Manchester United FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
radostan dan
#9726 Re: Manchester United FC
pljuni ga vidiću jebo te on, šta se rukuješ koji kc.

- Riddle
#9727 Re: Manchester United FC
Brate ako nisi gledao, nemoj ni komentarisati.The Realist wrote:Drago mi je da nisam gledao meč. Nije mi taj stres trebao, ali vidim da nas je crveni opet koštao. Sami sebe izbaciše.
- Sezam
#9728 Re: Manchester United FC
Sudije guraju United. To i ptice na grani znaju.lethalthreat wrote:Nakon ovoga ko još jednom spomene da sudije guraju United, treba ga upucati na licu mjesta. Bez pardona.
- MyTao
#9729 Re: Manchester United FC
jedno je EPL a drugo CLlethalthreat wrote:Nakon ovoga ko još jednom spomene da sudije guraju United, treba ga upucati na licu mjesta. Bez pardona.
Da vam bi Webb i ovdje
Nego salu na stranu, sudija je usrao utakmicu, Al' drago mi je, da se to i vama nekad desi...
-
Sa_u_srcu
#9730 Re: Manchester United FC
Utakmicu koju gleda 2 milijarde ljudi, unistis na ovaj nacin....
Pa koji debil uopste ponudi ovom kretenu da vodi ovako vaznu utakmicu, pa sto ga niko ne udari nije mi jasno...udari ga jebo vas on...
Joj djece mi pa ovo nema ni kod nas...pa cekam utakmicu da uzivam u fudbalu i on me iznervira ovako
Joj djece mi pa ovo nema ni kod nas...pa cekam utakmicu da uzivam u fudbalu i on me iznervira ovako
Last edited by Sa_u_srcu on 05/03/2013 22:44, edited 1 time in total.
-
missko
#9731 Re: Manchester United FC
Bespotrebno je raspravljati za crvenoi, jer uopste nije bio.
Sudija je bio anonimac do danas a sad mu se svi sjecamo mame i zenskog roda
Sudija je bio anonimac do danas a sad mu se svi sjecamo mame i zenskog roda
-
The Realist
#9732 Re: Manchester United FC
Zašto? Vodimo i crveni dobijemo, kao protiv Bayerna, crveni sam vidio i ne mogu reći da je sudija pogriješio. Ne znam ostali kriterij suđenja, ali kada vodiš i tako dobiješ crveni, uveliko pomogneš protivniku, jasno.Riddle wrote:Brate ako nisi gledao, nemoj ni komentarisati.The Realist wrote:Drago mi je da nisam gledao meč. Nije mi taj stres trebao, ali vidim da nas je crveni opet koštao. Sami sebe izbaciše.
Btw. ne kažem da je morao dati crveni, jer sudije ne daju uvijek, ali da nije imao osnova, apsolutno nije istina (izolovano gledano sve).
- Riddle
#9733 Re: Manchester United FC
Mourinho legendo. Legendo!!!
The best team lost.
The best team lost.
-
omar little
#9734 Re: Manchester United FC
sori, ljudi.
koja kradja, strasno. 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#9735 Re: Manchester United FC
Jarane, Real nije pogled'o prema golu Uniteda do crvenog, need I say more ?The Realist wrote:Zašto? Vodimo i crveni dobijemo, kao protiv Bayerna, crveni sam vidio i ne mogu reći da je sudija pogriješio. Ne znam ostali kriterij suđenja, ali kada vodiš i tako dobiješ crveni, uveliko pomogneš protivniku, jasno.
Btw. ne kažem da je morao dati crveni, jer sudije ne daju uvijek, ali da nije imao osnova, apsolutno nije istina (izolovano gledano sve).
-
missko
#9736 Re: Manchester United FC
Ajd ti odmaraj i od analiza kad si od tekme odmarao.The Realist wrote:Zašto? Vodimo i crveni dobijemo, kao protiv Bayerna, crveni sam vidio i ne mogu reći da je sudija pogriješio. Ne znam ostali kriterij suđenja, ali kada vodiš i tako dobiješ crveni, uveliko pomogneš protivniku, jasno.Riddle wrote:Brate ako nisi gledao, nemoj ni komentarisati.The Realist wrote:Drago mi je da nisam gledao meč. Nije mi taj stres trebao, ali vidim da nas je crveni opet koštao. Sami sebe izbaciše.
- Jedinstvo_Manchester
#9737 Re: Manchester United FC
Bruka je da ovaku utakmicu sudi sudija koji nije dorastao veličini klubova kojima sudi, samo cu to reci o suđenju. A ovaj Liverpoolovac nek se javi kad njegov tim doraste da bude rival Unitedu pa nek onda komentarise sušenje a do tada nek se bavi svojim direktnim rivalima za 8 mjesto Stokeu i WBA
-
fixer
#9738 Re: Manchester United FC
Ne, crveni je samo ako je namjerno.PrtiBeeGee wrote:
Ovo ako je nije crveni onda ne znam sta je! ! !
-
The Realist
#9739 Re: Manchester United FC
Doduše, očekivao sam drugog forumaša da nešto napiše slično, ali hajde, ove godine smo fino pokazali da to nije baš "nekad", šta god neki govorili. Dobro je da se malo više o tome pisalo i ukazivalo na sve.MyTao wrote:jedno je EPL a drugo CLlethalthreat wrote:Nakon ovoga ko još jednom spomene da sudije guraju United, treba ga upucati na licu mjesta. Bez pardona.
Da vam bi Webb i ovdje![]()
Nego salu na stranu, sudija je usrao utakmicu, Al' drago mi je, da se to i vama nekad desi...
- snaga_znanja
#9740 Re: Manchester United FC
Kad ce prestati vise ove debile iz debilskih liga da dovode suditi?
Crveni nebuloza. Penal nije sviro... majstore nisi normalan!
Crveni nebuloza. Penal nije sviro... majstore nisi normalan!
-
The Realist
#9741 Re: Manchester United FC
Vidim, vidim, ali to nema veze. Nani je neoprezno išao, iako nije namjerno udario igrača. Hebiga, visoka noga i u tijelo, tu moraš paziti.leet wrote:Jarane, Real nije pogled'o prema golu Uniteda do crvenog, need I say more ?The Realist wrote:Zašto? Vodimo i crveni dobijemo, kao protiv Bayerna, crveni sam vidio i ne mogu reći da je sudija pogriješio. Ne znam ostali kriterij suđenja, ali kada vodiš i tako dobiješ crveni, uveliko pomogneš protivniku, jasno.
Ja se samo nadam da neće pasti mentalno pred nastavak sezone.
- Sezam
#9742 Re: Manchester United FC
Da je Pepe tako uletio Giggsu svi bi ovdje plakali kako je Pepe zivotinja.
Crveni karton cist ko suza. Nani je tacno znao sta radi. Provrela mu krva malo.
- MyTao
#9743 Re: Manchester United FC
Znas li ti sta se desilo Madridu zadnji put kad su dosli u Liverpool?Jedinstvo_Manchester wrote:Bruka je da ovaku utakmicu sudi sudija koji nije dorastao veličini klubova kojima sudi, samo cu to reci o suđenju. A ovaj Liverpoolovac nek se javi kad njegov tim doraste da bude rival Unitedu pa nek onda komentarise sušenje a do tada nek se bavi svojim direktnim rivalima za 8 mjesto Stokeu i WBA
- Riddle
#9744 Re: Manchester United FC
Drug, gotivim te pravo, ali mislim da je vrijeme da kliknes log off. Blizu sam tome da ti svasta kazem.The Realist wrote:Zašto? Vodimo i crveni dobijemo, kao protiv Bayerna, crveni sam vidio i ne mogu reći da je sudija pogriješio. Ne znam ostali kriterij suđenja, ali kada vodiš i tako dobiješ crveni, uveliko pomogneš protivniku, jasno.
-
fixer
#9745 Re: Manchester United FC
Sezam wrote:Da je Pepe tako uletio Giggsu svi bi ovdje plakali kako je Pepe zivotinja.
- weedonjaaa
#9746 Re: Manchester United FC
Mrzim ovaj Junajted iz dna duše i večeras odigram prvi put keca na kladionici i povali me za 250KM. Pu gadovi odvratni. Sudija odvratan isto. Fergusonu igra R.V.P. umjesto Runija.. Ferguson odvratan isto tako, Nani skače ko konegur po terenu i udara nogama ljude, odvratan pravo i ovaj Nani. Odvratano sve što ima veze sa njima. NIKAD VIŠE NA KLADARI NA JUNAJTED!
-
missko
#9747 Re: Manchester United FC
Moze li ovako , ako je ovo crveni da Bog da uvijek svirao crveni Realu za ovakve startove.fixer wrote:Sezam wrote:Da je Pepe tako uletio Giggsu svi bi ovdje plakali kako je Pepe zivotinja.
- bingov buraz
#9748 Re: Manchester United FC
Respekt za igru jedinstva veceras,pretjeran crveni.
- Jedinstvo_Manchester
#9749 Re: Manchester United FC
Znam dobili ste ih 4:0, onaj Real iz 2008 koji ste vi dobili Mancester iz te sezone bi dobio sa 12:0, ali vi niste rival nama ni u CL već nekoliko godina, a ni u PL već 23 sa izuzetkom 2009, zato drzi se Stokea i WBA a pusti se lige sampionaMyTao wrote:Znas li ti sta se desilo Madridu zadnji put kad su dosli u Liverpool?Jedinstvo_Manchester wrote:Bruka je da ovaku utakmicu sudi sudija koji nije dorastao veličini klubova kojima sudi, samo cu to reci o suđenju. A ovaj Liverpoolovac nek se javi kad njegov tim doraste da bude rival Unitedu pa nek onda komentarise sušenje a do tada nek se bavi svojim direktnim rivalima za 8 mjesto Stokeu i WBA:)
-
BadBoy
#9750 Re: Manchester United FC
Ništa, bol ostaje ali šta je tu je, sada se do kraja smiriti, konsolidovati i fino privesti prvenstvo kraju. Bila bi šteta da ih ovo sada izbaci iz takta i da useru kvaku i u ligi.