekakve Poljake, Ruse, Nijemce i slične ili nesto deseto... :roll:
animus

#97265 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by animus »

Niko da pohvali Husrefa. Dobro postavio taktiku i dobre izmjene a plus jos morao mijenjati plan pred sami pocetak zbog Ahmetove povrede.
Dosta ga se kritikovalo ranije zbog losih izmjena a niko da ga sada pohvali. Kad sam cuo pred pocetak ko je ostao na klupi pomislio sam da i nemamo nikoga ubaciti a vidi se da je preokret bio nakon tih izmjena, mada su svi i ranije extra odigrali.
Logovan

#97266 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Vraaatiooo sam seee forumeeee
il dottore

#97267 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by il dottore »

omega369 wrote:Gavric ne da zna, nego je iniesta. Onakvog igraca ne sjecam.se da smo imali. Da je nespreman, nespreman je. Sinoc covjek nije imao pogresnog pasa na utakmici.

E sad sto neko od nespremnog igraca ocekuje da trci i da se brze oslobadja lopte je sasvim.drugi par rukava
Mislim da Gavric tako i igra, da nije nesto previse pokretan i kad je spreman. Ali zna lopte
Meni je najvece razocarenje lijeva strana, Letic i Milanovic
Grean

#97268 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Grean »

animus wrote:Niko da pohvali Husrefa. Dobro postavio taktiku i dobre izmjene a plus jos morao mijenjati plan pred sami pocetak zbog Ahmetove povrede.
Dosta ga se kritikovalo ranije zbog losih izmjena a niko da ga sada pohvali. Kad sam cuo pred pocetak ko je ostao na klupi pomislio sam da i nemamo nikoga ubaciti a vidi se da je preokret bio nakon tih izmjena, mada su svi i ranije extra odigrali.
Ne znam, meni se cini da je za bojazljivo prvo poluvrijeme kriv sindrom Atalante. Ne mogu se oteti utisku da nas je malo kostalo sto se nismo postavili malo hrabrije u tom periodu.

Sa druge strane izmjene su dobre bile.

Nego je li iko odgonetnuo odakle i zasto zamjena pozicija Serbecica i Lazica? Zarotirali su se nekad u drugom poluvremenu i to je po prvi put otkad igraju zajedno da je Lazic bio desno.

Pitam se da nisu da li bi bilo onog penala ali to je vec sta bi bilo kad bi bilo.
il dottore wrote:
omega369 wrote:Gavric ne da zna, nego je iniesta. Onakvog igraca ne sjecam.se da smo imali. Da je nespreman, nespreman je. Sinoc covjek nije imao pogresnog pasa na utakmici.

Mislim da Gavric tako i igra, da nije nesto previse pokretan i kad je spreman. Ali zna lopte
Meni je najvece razocarenje lijeva strana, Letic i Milanovic
+1 za Milanovica, jos kad se doda da je jedan od rijetkih za kojeg je placeno obestecenje i to od 100 000 onda je razocarenje jos vece.
Dinostula

#97269 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dinostula »

Ma jebes pojacanja koja ti dolaze iz Mladosti ili Krupe.I ovaj Gavric je dosao iz ekipe koja je ispala iz srpske lige.Da smo bar cvaknuli onog Koljica iz Krupe nego dovodimo ublehase poput Milanovica i Sisica.
rocco_siffredi

#97270 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by rocco_siffredi »

Husrefa volim i jedan sam od onih koji ga najviše brane.
Ali treba biti posten pa reci da je usrao motku sa postavkom u prvom.Trebalo je hrabrije izaci.
Koliko je usro u prvom, toliko je drugo odradio bolje. Ekipa je nasla muda u svlačionici i izasla i potukla se.
To ocekujem od prve minute gore u Borisovu. Izaci i u frontalni napad.
Bos ili hadzija.
Logovan

#97271 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Dinostula wrote:Ma jebes pojacanja koja ti dolaze iz Mladosti ili Krupe.I ovaj Gavric je dosao iz ekipe koja je ispala iz srpske lige.Da smo bar cvaknuli onog Koljica iz Krupe nego dovodimo ublehase poput Milanovica i Sisica.
Jebeš pojačanja koja dolaze iz Krupe, ali da smo bar doveli Koljića iz Krupe. :lol:
omega369

#97272 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by omega369 »

Pa mislio je bas na daleko najboljeg iz takvih timova, a ne na bevaba, livaju i slicne ;-)
Company85

#97273 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Company85 »

omega369 wrote:Pa mislio je bas na daleko najboljeg iz takvih timova, a ne na bevaba, livaju i slicne ;-)
Pa Milanovic je najbolji u Krupi bio, mi i Zrinjski ga htjeli
Logovan

#97274 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

omega369 wrote:Pa mislio je bas na daleko najboljeg iz takvih timova, a ne na bevaba, livaju i slicne ;-)
Možda je on tako mislio, ali nije napisao. :D
Milanović je jedan od najboljih iz Krupe, ako ne i najbolji, tako da ta priča pada u vodu.
Capajebo

#97275 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Capajebo »

Milanovic je super igrac za nasu ligu. Samo sto jos uvijek, ocigledno, igra u nekom grcu.
Npr ona tekma protiv Zelje na Grbavici. On i Koljic su ih ubili, ali po meni primarno on jer je konstantno izbacivao odbranu Zelje, i gurao Koljica u sanse.
Samo polahko, pocetak je tek sezone :D
Locked