Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Tito_i_Partija
#9702 Re: Liverpool FC
Sta je ovo jbt? Pa ovo haman poceli iz obdanista regrutirat'.Mustang1 wrote:Evo ga poceo ko Wenger![]()
-
Mustang1
#9703 Re: Liverpool FC
Kad sam procitao da je dijete "U9" ne znam da'l bi plakao ili se smijao .. Cuj U9
.. Jos malo pa ce buti UBorn 
- PrtiBeeGee
#9704 Re: Liverpool FC
Prema pisanju španskih i engleskih medija, Liverpool je zainteresovan za usluge Cristiana Tello.
U skladu s tim, Redsi žele još poširiti svoj igrački kadar sa 22-godišnjim napadačom Barcelone, unatoč tome što Tello ima ugovor sa Barcelonom do ljeta 2018. godine.
“Metro”, izvještava je da je Liverpoolov trener Brendan Rodgers dao zeleno svjetlo i ponudio 10 miliona eura. Na utakmicama La Lige Tello je ulazio 19 puta sa klupe, ukupno vremena na terenu je
Evo i jedan link o njemu gdje je lijepo prestavljen i meni se svidja kao igrac kompletan je igra i suta sa obadvije noge podjednako dobro i ako je desnjak
https://www.youtube.com/watch?v=rocfnpND8EE
Dal je ovo pametan potez???
U skladu s tim, Redsi žele još poširiti svoj igrački kadar sa 22-godišnjim napadačom Barcelone, unatoč tome što Tello ima ugovor sa Barcelonom do ljeta 2018. godine.
“Metro”, izvještava je da je Liverpoolov trener Brendan Rodgers dao zeleno svjetlo i ponudio 10 miliona eura. Na utakmicama La Lige Tello je ulazio 19 puta sa klupe, ukupno vremena na terenu je
Evo i jedan link o njemu gdje je lijepo prestavljen i meni se svidja kao igrac kompletan je igra i suta sa obadvije noge podjednako dobro i ako je desnjak
https://www.youtube.com/watch?v=rocfnpND8EE
- Tito_i_Partija
#9705 Re: Liverpool FC
Dovesti Avdiju po svaku cijenu je pametan potez. A ovo...ne bas.PrtiBeeGee wrote:
- N.N.
#9706 Re: Liverpool FC
Koji ce im qurac.
Njima treba fizicki jaka vezna linija, a ne neki neuhranjeni Spanac
Sa onim trojcem u napadu, nemas potrebe za nekim kao sto je ovaj.
Jedino neka opet zaganjaju onog Ukrajinca, jer je decko talenat
Njima treba fizicki jaka vezna linija, a ne neki neuhranjeni Spanac
Sa onim trojcem u napadu, nemas potrebe za nekim kao sto je ovaj.
Jedino neka opet zaganjaju onog Ukrajinca, jer je decko talenat
- Logovan
#9707 Re: Liverpool FC
Mustang1 wrote:Kad sam procitao da je dijete "U9" ne znam da'l bi plakao ili se smijao .. Cuj U9.. Jos malo pa ce buti UBorn
- PrtiBeeGee
#9708 Re: Liverpool FC
JAKO DOBAR TEKST TREBA PROCITATI !!!
Adam Lallana, Yevhen Konoplyanka and Marcos Rojo bi u Liverpoolu trebali zamijeniti Victora Mosesa, Aly Cissokhoa, Iago Aspasa
Liverpool je ove sezone igrao mimo svih očekivanja, uzdrmali su Premier Ligu, do sada postigli 99 pogodaka i zauzeli mjesto u utrci za naslov koja će trajati do posljednjeg dana sezone.
Morate pripisati Brendanu Rodgersu velike zasluge za sve do sada viđeno, a što je uradio bez očekivanog uticaja četvorice igrača koje je doveo prošlog ljeta. Između ostalog, Aly Cissokho, Victor Moses, Iago Aspas and Luis Alberto su započeli samo 24 utakmice u Premier Ligi.
Pola od tih utakmica pripada Cissokhou, uglavnom zbog odsustva Jose Enriquea još od oktobra i povrede Jona Flanagana tokom Božića.
Aspas je započeo samo pet, Moses sedam, a Alberto nije ni jednom započeo utakmicu u Premier Ligi.
Svi oni bi mogli napustiti Anfield ovog ljeta.
Posudba Mosesa i Cissokhoa neće postati trajan ugovor, a špekuliše se da bi se Aspas mogao vratiti u Španiju. Albertu bi godila posudba u sljedećoj sezoni.
Tako da Rodgers treba nastojati da zamijeni ova četiri promašaja sa nekim kompletnijim igračima; prvi izbor bi bilo lijevo krilo, igrač kao što je Argentinac Marcos Rojo iz Sporting Lisabona, zasigurno odgovara finansijskom proračunu.
To bi zasigurno unaprijedilo ključno područje unutar početnih 11 i cijele ekipe, također bi dozvolilo Flanaganu da igra na svojoj prirodnoj poziciji desnog krila.
Aspas se može zamijeniti povratkom Fabia Borinija iz Sunderlanda. Italijan je impresionirao na posudbi kod Crnih mačaka i vratiti će se kao bolji igrač. Odgovarajuća zamjena Luisu Suarezu i Danielu Sturridgeu, igrač koji može biti korišten u kup utakmicama i u prvenstvu kada to bude potrebno.
Spominje se da bi u Redse mogli doći Adam Lallana i Yevhen Konoplyanka, a oba igrača su izjavila da bi im bilo zadovoljstvo da se to desi. Njih dvojica bi u ekpi zamijenili Mosesa i Alberta.
Ako se te promjene dogode, Rodgersova ekipa će zasigurno biti unaprijeđena.
Umjesto Mosesa, Alberta i Aspasa na klupi kao napadačke opcije, imat će igrače poput Konoplyanke, Lallane i Borinija, koji će se boriti za svoje pozicije.
Uzbudljiva vremena su pred Liverpoolom.
Za LFC BiH
Adam Lallana, Yevhen Konoplyanka and Marcos Rojo bi u Liverpoolu trebali zamijeniti Victora Mosesa, Aly Cissokhoa, Iago Aspasa
Liverpool je ove sezone igrao mimo svih očekivanja, uzdrmali su Premier Ligu, do sada postigli 99 pogodaka i zauzeli mjesto u utrci za naslov koja će trajati do posljednjeg dana sezone.
Morate pripisati Brendanu Rodgersu velike zasluge za sve do sada viđeno, a što je uradio bez očekivanog uticaja četvorice igrača koje je doveo prošlog ljeta. Između ostalog, Aly Cissokho, Victor Moses, Iago Aspas and Luis Alberto su započeli samo 24 utakmice u Premier Ligi.
Pola od tih utakmica pripada Cissokhou, uglavnom zbog odsustva Jose Enriquea još od oktobra i povrede Jona Flanagana tokom Božića.
Aspas je započeo samo pet, Moses sedam, a Alberto nije ni jednom započeo utakmicu u Premier Ligi.
Svi oni bi mogli napustiti Anfield ovog ljeta.
Posudba Mosesa i Cissokhoa neće postati trajan ugovor, a špekuliše se da bi se Aspas mogao vratiti u Španiju. Albertu bi godila posudba u sljedećoj sezoni.
Tako da Rodgers treba nastojati da zamijeni ova četiri promašaja sa nekim kompletnijim igračima; prvi izbor bi bilo lijevo krilo, igrač kao što je Argentinac Marcos Rojo iz Sporting Lisabona, zasigurno odgovara finansijskom proračunu.
To bi zasigurno unaprijedilo ključno područje unutar početnih 11 i cijele ekipe, također bi dozvolilo Flanaganu da igra na svojoj prirodnoj poziciji desnog krila.
Aspas se može zamijeniti povratkom Fabia Borinija iz Sunderlanda. Italijan je impresionirao na posudbi kod Crnih mačaka i vratiti će se kao bolji igrač. Odgovarajuća zamjena Luisu Suarezu i Danielu Sturridgeu, igrač koji može biti korišten u kup utakmicama i u prvenstvu kada to bude potrebno.
Spominje se da bi u Redse mogli doći Adam Lallana i Yevhen Konoplyanka, a oba igrača su izjavila da bi im bilo zadovoljstvo da se to desi. Njih dvojica bi u ekpi zamijenili Mosesa i Alberta.
Ako se te promjene dogode, Rodgersova ekipa će zasigurno biti unaprijeđena.
Umjesto Mosesa, Alberta i Aspasa na klupi kao napadačke opcije, imat će igrače poput Konoplyanke, Lallane i Borinija, koji će se boriti za svoje pozicije.
Uzbudljiva vremena su pred Liverpoolom.
Za LFC BiH
-
Mustang1
#9709 Re: Liverpool FC
Ako misle Roja dovesti onda nek ga dovedu prije svjetskog posto ce vjerovatno igrati u prvoj za Argentinu i tu ce cijena da skoci
-
Mustang1
#9710 Re: Liverpool FC
Sve sto se vise spominje Lallana sve vise sam ubijedjen da ga nece dovesti 
- Gandalf
#9711 Re: Liverpool FC
već se spominje 20 igrača kao moguća pojačanja, trač mašina se sve više zahuktava kako se SP bliži, mada bi im bilo pametno da nekog jakog dovedu čim prije, klubu treba jak transfer, samo se nadam da pod tim nekim jakim pojačanjima ne smatarju Konopa i da neće za njega izvalit' 20+ miliona, imam osjećaj da bi to bio novi Downing
-
Mustang1
#9712 Re: Liverpool FC
Big Sam jedan je od nas !
"JAKO bih volio pobijediti Manchester City i omogućiti Liverpoolu i Stevenu Gerrardu da osvoje engleski naslov", poručio je trener West Hama Sam Allardyce uoči gostovanja njegove momčadi kod vodeće momčadi lige u posljednjem kolu.
- AmiĐa_Idriz
#9713 Re: Liverpool FC
Ako Andy Carroll presudi protiv Shitya treba mu podići spomenik u sred Liverpoola 
- Logovan
#9714 Re: Liverpool FC
I treba ga vratiti u Liverpool, plus obećati mu kada završi karijeru da će dobiti neku funkciju u klubu.AmiĐa_Idriz wrote:Ako Andy Carroll presudi protiv Shitya treba mu podići spomenik u sred Liverpoola
- King_Kenny
#9715 Re: Liverpool FC
Kupiti ga opet za 35 miliona. Toliko vrijedi (ako da pobjednički gol)AmiĐa_Idriz wrote:Ako Andy Carroll presudi protiv Shitya treba mu podići spomenik u sred Liverpoola
- Mali_Vuk
#9716 Re: Liverpool FC
Ako se ne varam Andy Carroll je otišao na ružan način iz Liverpoola
Čak je ismijan kao najveći kloc od svih napadača koji su ikad zaigrali na Anfieldu. Možda ovo bude njegova slatka osveta 
- Towelie
#9717 Re: Liverpool FC
Ako Kerol nekakvim cudom postigne gol i donese titulu Liverpulu, to ce verovatno biti jedini gol u istoriji fudbala vredan 35 miliona funti. Ali, takav scenario je previse romantican da bi se desio.
- BHF_Manijak
#9718 Re: Liverpool FC
da se ne lazemo bezze, rastocit ce ih City 3 razlike, nazalost! Pool je svoju sansu propustio protiv onog supka vozaca autobusa!

- MyTao
#9719 Re: Liverpool FC
Ma gotovo je ovo... Carrol i Downing nisu igrali u Liverpoolu za Liverpool, a da igraju sada... plus City je puno kvalitetniji tim, igraju kuci, godi im i nerjeseno... Ako se desi da izgube to ce biti ravno LP iz 2005.
- Mali_Vuk
#9720 Re: Liverpool FC
Meni oni, al najozbiljnije, u zadnjih par utakmica ne izgledaju nimalo svježe i rastrčano. Bez obzira na pozitivne rezultate. Čini mi se da ih je skroz pregazio umor i teška sezona. A pritisak i imperativ pobjede lako natjeraju vodu u uši. Imaju iskustvo i kvalitet i sve.. Al opet, šuhva im je 100%
- AmiĐa_Idriz
#9721 Re: Liverpool FC
Vozač godine od strane sindikata GRAS-a...
-
Mustang1
#9722 Re: Liverpool FC
Kevin Nolan ce njih da nafura i da ponese do pobjede
Kapitenski ! Ako on zabije majke mi nek ga dovede Liverpool odmah ! 
-
pravimsefrancuz
#9723 Re: Liverpool FC
Cuj presudio Mourinho , pa presudio Gerard . Ne navijam ni za koga u PL ali mislim da je presudio dosta i Kompany i Silva . da nije Kompany nesrtno dodao loptu crvenom igracu ne bi nikad Pool dobio tu utakmicu a Silva da je poslao loptu u prznu mrezu prvak bi se vec znao jos proslo kolo . Ono da nije babi ... bila bi deda
-
todd_smith
#9724 Re: Liverpool FC
Ono City-United-QPR se zna desiti svako 20 godina u fudbalu tj nesto onako dramaticno ili u tom smislu. Tako cisto na osnovu toga ne vidim kako ce West Ham uzeti City kada Citiju ovaj put treba najmanje bod, ne sva 3
- MyTao
#9725 Re: Liverpool FC
Ja ipak mislim da su presudili Englezi kada su osnovali Ligu.pravimsefrancuz wrote:Cuj presudio Mourinho , pa presudio Gerard . Ne navijam ni za koga u PL ali mislim da je presudio dosta i Kompany i Silva . da nije Kompany nesrtno dodao loptu crvenom igracu ne bi nikad Pool dobio tu utakmicu a Silva da je poslao loptu u prznu mrezu prvak bi se vec znao jos proslo kolo . Ono da nije babi ... bila bi deda