prljavi Hare wrote:karakters wrote:Pogino komandant revolucionara:
Pardon, pogrešna slika.
![]()
![]()
![]()
Jednojajčani...
Vojvoda Abu Havla
prljavi Hare wrote:karakters wrote:Pogino komandant revolucionara:
Pardon, pogrešna slika.
![]()
![]()
![]()
Jednojajčani...
68 sela zauzeli a da ni jedna ni druga strana nije ispalila niti jedan metakfosna2014 wrote:SAA capture locations between Mt Arbaeen & Tell al-Daman; Barada, Tell Hatabat, Batrana, Ja'far Mansour, Rajila, Arjil, Ghurayfah & Manta'ah
dragma wrote:![]()
Odoh u SIPU da se prijavim.
@saxxx, ti kad kreneš ponesi nam šah, da se imamo s čim zaba'ljati. I koju gurabiju, ako ogladnimo![]()
![]()
PS.
Pik Tito, ja spavam na spratu
Klasicno razmisljanje, kad nemas argumente pocni sa vrijedjanjem i humorom tipa pod lipom 45, samo naprijed malisa.dragma wrote:Čelični, nova maskota (da ne kažem karikatura) teme Sirija![]()
Palac gore
Ja fakat ne kontam sta je s vama dvojicom!?Ironmen wrote:Klasicno razmisljanje, kad nemas argumente pocni sa vrijedjanjem i humorom tipa pod lipom 45, samo naprijed malisa.dragma wrote:Čelični, nova maskota (da ne kažem karikatura) teme Sirija![]()
Palac gore
U svemu ovome morat ces se zadovoljit na kraju sa eventualnim sukobom kurda i turaka.sarajevoxxxx wrote:Izgleda da su Turci krenuli na Efrin.
A posto su Kurdi 100% isto sto i rezim, jasno je za koga ce navijatiIronmen wrote:U svemu ovome morat ces se zadovoljit na kraju sa eventualnim sukobom kurda i turaka.sarajevoxxxx wrote:Izgleda da su Turci krenuli na Efrin.
Na osnovu čega si došao do tog zaključka?Challenger_ wrote: Čovječe, oni su poraženi u Šamu. Znaš li ti šta to znači iz muslimansko-eshatološke perspektive? Ja ću ti reći: DA NISU MUSLIMANI.
To *ebe vehabije i ihvanije (Muslimansko bratsvo dannašnjice), to njih muči.
Ne daj se...DuckZz wrote:Kad neko ima probleme sa povracanjem i upiše na google, prvo mu izbaci ovu temu na vrh

E bas i mene zanima.. nesto mi se cini da nista gluplje nisam cuo, al evo ima priliku da dokaze suprotno.sekerbay wrote:Na osnovu čega si došao do tog zaključka?Challenger_ wrote: Čovječe, oni su poraženi u Šamu. Znaš li ti šta to znači iz muslimansko-eshatološke perspektive? Ja ću ti reći: DA NISU MUSLIMANI.
Ako može malo pojašnjenje, bio bih zahvalan.
Probaj npr da nađeš famozne sirisjke interpretacije šejh Ramadan Butija, r.a.sekerbay wrote:Na osnovu čega si došao do tog zaključka?Challenger_ wrote: Čovječe, oni su poraženi u Šamu. Znaš li ti šta to znači iz muslimansko-eshatološke perspektive? Ja ću ti reći: DA NISU MUSLIMANI.
Ako može malo pojašnjenje, bio bih zahvalan.
Prije gotovo dvije godine kada je započela ova kriza koja se kasnije pretvorila u tegobu, mislili smo da će ona brzo prestati. Potrajaće par mjeseci i prestat će. Ali, bili smo iznenađeni time da je ona postala otvoreni svjetski rat protiv Sirije od strane zapada sa njegova dva ogranka – evropskim i američkim, koji predvodi projevrejsko hrišćanstvo. Da, vodi ga projevrejsko hrišćanstvo koje čeka svog mesiju sa jednim okom. Pogledali smo pa smo vidjeli da ovaj svjetski rat koristi braću, koristi čitave oblasti, desno i lijevo, na istoku i na zapadu. Pogledali smo pa smo vidjeli da ovaj svjetski rat koristi, ne kažem vojsku, već čitave vojske razne mješavine kriminalaca istrgnutih iz zatvora. Onih koje je proizvela Amerika, onih koje zovu Al Kaida i njeni ogranci...
handžar88 wrote:Jarane kako ovo moze dokazivat da neko nije musliman![]()
![]()
de objasni tako ti Allaha ja sam glup haman.
Da, vodi ga projevrejsko hrišćanstvo koje čeka svog mesiju sa jednim okom.
Pročitaj vrlo pažljivo njegove teze iz hutbe i sve će ti se samo kazati.handžar88 wrote:Jarane kako ovo moze dokazivat da neko nije musliman![]()
![]()
de objasni tako ti Allaha ja sam glup haman.
Sa jedne strane Šam, kao utočište od licemjera "u kojoj munafici u njemu neće zavladati nad vjernicima", a sa druge strane "projevrejsko hrišćanstvo Evrope i Amerike koje čeka svog lažnog Mesiju" a sa njima "mješavine kriminalaca otrgnutih iz zatvora" koje "nazivaju AQ i njeni ogranci".Krokodajl wrote:Da, vodi ga projevrejsko hrišćanstvo koje čeka svog mesiju sa jednim okom.
On se savršeno jasno i glasno poziva na riječi Poslanika a.s.handžar88 wrote:Ma sta cuje citat bolan nije on poslanik pa da njegovim rijecima nesto dokazujes
sarajevoxxxx wrote:Izgleda da su Turci krenuli na Efrin.
Pročito sve što mi je došlo pod ruku a vezano je za tu temu.Challenger_ wrote:Probaj npr da nađeš
A nije bilo dom si opisivao i predvidjao akcije vehabija...Sada ih svode na jedan dzepic pa ti se povraca...DuckZz wrote:Kad neko ima probleme sa povracanjem i upiše na google, prvo mu izbaci ovu temu na vrh