1. Plavih_11, to što sam ja Borovina(ŽELJINO zlo), ako iznesem bilo kakvu kritiku implicira da ga vi više volite nego ja! I time nisam mislio na SVE vas, nego na veliku većinu koja upražnjava filozofiju ovce.
2. E na ovo baš obrati pažnju. Ranije sam pisao, ali nikako da skontaš.
Znam da para nema! I mislim da je problem što para nema! Ako ništa, onda zbog silnih priča silnog Žuje o njegovoj i silnosti uprave! Još jednom napiši da nisu pare problem, jer para nema i odustajem od rasprave s tobom. I ostali bi mogli biti malo manje bukvalni.
3. Smiješni ste s ovim kvizom. ŽELJU sam gledao kad je bilo 200 navijača protiv Radnika iz Bijeljina na Grbavici ili protiv Leotara kad su igrali juniori. Naravno, svi vi ste također tu bili...
Joj kviza

Al' si se potrudio Meštre. Previše za nekoga koga ne poštuješ jer ne piše isto na nekom drugom forumu

Šta li bi s tom optužbom...
3 su ulaza na Jug sa istoka, ne računajući sjeveroistok. Selimović je igrao zadnjeg veznog, godišnju imam, al' neću ni otvoriti novčanik da pogledam, jer je pitanje presmiješno, baš kao i prva 2. Evo pitanja za vas iskusne
1. Ko je promašio dvije 100% šanse za ŽELJIN prolaz u polufinalu kupa protiv Širokog u gostima?
2. Kako je završila zadnja domaća utakmica ŽELJE protiv Zenice? Rezultat, strijelci, šta je pisalo u novinama nakon te utakmice...
3. Ko je protiv Wisle u revanšu imao odličan pokušaj škaricama da smanji na 3:2?
4. Ko je u prvom kolu prve zajedničke lige zamijenjen u dvadeset i nekoj minuti na Grbavici i zašto?
5. Ko je zamijenio Hasagića protiv Veleža kad je Kenanu cijeli stadion skandirao(jedini put kad je zamijenjen) i kako je branio do kraja?
6. Ko je zabio gol u prijateljskoj protiv Olimpije na Grbavici?
7. Kako je ŽELJO igrao u kupu protiv Goražda u gostima, nakon što je Goražde iz kupa izbacilo Jedinstvo, prvoplasirani tim lige?
8. Koji je igrač ŽELJE u Newcastleu prvi poletio da traži dres od Shearera i nije ga dobio?
9. Od kojeg sadašnjeg standardnog reprezentativca BiH je brat igrao za ŽELJU i koliko je utakmica počeo?
10. Kako je završila utakmica u kojoj je cijela Grbavica navijala za Travnik protiv ŽELJE?
11. Koji nam je bivši igrač kasnije zabio par golova za Travnik i nanijeo poraz na Grbavici?
.
.
.