Sta vas najvise nervira kod vozaca

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Leon16v
Vozim: Staro željezo

#9701 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Leon16v »

U zadnje vrijeme sam primjetio da na Malti, autobusi moraju stajati u desnu traku, jer ne mogu uci na stajaliste, jer su manekeni tu parkirali svoja vozila i otišli da dundule crijeva u onaj bar Mahala i da gledaju svoje ljubimce i da im se dize kita na njihova auta i da se trebice pale.

I tako se zablokira citava traka i haos, a policija ni na mapi.
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#9702 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by bitanga_sa_otesa »

Leon16v wrote:otišli da dundule crijeva u onaj bar Mahala i da gledaju svoje ljubimce i da im se dize kita na njihova auta i da se trebice pale.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Throttle

#9703 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Throttle »

:lol: :lol:
dundule crijeva :lol: :lol:
a hebote
muha_sa

#9704 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by muha_sa »

:lol: :lol: :lol: :lol:

još gledaju jesul od prolaznika primjeceni
DoradO

#9705 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by DoradO »

Pa staaaaaaaaa je ovo zapelo u Rajlovcu :? Od petlje do kruznog toka idem 33minute :bih: eto da znate da se slucajno ne zajebete i krenete ovuda na ac
amar1994

#9706 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by amar1994 »

Leon16v wrote:U zadnje vrijeme sam primjetio da na Malti, autobusi moraju stajati u desnu traku, jer ne mogu uci na stajaliste, jer su manekeni tu parkirali svoja vozila i otišli da dundule crijeva u onaj bar Mahala i da gledaju svoje ljubimce i da im se dize kita na njihova auta i da se trebice pale.

:lol: :lol: :lol: :lol: :thumbup:
triconja

#9707 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by triconja »

Naime ovaj problem ne mogu postaviti u druge teme pa se odlucih da ovdje postavim. Ljudi sa slusalicama u usima koji hodaju uskim cestama. I bez slusalica je problem kad su ljudi u zombi modu. Uske ceste su one ceste gdje je moguce mimoilazenje auta ako nema pjesaka ili pjesaka ako nema auta. I jos sto je najgore cesta je u brdu, nema te rucne koja ce pomoci :izet: .

Koji je klinac pjesacima? Zar tako malo cijene svoj zivot? Ja kad sam poceo vozit poceo sam po tri puta gledati kad negdje prelazim i dobro gledam kad je uska cesta da me ne pokupi.
triconja

#9708 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by triconja »

zdruzdjo wrote:
tempuser wrote: Sve iako si ubjedjen da u kruznom toku vrijedi pravilo desne strane, koliki debil trebas biti pa, bez kocenja i mogucnosti da ce ti neko uzeti prednost, uletis u kruzni tok????

Veliki

Evo sad ti kazem. dnevno naletim na sigurno bar jednog takvog. ono ulazi "ko s poslom". bez da pogleda.
Naime dozvoljeno je uci ako procjenis da neces zajebati one koji su u kruznom toku. Druga je prica sto neko zuri na nargilu :lol: :thumbup:
triconja

#9709 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by triconja »

Leon16v wrote:U zadnje vrijeme sam primjetio da na Malti, autobusi moraju stajati u desnu traku, jer ne mogu uci na stajaliste, jer su manekeni tu parkirali svoja vozila i otišli da dundule crijeva u onaj bar Mahala i da gledaju svoje ljubimce i da im se dize kita na njihova auta i da se trebice pale.

Ma ja sam rekao da postoji kult "glorifikacije falusa" u Bosni :lol: , zato su im crijeva stalno po ustima :) :thumbup:
commendatore

#9710 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by commendatore »

Dundule crijeva hahahahha
zdruzdjo

#9711 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zdruzdjo »

Znaci dundulače kao populaciju bih bio u stanju mazati napalmom i tako namazane natjerati da rade u kotlovnici.
A poooogotovo one sto imaju sjetni pogled u nakaradno parkiranog ljubimca dok oni sjetno dundule.
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#9712 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by konektovan »

triconja wrote:

Ma ja sam rekao da postoji kult "glorifikacije falusa" u Bosni :lol: , zato su im crijeva stalno po ustima :) :thumbup:

Danas oko pola dva, ta scena, na istom mjestu. Tri bilmeza parkirana, bmw, clio, i jos neko auto, a autobus poted stao, u traci, da ljudi izadju na stanicu.
triconja

#9713 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by triconja »

konektovan wrote:
triconja wrote:

Danas oko pola dva, ta scena, na istom mjestu. Tri bilmeza parkirana, bmw, clio, i jos neko auto, a autobus poted stao, u traci, da ljudi izadju na stanicu.
Nekakve frajke a crijeva im u ustima, dudle li dudle. Da barem hoce fino parkirat pa haj :lol:
triconja

#9714 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by triconja »

zdruzdjo wrote:Znaci dundulače kao populaciju bih bio u stanju mazati napalmom i tako namazane natjerati da rade u kotlovnici.
A poooogotovo one sto imaju sjetni pogled u nakaradno parkiranog ljubimca dok oni sjetno dundule.
E moj ti da su nam roditelji neki politicki podobni i mi bi isto radili :lol: . Ali da nije u redu, nije.
supercali

#9715 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by supercali »

triconja wrote:
zdruzdjo wrote:Znaci dundulače kao populaciju bih bio u stanju mazati napalmom i tako namazane natjerati da rade u kotlovnici.
E moj ti da su nam roditelji neki politicki podobni i mi bi isto radili :lol: . Ali da nije u redu, nije.
Ma djeca podobnih to rade ispred pravde nepravde klinca palca
Roditelji ovih po malti argeliniju alipasinu dobrinji i sl kladio bih se da su fizicki radnici i domacice uglavnom
Filter

#9716 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Filter »

veceras narod lud tita mi :-) pjesaci ko srnadci iskacu, vozaci voze kao po svom dvoristu... sta li je, jugovina, proljece, vrbopuc?
Nepass

#9717 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Nepass »

Ima par stanica koje su zauzete pa komercijala i ne pokusava uci
amar1994

#9718 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by amar1994 »

Filter wrote:veceras narod lud tita mi :-) pjesaci ko srnadci iskacu, vozaci voze kao po svom dvoristu... sta li je, jugovina, proljece, vrbopuc?
mozak im u alfa rezimu :lol: :lol:
orinoco

#9719 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by orinoco »

Zna li neko zašto vozači po ulicama Sarajeva ostavljaju razmak svog vozila od vozila ispred i po nekoliko metara, ili to identično rade pred semaforima?
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#9720 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by bitanga_sa_otesa »

orinoco wrote:Zna li neko zašto vozači po ulicama Sarajeva ostavljaju razmak svog vozila od vozila ispred i po nekoliko metara, ili to identično rade pred semaforima?
danas sam vidio jedno desetoricu na glavnoj ulici ,prazan prostor 150 metara ispred njih,jure 40km/h...razlog nepoznat...celave gume,ne rade kocnice,tipka se po mob...
Dadulino

#9721 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Dadulino »

Danas na putu Banja Luka - Jajce , znate svi kakav je to put,frajer sa solo kamionom,onaj od 7.5t daje zmigavac da ga preteknem,nisam mu dosao ni do pola slepe poce da me gura dole u "vrbas" , zakacim malo tamo bankinu,nista autu,nista meni,pogledam na špigl frajko lijevom rukom drzi mob i prica a naslonio ga na desno uho,a desnom mota kolo.. haha :-)
amar1994

#9722 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by amar1994 »

pa bas i nije smijesno :roll: , to treba pod mac odma :D :thumbup:
Dadulino

#9723 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Dadulino »

Bitno je da je on cvike nabioo.. haha
MOSALJOZE

#9724 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by MOSALJOZE »

Daj ba malo zakačio bankinu,autu ništa :lol:
Dadulino

#9725 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Dadulino »

Sta ce biti,dirnuo gumom i njemu svirnem,i on se odbije desno malo,nisam purgao bankinom citavo vrijeme
Post Reply