a zasto vam drugi sipaju gorivo , ako vam takva usluga nije potrebna, naravno , u odredjenim situacijama je definitivno dobrosoa gest kao gest pomociславянин wrote:Naravno zato ja sipam gorivo sam sebi, njemu lakse ne mora hodati a ja znam da nece nasuti pogresno
Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
- Connaisseur Karlin
#9726 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#9727 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Zar ova novija vozila nemaju zastitu protiv toga?
- pustopoljina
#9728 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Uobicajeno...Connaisseur Karlin wrote:a zasto vam drugi sipaju gorivo , ako vam takva usluga nije potrebna, naravno , u odredjenim situacijama je definitivno dobrosoa gest kao gest pomociславянин wrote:Naravno zato ja sipam gorivo sam sebi, njemu lakse ne mora hodati a ja znam da nece nasuti pogresno
Izumrijece i to sa kapitalizmom.
- славянин
#9729 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Pa meni ne sipaju a i u inostranstvu rijetko to da ti dodje da sipa neko - valjda da se zaposli malo svijeta garant ima nesto u zakonu.Connaisseur Karlin wrote:a zasto vam drugi sipaju gorivo , ako vam takva usluga nije potrebna, naravno , u odredjenim situacijama je definitivno dobrosoa gest kao gest pomociславянин wrote:Naravno zato ja sipam gorivo sam sebi, njemu lakse ne mora hodati a ja znam da nece nasuti pogresno
- славянин
#9730 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Koliko znam ima zastita samo da ne mozes ti nekakvo crijevo gurnuti unutra ili bilo sta osim onog "pistolja" na benzinskoj.Sada detektor tipa naftnog derivata sumnjam da stavljaju u auta - barem za svoje sam siguran da nema.mk ultra wrote:Zar ova novija vozila nemaju zastitu protiv toga?
- tuzlak1212
#9731 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Taj odnos zavisi koliko je koji student osjetljiv ili razmazen, ja nikad nisam profesore citao koje je ko ideologije a ni oni nisu ni jednu forsirali. Da je Juga valjala ne bi se raspala a ovo danas da ne valja i najveci degen znatriconja wrote: To je to, u oba slucaja ucis do kraja zivota samo je razlicit odnos ucitelja prema tebi
- Connaisseur Karlin
#9732 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
zanimljivo, pitat cu amerikance, kad je to bilo tako kod njihpustopoljina wrote:Uobicajeno...Connaisseur Karlin wrote:a zasto vam drugi sipaju gorivo , ako vam takva usluga nije potrebna, naravno , u odredjenim situacijama je definitivno dobrosoa gest kao gest pomociславянин wrote:Naravno zato ja sipam gorivo sam sebi, njemu lakse ne mora hodati a ja znam da nece nasuti pogresno
Izumrijece i to sa kapitalizmom.
славянин wrote: Pa meni ne sipaju a i u inostranstvu rijetko to da ti dodje da sipa neko - valjda da se zaposli malo svijeta garant ima nesto u zakonu.
na malim pumpama moze raditi osoba, ali ako je istovremeno 6 pumpi, sumnjam da moze svima pomoci odjednom
uostalom, vlasnik je dogovoran za svoje auto
- Connaisseur Karlin
#9733 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
ja sam mislila da je to zastita protiv kradje gorivaславянин wrote:Koliko znam ima zastita samo da ne mozes ti nekakvo crijevo gurnuti unutra ili bilo sta osim onog "pistolja" na benzinskoj.Sada detektor tipa naftnog derivata sumnjam da stavljaju u auta - barem za svoje sam siguran da nema.mk ultra wrote:Zar ova novija vozila nemaju zastitu protiv toga?
- insomnia78
#9734 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Hajde ba. Dijete. Neiskusna. Desava se jbgpustopoljina wrote:Naravno, zapravo trebala je reci.
- славянин
#9735 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Jes i sarafcigerom pritisnes onaj hepek i gurnes sta god ocesConnaisseur Karlin wrote:
ja sam mislila da je to zastita protiv kradje gorivaali i nemogucnost da nekome dadnete gorivo , ako auto stane na putu
znaci, via pumpa
- mk ultra
#9736 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
славянин wrote:Koliko znam ima zastita samo da ne mozes ti nekakvo crijevo gurnuti unutra ili bilo sta osim onog "pistolja" na benzinskoj.Sada detektor tipa naftnog derivata sumnjam da stavljaju u auta - barem za svoje sam siguran da nema.mk ultra wrote:Zar ova novija vozila nemaju zastitu protiv toga?
Odgovara samo sirina pistolja za dizel
- Connaisseur Karlin
#9737 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
pa ko je sad kriv , ona, osoba sa pumpe ili HAVANAinsomnia78 wrote:Hajde ba. Dijete. Neiskusna. Desava se jbgpustopoljina wrote:Naravno, zapravo trebala je reci.
- 512MB
#9738 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Nego imas ti link na tvoj magistarski rad, volio bih prelistat? Svaki magistarski il diplomski rad je online dostupan na zapadu...Melbourne_Australia wrote: Konjislave, ti juce vidio malo svijeta i ti nekome nesto pricas..Pa bolan ja kad sam zavrsavao srednju skolu i fakultet u Australiji ti si trazio od mame i tate za fuka
Bolan kod mene klinci imaju aus drzavljanstvo i ako su rodjeni u BIH, kad napune 18 , neka studiraju gdje god hoce..
- славянин
#9739 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
A jeli "pistolji" na nasim pumpama su prilagodjeni tome tj. jesu li svi isti ili primjenjuju tu razliku ?mk ultra wrote:славянин wrote:Koliko znam ima zastita samo da ne mozes ti nekakvo crijevo gurnuti unutra ili bilo sta osim onog "pistolja" na benzinskoj.Sada detektor tipa naftnog derivata sumnjam da stavljaju u auta - barem za svoje sam siguran da nema.mk ultra wrote:Zar ova novija vozila nemaju zastitu protiv toga?
Odgovara samo sirina pistolja za dizel
- 512MB
#9740 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ja imam osjecaj da ne zele da im pokvarimo aparatpustopoljina wrote:Ne, to je jos uvijek kod nas da ti neko sipa gorivo...Connaisseur Karlin wrote:kod sipaju gorivo na pumpi, zar ne mozete to uraditi samostalnoHAVANA wrote: E necu ja nigdje izgleda.Nista od mora.Poslo cerku da naspe gorivo,i nasula je,punog.Majmun joj nasuo benzin u dizela.Izgleda caaaoooo dizne,pumpa...![]()
Jebem ti bosnu,ovo mi se u njemackoj nikad ne bi desilo.
Oj majko sto se iznervira.
- triconja
#9741 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Nisu svi ucitelji takvi da pokazuju i govore kako razmisljaju politicki ali ti sto se pokazu onda je otprilike ta matrica kao sto sam naveotuzlak1212 wrote:Taj odnos zavisi koliko je koji student osjetljiv ili razmazen, ja nikad nisam profesore citao koje je ko ideologije a ni oni nisu ni jednu forsirali. Da je Juga valjala ne bi se raspala a ovo danas da ne valja i najveci degen znatriconja wrote: To je to, u oba slucaja ucis do kraja zivota samo je razlicit odnos ucitelja prema tebi
-
espn
#9742 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ne treba nam tvoje iskustvo. Ne zanima nikog gdje si ti bio.Melbourne_Australia wrote: Konjislave, ti juce vidio malo svijeta i ti nekome nesto pricas..Pa bolan ja kad sam zavrsavao srednju skolu i fakultet u Australiji ti si trazio od mame i tate za fuka
Bolan kod mene klinci imaju aus drzavljanstvo i ako su rodjeni u BIH, kad napune 18 , neka studiraju gdje god hoce..
- mk ultra
#9743 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Benzin fi 21mm, dizel 24mmславянин wrote: A jeli "pistolji" na nasim pumpama su prilagodjeni tome tj. jesu li svi isti ili primjenjuju tu razliku ?
- pustopoljina
#9744 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
A ove amerikanke, bozemeprostiConnaisseur Karlin wrote:pa ko je sad kriv , ona, osoba sa pumpe ili HAVANAinsomnia78 wrote:Hajde ba. Dijete. Neiskusna. Desava se jbgpustopoljina wrote:Naravno, zapravo trebala je reci.mora netko biti kriv
Nepaznja
Kazem ti, u godini dana ovo cujem po treci put..s tim da je jednom vlasnik vozila sam sebi sipao pogresno (vozio u stvari zenino auto, a automatski sipao "svoje", a kod drugih je novi vozac otisao sipati gorivo i usuo pogresno, jer mu otac ima isto, ali benzinca...tako nekako...
- insomnia78
#9745 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Ma takonse najcesce i sipa. Od jarana zena isto ocu svom nakrkala pun ko u svoje. Srwca skontala u trenutku pa je uspio izvuci
- славянин
#9746 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
I kako to sprjecava da naspes benzin u dizelamk ultra wrote:Benzin fi 21mm, dizel 24mmславянин wrote: A jeli "pistolji" na nasim pumpama su prilagodjeni tome tj. jesu li svi isti ili primjenjuju tu razliku ?
- Connaisseur Karlin
#9747 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
pa na onom videu cak na poklopcu pise Diesel , zar to nemaju druga vozila osim VW , ozbiljno pitampustopoljina wrote:A ove amerikanke, bozemeprostiConnaisseur Karlin wrote:
pa ko je sad kriv , ona, osoba sa pumpe ili HAVANAmora netko biti kriv
odma' ko je kriv
Nepaznja
Kazem ti, u godini dana ovo cujem po treci put..s tim da je jednom vlasnik vozila sam sebi sipao pogresno (vozio u stvari zenino auto, a automatski sipao "svoje", a kod drugih je novi vozac otisao sipati gorivo i usuo pogresno, jer mu otac ima isto, ali benzinca...tako nekako...
vlasnik auto moze staviti takvu naljepnicu kao upozorenje
radim sa avionima, nema kod mene trte mrte , tri puta provjeris sve
nisam cilja na ko je kriv, vec na odgovornost
- insomnia78
#9748 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Vidis da ima puno luftaславянин wrote:I kako to sprjecava da naspes benzin u dizelamk ultra wrote:Benzin fi 21mm, dizel 24mmславянин wrote: A jeli "pistolji" na nasim pumpama su prilagodjeni tome tj. jesu li svi isti ili primjenjuju tu razliku ?
- mk ultra
#9749 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
славянин wrote:I kako to sprjecava da naspes benzin u dizelamk ultra wrote:Benzin fi 21mm, dizel 24mmславянин wrote: A jeli "pistolji" na nasim pumpama su prilagodjeni tome tj. jesu li svi isti ili primjenjuju tu razliku ?

Svi noviji njemci ovo imaju
Za ostale ne znam
- славянин
#9750 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?
Dobar, jedino ako mozda malo ne procackasmk ultra wrote:
Svi noviji njemci ovo imaju
Za ostale ne znam