Dijelit ljude na koji gledaju GoT i koji ne gledaju , ali imam jednu koja pazite sad ne gleda ovu sezoni, pa jbt kako gledati GoT i prekinut.Capajebo wrote:Mene su davno odjebali, a prob'o sam!![]()
Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
-
Juliuscezar
#9701 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
- Capajebo
#9702 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Jedino logicno objasnjenje je da joj je lakse sacekat da izadje svih 10 epizoda pa onda pregledati u cugu, nego svake hefte se patiti dok izadje nova epizoda! Sve pored toga nek se posavjetuje sa svojim ljekarnikom ili farmaceutom.bhnapoleon1 wrote:Dijelit ljude na koji gledaju GoT i koji ne gledaju , ali imam jednu koja pazite sad ne gleda ovu sezoni, pa jbt kako gledati GoT i prekinut.Capajebo wrote:Mene su davno odjebali, a prob'o sam!![]()
- annoy
#9703 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Od malog dijela ljudi s kojima se druzim a koji gledaju GoT, nikog ne zanima moje rantanje o knjigama tako da izbjegavam ista komentirati uopce 
- ladacoko
#9704 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
e jbo ga dan jesu ga usitnili, na kraju coldhand je benjen jel tako.
Kad li ce doci na red frey da ga koknu,vrabac ih sve izlevati posteno
Kad li ce doci na red frey da ga koknu,vrabac ih sve izlevati posteno
- sigh
#9705 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Najgluplja epizoda do sad 
- sigh
#9706 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Najgluplja epizoda do sad 
- SanskiBiser
#9707 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Napravi Tomen kalifat 
- sigh
#9708 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Meni su samo oni Branovi flashbackovi na pocetku bili zanimljivi i djelimicno prica sa Aryom. Benjena sam ocekivao, Tomen je eto malo iznenadio ali je ubio svu napetost u sceni sa onim nastupom. Uvjerili su nas sad za sva vremena da Sema ne gotivi stari, eto ako je postojao neko ko je sumnjao u to sad definitvno zna.
Vjerovatno je sad da ce izbiti neko sranje na dalekom istoku i da je to rezervisano za Dany, bas smo spekulisali o tome ranije
I nekako mi je cudno da nije bilo ubijanja osim zeca na kraju
Uglavnom mi je epizoda nekako bila dosadna, mozda je razlog tome sto su se do sad sve stvari kretale nekako brzo i puno su otkrivali dok u ovoj nisam imao bas taj osjecaj. 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#9709 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
znači truba
?
-
1Dante1
#9710 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Jebala im Dany mater vise. 
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#9711 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
e jebo ga epizoda i qujac... brez veze, usrashe s onim samom, mislio nesta ce biti bitno kad ono truba, malo docek od majke i sestre pa vecera sa ocem dje se pokazalo da je sHupak i hajmo nazad u PM, jedino onaj mac sto je uzeo ko neka bitnost ovo ostalo tracenje minuta serije koje su i onako kratke za preopsirne dogadjaje u GOTu, Bran na sjeveru naravno stricek spasio ima malo stakla u srcu i to je to, najzanimljivije je u Dubrovniku, kako ih Vrabac izlevati sviju
e ovo nisam ocekivao, Kalifat po sred westerosa
Jaime otjeran iz sluzbe i poslat kod Freya da mu pomogne da vrate od Crno Ribe zamak (Qurac Sansi njezina vojska od ujke, samo da Briane ne nastrada brez veze radi glupace, moze pod ruku sa Cersei)... Ayra necu da kazem al znao sam, sad ide makljaza njih dvije...Dany, vala vise klise ono ko na zmaju i govor svojim podanicima, jebote svaki film sad to rade... sta jos bitno... a jah... nista
- sigh
#9712 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ajd bar smo vidjeli ludog kralja 
- Idemedosumom
#9713 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Previše pokolja bilo u prvoj epizodi, sad moraju malo postiti
Obično kada u seriji nekog lika upute u drugom smjeru u odnosu na knjigu, onda neki drugi lik zauzme njegovo mjesto i obavi šta treba. Ali evo Jamie jadan moro odletit do Dorne-a pa tek sad mora ic s Blackfishom pregovarati.
Još kad je prvi trailer za 6. sezonu izasao, bio sam uvjeren da nece doci do pokolja između Sparrowa i Tyrella, znao sam da ce Margery barem prividan mir sa Sparrowom sklopiti.
Vratio nam se Benjen, i to ocito vise nije obican covjek, iskreno se nadam da je u knjizi Benjen =/= Coldhands.
Obično kada u seriji nekog lika upute u drugom smjeru u odnosu na knjigu, onda neki drugi lik zauzme njegovo mjesto i obavi šta treba. Ali evo Jamie jadan moro odletit do Dorne-a pa tek sad mora ic s Blackfishom pregovarati.
Još kad je prvi trailer za 6. sezonu izasao, bio sam uvjeren da nece doci do pokolja između Sparrowa i Tyrella, znao sam da ce Margery barem prividan mir sa Sparrowom sklopiti.
Vratio nam se Benjen, i to ocito vise nije obican covjek, iskreno se nadam da je u knjizi Benjen =/= Coldhands.
-
Juliuscezar
#9714 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Pridruzjem se zeljama i cestitkama, jebo je zmaj da je jebo. I dalje tvrdim bez zmajeva sa cijelom svitom Danyeres bi bila totalno razbijena u Westerosu, mozda cak i od jedne kuce kao Tyrelli, a kamoli od saveza vise kuca-1Dante1 wrote:Jebala im Dany mater vise.
Jbg preokrenuse u Kingslanding, vrabac najebeniji igrac sreca za Baelisha sto se izvuko mogao ga je ovaj mozda nadjebat.
Nadam se da Jaime nece opet da zauzme Riverun, iako je moguce.
- devito
#9715 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Jeste dosadnija malo epizoda, pogotovo zbog toga kakva je prosla bila pa onda to jos veci utisak ostavlja, ovako bi mogli snimiti 1000 epizoda.
Benjen Stark izgleda coldhands, ali gdje je a great elk

Iz epizode u eopizodu dany me smara sve vise
Benjen Stark izgleda coldhands, ali gdje je a great elk
Iz epizode u eopizodu dany me smara sve vise
-
sumirprimus
#9716 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
i vrhunac sezone ce skanaturit zbog finansija... 
-
Juliuscezar
#9717 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Bezveze trosili lovu sad na onog zmaja od Danyeres, jebi me ako ne bi bilo isto bez onog govora. Milion puta je receno hoce da ide na zapad.sumirprimus wrote:i vrhunac sezone ce skanaturit zbog finansija...
Zanimljivo je kako Danyeres najavljuje odazak kao pravi napadac ne oslobodilac, sve ce popalit .
- IcedMFEarth
#9718 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Super epizoda, osim Dany. Pa svake druge epizode nabrijava raju i onda nastavi 'ladit muda 
- Idemedosumom
#9719 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Pa otkud joj 1000+ brodova? Treba malo i realan bit. Meni je Sam bio predosadan, otislo 15 minuta na to da mi spoznamo kako ga njegov stari ne gotivi. Koje iznenadjenje
- Brkooo
#9720 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
A bas Euron pravi 1000 brodova 
Tommen Al-Bagdadi
SanskiBiser wrote:Napravi Tomen kalifat
Tommen Al-Bagdadi
-
5korpus
#9721 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
koliko je to skup CGI?
-
Cregan
#9722 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Na osnovu Branovih vizija i Cersienog stava, prilicno je sigurno predpostaviti da ce Kings Landing goriti uskoro. Moja predpostavka, 8. epizoda.
-
Cregan
#9723 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Nadam da ce se ovo nekako uklopiti u citavu pricu i da Sam ima neku bitnu ulogu kasnije, inace je citava prica oko njega i Gilly gubitak vremena.Idemedosumom wrote:Pa otkud joj 1000+ brodova? Treba malo i realan bit. Meni je Sam bio predosadan, otislo 15 minuta na to da mi spoznamo kako ga njegov stari ne gotivi. Koje iznenadjenje
-
Cregan
#9724 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
U ovoj najavi za iducu epizodu kratko su prikazali nekog kako hoda, a iza njega mrtava tijela na zemlji. Ikakve ideje sta bi to biti?
-
Juliuscezar
#9725 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Fatalisticko predvidjanje Lannisteri osvojili riverunCregan wrote:U ovoj najavi za iducu epizodu kratko su prikazali nekog kako hoda, a iza njega mrtava tijela na zemlji. Ikakve ideje sta bi to biti?