SDA-All about

Post Reply
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#9701 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

ako ti tako kažeš :lol: ....a ja vas danima samo prevrćem da ne zagorite :D
Katamaran_Sa

#9702 Re: SDA-All about

Post by Katamaran_Sa »

JoseMujica wrote:udrch ako si uživo gledao i nisi barem pozvao policiju u najmanju ruku si pakaš...uzoran građanin i moralna vertikala nisi sigurno
Sad i vrijedjas covjeka :? , ne znas ni gubiti ni priznati da te covjek navukao kao zadnjeg levata ali sve sada ima smisla, sve je nekako leglo na svoje
Nastavi Mujice, Islam i SDA ti stoje na raspolaganju :D :D :D
JoseMujica

#9703 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

eki to :? kako sam ga uvrijedio?
Katamaran_Sa

#9704 Re: SDA-All about

Post by Katamaran_Sa »

JoseMujica wrote:ako ti tako kažeš :lol: ....a ja vas danima samo prevrćem da ne zagorite :D
Sad cemo ignorisati ocito da bi se ti bolje osjecao, evo ja cu se praviti da se nista nije desilo :cry: :cry:
Ma sta ti prevrces, covjek to ponudio ime i prezime da privjeris clanstvo, moj poziv stoji mjesecima da vidis tko sam i cim se bavim ali te strah istine da nisam na budgetu i da ce ti se ispuhati balon koji puses od kada su te protjerali iz SDA :skoljka:
Last edited by Katamaran_Sa on 27/05/2013 00:10, edited 1 time in total.
Katamaran_Sa

#9705 Re: SDA-All about

Post by Katamaran_Sa »

JoseMujica wrote:eki to :? kako sam ga uvrijedio?
Mazda se ti ophodis tako sa ljudima ali nazvati nekoga supkom je uvreda u civiliziranom svijetu
JoseMujica

#9706 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

ajme ...pa ko nas zavadi Katamaran..zar ćeš tako name, utemeljitelja najčasnije ti stranke?

ps
pažljivo pročitaj kontekst u kome je upotrebljen epitet pakaš..nije vezan za udrch-a kao udrch-a već za navedenu situaciju
Katamaran_Sa

#9707 Re: SDA-All about

Post by Katamaran_Sa »

JoseMujica wrote:ajme ...pa ko nas zavadi Katamaran..zar ćeš tako name, utemeljitelja najčasnije ti stranke?
Ja nisam clan stranke, ponovio sam ti to milion puta vec i pokazi malo postovanja prema ocitom i lako dokazivom.
Niti je SDA najcasnija niti si ti takav covjek tako da je nekako ta veza prirodna od pocetka ocito :D :D
udrch

#9708 Re: SDA-All about

Post by udrch »

JoseMujica wrote:udrch ako si uživo gledao i nisi barem pozvao policiju u najmanju ruku si pakaš...uzoran građanin i moralna vertikala nisi sigurno
naravno da sam zvao, ali kažu ljudi na centrali da sam dvadeseti koji zove..
vjeruj i da bih izašao po onoj kiši, svejedno što ih je bilo najmanje četvorica, ali mi gazda kaže nemoj džaba, nemaju šta ukrasti..zvao sam i njega poslije policije..
Katamaran_Sa

#9709 Re: SDA-All about

Post by Katamaran_Sa »

JoseMujica wrote:ajme ...pa ko nas zavadi Katamaran..zar ćeš tako name, utemeljitelja najčasnije ti stranke?

ps
pažljivo pročitaj kontekst u kome je upotrebljen epitet pakaš..nije vezan za udrch-a kao udrch-a već za navedenu situaciju
Procitao sam, barem udrch je zasluzio malo vise postovanja tu, i sa tvoje strane cak bez obzira sto se ne slazete oko puno stvari
Bjezi ba Mujice, pretjerujes potpuno bezpotrebno
JoseMujica

#9710 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

haj edituj i to vrijeđanje na osobnom nivou, drugo u nizu...možeš ti i bolje...vjerujem da se šta i naučilo na Političkoj hakademiji

odo spavat...smoriste brate

e-selamu alejk bruderi
Katamaran_Sa

#9711 Re: SDA-All about

Post by Katamaran_Sa »

JoseMujica wrote:haj edituj i to vrijeđanje na osobnom nivou, drugo u nizu...možeš ti i bolje...vjerujem da se šta i naučilo na Političkoj hakademiji
Pretjerao sam i zato sam editovao, opet akademija, opet ista mantra dragi osnivacu,
kakva frustracija ne vjerujem
antimobbing
Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.

#9712 Re: SDA-All about

Post by antimobbing »

Alfons Kauders wrote:
antimobbing wrote:@Jose,

Kao i svakom vjerniku nije mi svejedno što pišeš o vjeri. Sa druge strane gledam po FB kako članovi iz SDA koji se redovno selame raduju što je pušten na slobodu čovjek koji je oslobađao iz zatvora počinioce najtežih kriminalnih djela. Nakon toga, shvatim da nema nikakve razlike između njih. Jednostavno, radi se o istoj psiho-patologiji samo je razlika što ovi ''SDA munafici i bezočni eksploatatori vjere'' na FB koji se raduju, nisu došli u priliku da pokažu ono što ustvari jesu klasične psihopate, narodne krvopije, energetski vampiri i bezosjećajni zombiji koji u svome biću nemaju suosjećanja i empatije prema drugima niti bilo kakvih osjećanja, osim tame i hladnoće. Da imaju u sebi imalo ljudskosti kao što nemaju u BiH ne bi bilo emisija ''Ispuni mi želju''. Zamisli samo kada bi ljudi reagovali kada bi mogli vidjeti kakvi su im stvarni likovi iznutra iza svih onih psihopatskih maski?

Image
upravo vjernicima bi se valjda ta praksa blacenja vjere i koristenja iste za vlastite ciljeve prva trebala gaditi... :D a ne vidim da se nesto bune... :D

od neceg cistog i cestitog, vjeru su pretvorili u predmet sprdnje i zajebancije, u utociste hulja i opravdanje za sve sto je lose u drustvu...

meni ne smeta toliko...upravo se zato vise i ne smatram vjernikom - ovi katili su vise ljudi odvratili od vjere od 50 godina komunizma :-)
Svakom normalnom čovjeku se gadi kad to vidi ne samo vjerniku, a kao što rekoh samo onaj ko je isti psihopata kao oni, ovu će masovnu psiho-patologiju opravdavati. Za manje od mjesec dana ćemo imati preko hiljadu kilometara sa EU, onda ćemo vidjeti hoće li im i dalje uspijevati držati ovaj napaćeni i izvarani narod razvučene pameti u ovom fašističkom konc-logoru polu zatvorenog tipa, kao što su to radili zadnjih dvadeset godina.
JoseMujica

#9713 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

Katamaran_Sa wrote:
JoseMujica wrote:haj edituj i to vrijeđanje na osobnom nivou, drugo u nizu...možeš ti i bolje...vjerujem da se šta i naučilo na Političkoj hakademiji
Pretjerao sam i zato sam editovao, opet akademija, opet ista mantra dragi osnivacu,
kakva frustracija ne vjerujem
jedini frustrirani likovi ovdje su branioci ove kriminalne organizacije. A za takvo idolopoklonstvo prema Aliji Prvovjenčanom, odanost Famalij i frenetičnu odbranu kriminala, mora se biti interesno povezan sa njom. Idete dotle da ste u stanju i gofno pojesti samo da ne bi šta loše rekli o ovoj mafiji. Ne kaže se džaba da je patriotizam zadnje utočište hulja
miki.ba

#9714 Re: SDA-All about

Post by miki.ba »

udrch wrote:
JoseMujica wrote:to mi je najgora stvar koju sam uradio u životu al sam tad bio mlađi i naivan i vjerovao da radimo na osnivanju nacionalnog i državnog pokreta Bošnjaka, a ne privatnog porodičnog biznisa. I Adil i Tunjo su isto mislili,al džaba ti i znanje i dobra volja i pozitivne ideje, kad te seoske varalice i kokošari ufate u svoje šejtansko kolo. Al dobro sam prošo kako su kokošari Adila rahmetli očerupali.
Allaha mi moga ja se zajebavao, a ti fakat bio član SDA, a mene prozivaš :lol: ..
hoćeš da ti dam svoje ime i prezime da provjeriš ako mi ne vjeruješ da nikad nisam bio član nijedne stranke..
I corava koka ... :roll: Jao , jao Mujica bio clan sdO :D
JoseMujica

#9715 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

šta član :shock: ...utemeljitelj :D moreš mislit kakva je to organizacija koju je kjafir Mujica utemeljio :D
madner

#9716 Re: SDA-All about

Post by madner »

Feindbild Jose :D
miki.ba

#9717 Re: SDA-All about

Post by miki.ba »

JoseMujica wrote:šta član :shock: ...utemeljitelj :D moreš mislit kakva je to organizacija koju je kjafir Mujica utemeljio :D
Normala :D
Katamaran_Sa

#9718 Re: SDA-All about

Post by Katamaran_Sa »

JoseMujica wrote:šta član :shock: ...utemeljitelj :D moreš mislit kakva je to organizacija koju je kjafir Mujica utemeljio :D
Jos od samog osnivanja ti srljas iz greske u gresku, hvala ti Mujice za 17 godina lose vlasti :-) :-) :-)
kamen spoticanja

#9719 Re: SDA-All about

Post by kamen spoticanja »

Katamaran_Sa wrote:
Jos od samog osnivanja ti srljas iz greske u gresku, hvala ti Mujice za 17 godina lose vlasti :-) :-) :-)
nemoj tako da se ponasas prema osnivacu stranke...da ti on nije osnovao stranku ti sad ne bi mogao biti nacelnik koje ono sarajevske opstine?
pokazi brate malo postovanja prema mudroj sijedoj osnivackoj glavi :D

jose kasike govore dash morat promijenit nick :D
JoseMujica

#9720 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

ah još se o mome zlatnom susaku priča....samo su to ove sitno šićarske duše s čaršije pretvorile u zlatnu kašiku, a ja sam fino Aliji govorio o zlatnom susaku kojim se zahvaća iz budžeta za potrebe narodnog boljitka
Last edited by JoseMujica on 27/05/2013 10:17, edited 1 time in total.
madner

#9721 Re: SDA-All about

Post by madner »

Jose, koji pasus o odbrani je bio tvoj? Stratesko parkiranje golfa ili takticko postavljanje luga?
Alfons Kauders

#9722 Re: SDA-All about

Post by Alfons Kauders »

madner wrote:Jose, koji pasus o odbrani je bio tvoj? Stratesko parkiranje golfa ili takticko postavljanje luga?
vremena se mijenjaju... sad je stratesko parkiranje crnog audija... :D
madner

#9723 Re: SDA-All about

Post by madner »

Nije tacno, imao je i Alija Audija.

Doduse bio je polovan :D
JoseMujica

#9724 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

moja orginalna ideja je bila dovama, hutbama i molitvama protiv četnika...narod koji vjeruje je zaštićen Allahovom milošću i ne treba druge vidove odbrane jer je Allah najveći i svemogući. Međutim, moje planove su poremetili trgovci i ratni profiteri poput Senaida i Šaje koji su poletili za parama i Allah nas je kaznio.
Alfons Kauders

#9725 Re: SDA-All about

Post by Alfons Kauders »

madner wrote:Nije tacno, imao je i Alija Audija.

Doduse bio je polovan :D
sad smo spremni za rat...

stotine crnih audija... umjesto luga imamo hors i kokain... a ako zatreba tu je i interventna brigada sajinih crnaca za silovanje djece...
Post Reply