DF u Hvala Bogu ne nedostaje donacija.crysis wrote:gfchrtz5e65 wrote:jutros friško iz sarajeva stiže mi poruka sa fotkom član DF_a dobili zadatak da prosljede uplatnice svim podružnicama zafalilo para![]()
![]()
kuku LELEEEEEEEE
aj pročitaj ponovo sta pise na uplatnici - članarina. to je zadatak da se pošalje svim članovima da plate članarinu za narednu godinu.
da je zafalilo para trazila bi se neka donacija .
Demokratska fronta Željko Komšić
- ilkbahar
#9726 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
- Lokman
#9727 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Umjesto u titoizmu DF inspiraciju treba da traži u austrijskom socijalnom i ekonomskom modelu, odnosno da promoviše ideju harmonizacije sa evropskim standardima i normama. Kao politički pokret koji na čelu ima osobu koju javnost masovno percipira kao jedinu poštenu i moralnu ličnost u septičkoj jami bosanske politike, DF mora imati moderan koncept reformi i kadrovsku bazu koju čine proevropski mladi kadrovi. Svako oslanjanje na ljude lokalnih standarda i normi jeste gubitnička opcija koja će se Komšiću razbiti o glavu dan nakon izbora. DF će sigurno uzeti jedan značajan broj glasova i sam sam gledao anketu jedne ambasade koja im u ovom trenutku daje drugo jesto odmah iza SDA (
) a ispred SBB-a, ali šta poslije izbora?
-
rajvosa1
#9728 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Sa naglaskom na drugo mjesta, uvjerljivo iza SDA.Lokman wrote:Umjesto u titoizmu DF inspiraciju treba da traži u austrijskom socijalnom i ekonomskom modelu, odnosno da promoviše ideju harmonizacije sa evropskim standardima i normama. Kao politički pokret koji na čelu ima osobu koju javnost masovno percipira kao jedinu poštenu i moralnu ličnost u septičkoj jami bosanske politike, DF mora imati moderan koncept reformi i kadrovsku bazu koju čine proevropski mladi kadrovi. Svako oslanjanje na ljude lokalnih standarda i normi jeste gubitnička opcija koja će se Komšiću razbiti o glavu dan nakon izbora. DF će sigurno uzeti jedan značajan broj glasova i sam sam gledao anketu jedne ambasade koja im u ovom trenutku daje drugo jesto odmah iza SDA () a ispred SBB-a, ali šta poslije izbora?
- johntra
#9729 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Je li to fakat iko smislen vjeruje u one rezultate? SDA uvjerljivo prva, a jebe joj se mater na svakom koraku, poplave im odnijele i ono malo rahatluka kod ruralnog dijela stanovništva...SDA će biti jača nego 2010, ali nema šanse da bude najjača partija...najgore u svemu tome je što će većina partija biti u pet deka, pa će opet nastajati razne koalicije, prirodne ili neprirodne....
-
rajvosa1
#9730 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ako su ankete koje sam vidio barem dijelom tacne, u pravu si jedan dio. SDA uvjerljivo prva, HDZBiH uzima hrvatske glasove, a DF, SDP i SBB su u pet deka. Ako stvari budu isle tako, pitanje je samo da li ce osovini SDA-HDZ trebati neki partner, a ako bude trebalo, ko ce to biti.johntra wrote:Je li to fakat iko smislen vjeruje u one rezultate? SDA uvjerljivo prva, a jebe joj se mater na svakom koraku, poplave im odnijele i ono malo rahatluka kod ruralnog dijela stanovništva...SDA će biti jača nego 2010, ali nema šanse da bude najjača partija...najgore u svemu tome je što će većina partija biti u pet deka, pa će opet nastajati razne koalicije, prirodne ili neprirodne....
-
Hafis
#9731 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ja se iskreno nadam SBB. Ljudi od svog posla i ne vire u tuđu baštu.rajvosa1 wrote:Ako su ankete koje sam vidio barem dijelom tacne, u pravu si jedan dio. SDA uvjerljivo prva, HDZBiH uzima hrvatske glasove, a DF, SDP i SBB su u pet deka. Ako stvari budu isle tako, pitanje je samo da li ce osovini SDA-HDZ trebati neki partner, a ako bude trebalo, ko ce to biti.johntra wrote:Je li to fakat iko smislen vjeruje u one rezultate? SDA uvjerljivo prva, a jebe joj se mater na svakom koraku, poplave im odnijele i ono malo rahatluka kod ruralnog dijela stanovništva...SDA će biti jača nego 2010, ali nema šanse da bude najjača partija...najgore u svemu tome je što će većina partija biti u pet deka, pa će opet nastajati razne koalicije, prirodne ili neprirodne....
-
rajvosa1
#9732 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
To bi vjerovatvo i HDZ zelio. Ne vjerujem da bi pri takvim rezultatima HDZ pristao na Komsica i DF, ni slucajno. Sad jedino jos da vidimo moze li SBiH uskrsnuti iz mrtvih pa da se kao u `dobra stara vremena` napravi koalicija HDZ-SDA-SBiH
- Lokman
#9733 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Zbog tih dobrih starih vremena smo i ovako propali. Trenutne ankete ne znače ništa jer su stare mjesec dana, a u međuvremenu se dogodilo mnogo negativnih procesa koji će još više uzdrmati lopovsku SDA-SDP vlast. Na ruku im ide i neaktivni i lijeni Komšić koji uopće ne nastupa kao opozicija. I tako samo šuteći i ništa ne radeći postao je faktor. To može samo u BiH. SDA propagandisti kreiraju percepciju kao da je sve već gotovo, što nije tačno. Po mome mišljenju izbore će odlučiti neodlučni nestranački glasovi a njih će opredijeliti direktne televizijske debate lidera stranaka. Tu su i SDA i SDP tanki jer Bakira i Lagumdžiju narod mrzi. Također u velikoj izlaznosti lopovska vlast SDA-SDP sigurno gubi. Dakle puno je nepoznanica a prva validna anketa bit će ona u septembru, kada se negativne finasijske posljedice loše vlasti osjete u punom kapacitetu, odnosno u vidu šokantnog pogoršanja životnog standarda za 98% građana. Da vidimo u septembru koliku će podršku imati SDA. Ono što mene brine jeste potpuno bezvezni DF koji ništa ne radi i smatra da izbore može dobiti praznim ekonomskim programom od 300 strana ničega... SDA u izbore ulazi sa minimalno 10 miliona eura koje će im dati MB iz Katara i Turske, a njima se suprotstavlja DF sa "kulturom dijaloga" i ekonomski programom prazne teorije, odnosno 300 stranica apsolutno ničega....rajvosa1 wrote:To bi vjerovatvo i HDZ zelio. Ne vjerujem da bi pri takvim rezultatima HDZ pristao na Komsica i DF, ni slucajno. Sad jedino jos da vidimo moze li SBiH uskrsnuti iz mrtvih pa da se kao u `dobra stara vremena` napravi koalicija HDZ-SDA-SBiH
-
Ljuba Moljac
#9734 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ublehas. U stranku su se ubacili razni smradovi.
Ko da glas njemu nije normalan.
Ko da glas njemu nije normalan.
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#9735 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
SDP ništa ne može oprati zbog koalicije sa SDA.johntra wrote:Je li to fakat iko smislen vjeruje u one rezultate? SDA uvjerljivo prva, a jebe joj se mater na svakom koraku, poplave im odnijele i ono malo rahatluka kod ruralnog dijela stanovništva...SDA će biti jača nego 2010, ali nema šanse da bude najjača partija...najgore u svemu tome je što će većina partija biti u pet deka, pa će opet nastajati razne koalicije, prirodne ili neprirodne....
Nebitno je da li je takva koalicija "prirodna ili neprirodna".
-
Ljuba Moljac
#9736 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Komsic je projekat Zlatka Lagumdzije. Uvijek me veseli kako tog moralnog patuljka Komsica Zlatko razbaca i spusta po televiziji.
-
hellue
#9737 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ma Komsic je elementarna nepogodna nase politicke scene, bez sumnje najveca ubleha koju ublehaski narod prepoznaje kao nesto blisko sebiLjuba Moljac wrote:Komsic je projekat Zlatka Lagumdzije. Uvijek me veseli kako tog moralnog patuljka Komsica Zlatko razbaca i spusta po televiziji.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#9738 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Naravno kriv je narod što ne prepoznaje čiji je SCC i gdje mu je lova.hellue wrote:Ma Komsic je elementarna nepogodna nase politicke scene, bez sumnje najveca ubleha koju ublehaski narod prepoznaje kao nesto blisko sebi
- Orange Revolution
#9739 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Dva pitanja..
1.Dali je veći ili manji Hrvat iz Sarajeva,Tuzle,Orašja,Zenice itd ili je pravi Hrvat jedino član HDZa iz Zap.Hercegovine.
2.Od prijavljenih,ponuđenih,neovisnih(ko fol) kandidata za člana predsjedništva,koji je za vas pravi Bosanac i Hercegovac,koji je za EU,NATO,koji se ne sakriva ispod perike,ma čija to perika bila,koji nije montiran,koji to neće da se uhljebi.
1.Dali je veći ili manji Hrvat iz Sarajeva,Tuzle,Orašja,Zenice itd ili je pravi Hrvat jedino član HDZa iz Zap.Hercegovine.
2.Od prijavljenih,ponuđenih,neovisnih(ko fol) kandidata za člana predsjedništva,koji je za vas pravi Bosanac i Hercegovac,koji je za EU,NATO,koji se ne sakriva ispod perike,ma čija to perika bila,koji nije montiran,koji to neće da se uhljebi.
-
Hafis
#9740 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nitko ne spori hrvatstvo ljudi koji se osjećaju tako a iz spomenutih su gradova. Poenta je tko ga izabire, a i na koju funkciju.Orange Revolution wrote:Dva pitanja..
Da ne bi sad ulazio u šuplju raspravu o predstavnicima i onim iz ''reda'', osoba koja se nalazi na funkciji koja nosi ime po jednom narodu, pa makar taj naziv bio i simbolički, morala bi imati kakav-takav legitimitet tog istog naroda, pa makar bila iz te Zenice, a uz to nestranački kandidat.
Doduše, znam i ja da je to po sadašnjim izbornim pravilima neizvodljivo, i svjestan sam da još uvijek ne postoji volja da se ta pravila promijene...koliko je to dobro ili nije.... I šta da dalje pričam...rahat patnja i ostale špice.
- Banksy
#9741 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Tačno, 4 duga mjeseca su pred nama.Lokman wrote:
Dakle puno je nepoznanica a prva validna anketa bit će ona u septembru, kada se negativne finasijske posljedice loše vlasti osjete u punom kapacitetu, odnosno u vidu šokantnog pogoršanja životnog standarda za 98% građana. Da vidimo u septembru koliku će podršku imati SDA.
Ono što mene brine jeste potpuno bezvezni DF koji ništa ne radi i smatra da izbore može dobiti praznim ekonomskim programom od 300 strana ničega... SDA u izbore ulazi sa minimalno 10 miliona eura koje će im dati MB iz Katara i Turske, a njima se suprotstavlja DF sa "kulturom dijaloga" i ekonomski programom prazne teorije, odnosno 300 stranica apsolutno ničega....
Ali DF je već sad apsolutno ništa. I ono što je Komšić teškom mukom stekao u prošlosti, raslinulo se zadnjih mjeseci u veliko ništa.
Ni predstavljanja stranke, ni predstavljanja aktivnosti, ni ideje, ni promocije, ni likova koji bi trebali tvoriti tim koji će sutra biti okosnica stranke - 10, ma bar 5 glavnih glava, ni energije ni liderstva, ma ništa. N-I-Š-T-A.
- johntra
#9742 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Jesam li igdje napisao da se pere? Samo čekam da neko dođe na mjesto SDP-a, pa ćete kroz pet ili šest mjeseci isto pričati...tek ćete tada vidjeti ko će sve sa kim...btw, usput da napišem, SDA sumnjam da bi ikada išla sa SBB-om, jedino ove nove frakcije da nešto muljaju, ali ni od toga nema ništa...tvsabina wrote: SDP ništa ne može oprati zbog koalicije sa SDA.
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#9743 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Nema ko"mi i šta mi" i nećemo pričati isto....neće se oprati , to je poenta mog posta....johntra wrote:Jesam li igdje napisao da se pere? Samo čekam da neko dođe na mjesto SDP-a, pa ćete kroz pet ili šest mjeseci isto pričati...tek ćete tada vidjeti ko će sve sa kim...btw, usput da napišem, SDA sumnjam da bi ikada išla sa SBB-om, jedino ove nove frakcije da nešto muljaju, ali ni od toga nema ništa...tvsabina wrote: SDP ništa ne može oprati zbog koalicije sa SDA.
Glasala sam za SDP godinama...čekala dan kada će konačno pobijediti i šta su uradili prvi dan kada su pobijedili ?
Koalirali sa SDA - BRUKA.
Željne guzice (pardon) vlasti - to je jedino objašnjenje.
"Morali su" - ma nisu morali , ništa se ne mora ,evo sada vladaju bez SDA dvije godine na federalnom nivou....
Podsjetiću te da je bandi (ne samo SDP-ovskoj naravno , već cjelokupnoj) trebala CIJELA GODINA samo da FORMIRAJU vlast...
Pa i Silajdžić je formirao brže....nevjerovatno....
2014 SDA će superiorno sa HDZ-om formirati federalnu većinu. Ko će biti pobjednik u RS-u nije ni važno , državna vlast njima služi svakako za skupu zajebanciju i putovanja...
Jedina , ali jedina šansa je velik broj glasova DF-u u Kantonu Sarajevo. U koaliciji sa Našom Strankom (koja će sigurno barem udvostručiti broj mjesta zbog odlične Peđine promocije) DF može formirati vladu i pokušati promijeniti nešto.
Generalno mnogo toga će zavisiti od ljudi na koje će se DF osloniti. U DF-u ima političkog škarta i ako oni budu oslonac i KS će šapatom pasti....
Opet i ovdje je potrebna podrška Faraona....stid me što ovo pišem , stid me svakog slova ali nisam kriva.... neka sve funkcionere SDP-a bude stid , jer svim građanski opredjeljenim stanovnicima KS-a , Faraon-Utemeljitelj je sada prihvatljivija podrška (vladi DF-NS) u odnosu na izvikani , izlizani , željan vlasti , potrošeni SDP....
Pozdrav.
-
bob_rock
#9744 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
DF mora napokon poceti izlaziti sa ostalim kadrovima iz sjene ako misle ista napraviti. Osim Damira sa par populistickih poteza nisam primjetio nekog drugog da je nesto pametno izjavio ili napravio u proteklom periodu. Ono cega se bojim da ce se neiskustvo na politickoj sceni vecine prvaka pokazati kao jedan od najvecih problema. Toliko aktuelnih tema,kao i posljednje neusvajanje zakona o sprecavanju pranja novca je bilo povod za napad na pozicione stranke ali muk i tisina. Mislim da podhitno trebaju kreirati politicki savjet sa osnovnim zadatkom djelovanja na dneno politickim temama.
- johntra
#9745 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Sve je to super, kad bi zaista tako bilo...ali ok, imaš pravo na svoje mišljenje, ali ja sam mišljenja da niko superiorno neće moći formirati vlast, pa čak ni ta SDA sa HDZ-om, te da će im uvijek trebati pomoć neke treće strane...dalje, meni su fakat više smiješna ova prozivanja SDP-a zbog koalicije sa SDA i SBB...nije bilo šanse za formiranje bilo kakve vlasti, osim platformaške ili da opet ponovimo izbore, a tad bi bilo još gore...da je tad bila neka druga građanska opcija jača, kao što je sad DF, to bi onda bila druga priča...greška SDP-a je samo što više SDA nisu uslovili da očisti svoje redove, bilo bi bolje za obje stranke...greška je i što su išli sa HSP-om, ali po kojoj logici je HDZ morao imati svih šest ministarskih mjesta vezanih za Hrvate, a SDP nijedan, a SDP osvojio masu više glasova? ko je onda tu kriv?tvsabina wrote:
Nema ko"mi i šta mi" i nećemo pričati isto....neće se oprati , to je poenta mog posta....
Glasala sam za SDP godinama...čekala dan kada će konačno pobijediti i šta su uradili prvi dan kada su pobijedili ?
Koalirali sa SDA - BRUKA.
Željne guzice (pardon) vlasti - to je jedino objašnjenje.
"Morali su" - ma nisu morali , ništa se ne mora ,evo sada vladaju bez SDA dvije godine na federalnom nivou....
Podsjetiću te da je bandi (ne samo SDP-ovskoj naravno , već cjelokupnoj) trebala CIJELA GODINA samo da FORMIRAJU vlast...
Pa i Silajdžić je formirao brže....nevjerovatno....
2014 SDA će superiorno sa HDZ-om formirati federalnu većinu. Ko će biti pobjednik u RS-u nije ni važno , državna vlast njima služi svakako za skupu zajebanciju i putovanja...
Jedina , ali jedina šansa je velik broj glasova DF-u u Kantonu Sarajevo. U koaliciji sa Našom Strankom (koja će sigurno barem udvostručiti broj mjesta zbog odlične Peđine promocije) DF može formirati vladu i pokušati promijeniti nešto.
Generalno mnogo toga će zavisiti od ljudi na koje će se DF osloniti. U DF-u ima političkog škarta i ako oni budu oslonac i KS će šapatom pasti....
Opet i ovdje je potrebna podrška Faraona....stid me što ovo pišem , stid me svakog slova ali nisam kriva.... neka sve funkcionere SDP-a bude stid , jer svim građanski opredjeljenim stanovnicima KS-a , Faraon-Utemeljitelj je sada prihvatljivija podrška (vladi DF-NS) u odnosu na izvikani , izlizani , željan vlasti , potrošeni SDP....
Pozdrav.
i meni, kao građaninu ovog grada, NIKAD Faraon ne može biti prihvatljiviji od nekog iz SDP-a, jer SDP nije samo Zlatko i ljudi oko njega, SDP ima još kvalitetnih ljudi koji se tek trebaju i moraju dokazati...
DF je dobro krenuo, ali samo na krilima Željka Komšića, kojeg je stvorio taj isti SDP...osim Marjanovića, u ovoj stranci nemam izdvojiti nekoga ko ima dobro i korektno političko iskustvo, a to ozbiljnoj stranci treba...
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#9746 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Sabina govori ono sto i ja misli. SDP je totalno neprihvatljiva stranka, skoro u razini SDA, za mene barem...ako se zeli bilo kakva ozbiljna i sustinska promjena. Dosta jemutnojos sve,samoje primjetnopriblizavanje fahre SDA, tako da je moguce cak i tu ocekivati dogovore i kolaicije. Nisam bas ni siguran da je i DF imuna od moguceg politickog braka sa SDA...malo teze sa SDP.
U sustni, mnoge su kombinacije u opticaju, cak i one koje sada ne djeluju realno. sigurnoje samojedno- politicka scena poslije oktobra ce bitijako fragmentirana, kao nikada do sada.
I ja se nadam nekoj barem djelimicnoj progradjanskoj opciji, koja bi ipak mogla osvojiti poziciju mandatara u KS. Mada, ako realno gledam, bez emocije i licnog navijackog stava, ne tako velike sanse su i za to.
Iskreno navijam za DF, i da se sto kvalitetnije izdefinisu i izbace sto vise prepoznatljivih pojedinaca, do oktobra, ali i da ostvari sto bolji rezultat na izborima. Ali bice jako jakoooo tesko.
U sustni, mnoge su kombinacije u opticaju, cak i one koje sada ne djeluju realno. sigurnoje samojedno- politicka scena poslije oktobra ce bitijako fragmentirana, kao nikada do sada.
I ja se nadam nekoj barem djelimicnoj progradjanskoj opciji, koja bi ipak mogla osvojiti poziciju mandatara u KS. Mada, ako realno gledam, bez emocije i licnog navijackog stava, ne tako velike sanse su i za to.
Iskreno navijam za DF, i da se sto kvalitetnije izdefinisu i izbace sto vise prepoznatljivih pojedinaca, do oktobra, ali i da ostvari sto bolji rezultat na izborima. Ali bice jako jakoooo tesko.
- Lokman
#9747 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Politička stranka neminovno poprima karakter svog lidera. Tako je DF lijena, spora i rastrgana između dvije sumnje. Prva suštinska sumnja prema Komšiću bila je nakon njegove pogrešne reakcije tokom protesta. Zatim se reda niz propuštenih prilika koje bi iskrena opozicija agresivno iskoristila. Izgleda da je grupica oko Komšića zadovoljna sa 10-11 % glasova i da bude privjesak SDA u budućoj vlasti. Jeftine ambicije za jeftine ljude...Banksy wrote:Tačno, 4 duga mjeseca su pred nama.Lokman wrote:
Dakle puno je nepoznanica a prva validna anketa bit će ona u septembru, kada se negativne finasijske posljedice loše vlasti osjete u punom kapacitetu, odnosno u vidu šokantnog pogoršanja životnog standarda za 98% građana. Da vidimo u septembru koliku će podršku imati SDA.
Ono što mene brine jeste potpuno bezvezni DF koji ništa ne radi i smatra da izbore može dobiti praznim ekonomskim programom od 300 strana ničega... SDA u izbore ulazi sa minimalno 10 miliona eura koje će im dati MB iz Katara i Turske, a njima se suprotstavlja DF sa "kulturom dijaloga" i ekonomski programom prazne teorije, odnosno 300 stranica apsolutno ničega....
Ali DF je već sad apsolutno ništa. I ono što je Komšić teškom mukom stekao u prošlosti, raslinulo se zadnjih mjeseci u veliko ništa.
Ni predstavljanja stranke, ni predstavljanja aktivnosti, ni ideje, ni promocije, ni likova koji bi trebali tvoriti tim koji će sutra biti okosnica stranke - 10, ma bar 5 glavnih glava, ni energije ni liderstva, ma ništa. N-I-Š-T-A.
- ilkbahar
#9748 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Lokman wrote:Politička stranka neminovno poprima karakter svog lidera. Tako je DF lijena, spora i rastrgana između dvije sumnje. Prva suštinska sumnja prema Komšiću bila je nakon njegove pogrešne reakcije tokom protesta. Zatim se reda niz propuštenih prilika koje bi iskrena opozicija agresivno iskoristila. Izgleda da je grupica oko Komšića zadovoljna sa 10-11 % glasova i da bude privjesak SDA u budućoj vlasti. Jeftine ambicije za jeftine ljude...Banksy wrote:Tačno, 4 duga mjeseca su pred nama.Lokman wrote:
Da u pravu si jeftine ambicije, DF nema ambiciju da krade pa je zato jeftina valjda. Jeftina je jer je na strani naroda, jer daje priliku svima koji zele, znaju i mogu nesto da promjene. U DF članstvu ima mnogo obrazovanog kadra, mladog kadra, a to će se tek vidjeti. U drugim strankama su sve same lopuže kojima je jedini cilj doći na poziciju i pokrasti sve što se pokrasti da. (znam bila sam u jednoj takvoj, gdje je samo bilo bitno dočepati se neke funkcije što unutarstranački što u vlasti, ili se prilijepiti nekom na funkciji)
Koji ste vi kreteni, grozničavo se držite za te svoje fotelje, al polako, ne zadzgo hvala Bogu.
Komšić je od naroda prepoznat kao iskren čovjek a narodu ne trebaju lažna obečanja i naslikavanje pred kamerama u humanitarne svrhe. Narodu treba posao, sigurnost, zdravavstvo jedan uredjen sistem, a KOmšić to zna i može. Tiha voda brijege valja. Možda nije agresivan, ali baš kao takav je narodu dopadljiv. Pa se pušiteeeeeeeeee
- Alfons Kauders
#9749 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
pa bujrum, ako je to misljenje stranke, neka to fino kazu potencijalnim glasacima...-LIBERO- wrote:Sabina govori ono sto i ja misli. SDP je totalno neprihvatljiva stranka, skoro u razini SDA, za mene barem...ako se zeli bilo kakva ozbiljna i sustinska promjena. Dosta jemutnojos sve,samoje primjetnopriblizavanje fahre SDA, tako da je moguce cak i tu ocekivati dogovore i kolaicije. Nisam bas ni siguran da je i DF imuna od moguceg politickog braka sa SDA...malo teze sa SDP.
jer meni SBB nije prihvatljivija od SDA, narocito ne od SDP-a (u kojem je, gle cuda, komsic i napravio karijeru, kao i mnogi drugi u njegovoj stranci)
ali onda nemojte kukati kada ljudi poput mene kazu da nece podrzati DF, jer nece da posredno daju glas fahri...
- lerdi