Konkretno, iz naseg ugla, dobro je kad prodjes bar dva pretkola. To znaci solidan br euro utakmica, a i solidnu lovu.sumirprimus wrote:OVISI, sta mislimo pod dobrim rezultatom.Tomahawk11 wrote:Ne shvatas ti, ne pricam ja o nama, mi jesmo bili toliko losi da nismo otisli ni u Evropu, ali Siroki ima standardno lose rezultate u Evropi, ispadaju od svega i svakoga, cini mi se da dobiju ekipu sa Gibraltara da bi ispali, toliko lose odrade evropske utakmice.
Do cega je - ne znam, ali sramote se redovno.
evo cisto sportski .
prelazak iz pretkola u pretkolo?
nikad u ono prvo jebeno kolo?grupu kako vec?
pa u startu smo sportski patuljciu odnosu na ostatak evrope.
svjesni svoje slabosti nemamo ni ambicije ni bezobrazulka ni pomislit uletit u grpunu fazu.
o kakvim vi rezulatima i uspjesima pricate?
ok slazem se treba stepenicu po stepenicu,pa bar da nam do drugog pretkola ne bude problem doci.
ali ljudi ulazu vise,ljudi rade vise, njihovi klubovi,savezi drzave napreduju vise i brze od nas,njihovi tereni glavni,pomocni su godinama sjvetlosnim ispred nas, iz godine u godinu razlika je sve veca, tako i rezultati.
onda se desi nekad nekom povoljniji zrijeb,malo srece,prodje se koje pretkolo,naleti neki ozbiljinji protivnik svima super,al jel to pravi reper?odraz stvarnog stanja u bh fudbalu?
Naravno da ni jedna ekipa nije dotakla to cudo od grupne faze i to se onda moze okarakterisati kao neuspjeh.
Ipak, kad dozivis da dodjes do famoznog play offa za grupnu fazu, vjeruj da je to veliki uspjeh. Da te podsjetim, pricam u kontekstu bh lige, znaci jasno mi je gdje smo i sta smo.
Realno, Sarajevo i Zeljo tu imaju najvise uspjeha. Istina, imali su i jedni i drugi nekakvih Metalurga i Kukesija, pa i teskih poraza od protivnika.
Ipak, Siroki bas izbi oci. Oni nikad nista. Kad god je logicno da ce proci, oni hladno ispadnu.
Znam ja kakvo je stanje u bh fudbalu i jasno je da je malo ekipa protiv kojih smo mi favoriti.
Ali, pogledaj recimo kad igraju Zeljo ili Sarajevo sa Skandinavcima, to je redovno bio pralazak nasih predstavnika, a imaju i oni uslove, cak i bolje nego Maltezani.
Sramota je ispasti od malteske ekipe, kako god.