Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Hakiz
#9701 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Mene su davno prestali pitati. A kada slučajno neko pita samo kažem "Kad porastem". Ili prevrnem očima prezrivo.
Doduše, nisam žena, pa poslodavci nisu problem po tom pitanju.
Ali, nije da muškarci nisu oslobođeni tih pitanja i od poslodavaca u nekim situacijmama. Neoženjen muškarac, bez djece i ostalih obaveza, je neko ko može lako napustiti firmu. Pa je u nekim firmama i za neka radna mjesta bolje imati u slučaju muškarca nekoga ko zavisi od posla. Zamisli da ti otkaz kada ti najviše treba.
Najpoželjniji muškarac za poslodavca je onaj koji ima djecu i opterećen je kreditima.
Ali, nije da muškarci nisu oslobođeni tih pitanja i od poslodavaca u nekim situacijmama. Neoženjen muškarac, bez djece i ostalih obaveza, je neko ko može lako napustiti firmu. Pa je u nekim firmama i za neka radna mjesta bolje imati u slučaju muškarca nekoga ko zavisi od posla. Zamisli da ti otkaz kada ti najviše treba.
Najpoželjniji muškarac za poslodavca je onaj koji ima djecu i opterećen je kreditima.
- Boemica
#9702 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
A ja kad ga pogledam, sve mi u glavi kad smo bili djeca i ona slina što mu je vazda vidjela se iz nosatriconja wrote:Jel amar kolje kurban i daje zekjat? Eee, to su ti veoma bitne stavkeBoemica wrote:zipoo wrote:
Meni neki dan vehabinica "sredjuje" neku svoju tamo familiju, kaze fina, studira, klanja svaki vakat, ali uslov da moram isto klanjati svaki vakat![]()
![]()
Jes, jes, najjače mi je kad počnu te osobine hvalit, meni mama neki dan
- Pa ja, ti si naopaka, eno što ne bi izašla sa Amarom (mali iz mahale), znate se čitav život, momak fin, ide u džamiju
- Ali mama, ja sam ateista
- Ja kad god spomenem Amara, ona odmah face slaže, šta mu fali, baš u finog momka izrastao, čitav ramazan prepostio
- Ali mama, ja sam ateista
- Tebi ništa ne valja, vidjećeš, rekla sam ti ja, probiraš - otirač![]()
![]()
-
Hakiz
#9703 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
A onda je sve OK. Uzeće te za drugu ženu...Boemica wrote:Hakiz wrote:Počni puštati onu Balaševićevu sa stihom:
..."Ali kad padne mrak ugroziću vam brak"...Kad smo skupa u radnji, on pušta muziku
Meni ovdje svaki dan muzika ezan, povazdan
- Boemica
#9704 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ma razumijem ja odakle pitanja, samo su mi gnusnaHakiz wrote:Mene su davno prestali pitati. A kada slučajno neko pita samo kažem "Kad porastem". Ili prevrnem očima prezrivo.
I ja evo se satrah razmišljanjem, ne znam kako da dam otkaz.
- Boemica
#9705 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ma nije zato što je on pušta, nego prekoračim do BegoveHakiz wrote:A onda je sve OK. Uzeće te za drugu ženu...Boemica wrote:Hakiz wrote:Počni puštati onu Balaševićevu sa stihom:
..."Ali kad padne mrak ugroziću vam brak"...Kad smo skupa u radnji, on pušta muziku
Meni ovdje svaki dan muzika ezan, povazdan
-
Hakiz
#9706 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ima jedna Alma (prezime neću reći) zbog koje bih i na islam prešao i vehabija postao.zipoo wrote:...Meni neki dan vehabinica "sredjuje" neku svoju tamo familiju, kaze fina, studira, klanja svaki vakat, ali uslov da moram isto klanjati svaki vakat
Ali c'est la vie...
-
Hakiz
#9707 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Lako je dati otkaz. Problem je u aftermath.Boemica wrote:Ma razumijem ja odakle pitanja, samo su mi gnusnaHakiz wrote:Mene su davno prestali pitati. A kada slučajno neko pita samo kažem "Kad porastem". Ili prevrnem očima prezrivo.
Najpoželjniji muškarac za poslodavca je onaj koji ima djecu i opterećen je kreditima.![]()
![]()
- Boemica
#9708 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Što aftermath?Hakiz wrote:Lako je dati otkaz. Problem je u aftermath.Boemica wrote:Ma razumijem ja odakle pitanja, samo su mi gnusnaHakiz wrote:Mene su davno prestali pitati. A kada slučajno neko pita samo kažem "Kad porastem". Ili prevrnem očima prezrivo.
Najpoželjniji muškarac za poslodavca je onaj koji ima djecu i opterećen je kreditima.![]()
![]()
Ja danas potpisala ugovor na drugom poslu
-
Hakiz
#9709 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Polako ćeš se ti vratiti tobe...Boemica wrote:
Ma nije zato što je on pušta, nego prekoračim do Begove
-
zipoo
#9710 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
koliko vazis mogao bi hafiz bitiHakiz wrote:Ima jedna Alma (prezime neću reći) zbog koje bih i na islam prešao i vehabija postao.zipoo wrote:...Meni neki dan vehabinica "sredjuje" neku svoju tamo familiju, kaze fina, studira, klanja svaki vakat, ali uslov da moram isto klanjati svaki vakat
Ali c'est la vie...
- Boemica
#9711 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Nosio te đavo, ne slutiHakiz wrote:Polako ćeš se ti vratiti tobe...Boemica wrote:
A lijep je ezan, tako se ja ufuram da živim u nekom Sarajevu Ahmeta Šabe, stanem na dovratak, gledam onu vodu s' česme, slušam ezan i onda mi prizor pokvare štikle na kaldrmi
-
Hakiz
#9712 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
I ja budala. Razgovaram sa ženom, naravno da je sve isplanirano...Boemica wrote:
Što aftermath?
Ja sam rekao da sam našao drugi posao, odradio otkazni i lijepo se rastali. Naravno, na drugom poslu sam dogovorio da sačekaju da odradim otkazni u bivšoj firmi. Čak mi je to bio plus, to znači da su dobili pristojnu i odgovoru osobu.
-
Hakiz
#9713 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Nerviram te? Drago mi jezipoo wrote:koliko vazis mogao bi hafiz bitiHakiz wrote:Ima jedna Alma (prezime neću reći) zbog koje bih i na islam prešao i vehabija postao.zipoo wrote:...Meni neki dan vehabinica "sredjuje" neku svoju tamo familiju, kaze fina, studira, klanja svaki vakat, ali uslov da moram isto klanjati svaki vakat
Ali c'est la vie...
- Boemica
#9714 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Nemam ja ovdje otkazni, nisam pod ugovorom.Hakiz wrote:I ja budala. Razgovaram sa ženom, naravno da je sve isplanirano...Boemica wrote:
Što aftermath?
Ja sam rekao da sam našao drugi posao, odradio otkazni i lijepo se rastali. Naravno, na drugom poslu sam dogovorio da sačekaju da odradim otkazni u bivšoj firmi. Čak mi je to bio plus, to znači da su dobili pristojnu i odgovoru osobu.
Nego, imam osjećaj da mami trebam reći da ću se iselit iz kuće, eto tako.
Postalo mi drago ovo sve.
-
Hakiz
#9715 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
A sve te nešto vuče unutra. Pa lijevo od ulaza. Iza paravana...Boemica wrote:Nosio te đavo, ne slutiHakiz wrote:Polako ćeš se ti vratiti tobe...Boemica wrote:
A lijep je ezan, tako se ja ufuram da živim u nekom Sarajevu Ahmeta Šabe, stanem na dovratak, gledam onu vodu s' česme, slušam ezan i onda mi prizor pokvare štikle na kaldrmi![]()
-
Hakiz
#9716 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
A, srcolomka.Boemica wrote:Nemam ja ovdje otkazni, nisam pod ugovorom.Hakiz wrote:I ja budala. Razgovaram sa ženom, naravno da je sve isplanirano...Boemica wrote:
Što aftermath?
Nego, imam osjećaj da mami trebam reći da ću se iselit iz kuće, eto tako.
Postalo mi drago ovo sve.
- Boemica
#9717 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
U džamiju il' da se vratim nazad u radnju?Hakiz wrote:
A sve te nešto vuče unutra. Pa lijevo od ulaza. Iza paravana...
Odoh je malo gledat
-
Hakiz
#9718 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Džamiju, naravno.Boemica wrote:U džamiju il' da se vratim nazad u radnju?Hakiz wrote:
A sve te nešto vuče unutra. Pa lijevo od ulaza. Iza paravana...![]()
Odoh je malo gledattaman dok ispušim
-
zipoo
#9719 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ima jedna Alma (prezime neću reći) zbog koje bih i na islam prešao i vehabija postao.Hakiz wrote:[uote="zipoo"][qute="Hakiz"][qute="zipoo"]...Meni neki dan vehabinica "sredjuje" neku svoju tamo familiju, kaze fina, studira, klanja svaki vakat, ali uslov da moram isto klanjati svaki vakat
Ali c'est la vie...[/qote]
koliko vazis mogao bi hafiz biti[/qute]
Nerviram te? Drago mi je
De ba uozbilji se, kakav ti. Da me ne citiras ne bi ni skontao sta pises, preskacem ti postove. Nesto sto mozes reci sa jednom prostom recenicom ti pretvoris u roman. Ja takve postove preskacem, nista licno.
- Boemica
#9720 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Neka, ljepše mi je među stvarima što šljašteHakiz wrote:
Džamiju, naravno.
-
moonca
#9721 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
..zbilja--sto se ne zenis?zipoo wrote:Vas poslodavci, a mene familija ubi. Imas curu, sto se nisi ozenio, sta cekas, ja sam u tvojim godinama imao dijete od 10 godina...
-
Hakiz
#9722 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
A valjda mi nije interesnatan instant život.zipoo wrote:Ima jedna Alma (prezime neću reći) zbog koje bih i na islam prešao i vehabija postao.Hakiz wrote:[uote="zipoo"][qute="Hakiz"][qute="zipoo"]...Meni neki dan vehabinica "sredjuje" neku svoju tamo familiju, kaze fina, studira, klanja svaki vakat, ali uslov da moram isto klanjati svaki vakat
Ali c'est la vie...[/qote]
koliko vazis mogao bi hafiz biti[/qute]
Nerviram te? Drago mi je[/qote]
De ba uozbilji se, kakav ti. Da me ne citiras ne bi ni skontao sta pises, preskacem ti postove. Nesto sto mozes reci sa jednom prostom recenicom ti pretvoris u roman. Ja takve postove preskacem, nista licno.
Samo ti svoje, sve je OK.
-
zipoo
#9723 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Trazim pravumoonca wrote:..zbilja--sto se ne zenis?zipoo wrote:Vas poslodavci, a mene familija ubi. Imas curu, sto se nisi ozenio, sta cekas, ja sam u tvojim godinama imao dijete od 10 godina...
-
moonca
#9724 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
-Ma, da. Ne obaziri se, mada znam kako iritiraju pitanja te vrste.zipoo wrote:Trazim pravumoonca wrote:..zbilja--sto se ne zenis?zipoo wrote:Vas poslodavci, a mene familija ubi. Imas curu, sto se nisi ozenio, sta cekas, ja sam u tvojim godinama imao dijete od 10 godina...
Ali, jedno je sigurno - nikada u zajednicu.
-
zipoo
#9725 Re: Žene pitaju muškarce (pročitajte prvi post) vol. 2
Ne obazirem se, a i nece biti zajednica. Vec sam odvojen