Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
ZonFon

#97051 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by ZonFon »

Mi ni prosle sezone ne bi igrali 3. pretkolo na Kosevu da smo prosli Atalantu, zato mi šega sad cuđenje raje, sok, nevjerica.
Leopard_SA

#97052 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Leopard_SA »

Mislim da je sada svima jasno da mi moramo krenuti u izgradnju naseg stadiona. Trenutno stanje je katastrofalno.
Moramo barem poceti, taman da na pocetku imamo jednu tribinu, barem je nase
Ako je Velez mogao napraviti svoj stadion od nule koji je vec danas jedan od nakboljih stadiona u drzavi, a kada se zavrsi bice jedan od boljih u regiji, mozemo i mi sa puno vecim budzetom
Tomahawk11
Globalni moderator

#97053 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Tomahawk11 »

SmokingMan wrote:Tomo,ako mi ne bude pajdo išao,bi li me mogao odbaciti do Nicaze,platim ti gorivo. :D
Niki problem :thumbup:
Cossack

#97054 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Cossack »

Ajnadžiću dvije godine puna usta stadiona a ne ispunjavamo ni minimalne uslove. Toliko.
The 51st State

#97055 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by The 51st State »

Kikibombona wrote:Image

Hvala gospodinu Ajandzicu sto je Evropa ligu doveo u Zenicu. :D

PS

Dobrodosli. Nadam se da cete biti uspjesni na BP. :thumbup:
Eto vam ajnadzic, dajte nam kasumovica :D
The 51st State

#97056 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by The 51st State »

I ovi sto se pitaju sto u zenici, pa mi sa celikom imamo jako korektne odnose zadnjih godina I zasto ih ne koristiti?
Dok #komsije# i #raja# te handri tokom svakog gostovanja za derbi zadnjih 15 godina I sad da ih pitamo za stadion, suludo.
Kikibombona

#97057 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Kikibombona »

The 51st State wrote:
Kikibombona wrote:Image

Hvala gospodinu Ajandzicu sto je Evropa ligu doveo u Zenicu. :D

PS

Dobrodosli. Nadam se da cete biti uspjesni na BP. :thumbup:
Eto vam ajnadzic, dajte nam kasumovica :D
Od vece je pomoci kada je kod vas. :D

Stvarno cudno da ne igrate na Grbavici ako stadion ispunjava uslove.

A tacno je da Celik i Sarajevo imaju dobre odnose, dosta igraca Sarajeva je igralo na posudbi u Celiku u proteklih par godina. Mislim da ce cijena koristenja BP biti simbolicna.
Raigor Stonehoof

#97058 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Raigor Stonehoof »

bolje u zenici nego kod klocima, podrska odluci :thumbup:
Logovan

#97059 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

Hvala Ajnadžiću. Hvala SDA. Hvala vam pocrkali da Bog da.

Sramota.
ZonFon

#97060 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by ZonFon »

Kosevo protiv Ekerena = Kosevo protiv Celtica - puno je godina izmedju te dvije tekme tako da ima dosta krivaca.
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#97061 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Pitar sa Kariba »

Iz FK Sarajevo kažu kako je većinski vlasnik upravljačkih prava FK Sarajevo Vijetnamac Nguyễn Hoài Nam ponudio svoju pomoć u realizaciji ranije postavljenih zadataka i ciljeva, ali da iz Centra za sport i rekreaciju nisu dozvolili da ta sredstva idu u unutrašnju, već vanjsku infrastrukturu, što ne predstavlja kriterij za kategorizaciju stadiona.

"Većinski vlasnik ulagačkih prava Nguyễn Hoài Nam ponudio je finansijsku pomoć za unapređenje stadiona uoči utakmice reprezentacije BiH protiv Italije, što bi donijelo i bolje uslove za naredne utakmice FK Sarajevo. Međutim, Centar za sport i rekreaciju (CSR) je bio isključiv da ta sredstva mogu ići samo za vanjsku infrastrukturu koja ne predstavlja kriterij za kategorizaciju stadiona. Radovi na terenu, te osposobljavanje prostorija za novinare po CSR-u nisu bile prioritet. Nalazimo se u nezavidnom položaju i žao nam je da ne možemo svoje navijače dočekati na Koševu", kazala je za Klix.ba direktorica FK Sarajevo Sabrina Buljubašić.
Logovan

#97062 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Logovan »

ZonFon wrote:Kosevo protiv Ekerena = Kosevo protiv Celtica - puno je godina izmedju te dvije tekme tako da ima dosta krivaca.
Na tribinama i dalje košpice sa utakmice protiv Ekerena. :-)

Joj jebem ti šta smo dočekali. :run:
GandalfSivi

#97063 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by GandalfSivi »

Sve mu jebem kriminalno, stoka DB-ovska, mami svojoj neka obecava vise i racuna na glasove...

U drugim vijestima, FKS je od danas bogatiji za novog clana, dva i po mjeseca starog djecaka iz fine pitarske porodice. Cetvrta generacija koja je uz klub, od 1946 do danas...
GandalfSivi

#97064 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by GandalfSivi »

I jos malo, boli ih kurac, kupili su medije, kojima se takodjer sjetim familije za Klixovo “Prebacivanje odgovornosti i kolektivna neodgovornost” (nije majstori, sve je na opstini Centar i njihovom Centru za sport i rekreaciju) te Radio Sarajevu o velikom obnavljanju Koseva gdje jedan lik sisa travu.

Mozete li vise unistiti drzavu, jebem vam sve da vam jebem!!!
GandalfSivi

#97065 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by GandalfSivi »

Dupli
Raigor Stonehoof

#97066 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Raigor Stonehoof »

Samo da napomenem i ovdje da jebem mater svima koji zaokruze SDA na bilo kojem nivou.

Jebem im godinama, ali eto nije blo povoda da svoju ljubav prema njihovim majkama izrazavam i na ovoj temi.
rocco_siffredi

#97067 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by rocco_siffredi »

Trebamo ici sa Koseva, sto prije, to bolje. U Novi Grad po mogućnosti, dok jos ima bilo kakve zemlje za stadion. Sto se prije dohavizamo, pogledamo istini u oci i izgradimo svoju kucu, makar i sa jednom funkcionalnom tribinom, za nas bolje. Nek im onda Kosevo sluzi za stranačke skupove. Crveni Kmeri su za zelene skakavce mehlem.
Fuj bagro.
Cossack

#97068 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Cossack »

Sa Ajnadžićem i ovakvim CRS-om nama napretka nema. Evo gledam komentare na klix-u. Njegovi botovi punom parom rade treću smjenu.
internazionale

#97069 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by internazionale »

Ajnadzicu jebem ti milu majku
animus

#97070 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by animus »

rocco_siffredi wrote:Trebamo ici sa Koseva, sto prije, to bolje. U Novi Grad po mogućnosti, dok jos ima bilo kakve zemlje za stadion. Sto se prije dohavizamo, pogledamo istini u oci i izgradimo svoju kucu, makar i sa jednom funkcionalnom tribinom, za nas bolje. Nek im onda Kosevo sluzi za stranačke skupove. Crveni Kmeri su za zelene skakavce mehlem.
Fuj bagro.
Slazem se. Jebem li im mater lopovsku. A i ove ostale stranke ako zajebu opet pa se podijele treba isto jebati. Koja govna. Fuj fuj fuj.
Nadzorna_ploca

#97071 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Nadzorna_ploca »

Ne bi ja jebao nikome majku. Vise me zanima jeli doslo konacno vrijeme da razmislimo o drugom stadionu i da se pocne raditi na tome. Ove upise botova i anam onih ne vrijedi ni komentarisati.
Chisum

#97072 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Chisum »

Ono kad ti se o sportu i buducnosti brinu ove nezasite SDA balije, pa, kao sampion, predstavnik glavnog grada i drzave, zavrsis moljakajuci okolo ko ce ti ustupiti stadion.

Jebem im sjeme seljacko, lopovsko.

A za Ajnadzica... da je u sva ona lazna predizborna obecanja teladima koja glasaju za njega ulozio 5% energije koje ulaze u "projekte" lopova s kojim u talu zajedno krcmi grad i opstinu, postojala bi barem neka osnova za nadu da ce se nesto promijeniti.
90minut

#97073 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by 90minut »

Chisum wrote:Ono kad ti se o sportu i buducnosti brinu ove nezasite SDA balije, pa, kao sampion, predstavnik glavnog grada i drzave, zavrsis moljakajuci okolo ko ce ti ustupiti stadion.

Jebem im sjeme seljacko, lopovsko.

A za Ajnadzica... da je u sva ona lazna predizborna obecanja teladima koja glasaju za njega ulozio 5% energije koje ulaze u "projekte" lopova s kojim u talu zajedno krcmi grad i opstinu, postojala bi barem neka osnova za nadu da ce se nesto promijeniti.
Zar nije bila priča još skoro godinu unazad da je to završena prica i da cemo moci Italiju docekati na koševu šta se desilo s tim?

Jebote zivot sad ne mozemo 3 kolo kvalifikacija evropa lige igrati mislim strašno.
Mada treba Zenicu napuniti do kraja. :D
Cossack

#97074 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Cossack »

Ajnadžiću se predizborna kampanja zasnivala na obnovi stadiona. Tri godine kasnije taj isti stadion ne ispunjava ni minimalne kriterije!

Jedini spas je novi stadion jer od ovih grobara se očigledno ništa ne može očekivati.
Radio Sarajevo

#97075 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Radio Sarajevo »

Može li mi neko objasniti zašto ne igrate na Grbavici?
Locked