Logosoft
Moderator: Benq
- Qler
#9726 Re: Logosoft ALL ABOUT
Isto i kod mene juce citav dan... A
- radiša
#9727 Re: Logosoft ALL ABOUT
stao hepi tv, pise postovani undefined,hvala na razumjevanju 
- MTV
#9728 Re: Logosoft ALL ABOUT
Molimo pokusajte kasnijeradiša wrote:stao hepi tv, pise postovani undefined,hvala na razumjevanju
- semirsar
#9729 Re: Logosoft ALL ABOUT
++bo hepi, meni stalo sve?!!!
dodjes umoran s posla krehnes telku da se zagrije malo dok se na brzaka plaknes pod tusem, zavrsis, sjedes u fotelju dignes none na tabure uz onaj teeeski uzdah, ko zna o cem pricam taj zna.... i op, klinac ces gledit ista, light show na modemu uz ono famozno odbrojavanje ... 9,8,7,.. na telki
'alo ba?!!! Nisam ja na ovo navik'o nemojte ba me handrit'
Deset puta se modem restartov'o u dvajs minuta, cu ga vratim brzom postom preko mojmila, nemojte se igrat s menom... ljut sam, evo dodje jopet slija na tv.... odeem gledit a dokle... ni vile ne znajuuu 
dodjes umoran s posla krehnes telku da se zagrije malo dok se na brzaka plaknes pod tusem, zavrsis, sjedes u fotelju dignes none na tabure uz onaj teeeski uzdah, ko zna o cem pricam taj zna.... i op, klinac ces gledit ista, light show na modemu uz ono famozno odbrojavanje ... 9,8,7,.. na telki
'alo ba?!!! Nisam ja na ovo navik'o nemojte ba me handrit'
- MTV
#9730 Re: Logosoft ALL ABOUT
Tako je i kod mene bilo i to me pravo nervira. Kad krene light show na routeru dodje mi da uzmem i odnesem ga kod njih i prvi koji bude na udaru izlupam ga njime.
Al mislim da nije ni do routera nego da oni tamo nesto cackaju il poboljsavaju nesto il namjerno to rade nebili mi stari ohrndali korisnici presli na nove Logo pakete. Jer su oni lafo genijalni a u mom primjeru sa svim tv kanalima dosta skuplji.
Al mislim da nije ni do routera nego da oni tamo nesto cackaju il poboljsavaju nesto il namjerno to rade nebili mi stari ohrndali korisnici presli na nove Logo pakete. Jer su oni lafo genijalni a u mom primjeru sa svim tv kanalima dosta skuplji.
- semirsar
#9731 Re: Logosoft ALL ABOUT
Koji bi im to zajeb bioMTV wrote:Tako je i kod mene bilo i to me pravo nervira. Kad krene light show na routeru dodje mi da uzmem i odnesem ga kod njih i prvi koji bude na udaru izlupam ga njime.
-
rizibizi
#9732 Re: Logosoft ALL ABOUT
Meni su cak dvojca bila, kao rjesili problem, medjutim sad umjesto cca 30 Mbps koliko mi pise u paketu na speedtestu mi pokazuje brzinu u rasponu od 14-18 Mbps i ping od 70-85 ms na LoL serveru. Majke mi moje nisam vise pametan, moze li iko u ovoj drzavi ispostovati ono sto mu placas. Tacno bi sad sve zatjerao u p.m. i ponovo natak'o riblju kost na balkon.
-
Dzontra_Volta
#9733 Re: Logosoft ALL ABOUT
Speedtest vrlo često pokazuje pogrešne podatke. Može zavisiti i od uređaja: meni često na laptopu pokaže jednu brzinu, a na mobitelu totalno drugu.
Meni najbolja kontrola bude da pokrenem neki torrent sa puno seedera i vidim koliko on realno može brzo da downloaduje.
Meni najbolja kontrola bude da pokrenem neki torrent sa puno seedera i vidim koliko on realno može brzo da downloaduje.
- avaks
#9734 Re: Logosoft ALL ABOUT
A ni torrent ti nije mjerodavan jebemu, džaba seederi ako je više leechera
Jedino neki provjeren server pa da s njega skidaš ako ti već dopušta maksimalnu brzinu ili recimo Steam i Origin (kada nisu preopterećeni naravno).
I meni na mobitelu pokazuje drugačije nego na računaru (s tim da je računar direktno spojen na router dok mobitel ide wireless).
Jedino neki provjeren server pa da s njega skidaš ako ti već dopušta maksimalnu brzinu ili recimo Steam i Origin (kada nisu preopterećeni naravno).
I meni na mobitelu pokazuje drugačije nego na računaru (s tim da je računar direktno spojen na router dok mobitel ide wireless).
-
Dzontra_Volta
#9735 Re: Logosoft ALL ABOUT
Pa dobro, mislio sam da se podrazumijeva da ću odabrati torrent sa puno manje leechera nego seedera, ali eto... Možda ssa trebao naglasiti.avaks wrote:A ni torrent ti nije mjerodavan jebemu, džaba seederi ako je više leechera![]()
Kod mene su i laptop i mobitel povezani na net putem wifi.
- avaks
#9736 Re: Logosoft ALL ABOUT
Znam samo da mi upload na mobitelu puno veći pokazuje nego je u stvarnosti a često i download pa mi baš i nije mjerodavno za wifi 
A za torrente ima ljudi koji su i podršku zvali, a i žale se na forumu a neke osnovne stvari nisu napravili na klijentu jbg.
Recimo da je neki dosta mal broj za port (inače na torrentu treba gledati malo veći da se stavi, preko 50k) drugo što ljudi rade je da čim nešto skine ili dok skida upload ograniči na 1kbps (naravno da niko od njega ništa ne ušićari a zna i to da zeza oko brzine) i treća i najjača stvar je kada nađe torrent star par sati sa lupam 1000 ljudi koji skidaju a samo ih 10 šeruje
ili vice versa nađe prastari torrent sa 4 seedera od kojih su 2 online a jedan od njih kao i dotični ograničio upload pa veli da mu brzina ne valja
Jbg ja ode skroz u off, sorry
A za torrente ima ljudi koji su i podršku zvali, a i žale se na forumu a neke osnovne stvari nisu napravili na klijentu jbg.
Recimo da je neki dosta mal broj za port (inače na torrentu treba gledati malo veći da se stavi, preko 50k) drugo što ljudi rade je da čim nešto skine ili dok skida upload ograniči na 1kbps (naravno da niko od njega ništa ne ušićari a zna i to da zeza oko brzine) i treća i najjača stvar je kada nađe torrent star par sati sa lupam 1000 ljudi koji skidaju a samo ih 10 šeruje
Jbg ja ode skroz u off, sorry
-
karabaja989
#9737 Re: Logosoft ALL ABOUT
MTV wrote:Imas pp kao i @Lipton koji 10 dana necita poruku.coolkid wrote:Moze li i meni password za video mode i postupak na pp. Hvala unaprijed.
Drug ajde molim te mi posalji to na pp
-
Sakazulu
#9738 Re: Logosoft ALL ABOUT
Proveri brzinu preko kabla pa onda preko wifi... Meni je na kablu 40, dok preko wifi ide na jedva 16??? I dolazili genijalci, ali su ipak pokazali da su oni
niđe veze
rizibizi wrote:Meni su cak dvojca bila, kao rjesili problem, medjutim sad umjesto cca 30 Mbps koliko mi pise u paketu na speedtestu mi pokazuje brzinu u rasponu od 14-18 Mbps i ping od 70-85 ms na LoL serveru. Majke mi moje nisam vise pametan, moze li iko u ovoj drzavi ispostovati ono sto mu placas. Tacno bi sad sve zatjerao u p.m. i ponovo natak'o riblju kost na balkon.
- semirsar
#9739 Re: Logosoft ALL ABOUT
kod mene mi u mene svugdi malo manje od 40/4 brzina, sto dovodi do zakljucka da je problem do opreme ili tijeh "strucnjaka" kojima nije bio dobar dan tadaske.
- radiša
#9740 Re: Logosoft ALL ABOUT
Nema vise gledanja kad zatamne,hepi tv nece.
-
rizibizi
#9741 Re: Logosoft ALL ABOUT
Vec probao,ista situacija,nema veze danas opet igram trampoline po kicmi.Osim toga nisam ja kriv sto mi je sve na wifi-ju i sto ne koristim nista na kablu,valjda i bez zica treba da bude priblizno a ne duplo manje.Sakazulu wrote:Proveri brzinu preko kabla pa onda preko wifi... Meni je na kablu 40, dok preko wifi ide na jedva 16??? I dolazili genijalci, ali su ipak pokazali da su oniniđe veze
Znaci nista vise ono za ono,nema, pokvarilo se.radiša wrote:Nema vise gledanja kad zatamne,hepi tv nece.
- afannedim
#9742 Re: Logosoft ALL ABOUT
Ono za ono radi ko mlijeko i i na onaj drugi način.
-
Stari kenjac
#9743 Re: Logosoft ALL ABOUT
afannedim wrote:Ono za ono radi ko mlijeko i i na onaj drugi način.
???
-
rizibizi
#9744 Re: Logosoft ALL ABOUT
Znaci zavjesa ipak nije supstena,ima programa na kraju tunela.Dobro je znati,mada nisam imao neku pretjeranu potrebu za potezanjem ovih metoda do sada.afannedim wrote:Ono za ono radi ko mlijeko i i na onaj drugi način.
- radiša
#9745 Re: Logosoft ALL ABOUT
Drugi nacin neznam znam za uređivanje,tako nece.Sigurno da ovde ima i "krtica" koja je trazila da joj se kaze na koji nacin ide pa dohakala hepiju.Ostale kanale nisam pokusavao.
- semirsar
#9746 Re: Logosoft ALL ABOUT
Eto vidis, da se nije pozur'lo i pohit'lo da se potpise ugovor sad se ne bi ni sikiro zbog hepijaradiša wrote:Drugi nacin neznam znam za uređivanje,tako nece.Sigurno da ovde ima i "krtica" koja je trazila da joj se kaze na koji nacin ide pa dohakala hepiju.Ostale kanale nisam pokusavao.
Kanal nije dostupan!
Reset kanala za 9, 8, 7... pa mjkmu-...
- MTV
#9747 Re: Logosoft ALL ABOUT
Happy nemam a neradi ni preko mozaika sto znaci da je prekid u kanalu. Ono za ono odlicno radi na RTL, HRT 2.
Tako da dezinformacije ne sirite. Hvala na razumijevanju.
- karanana
#9748 Re: Logosoft ALL ABOUT
odakle vam taj happy tv?
ja ga nemam. je li to ide samo za nove korisnike?
ja ga nemam. je li to ide samo za nove korisnike?
- radiša
#9749 Re: Logosoft ALL ABOUT
Nije prekid u kanalu jer je ugasen zbog rijalitija,tako barem objasnjava logosoft,debilizam pravi.Ja se zbog njega i prebacio i sad sisanje hašima.Kakve seljacine boze sacuvaj.MTV wrote:Happy nemam a neradi ni preko mozaika sto znaci da je prekid u kanalu. Ono za ono odlicno radi na RTL, HRT 2.
- afannedim
#9750 Re: Logosoft ALL ABOUT
Hapy svi zatamne kad je na programu parovi