ma ovo je neki hormonalni poremecaj a sva ova silna sminka (ja sam odustala kod treceg sloja pudera da brojim slojeve - ono sve sto je cetkicom nanijela onih kamenih ... gluho bilo) sigurno joj ne pomaze
ona lice treba da odmara i njeguje blagim preparatima ... a ne da ga siluje hemijom ma kako joj hemija bila kvalitetna i neskodljiva (jes ahaaaaaaaaaaaa)
helenejse dok je ovaca jel ...
nego vidjela zaba da se konj potkiva ... (ovdje sam vise ispala konj) hahha
i sad ja hocu da pokusam OPET po ko zna koji put da se i ja malo puderisem i tako to ...
znam da sam jednom probala neki max factor tester i odjednom sam od zabe postala princeza... samo me je odmah pocelo lice peckati i ja skinem i imam sta vidjeti sve iskocile neke sitne kao alergijske aknice - uzas! prala sam lice vrelom vodom 10min da se to sve smiri tj skine
onda drugi pokusaj je bio matura sminkao me onaj nesretnik ado ... opet FENOMELALNO izgleda ali jbg pece i ja se umijem

nakon pola sata
i jos par pokusaja kuci ... sad konkretno sa nivea visage i alverde toniranim kremama ...
prvo sam ja jel kao staila podlogu vichy kremu za lice moju standardnu ... pa onda ove dvije pomjesane
jos sam stavila i onaj elfov korektor ispod ociju - ko ja profi jel
(NAPOMENA: ucim pa mi je sve drugo prece da radim)
izdaleka izgledam super!
ali ne daj boze da mi ko pridje ... ja odjednom imam neke sitne bore i pore svuda po licu (nije valjda da imam bore u 25oj??)
i nekako mi je pogotovo koza oko usana taaaaako stara i isporana ... i vidim po obrazima da su mi ispod ovog sloja "pudera" iskocile neke mini bubuljice
nije valjda da sam ja osudjena da ne mogu da nosim nikakve pudere
citam sve vi neke pudere koristite te u prahu te ovaj te onaj - samo ja isto neki izrod!
imam ja cistu kozu i nije problematicna i moze proci i bez pudera
ali jbg voljela bih i ja nekad kad se malo hocu srediti da stavim kakvog pudera da sama sebi izgledam malo drugacije
vidim na ovim videima(ne samo ova sa problematicnom kozom, ne daj Boze nikome) ona od zabe postane princeza pa sto ne bih i ja barem ponekad
jel problem u mom tipu koze?
u puderima koje sam koristila?
u nacinu kako ja to nanesem?
mozda sam pretjerala?
evo sad vidim odjednom mi je lice masnije nekako kao da sam tek kremom namazala - a inace mi je koza suha osim malo t zona ...
jesam li ja neki mutant ili se samo mutantisem okolo
hvala na savjetima
(u savjetima mogu biti i preporuke ono tipa koji puder je super za osjetljivu kozu (ako je moja to) ili za pocetnike (to jesam sigurno) itd)
i hvala sto ste me jos jednom saslusale/procitale
jer ovo nije prvi put da se zalim naokolo