Popularne stvari koje ne kontam

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Ajatolah_

#9726 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Ajatolah_ »

Odmah se sjetim ovog predizbornog bisera... :D

Image
meteorit135531

#9727 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by meteorit135531 »

Logovan wrote:
Cherry-Cherry wrote: Imam ih nekoliko na fb, profilna slika kako klanjaju. :zoka:
Daj lažeš, aaaaa ne vjerujem. :facepalm: Svašta. :roll:
Nikad mi onaj fejsbuk nece biti jasan. :roll: Ako mi posalje neko friend request, onda ja njim pratim i prema tome, obligatorno je da vidim njihove objave.. :-)
Meni su gori oni sto kace one slike arapskih ucenjaka sa bradom do pupka, neki Abu Hajr en Hali ibn Duduk je rekao:
"pa ide citat". :skoljka: pa onda lajkovi, pa onda vidis koliko su ljudi zapravo pukli, pa su zadojeni tom religijom. i to vise poprima pandemske razmjere , ubija covjeka u pojam.
Religija je stvar pojedinca, a nikako sire drustvene zajednice. Klasicni brainwashing, i silovanje mozga!
De sine prouci sta. FUJ :run:
Towelie

#9728 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Towelie »

meteorit135531 wrote:
Logovan wrote:
Cherry-Cherry wrote: Imam ih nekoliko na fb, profilna slika kako klanjaju. :zoka:
Daj lažeš, aaaaa ne vjerujem. :facepalm: Svašta. :roll:
Nikad mi onaj fejsbuk nece biti jasan. :roll: Ako mi posalje neko friend request, onda ja njim pratim i prema tome, obligatorno je da vidim njihove objave.. :-)
Meni su gori oni sto kace one slike arapskih ucenjaka sa bradom do pupka, neki Abu Hajr en Hali ibn Duduk je rekao:
"pa ide citat". :skoljka: pa onda lajkovi, pa onda vidis koliko su ljudi zapravo pukli, pa su zadojeni tom religijom. i to vise poprima pandemske razmjere , ubija covjeka u pojam.
Religija je stvar pojedinca, a nikako sire drustvene zajednice. Klasicni brainwashing, i silovanje mozga!
De sine prouci sta. FUJ :run:
Religija je upravo stvar zajednice jer samo tako moze opstati, a vera je stvar pojedinca i ima smisla na licnom nivou.
Raigor Stonehoof

#9729 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Raigor Stonehoof »

Ima i ono, slike bolesne djece i ispod aminanje. koliko moras biti glup da dijelis takve slike :shock:
Cherry-Cherry

#9730 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Cherry-Cherry »

Raigor Stonehoof wrote:Ima i ono, slike bolesne djece i ispod aminanje. koliko moras biti glup da dijelis takve slike :shock:
I onda debili lajkaju, jer je jedan lajk jedan euro za tu djecu. Koliko tek za to trebaš biti glup
uglavnomja

#9731 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by uglavnomja »

Nepass wrote:
Cherry-Cherry wrote:
triconja wrote: Ako te drustvo ne vidi da vrsis vjerske obrede nista se ne pika :roll: :lol:
Imam ih nekoliko na fb, profilna slika kako klanjaju. :zoka:
Hvala na ideji :D :P

Sad ozbiljno, kod mene na fejsu niko ne klanja, ne iftari, ne uzima abdest, bar nema slika, dobro sam birao izgleda :D
jesi li siguran da imas fb :D

nema ni kod mene vise :oops:

e to ne kontam, neko zavrsi elektrotehniku, medicinu ... izgleda normalno, ponasa se normalno, ... a svaki drugi post je o islamskim pravilima, zivotu, blabla ... sucur insala masala ... (ovo mladje raje na fb)

ili od stare raje, iz onog zivota prije rata, znalo se ko je na tom putu i bilo je ok dok je bila privatna stvar. i ti ne peglaju na fb o vjeri, ono bas minimalno, cestitke. ali oni drugi koji nisu ni znali da vjera postoji sa 40+ posandrcali, sve go vjernik na kvadrat, i to stucnjak, ... da ne 'sujem boga, a ni titu uz ramazan
pustopoljina

#9732 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by pustopoljina »

:-D
supercali wrote:Ja ne kontam uopste to psovanje boga
Ne vjerujem u njega i nisam pripadnik ni jedne religije al nikad u zivotu nisam opsovao boga
Ni ja to ne kontam...ako si vjernik, kontam da ne psujes iz postovanja...ako si nevjernik, ne kontam zasto. psujes boga, ako s tobom veze nema, nije uzrok tvojih nevolja, ne postoji...
pustopoljina

#9733 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by pustopoljina »

Ne kontam ljude koji puno koriste postapalice...dok zavrsi sa kralju,care,ocam,titeti,blabla zaboravis sta je tema.
pirpa

#9734 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by pirpa »

a sta mislite da malo prestanete naprdjivati i nastavite sa temom, licne ateisticke,agnosticke frustracije lijecite na javnim mjestima ili temi ...http://forum.klix.ba/ateizam-t120107s4925.html
kakavdanakneiskustvu

#9735 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by kakavdanakneiskustvu »

azurna_obala wrote:Ne kontam silnu filozofiju komentarisanja utakmica, čitavu brigadu gostiju, analizu dodavanja lopte i ostala preseravanja.
Nije dovoljno sto gleda tu utakmicu, nego to treba ispratiti i sa "naučne" strane. :-)

Bas preseravanje
triconja

#9736 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by triconja »

Kae pojavile se zmije

https://www.klix.ba/vijesti/bih/stanovn ... /170604058

pa ispod
Također, probleme dodatno pogoršava trava koja jako dugo nije košena pa zbog skrivenih zmija izaziva strah u cijeloj ulici.
Sta je problem, sto niko ne uzme da to pokosi od stanara?
ciza_bliza

#9737 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by ciza_bliza »

Možda zato što nemamo kosilice u stanu, poneko biciklo samo?
triconja

#9738 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by triconja »

ciza_bliza wrote:Možda zato što nemamo kosilice u stanu, poneko biciklo samo?
Najlakse se izvlaciti :lol: :thumbup:
Cherry-Cherry

#9739 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Cherry-Cherry »

Ne kontam, kad neko krene sa pričom: samo nek se zdravo, nek je živa glava i slično. To mi je u rangu sa onim: dobro je dok ne tuku. :-) Neko je u problemima, ne zna šta će sa sobom i onda mu neki mudrac kaže: nek se zdravo. Ne kaže niko da zdravlje nije bitno, ali nije to utjeha, kad nekog poklopi sa svih strana. Ili ono: nemoj se sekirati, samo polako doći će sve na svoje mjesto, strpljen spašen... Šta je bilo bilo je, bit će šta bude, bit će šta mora biti... Najbolje je po takvima leći i umrijeti. Samo čekaj da bude šta će biti. Baš smo ubijeni u pojam.
muha_sa

#9740 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by muha_sa »

Cherry-Cherry wrote:Ne kontam, kad neko krene sa pričom: samo nek se zdravo, nek je živa glava i slično. To mi je u rangu sa onim: dobro je dok ne tuku. :-) Neko je u problemima, ne zna šta će sa sobom i onda mu neki mudrac kaže: nek se zdravo. Ne kaže niko da zdravlje nije bitno, ali nije to utjeha, kad nekog poklopi sa svih strana. Ili ono: nemoj se sekirati, samo polako doći će sve na svoje mjesto, strpljen spašen... Šta je bilo bilo je, bit će šta bude, bit će šta mora biti... Najbolje je po takvima leći i umrijeti. Samo čekaj da bude šta će biti. Baš smo ubijeni u pojam.
naravoucenje :D nikom se ne jadat nit svoje tegobe pricat :-) jedino roditelj razumije :-D
mali_balon

#9741 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by mali_balon »

Cherry-Cherry wrote:Ne kontam, kad neko krene sa pričom: samo nek se zdravo, nek je živa glava i slično. To mi je u rangu sa onim: dobro je dok ne tuku. :-) Neko je u problemima, ne zna šta će sa sobom i onda mu neki mudrac kaže: nek se zdravo. Ne kaže niko da zdravlje nije bitno, ali nije to utjeha, kad nekog poklopi sa svih strana. Ili ono: nemoj se sekirati, samo polako doći će sve na svoje mjesto, strpljen spašen... Šta je bilo bilo je, bit će šta bude, bit će šta mora biti... Najbolje je po takvima leći i umrijeti. Samo čekaj da bude šta će biti. Baš smo ubijeni u pojam.

ili kaze takva ti nafaka.....ili sta god da je od Boga je itd itd itd....
vjesticanametli

#9742 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by vjesticanametli »

triconja wrote:
bice insala lallala :skoljka:
insomnia78

#9743 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by insomnia78 »

Joj sto ne mogu ove sirotinje
triconja

#9744 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by triconja »

vjesticanametli wrote:
triconja wrote:
bice insala lallala :skoljka:
Sve ce to doci na svoje, pred izbore ce im pokositi :lol:
Cherry-Cherry

#9745 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Cherry-Cherry »

mali_balon wrote:

E to je to. Samo čekaj da se desi ono što se desiti mora i to ti je to.
kakavdanakneiskustvu

#9746 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by kakavdanakneiskustvu »

mali_balon wrote:

e ovo za boga je bas ono kretenski,umre nekom dijete,budala kaze to je od boga
Raigor Stonehoof

#9747 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by Raigor Stonehoof »

il kad štancaju djecu nemilice a za hljeba nemaju... "svako dijete ima svoju nafaku" :lol:
zippoo87

#9748 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by zippoo87 »

pa platite nekome ko ima "jarane" :D
kao sto rece ovaj,najlakse se izvlaciti

ja neki dan uzeo trimer i pokosio jednu vecu parcelu,koja je bila zarasla a nije uopste moja ali mi je smetalo na oko a i kona koja granici sa tom parcelom trazila da neko pokosi i ja neki dan odradio besplatno
a ta parcela zapustena,trava bila 2 metra
uvijek neki izgovori...pun olx ljudi koji rade raznorazne poslove za sitnu paru,nazoves ,dogovoris i plati vas nekoliko i eto ga,svi sretni
vjesticanametli

#9749 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by vjesticanametli »

Al zato jadikuju i puse hahhahaha i cekaju dobre ljude fala alahahhhu da posalju nafake ojjjjj DZamijo
triconja

#9750 Re: Popularne stvari koje ne kontam

Post by triconja »

vjesticanametli wrote:Al zato jadikuju i puse hahhahaha i cekaju dobre ljude fala alahahhhu da posalju nafake ojjjjj DZamijo
Dace bog :lol:
Post Reply