Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Leon16v
- Vozim: Staro željezo
#9701 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
U zadnje vrijeme sam primjetio da na Malti, autobusi moraju stajati u desnu traku, jer ne mogu uci na stajaliste, jer su manekeni tu parkirali svoja vozila i otišli da dundule crijeva u onaj bar Mahala i da gledaju svoje ljubimce i da im se dize kita na njihova auta i da se trebice pale.
I tako se zablokira citava traka i haos, a policija ni na mapi.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#9702 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Leon16v wrote:otišli da dundule crijeva u onaj bar Mahala i da gledaju svoje ljubimce i da im se dize kita na njihova auta i da se trebice pale.
-
Throttle
#9703 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
dundule crijeva
a hebote
- muha_sa
#9704 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
još gledaju jesul od prolaznika primjeceni
- DoradO
#9705 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pa staaaaaaaaa je ovo zapelo u Rajlovcu
Od petlje do kruznog toka idem 33minute
eto da znate da se slucajno ne zajebete i krenete ovuda na ac
- amar1994
#9706 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Leon16v wrote:U zadnje vrijeme sam primjetio da na Malti, autobusi moraju stajati u desnu traku, jer ne mogu uci na stajaliste, jer su manekeni tu parkirali svoja vozila i otišli da dundule crijeva u onaj bar Mahala i da gledaju svoje ljubimce i da im se dize kita na njihova auta i da se trebice pale.
- triconja
#9707 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Naime ovaj problem ne mogu postaviti u druge teme pa se odlucih da ovdje postavim. Ljudi sa slusalicama u usima koji hodaju uskim cestama. I bez slusalica je problem kad su ljudi u zombi modu. Uske ceste su one ceste gdje je moguce mimoilazenje auta ako nema pjesaka ili pjesaka ako nema auta. I jos sto je najgore cesta je u brdu, nema te rucne koja ce pomoci
.
Koji je klinac pjesacima? Zar tako malo cijene svoj zivot? Ja kad sam poceo vozit poceo sam po tri puta gledati kad negdje prelazim i dobro gledam kad je uska cesta da me ne pokupi.
Koji je klinac pjesacima? Zar tako malo cijene svoj zivot? Ja kad sam poceo vozit poceo sam po tri puta gledati kad negdje prelazim i dobro gledam kad je uska cesta da me ne pokupi.
- triconja
#9708 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Naime dozvoljeno je uci ako procjenis da neces zajebati one koji su u kruznom toku. Druga je prica sto neko zuri na nargiluzdruzdjo wrote:tempuser wrote: Sve iako si ubjedjen da u kruznom toku vrijedi pravilo desne strane, koliki debil trebas biti pa, bez kocenja i mogucnosti da ce ti neko uzeti prednost, uletis u kruzni tok????
Veliki
Evo sad ti kazem. dnevno naletim na sigurno bar jednog takvog. ono ulazi "ko s poslom". bez da pogleda.
- triconja
#9709 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma ja sam rekao da postoji kult "glorifikacije falusa" u BosniLeon16v wrote:U zadnje vrijeme sam primjetio da na Malti, autobusi moraju stajati u desnu traku, jer ne mogu uci na stajaliste, jer su manekeni tu parkirali svoja vozila i otišli da dundule crijeva u onaj bar Mahala i da gledaju svoje ljubimce i da im se dize kita na njihova auta i da se trebice pale.
- commendatore
#9710 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Dundule crijeva hahahahha
-
zdruzdjo
#9711 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Znaci dundulače kao populaciju bih bio u stanju mazati napalmom i tako namazane natjerati da rade u kotlovnici.
A poooogotovo one sto imaju sjetni pogled u nakaradno parkiranog ljubimca dok oni sjetno dundule.
A poooogotovo one sto imaju sjetni pogled u nakaradno parkiranog ljubimca dok oni sjetno dundule.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#9712 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
triconja wrote:Ma ja sam rekao da postoji kult "glorifikacije falusa" u BosniLeon16v wrote:U zadnje vrijeme sam primjetio da na Malti, autobusi moraju stajati u desnu traku, jer ne mogu uci na stajaliste, jer su manekeni tu parkirali svoja vozila i otišli da dundule crijeva u onaj bar Mahala i da gledaju svoje ljubimce i da im se dize kita na njihova auta i da se trebice pale.
I tako se zablokira citava traka i haos, a policija ni na mapi., zato su im crijeva stalno po ustima
![]()
Danas oko pola dva, ta scena, na istom mjestu. Tri bilmeza parkirana, bmw, clio, i jos neko auto, a autobus poted stao, u traci, da ljudi izadju na stanicu.
- triconja
#9713 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nekakve frajke a crijeva im u ustima, dudle li dudle. Da barem hoce fino parkirat pa hajkonektovan wrote:triconja wrote:Ma ja sam rekao da postoji kult "glorifikacije falusa" u BosniLeon16v wrote:U zadnje vrijeme sam primjetio da na Malti, autobusi moraju stajati u desnu traku, jer ne mogu uci na stajaliste, jer su manekeni tu parkirali svoja vozila i otišli da dundule crijeva u onaj bar Mahala i da gledaju svoje ljubimce i da im se dize kita na njihova auta i da se trebice pale.
I tako se zablokira citava traka i haos, a policija ni na mapi., zato su im crijeva stalno po ustima
![]()
Danas oko pola dva, ta scena, na istom mjestu. Tri bilmeza parkirana, bmw, clio, i jos neko auto, a autobus poted stao, u traci, da ljudi izadju na stanicu.
- triconja
#9714 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
E moj ti da su nam roditelji neki politicki podobni i mi bi isto radilizdruzdjo wrote:Znaci dundulače kao populaciju bih bio u stanju mazati napalmom i tako namazane natjerati da rade u kotlovnici.
- supercali
#9715 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma djeca podobnih to rade ispred pravde nepravde klinca palcatriconja wrote:E moj ti da su nam roditelji neki politicki podobni i mi bi isto radilizdruzdjo wrote:Znaci dundulače kao populaciju bih bio u stanju mazati napalmom i tako namazane natjerati da rade u kotlovnici.
A poooogotovo one sto imaju sjetni pogled u nakaradno parkiranog ljubimca dok oni sjetno dundule.. Ali da nije u redu, nije.
Roditelji ovih po malti argeliniju alipasinu dobrinji i sl kladio bih se da su fizicki radnici i domacice uglavnom
- Filter
#9716 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
veceras narod lud tita mi
pjesaci ko srnadci iskacu, vozaci voze kao po svom dvoristu... sta li je, jugovina, proljece, vrbopuc?
-
Nepass
#9717 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ima par stanica koje su zauzete pa komercijala i ne pokusava uciLeon16v wrote:U zadnje vrijeme sam primjetio da na Malti, autobusi moraju stajati u desnu traku, jer ne mogu uci na stajaliste, jer su manekeni tu parkirali svoja vozila i otišli da dundule crijeva u onaj bar Mahala i da gledaju svoje ljubimce i da im se dize kita na njihova auta i da se trebice pale.
- amar1994
#9718 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
mozak im u alfa rezimuFilter wrote:veceras narod lud tita mipjesaci ko srnadci iskacu, vozaci voze kao po svom dvoristu... sta li je, jugovina, proljece, vrbopuc?
- orinoco
#9719 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Zna li neko zašto vozači po ulicama Sarajeva ostavljaju razmak svog vozila od vozila ispred i po nekoliko metara, ili to identično rade pred semaforima?
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#9720 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
danas sam vidio jedno desetoricu na glavnoj ulici ,prazan prostor 150 metara ispred njih,jure 40km/h...razlog nepoznat...celave gume,ne rade kocnice,tipka se po mob...orinoco wrote:Zna li neko zašto vozači po ulicama Sarajeva ostavljaju razmak svog vozila od vozila ispred i po nekoliko metara, ili to identično rade pred semaforima?
- Dadulino
#9721 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Danas na putu Banja Luka - Jajce , znate svi kakav je to put,frajer sa solo kamionom,onaj od 7.5t daje zmigavac da ga preteknem,nisam mu dosao ni do pola slepe poce da me gura dole u "vrbas" , zakacim malo tamo bankinu,nista autu,nista meni,pogledam na špigl frajko lijevom rukom drzi mob i prica a naslonio ga na desno uho,a desnom mota kolo.. haha 
- amar1994
#9722 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
pa bas i nije smijesno
, to treba pod mac odma

- Dadulino
#9723 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Bitno je da je on cvike nabioo.. haha
- MOSALJOZE
#9724 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Daj ba malo zakačio bankinu,autu ništa 
- Dadulino
#9725 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Sta ce biti,dirnuo gumom i njemu svirnem,i on se odbije desno malo,nisam purgao bankinom citavo vrijeme