Sirija vol. 2

Locked
insomnia78

#97126 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

Jel to ope jugo udario?
Challenger_
Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije

#97127 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger_ »

To što po Bosni i drugim vukojebinama svijeta još ima sljedbenika najodvratnije laži svijeta, to se Sirije ne tiče ni malo. Ona vas je, uz pomoć odanih prijatelja, napenalila nogom u dupe i gazi s kraja na kraj zemlje.

A ti skiči "fašisti, fašisti...".
sarajevoxxxx

#97128 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

Challenger_ wrote:To što po Bosni i drugim vukojebinama svijeta još ima sljedbenika najodvratnije laži svijeta, to se Sirije ne tiče ni malo. Ona vas je, uz pomoć odanih prijatelja, napenalila nogom u dupe i gazi s kraja na kraj zemlje.

Da to su. Fašisti i ubice iz Damaska. Je li ti krivo?

Čak i takav "napenaljen" opet ljepši osječaj nego da budeš ubica i da svi znaju da si ubica i da podržavaš ubice.
Krokodajl

#97129 Re: Sirija vol. 2

Post by Krokodajl »

Asad je meščini iz Latakije ?
sarajevoxxxx

#97130 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

Krokodajl wrote:Asad je meščini iz Latakije ?
Muslimanska elita koja ga podržava skoro svi su iz Damaska.

U svakom slučaju jako lijepo zvuči fašisti iz Damaska. Treba to češče govoriti da raja ne zaboravi.
Challenger_

#97131 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger_ »

Jah. Ona koljačka, tekfirdžijska bagra iz TIP-a, Nusre i ISIL-a. Tvoji "borci". Prejak osjećaj da ti se, kako veli onaj imam iz Damaska, ni za mezar ne zna. Prejak osjećaj.

OSRAMOĆENI, PONIŽENI, POSTIĐENI, na oba svijeta.

Tu su tvoji favoriti.
zrakomlat

#97132 Re: Sirija vol. 2

Post by zrakomlat »

sarajevoxxxx wrote:
Challenger_ wrote:To što po Bosni i drugim vukojebinama svijeta još ima sljedbenika najodvratnije laži svijeta, to se Sirije ne tiče ni malo. Ona vas je, uz pomoć odanih prijatelja, napenalila nogom u dupe i gazi s kraja na kraj zemlje.

Da to su. Fašisti i ubice iz Damaska. Je li ti krivo?

Čak i takav "napenaljen" opet ljepši osječaj nego da budeš ubica i da svi znaju da si ubica i da podržavaš ubice.
Sve te ključne riječi u toj rečenici se odnose na one koje ti simpatišeš u Siriji, dakle nusru, isil, nepostojecu fsa i slično.
#isil #fsa #nusra #napenaljeni #ubice #ZloĆinci #teoristi #podrzavaoci_istih #itd
Challenger_

#97133 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger_ »

Zrakane... 8) Kod Save ti je "Odžak sindrom". Pao Berlin (Raqqa i deblokiran Deir) a on vergla svoje... :roll:
zrakomlat

#97134 Re: Sirija vol. 2

Post by zrakomlat »

sarajevoxxxx wrote:

U svakom slučaju jako lijepo zvuči fašisti iz Damaska. Treba to češče govoriti da raja ne zaboravi.
To ne zvuči lijepo i ne treba to češće govoriti, osim ako se ne okupi raja s foruma pa uz rakiju sa sumirom počne prepričavati situacije s foruma :D
zrakomlat

#97135 Re: Sirija vol. 2

Post by zrakomlat »

Challenger_ wrote:Zrakane... 8) Kod Save ti je "Odžak sindrom". Pao Berlin (Raqqa i deblokiran Deir) a on vergla svoje... :roll:
Ma znam bola sve, nego izašao kasno na kafu, a popio dvije, koje me protiv moje volje drže budnim, pa malo nabilavam ovdje
Krokodajl

#97136 Re: Sirija vol. 2

Post by Krokodajl »

sarajevoxxxx wrote:

Fala Bogu da su iz Damaska ja se prepao da nisu iz Urumčija, isteće im viza pa će ih interpol ganjat.

A naravno da treba češće govoriti, i ustat kada se spomene Damask, koji je bacio rukavicu u lice klevetnicima i odbio da mu Konj na Magarcu hutbe drži i predstavlja se za "entelektuealnu eletu".
Challenger_

#97137 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger_ »

zrakomlat wrote:Ma znam bola sve, nego izašao kasno na kafu, a popio dvije, koje me protiv moje volje drže budnim, pa malo nabilavam ovdje
Nećeš vjerovati - isto. Sad mi se oči izbuljile kao kod sove, neće san na oči. Hajde, sutra je vikend, nije drama.

:zzzz:
Krokodajl

#97138 Re: Sirija vol. 2

Post by Krokodajl »

@HadiAlabdallah

قصف جنوني تتعرض له مدن وبلدات ريف #ادلب في هذه اللحظات..

الطائرات الحربية الروسية لا تغادر الأجواء !

منذ اكثر من ساعتين السماء لا تخلو من 4 طائرات روسية تحلق وتقصف معاً .. تنهي قصفها فتأتي 4 طائرات أخرى لتقصف من جديد!
Sreća pa su vratili Sindžar :thumbup:
zrakomlat

#97139 Re: Sirija vol. 2

Post by zrakomlat »

Krokodajl wrote:
sarajevoxxxx wrote:

Fala Bogu da su iz Damaska ja se prepao da nisu iz Urumčija, isteće im viza pa će ih interpol ganjat.

A naravno da treba češće govoriti, i ustat kada se spomene Damask, koji je bacio rukavicu u lice klevetnicima i odbio da mu Konj na Magarcu hutbe drži i predstavlja se za "entelektuealnu eletu".
Urumči :lol:
sarajevoxxxx

#97140 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

:kiss:
Challenger_ wrote:Jah. Ona koljačka, tekfirdžijska bagra iz TIP-a, Nusre i ISIL-a. Tvoji "borci". Prejak osjećaj da ti se, kako veli onaj imam iz Damaska, ni za mezar ne zna. Prejak osjećaj.

OSRAMOĆENI, PONIŽENI, POSTIĐENI, na oba svijeta.

Tu su tvoji favoriti.
Ipak je najgori mogući osjećaj je taj da si ubica.Da na savijesti imaš hiljade velikih masakara. A Bogami milioni Sirijaca bi sutra potpisalo da budu "osramoćeni" i "poniženi" kao ovi što su podržavali opoziciju (kako kolega fino objasni sa teritorije režima nije bilo izbjeglica :-) ) što su se dočepali Njemačke, Austrije i druge zemlje.

Biti Asadovac je najgora moguća kombinacija: Hem si ubica, hem nemaš ništa, hem ti svi rade o glavi, hem zavidiš ovima što su se ispalili vani. Ko je tu onda ponižen, osramoćen, postiđen?
Challenger_

#97141 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger_ »

Saaaaavoooooo... Ne sekiraj se ništa.

Image

Sve će to vođa pravovjernih, baba-Jakub, pozlatiti.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Challenger_

#97142 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger_ »

Sad će on i oni tvoje slati malo u SDF, malo u Egipat, na Sinaj, malo u Libiju, malo na Filipine, Tursku i Evropu, biće ubleha za palac dizati, ne sekiraj si ni malo. "Revolucija" se nastavlja...

p.s.

Siriju zaboravi, KOMOTNO.
Challenger_

#97143 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger_ »

Kakav je to osjećaj kada ti 65.000 stranaca iz 100 zemalja svijeta ostavi kosti u Siriji a da se za mezar ne zna njima 60.000. A da su ti nadređeni Bagdadi i Muhajsini, kojima je nadređen lik koji ima rak u glavi, koji ne može da se skoncentriše duže od 7 sekundi, a da je svima njima nadređen baba-Jakub.

Kakav je to odron od "revolucije"... :lol:
Krokodajl

#97144 Re: Sirija vol. 2

Post by Krokodajl »

@freelaancenews

#HTS & allies started fierce attack on #sinjar town after a SVBIED attack, 2 SVBIEDs used so far by #HTS
#IDLIB #hama
@freelaancenews
6 hours ago

#HTS & allies regained #sinjar town in #idlib , #SAA in #AbuDuhur canton are in panic now as the main supply route has been cut off by #HTS & allies, #SAA & allies are in verge of besiege in #abuduhur canton now , #AbuDuhur front also witnessing fierce clashes
@freelaancenews
5 hours ago
Takbeerath in mosques of #idlib right now over success of #HTS & allies in #idlib province battle, celebration with gun fire also continue
@freelaancenews
5 hours ago

Huge : unconfirmed reports that 400 of #SAA are besieged by #HTS & allies in villages near #sinjar , negotiations ongoing to surrender
#idlib #hama
:lol:
sarajevoxxxx

#97145 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

Challenger_ wrote:Sad će on i oni tvoje slati malo u SDF, malo u Egipat, na Sinaj, malo u Libiju, malo na Filipine, Tursku i Evropu, biće ubleha za palac dizati, ne sekiraj si ni malo. "Revolucija" se nastavlja...

p.s.

Možda i bude tako kako se nadaš (a neće ako Bog da) , jer očigledno kod tebe je "kad je crkla moja krava neka i komšijine sve pocrkavaju". Nakon što si sve izgubio u svojoj kući luđački se nadaš da će i drugi isto tako ili gore proči kao tvoji favoriti.

A, inače imam jednu tužnu vijest za tebe. Ovo sve do sada je samo početak tvojih muka. Asad je samo mali kamenčić na putu revolucije i do konačne slobode.Možemo samo predpostaviti koliko ćeš još kako ti kažeš "siktati" u godinama koje dolaze.
Challenger_

#97146 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger_ »

sarajevoxxxx wrote:
Challenger_ wrote:Sad će on i oni tvoje slati malo u SDF, malo u Egipat, na Sinaj, malo u Libiju, malo na Filipine, Tursku i Evropu, biće ubleha za palac dizati, ne sekiraj si ni malo. "Revolucija" se nastavlja...

p.s.

Možda i bude tako kako se nadaš, jer očigledno kod tebe je "kad je crkla moja krava neka i komšijine sve pocrkavaju". Nakon što si sve izgubio u svojoj kući luđački se nadaš da će i drugi isto tako ili gore proči kao tvoji favoriti.

A, inače imam jednu tužnu vijest za tebe. Ovo sve do sada je samo početak tvojih muka. Asad je samo mali kamenčić na putu revolucije i do konačne slobode.Možemo samo predpostaviti koliko ćeš još kako ti kažeš "siktati" u godinama kohe dolaze.
Ništa tebi nije jasno. Ko je pao na SIriji, pašće svugdje. U Siriji su tvoji favoriti bili oruđe al-Massih ad-Dajjala i tu nema dalje.
Challenger_

#97147 Re: Sirija vol. 2

Post by Challenger_ »

Krokodajl wrote: :lol:
Oprosti, nisam stigao pregledati... Ovo što oni tvrde je laž a istina je...?
Krokodajl

#97148 Re: Sirija vol. 2

Post by Krokodajl »

Challenger_ wrote:
Krokodajl wrote: :lol:
Oprosti, nisam stigao pregledati... Ovo što oni tvrde je laž a istina je...?
Zauzeli neka dva sela, nemoš ih nać na karti :lol:

I to SAA tvrdi da je vratila, al kažem ne znam gdje je pa ne znam ni jel ikad držala.
sarajevoxxxx

#97149 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

@Cheli
Vidim zanimaju te ti vjerski termini, Sirija kroz hadise i to. Nedavno sam (zahvaljujući Mirnesu Kovaču) saznao za ovog sirijskog alima Muhamed Habeši.Pravo je interesantan, možda te zainteresuje i preokrene na pravi put. Posjeti ponekad njegov Fejsbuk ako znaš arapski. Vjerovatno ima nešto prevedeno i na engleski.
Krokodajl

#97150 Re: Sirija vol. 2

Post by Krokodajl »

Russia Today na prvoj liniji odbrane u Idlibu, reportaža novinarke Vafe Šabrunej, nekadašnje urednice dnevnika SAMA TV, fašistkinja iz Damaska.

Locked