Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- mumi80
#9727 Re: Juventus
GOOOOOOOOLLLLLLLL
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
-
Madrid
#9729 Re: Juventus
Što ljudi igraju...
Ubi ljubičica ;D
Sent from my Xperia S using Tapatalk 2
Ubi ljubičica ;D
Sent from my Xperia S using Tapatalk 2
Last edited by Madrid on 20/10/2013 16:45, edited 1 time in total.
- Atticus Finch
#9731 Re: Juventus
Neke, neka, ovo je šamarčina za pamćenje. Tako ti je kad igraš Del Nerijevski. Aferim. 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
-
semirizsvemira
#9734 Re: Juventus
Hahaha ovo sam i prognozirao ( pogledati pdf Roma ) . dzabe sudije opet se pokazalo da ovaj prosjecan tim moze pregaziti . Sudije su im donele 5 bodova a i danas su pokazale na ciojoj su strani ali Rossi se ne moze zaustaviti . Tri gola zavalio
Samo je jedan tim u Evropi koji jos nije izgubio boda 
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#9735 Re: Juventus
poluvrijeme sezone za fiorentinu
Odbrana je opet dokazala da je na visini zadataka
Odbrana je opet dokazala da je na visini zadataka
-
semirizsvemira
#9738 Re: Juventus
Nije mi jasan ovaj lAeroplano . Nikad covjek da se nasmije ioi da se raduje . Zasluzena pobjeda Fiorentine
- Cyrax
#9739 Re: Juventus
Dobio bi ti meni Conte momentalni otkaz
U jednom trenutku nije znao ni koga uvodi ni koju formaciju igraju.
Gledaj ovih miseva sto se nakotise. Likovi iz crtanih filmova
U jednom trenutku nije znao ni koga uvodi ni koju formaciju igraju.
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#9740 Re: Juventus
Neka i njihCyrax wrote:Dobio bi ti meni Conte momentalni otkaz![]()
U jednom trenutku nije znao ni koga uvodi ni koju formaciju igraju.![]()
- DonVitoni
#9741 Re: Juventus
3 komada za 5 min 
-
Juvelandia
#9742 Re: Juventus
Pored primljena 4 gola, nasmijesnija stvar je da je Juve 60 minuta igrao dobro, protivnik nije prisao golu, trebali smo do 60 minute da vodimo 3 ili 4:0. Ali eto promasis prilike, sudija pogura protivnika, Gigi zaspao i nakon 2:2 ja sam znao daje poraz tu, samo pitanje minute kad ce treci gol da dodje.
Ove godine mi ne igramo lose koliko mi nemamo koncentracije kad treba, igras 60 minuta dobro i sve prokockas u 15 minuta, to nije stvar nedostatka kvaliteta ili nesto tako nego stvar nedostatka koncentracije i motiva, olako shvatas stvari, a zaboravis da se jos igra, cisti nedostatak koncentracije.To je stvar za trenera, on mora da drzi ekipu budnom.
Ove godine mi ne igramo lose koliko mi nemamo koncentracije kad treba, igras 60 minuta dobro i sve prokockas u 15 minuta, to nije stvar nedostatka kvaliteta ili nesto tako nego stvar nedostatka koncentracije i motiva, olako shvatas stvari, a zaboravis da se jos igra, cisti nedostatak koncentracije.To je stvar za trenera, on mora da drzi ekipu budnom.
- mumi80
#9743 Re: Juventus
A vas nije pogurao kod prvog gola:lol:
-
Juvelandia
#9744 Re: Juventus
Penal je bio cist nad Tevezom al ti ocigledno na ovom forumu samo o sudijama znas pricat.
-
semirizsvemira
#9745 Re: Juventus
A penal za Fiorentinu Rizoli izmislioJuvelandia wrote:Penal je bio cist nad Tevezom al ti ocigledno na ovom forumu samo o sudijama znas pricat.
-
Juvelandia
#9746 Re: Juventus
Penal za Viole nije postojao, lik je uletio ispred Asamoaha i lijepo pao,pametno, znajuci kakvo je sudjenje u Italiji(amatersko) al vec sam upoznat sa tvojim postovima sirom ovog foruma te je glupost ulazit u dalju raspravu sa tobom povodom bilo koje teme.semirizsvemira wrote:A penal za Fiorentinu Rizoli izmislioJuvelandia wrote:Penal je bio cist nad Tevezom al ti ocigledno na ovom forumu samo o sudijama znas pricat.
- ortodont
#9747 Re: Juventus
Stid me rezultata jer sam bio oduševljen igrom do 65 minute, jednostavno odlična partija gdje smo morali i na 3-0 otići i završiti sve, ali svaki put isto kada vodimo, nestane nas sa terena.
Penal je direktno uticao jer je dao krila ekipi koja nije znala kuda udara sat vremena.
Ali nije Rizzoli dao 4 gola, u 5-6 minuta smo se vratili našim slabostima, gubitak lopte i sporost odbrane, retardirani golovi koje Buffon prima već standardno, a našla se prava ekipa koja će nam na njih i ukazati.
Ne mogu nekoga posebno kriviti jer sam fakat bio zadovoljan većinom, pogotovo Llorenteom i Tevezom.
Pogba recimo nešto više griješi u zadnje vrijeme, ali njemu nikada ne zamjeram, zaista mi se igra sviđala jer smo sve do tog kobnog penala bili onaj šampionski Juve.
Sada Real, možda je i vrijeme da se nama nešto poklopi i da imamo malo sreće.
Penal je direktno uticao jer je dao krila ekipi koja nije znala kuda udara sat vremena.
Ali nije Rizzoli dao 4 gola, u 5-6 minuta smo se vratili našim slabostima, gubitak lopte i sporost odbrane, retardirani golovi koje Buffon prima već standardno, a našla se prava ekipa koja će nam na njih i ukazati.
Ne mogu nekoga posebno kriviti jer sam fakat bio zadovoljan većinom, pogotovo Llorenteom i Tevezom.
Pogba recimo nešto više griješi u zadnje vrijeme, ali njemu nikada ne zamjeram, zaista mi se igra sviđala jer smo sve do tog kobnog penala bili onaj šampionski Juve.
Sada Real, možda je i vrijeme da se nama nešto poklopi i da imamo malo sreće.
-
Juvelandia
#9748 Re: Juventus
Ma do penala smo super igrali, sve ono sto nas je i ucinilo prvakom Italije. Medjutim dogadja se ono sto se mnogima dogodi kad si dva puta zaredom prvak, a to je da nije motiv isti kao prije, u utakmice ulazis sa vise arogancije a protivnik jedva ceka bas tebe da pobjedi.
Medjutim, sezona je tek pocela, ovo je tek prvi poraz a bice ih jos isto tako i konkurenti ce da gube jos jer ocigledno je da je ova sezona mnogo izjednacenija.Ovo je ipak na kraju samo jedan poraz, bolan jer si bio bolji al isto tako poraz iz kojeg treba da se sto sta nauci ili da se vrati ono sto nas je krasilo.
Medjutim, sezona je tek pocela, ovo je tek prvi poraz a bice ih jos isto tako i konkurenti ce da gube jos jer ocigledno je da je ova sezona mnogo izjednacenija.Ovo je ipak na kraju samo jedan poraz, bolan jer si bio bolji al isto tako poraz iz kojeg treba da se sto sta nauci ili da se vrati ono sto nas je krasilo.
- spree
#9749 Re: Juventus
trebalo je biti barem 4:0 do 60 min. ovo je kazna za propustene prilike. nema veze, ovo je da se malo trznu. nesto meni nije tesko pao ovaj poraz. imam osjecaj da ce real da zaplati 
-
semirizsvemira
#9750 Re: Juventus
Fala ti na komplimentu , imponuje mi . Ja ovo ne shvacam kao vrijedjanje nego tvoj poraz . A Tevez nije lijepo paoJuvelandia wrote:Penal za Viole nije postojao, lik je uletio ispred Asamoaha i lijepo pao,pametno, znajuci kakvo je sudjenje u Italiji(amatersko) al vec sam upoznat sa tvojim postovima sirom ovog foruma te je glupost ulazit u dalju raspravu sa tobom povodom bilo koje teme.semirizsvemira wrote:A penal za Fiorentinu Rizoli izmislioJuvelandia wrote:Penal je bio cist nad Tevezom al ti ocigledno na ovom forumu samo o sudijama znas pricat.