Referendum(i) u RS-u

Locked
tlr

#9701 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by tlr »

Grean wrote:Sad sam siguran da si proCetalj ili nemas veze sa zivotom, nema trece.

Sefer Halilovic bezmudi patriota :roll: onom ko je Bosnjak ili ko je prozivio prosli rat ne treba objasnjavati ko je Sefer i koliko je ucinio za odbranu BiH.
A, ovo za bezmude patriote se nije odnosilo na Sefera, nego na neke forumaše i foruhurmašice . :mrgreen:
Last edited by tlr on 24/09/2016 17:59, edited 1 time in total.
Grean

#9702 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Grean »

TLR wrote:
Hoš' se pomarisat'?

:lol:
Ma necu, dovoljno je da znam da si trol i da te ne treba uzimati za ozbiljno.
Budjav_lebac wrote: Sta sam slagao ? Ne mozes biti i za Sefera i Dudaka kad se njih dvojica ne mogu. Kad bih izabrao izmedju djela (Dudak) i suplje price (Sefer) izabrao bih djela. Njegovim odlaskom je ARBiH i krenulo.
:lol: a ti si definitivno balav.

Cuj ne mogu se i po tom cu mjeriti mogu li obojica biti dobri generali. Samo ne znam sta ti je jace, Sakib Mahmuljin i njegovo lik i djelo ili da nas je krenulo kad je Sefer otisao :D
Budjav_lebac

#9703 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Budjav_lebac »

Gdje si Semire, sta ima ?
tlr

#9704 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by tlr »

Meni je najjači Blek Stena, a tek onda je bio Komandant Mark. Mark je više bio kliker, a Stena 'eo te - kad' pukne onom šakom - cijeli vod crvenih mundira razvali.

Eh, mladosti
arzuhal

#9705 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by arzuhal »

muha_sa wrote:
arzuhal wrote:Mog'o bih do sutra nabrajat imena Srba koja sam volio, ili koji su me nadahnuli, čija sam djela zavolio, poštovao, cijenio, a koji su doprinjeli razvoju kulture i civilizacije, od pjesnika, glumaca, znanstvenika, pisaca, sportista...eeee...
al ih je veoma malo koji se stide zlodjela koji su ucinjeni u njihovo ime---rijetki su koji se stide genocidne tvorevine u cijim su temeljima preko 400 masovnih grobnica dojucerašnjih komšija...............................................................
da ne nabrajam više--sjebat cu tastaturu :-)
I to je tačno.
prog321

#9706 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by prog321 »

Koliko kmecanja zbog Haliloviceve izjave .
Koja je ono njegova stranka ? Barem znam za koga cu glasati na predstojecim izborima :-D
tlr

#9707 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by tlr »

Ode Busuladžićeva. Da je nisam ljudi slučajno zaćero neđe đe ne treba?

Ženi Dva K. se ne bih približio ni da je vezana. Haj' ti znaj odakle joj ona rezervna ćuna može iskočiti i ... fljas u čelo.

LGBT su za ovakve zakon, bar znaš na čemu si.
Last edited by tlr on 24/09/2016 18:17, edited 1 time in total.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#9708 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by KatarinaKosaca »

TLR wrote:Ode Busuladžićeva. Da je nisam ljudi slučajno zaćero neđe đe ne treba?

Ženi Dva K. se ne bih približio ni da je vezana. Haj' ti znaj odakle joj ona rezervna ćuna može iskočiti i ... fljas u čelo.

LGBT su zakon, bar znaš na čemu si.
post prijavljen. Suvisan sovinizam. Muski sovinizam.
muha_sa

#9709 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by muha_sa »

referendumska šutnja a tema nije zakljucana :-) :D
tlr

#9710 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by tlr »

KatarinaKosaca wrote:
TLR wrote:Ode Busuladžićeva. Da je nisam ljudi slučajno zaćero neđe đe ne treba?

:lol: :lol:
Nije bona muški šovinizam nego uvreda na međuplanetarnoj osnovi. Mi smo iz različitih svemira. Haj' đavlu.
Dell 1

#9711 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Dell 1 »

Kaze mi komsija maloprije koji ima imanje u Rogatici danas kada se vracao vidio puno cetnika u uniformama i sajkacama po isocnoj Bosni
bh.tornjak

#9712 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by bh.tornjak »

prog321 wrote:Koliko kmecanja zbog Haliloviceve izjave .
Koja je ono njegova stranka ? Barem znam za koga cu glasati na predstojecim izborima :-D
dacic i danas kmeci.....puca iz svog raspolozivog oruzja....

Dačić:Nisam ovde da ćutim, branićemo sebe i pomoći Srpskoj
“Ja ću još jednom ponoviti da neće moći, Srbija će odbraniti sebe i pomoći će u odbrani integiteta Republike Srpske. Nama je najmanje stalo do tenzija, naš narod živi u svim zemljama regiona. Nama je stalo do mira, ali ako u BiH prebrojavaju koliko Srba ima pušaka i pištolja, ako se pravi plan za koliko dana može da se sruši Srpska, ako su bezbednosne službe naredile najveći stepen bezbednosne odbrane prema Srpskoj, pa šta je to?“, upitao je Dačić.

ovo mi nije jasno......od koga ce se to srbija odbraniti...???
to vec dva-tri mjeseca ko papagaji ponavljaju...
koga to oni vide kao napadaca ...???
muha_sa

#9713 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by muha_sa »

bh.tornjak wrote:
prog321 wrote:Koliko kmecanja zbog Haliloviceve izjave .
dacic i danas kmeci.....puca iz svog raspolozivog oruzja....

Dačić:Nisam ovde da ćutim, branićemo sebe i pomoći Srpskoj
“Ja ću još jednom ponoviti da neće moći, Srbija će odbraniti sebe i pomoći će u odbrani integiteta Republike Srpske. Nama je najmanje stalo do tenzija, naš narod živi u svim zemljama regiona. Nama je stalo do mira, ali ako u BiH prebrojavaju koliko Srba ima pušaka i pištolja, ako se pravi plan za koliko dana može da se sruši Srpska, ako su bezbednosne službe naredile najveći stepen bezbednosne odbrane prema Srpskoj, pa šta je to?“, upitao je Dačić.

ovo mi nije jasno......od koga ce se to srbija odbraniti...???
to vec dva-tri mjeseca ko papagaji ponavljaju...
koga to oni vide kao napadaca ...???
zar te može nešto iznenadit od Dacica--Miloševiceve pudlice
Jara

#9714 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Jara »

http://www.rtvbn.com/3834299/dodik-je-m ... referendum
Profesor Goran Kovačević, docent na sarajevskom Fakultetu za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije, ne vjeruje da će Dodik snositi ozbiljne posljedice zbog referenduma, jer su mu u njegovoj pripremi indirektno, svojim izjavama i odlukama, pomagali i lideri SDA i HDZ-a BiH - Bakir Izetbegović i Dragan Čović.

U intervjuu za BN televiziju objašnjava da je glavni inicijator referenduma predsjednik Republike Srpske i SNSD-a Milorad Dodik slao poruke prema Zapadu, da je to tek anketiranje građana, ali da nije smio odustati od održavanja referenduma. "Dodik mora da održi ovaj referendum. Bez referenduma gubi status prvog Srbina u Republici Srpskoj. Održavanjem referenduma pokušava da se spase opasnije situacije, a to je mogućnost da se državne institucije uključe u istragu navoda da je počinio određena krivična djela, gdje mu se na teret stavljaju milionski iznosi. Referendum je samo njegov lični interes, ne interes srpskog naroda u Republici Srpskoj i BiH", kaže Kovačević.

Najava referenduma praćena je zapaljivom retorikom, a atmosfera dovedena do usijanja zajedničkim vježbama specijalne policije na obje strane. I opozicionom Savezu za promjene je u startu bilo jasno da Dodik referendum održava zbog izbora, ali nisu imali kuda, jer su se našli u političkoj šah-mat poziciji. "Dodik je napravio vrlo zanimljivu političku situaciju gdje je opozicija, odnosno Savez za promjene, blokiran na svakom nivou. Bilo kakva akcija protiv njegovih, očigledno neustavnih poteza, jer imamo stav BiH i odluku Ustavnog suda koja kaže da su ti potezi nezakoniti, smatrala bi se antisrpskim potezom. To bi, generalno, toj političkoj opciji značilo gubljenje glasova", objašnjava Kovačević za BN televiziju.

On navodi da nije bilo prećutne podrške iz Federacije i da Čović i Izetbegović nisu potpisali mehanizam koordinacije i pomogli da novac MMF-a stigne u BiH, mi ne bismo imali referendum, nego pad vlasti na čelu sa Miloradom Dodikom. "Izetbegović i Čović to nisu dozvolili, pa su potpisali sporazum sa MMF-om da bi tranša došla i da bi se obezbijedile pare da se održi referendum", kategoričan je Kovačević.

Strah od odgovornosti pred zakonom, zbog istraga u vezi sa korupcijom i kriminalom, zajednički je trojici ključnih političkih lidera u BiH, a Dodiku posebno. To vješto prikrivaju predizbornim haosom, na koji su građani navikli, ali je, kaže Kovačević, predizborna kampanja krinka za puno opasnije procese koji su se zakotrljali u BiH i Republici Srpskoj. "Ne smije se zanemariti činjenica da se ovom trojcu Dodik – Izetbegović – Čović stavljaju na teret velike kriminalne aktivnosti u kojima su nestale milijarde konvertibilnih maraka i ako ti ljudi stvarno raspolažu tim novcem, njima nije problem poslati narod sa sve tri strane u rat. Tako bismo došli u onu situaciju da za predratni kriminal nikad niko nije osuđen, samo za ratni i poratni. Dakle, broj žrtava je nebitan u odnosu na mogućnost odlaska u zatvor osobe koja ima milijarde", zaključuje profesor Kovačević.

On vjeruje da Dodik neće snositi posljedice nakon referenduma jer, kako kaže, u BiH niko nikad ni za šta nije odgovarao. Brinu ga posljedice, jer nije siguran da će politički lideri moći olako da amortizuju krizu koju je referendum proizveo.
prog321

#9715 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by prog321 »

Treba neko iz BiH jasno i glasno da posalje ovu beogradsku bagru u picku materinu sa mjesanjem u unutrasnja pitanja BiH.
Majmuni su se posvadjali sa svima u regionu. Od Albanaca do Hrvata i sad Bosnjaka. :-)
muha_sa

#9716 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by muha_sa »

prog321 wrote:Treba neko iz BiH jasno i glasno da posalje ovu beogradsku bagru u picku materinu sa mjesanjem u unutrasnja pitanja BiH.
Majmuni su se posvadjali sa svima u regionu. Od Albanaca do Hrvata i sad Bosnjaka. :-)
prije 25 godina
prog321

#9717 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by prog321 »

Nee,,
ovo je tek nedavno da ovako otvoreno govore o vojnoj podrski Srbima u BiH.
Prijetnje, medjudrzavni skandali, i poruke su dio ove sadasnje vlade sa Vuckinim cetnicima.
Tadic nije bio takav
muha_sa

#9718 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by muha_sa »

prog321 wrote:Nee,,
ovo je tek nedavno da ovako otvoreno govore o vojnoj podrski Srbima u BiH.
Prijetnje, medjudrzavni skandali, i poruke su dio ove sadasnje vlade sa Vuckinim cetnicima.
Tadic nije bio takav
:lol:

hajd dobro :-)
Mirza007

#9719 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Mirza007 »

KatarinaKosaca wrote:Ja ne gotivim Sefera i naskodio je tajmingom izjave, ali treba biti dobar, ne salonac, nego CETNICINA pa prizivati napade na povratnike i zato unaprijed okrivljavati Sefera.
Da nije Sefer "kriv" izgovor bi vjerovatno nasli u Klixovom forumu.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#9720 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by KatarinaKosaca »

TLR wrote:
KatarinaKosaca wrote:

:lol: :lol:
Nije bona muški šovinizam nego uvreda na međuplanetarnoj osnovi. Mi smo iz različitih svemira. Haj' đavlu.
mpzemo.ja i ti biti ne sa dvije planete, nego dva univerzuma, ali ti nemas prava spominjati dijelove mog tijela, jer nisam ni ja tvoj smoki spominjala
seln

#9721 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by seln »

KatarinaKosaca wrote:Da forumski clanovi hipi pokreta ovim studentima preporuce neke video igrice? Intetesantno, to ne cine :roll:
Ma gde ce to, mogu se deca naljutiti... a moglo bi biti i opasno, lakse je Bosnjama kenjati, oni su durecivi.
seln

#9722 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by seln »

Spontana manifestacija ko spontani pobacaj.

Omar500

#9723 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Omar500 »

KatarinaKosaca wrote:Ja ne gotivim Sefera i naskodio je tajmingom izjave, ali treba biti dobar, ne salonac, nego CETNICINA pa prizivati napade na povratnike i zato unaprijed okrivljavati Sefera.
:thumbup: :thumbup:

Ali zato niko ne spominje Dacica i slicne, laje mjesecima, evo zadnju izjavu postavise na forum. Ko ti je bolan prijetio napadom, koga ces ti braniti :-)
A Vucic, hinjski se usutio, ko da ne znamo sta misli. Bit ce ovo duga noc i sutra veoma dug dan.
arzuhal

#9724 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by arzuhal »

E, čuj Dodik - agroseksualac

ahahahahahaha Image
bh.tornjak

#9725 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by bh.tornjak »

jest da je OFF...

Gojko Golić (31) uhapšen je zbog sumnje da je juče lažno dojavio da je u Okružnom sudu Banjaluka postavljena bomba, saznaju Nezavisne. Uhapšen je danas oko 14.40, a policija ga tereti za lažno prijavljivanje krivičnog djela.

i juce rekose da je teroristicka prijetnja.....
jos samo da ulove Mijata za laznu dojavu u Bijeljini...i da Dzevdo organizuje okrugli sto o islamskom terorizmu u BiH
Locked