Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dovoljno puta sam bio u Vrapčićima da bih mogao donijeti zaključak. Barem deset puta sam tamo gledao Želju, i shvatio sam da tu nema nikakve razlike između njih i Zenice ili Tuzle.
Mislis da je na grbavici drukcije?
Ovo hajcanje nije ok i slabo sta dobro da ce donjet na duze staze.
S koje god strane da dolazi. Ne opravdava cilj bas toliko sredstva majka mu stara.
sumirprimus wrote: ↑07/12/2019 11:18
S koje god strane da dolazi. Ne opravdava cilj bas toliko sredstva majka mu stara.
Na Grbavici je uvijek bilo itekako drugačije, nas su svi mogli dobiti kod kuće.
Slažem se da je bolje bilo smiriti strasti, ali neka to dođe nekad i od protivnika.
Ma ne prica niko o bodovima. Uzimate i vi bodove na strani.
Ovu pricu ce pokupit neki spidas i napravit nahajcan njesra i to na nekom bezveze neduznom.a onda ćemo svi lupat glavom o zid. Svaki put isto.
Last edited by sumirprimus on 07/12/2019 11:57, edited 1 time in total.
Mi ko narod ovde generalno idemo iz krajnoati u krajnost.ne kaze niko da se svi trebaju i mogu volit il da se treba lizat. Al ode ovo tam gdje ne treba.
Igraj dobi izgubi hebaji ga zivot ide dalje..
Sretno svima danas a nama sutra.milenko vakat je dvica trica
sumirprimus wrote: ↑07/12/2019 11:18
Pa Amar Osim je jedan od direktnih krivaca za narusavanje odnosa izmedju navijackih grupa u Sarajevu. On je isforsirao pricu oko ogranicavanja prostora "gostujucim" navijacima, poredeci to sa svojom kafanom. Naravno debili medju navijacima Zeljeznicara su bili odusevljeni.
Cak je u jednom intervjuu spominjao neke navijacke tuce, nesto oko fer tuca i sl.
Evo i sad protiv Veleza neofirno poziva na psovanje i izivljivanje domace publike
Vidis i na forumu radiosarajevo, nosara i slicni forsiraju zrinjski ispred BH velikana Veleza
Ne valja dizati tenzije medju navijacima....svako ima svoj obraz. Najveci samar je kad protivnika porazis na terenu i na tribina upravo navijacki a ne psovacki. Inace posto sam ja malo stariji tenzija izmedju navijaca Veleza i Zelje postoji jos od prije rata kada su se docekivali ciglama navijacki vozovi u Sarajevu i Mostaru. Ali nije bila bas ljubav ni sa Pitarima kao sto je sada.
Ajmo uvaliti im 3-4 komada ispratiti mahanjem za Mostar, zavrsiti na prvom mjestu i gledati kako pojedini grickaju svoje pojedine dijelove tijela.