Situation Map Update - Latest Advances: #SAA made an huge push into the center!!! (direction of attack and takeover of Tal Daman not confirmed yet)
Code: Select all
https://twitter.com/GeromanAT/status/952175197054033921
Situation Map Update - Latest Advances: #SAA made an huge push into the center!!! (direction of attack and takeover of Tal Daman not confirmed yet)
Code: Select all
https://twitter.com/GeromanAT/status/952175197054033921
Syrian Army captured Sarj Fari in South Aleppo
Abu al Zendin border crossing officially opened between ES & Regime areas.Civilians will not use the Pkk roads to go to Aleppo any longer

madner wrote:Taman se nameracili da pokazu Bagdadu ko je glavni, kada pade kljucni stand za lubenice, i linija odbrane se nije vise mogla drzati. Nisu navikli na takve neprilike, ali inace bi bilo svega. Tri linije odbrane, 4 kilometra minskih polja, 5000 artiljerijskih cijevi, 600 000 peschmergi.

muhafuca wrote:trenutno stanje na terenu
Kad bi oni toga bili svjesni bilo bi im bolje nego podrzavati pesina fasistickogsarajevoxxxx wrote:Možda i bude tako kako se nadaš (a neće ako Bog da) , jer očigledno kod tebe je "kad je crkla moja krava neka i komšijine sve pocrkavaju". Nakon što si sve izgubio u svojoj kući luđački se nadaš da će i drugi isto tako ili gore proči kao tvoji favoriti.Challenger_ wrote:Sad će on i oni tvoje slati malo u SDF, malo u Egipat, na Sinaj, malo u Libiju, malo na Filipine, Tursku i Evropu, biće ubleha za palac dizati, ne sekiraj si ni malo. "Revolucija" se nastavlja...
p.s.
Siriju zaboravi, KOMOTNO.
A, inače imam jednu tužnu vijest za tebe. Ovo sve do sada je samo početak tvojih muka. Asad je samo mali kamenčić na putu revolucije i do konačne slobode.Možemo samo predpostaviti koliko ćeš još kako ti kažeš "siktati" u godinama koje dolaze.

SAA capture locations between Mt Arbaeen & Tell al-Daman; Barada, Tell Hatabat, Batrana, Ja'far Mansour, Rajila, Arjil, Ghurayfah & Manta'ah
gledam ovu fotku i sretno lice sultana dok prima u zagrljaj Hafizovog malog, pa se nesto pitam jel i tada Assad bio od rahmetli babe instaliran na celo drzave diktator, terorist, fasista i sta sve vec ne ili je to postao nakon ove fotografije?? Sigurno ga pravedni i casni sultan ne bi pogledao da je bio takavrajv0sa wrote:Abu al Zendin border crossing officially opened between ES & Regime areas.Civilians will not use the Pkk roads to go to Aleppo any longer

karakters wrote:Pogino komandant revolucionara:
Pardon, pogrešna slika.
Najmanje 4 a najvise 20 - "revolucionari "povracaju" sve ili ce "povratiti" - doci ce Turska sa svetim Erdoganom da odbrani mudzahide od kjafira sto napadaju avionima i tenkovima.sarajevoxxxx wrote:Tel Merek i Al Havin pod kontrolom revolucionara. Najmanje 4 tenka zarobljena.

Mali kurs opismenjavanja ti ne bi škodio, naprotiv...Ironmen wrote: Neda mi se raspravljati sa tvojom iskrivljenom ideologijom, tu odvaznost mozes prosipati u princevoj dzamiji i u nekom objektu u Gornjoj Maoci..
Ironmen wrote:Upravo to ovo boldirano najvise muci savoxaaa, dragmu , cbrt, coola, avetinha i ostale....Challenger_ wrote:Čovječe, oni su poraženi u Šamu. Znaš li ti šta to znači iz muslimansko-eshatološke perspektive? Ja ću ti reći: DA NISU MUSLIMANI.Young Erotica wrote:Preko 100000(STO HILJADA) pripadnika SAA je poginulo do sada u ratu,dok sa druge strane imamo preko bara bara 70 hiljada ubijenih stranaca u redovima opozicije,tako da ta lazna prica ne pije vodu a ti i dalje zivi u paralelnom univerzumu posto ti se ocigledno nista ne moze dokazati,samo predjes preko posta koji ti ne odgovara i maslas dalje.
To *ebe vehabije i ihvanije (Muslimansko bratsvo dannašnjice), to njih muči.
Zato se falsificiraju činjenice.
Poraz isila u Siriji i Iraku i ovaj skorasnji ako bog da uskoro poraz FSA ogranaka na tlu Sirije ce baciti toliku samarcinu gore navedenoj ekipi da ce vjerujte mi postati opasni za okolinu..
Dok trazis palac, a ne kaziprst gore, ima nade da nisi predmet interesovanja Sipe.dragma wrote:Čelični, nova maskota (da ne kažem karikatura) teme Sirija![]()
Palac gore