nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
kloniran

#9701 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by kloniran »

drugi profil wrote:
Logovan wrote:
drugi profil wrote:Pa navijaci su jednim velikim djelom takvi kakav je i stereotip o njima inace ga kao takvog ne bi ni bilo. Naravno da postoji dobar dio cestitih momaka, ali su uocljiviji ovi koji bi da se bodu, razbijaju, pale...
Samo što je problem što se svi automatski trpaju u isti koš. Evo i ja sam navijač, na facebook profilu imam slike koje su vezane za fudbalski klub/navijačku grupu i danas, sutra ako poginem u saobraćajnoj nesreći biću narkoman. :oops:

Uglavnom, glupa priča. Izostavljati navijače iz ovakvih dešavanja.
S kim si takav si. Od sterotipa pobjeci ne mozes.
I ja sam ateista, ono tipa neprikriveni. Znas kakve sam sve gadosti cuo o sebi?
Tako ja prije nekoliko dana sjedim sa jednim i nesto mi u pricu i on meni kaze da je ateista a stariji covjek.
Nakon 5 minuta zvoni telefon i javlja se lik nekome kad poce iz njega ko ateiste, ima boga xxx(ime poznato redakciji :D ) ima da je u zrnu graska
ima boga vidjet ces,
ja vako :shock:
nisam mogao pred njim al sam se kasnije posteno ismijao :lol:
zigson

#9702 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by zigson »

tempuser wrote:
zigson wrote:
tempuser wrote:@zigson
Sta ima Ajdine Zildzovicu!
Ne razumijem ? I quotaj me fino ako mi imas nesto reci
Kad su ljudi po forumu glupi, a ti tako pametan iredom nabijas na qurac po forumu sto nisi objasnio svojim jaranima sta se desi kad sa 100 na sat spucas u zid?
Meni je zao zvakog, ali jurcanje pored Vjecne vatre nije slucanost, nepaznja ili sticaj nesretnih okolonisti. To je namjera i tu nema opravdanja. Da nije tragicno zavrsio on bi to opet vecera ponovio, i sutra i svaku drugi dan dok ne bi zavrsio ovako kako su zavrsili. Njega nije bilo briga ni za sebe, ni za svoju porodicu, ni za prijatelje, a ponajmanje za one koje je mogao usput pocaljati i sad treba pisati kako on bio dobar ovo-ono. Sva sreca da nije pokupio nekog usput.
Moji jaranI nisu, moj je jaran momak sto je poginuo i blatite ga, i slusam i citam da je bio narkoman, ovakav onakav, a ustvari je istina susta suprotnost.

Za boldirano: Vozac i suvozac nije isto, to mi zivac vadi. Poginuli momak nije vozio nego je bio suvozac i nije kriv.

A sta si mislio sa ovim sta ima ajdine ne kontam
Last edited by zigson on 07/03/2017 15:11, edited 1 time in total.
Tomahawk11
Globalni moderator

#9703 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Tomahawk11 »

Nije isto vozac i suvozac, slazem se.
Nije trebao sa budalom sjedati u auto.
vješalica

#9704 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by vješalica »

tempuser wrote: Kad su ljudi po forumu glupi, a ti tako pametan iredom nabijas na qurac po forumu sto nisi objasnio svojim jaranima sta se desi kad sa 100 na sat spucas u zid?
Meni je zao zvakog, ali jurcanje pored Vjecne vatre nije slucanost, nepaznja ili sticaj nesretnih okolonisti. To je namjera i tu nema opravdanja. Da nije tragicno zavrsio on bi to opet vecera ponovio, i sutra i svaku drugi dan dok ne bi zavrsio ovako kako su zavrsili. Njega nije bilo briga ni za sebe, ni za svoju porodicu, ni za prijatelje, a ponajmanje za one koje je mogao usput pocaljati i sad treba pisati kako on bio dobar ovo-ono. Sva sreca da nije pokupio nekog usput.
Tacno.
To ti je mentalitet 'moze se svakome desiti'.
Moze ako ai kretencina kretenska nedokazna.
Doalo je vrijeme kako ailedzijama ne amijes nista reci odma ide serendaža o moralu vaspitanju i odrastanju.
Eto kakav je kreten ubio je jarana sa sobom zbog avoje glupoati.
vješalica

#9705 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by vješalica »

Tomahawk11 wrote:Nije isto vozac i suvozac, slazem se.
Nije trebao sa budalom sjedati u auto.
Na vrijeme se treba distancirati od osoba koje su sklone devijantnim ponasanjima. Iz vise razloga. Bolje imat 10 marona u dzepu i kuci e vratit taxijem ili pjeske ako si blizu ili opet nekoga za koga si siguran da ce te bezbjedno do kuce prevesti.
tempuser

#9706 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by tempuser »

zigson wrote:
Moji jaranI nisu, moj je jaran momak sto je poginuo i blatite ga, i slusam i citam da je bio narkoman, ovakav onakav, a ustvari je istina susta suprotnost.

Za boldirano: Vozac i suvozac nije isto, to mi zivac vadi. Poginuli momak nije vozio nego je bio suvozac i nije kriv.

Cemu onda ovo Surke izdrzi? Da prezivi, da ponovo sjedne za volan i da ponovo ubije jarana?
Ja ne blatim nikog, ali sam poodavno imao 21-23 god i znam puno bolje od tebe ko je tu vise ili manje kriv. Vozack je oruzje, mozak je krivac. Sve i da nije bilo lozenja vozaca, a u 90% takvih situacija jest, suvozac je mogao traziti da izadje iz auta ili bar da ovaj uspori.
ElRe

#9707 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by ElRe »

tempuser wrote: Meni je zao zvakog, ali jurcanje pored Vjecne vatre nije slucanost, nepaznja ili sticaj nesretnih okolonisti. To je namjera i tu nema opravdanja. Da nije tragicno zavrsio on bi to opet vecera ponovio, i sutra i svaku drugi dan dok ne bi zavrsio ovako kako su zavrsili. Njega nije bilo briga ni za sebe, ni za svoju porodicu, ni za prijatelje, a ponajmanje za one koje je mogao usput pocaljati i sad treba pisati kako on bio dobar ovo-ono. Sva sreca da nije pokupio nekog usput.
Slazem se. Ovog puta suvozac nije nije imao srece.
zigson

#9708 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by zigson »

tempuser wrote:
zigson wrote:

Cemu onda ovo Surke izdrzi? Da prezivi, da ponovo sjedne za volan i da ponovo ubije jarana?
Ja ne blatim nikog, ali sam poodavno imao 21-23 god i znam puno bolje od tebe ko je tu vise ili manje kriv. Vozack je oruzje, mozak je krivac. Sve i da nije bilo lozenja vozaca, a u 90% takvih situacija jest, suvozac je mogao traziti da izadje iz auta ili bar da ovaj uspori.
Ma nisi mi jasan uopste.. Jesam li ja onaj tekst pisao ? Ne poznajem tog Surkovica uopste nit znam ko je nit sta je. Ja govorim za N.A. da ga blatite i pisete neistine o njemu, a ti nesto svoje pises.
A jesi li ti bio u autu da znas sta se desavalo ? Nisi, kao ni ja.
tempuser

#9709 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by tempuser »

ElRe wrote:
tempuser wrote: Meni je zao zvakog, ali jurcanje pored Vjecne vatre nije slucanost, nepaznja ili sticaj nesretnih okolonisti. To je namjera i tu nema opravdanja. Da nije tragicno zavrsio on bi to opet vecera ponovio, i sutra i svaku drugi dan dok ne bi zavrsio ovako kako su zavrsili. Njega nije bilo briga ni za sebe, ni za svoju porodicu, ni za prijatelje, a ponajmanje za one koje je mogao usput pocaljati i sad treba pisati kako on bio dobar ovo-ono. Sva sreca da nije pokupio nekog usput.
Slazem se. Ovog puta suvozac nije nije imao srece.
Vjeruj da nije zavrsilo tragicno danas bi se ovaj podvig prepricavao na kafi, a veceras poslije utakmice bi pokusavao da nadmasi sinocnji rezultat, a jaran da nadmasi njega. Nije to prva generacija koja je sa 21. god sjela za volan, svi mi koji imamo vise godina smo kroz to prosli.
amar1994

#9710 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by amar1994 »

ja mislim da je surko/kurko vozio 40 sigurno :-) :-) , meni je zao suvozaca ,
zigson wrote:
jbg druze, nije kriv sto je budala bila za volanom :roll: , a ovo za navijace je ubleha tolika , ima i cestitih navijaca , uvijek je bilo , ne znam kakve veze to ima sa divljanjem na 4 tocka :-)
zigson

#9711 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by zigson »

amar1994 wrote:ja mislim da je surko/kurko vozio 40 sigurno :-) :-) , meni je zao suvozaca ,
zigson wrote:
jbg druze, nije kriv sto je budala bila za volanom :roll: , a ovo za navijace je ubleha tolika , ima i cestitih navijaca , uvijek je bilo , ne znam kakve veze to ima sa divljanjem na 4 tocka :-)
Ne znam ni ja, al eto vole ljudi da pametuju. I meni ga je zao ne mogu ti opisati, zato se i ovoliko nerviram zbog lajanja..
tempuser

#9712 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by tempuser »

zigson wrote:
Ne znam ni ja, al eto vole ljudi da pametuju. I meni ga je zao ne mogu ti opisati, zato se i ovoliko nerviram zbog lajanja..
Nije opravdano, ali ljudi do je vezu automatski brz razloga. Svacija sklonost ili afinitet prema necemu ocrtava njegov rakakter i nacin zivota. Rokere, bilo da su muzicari ili samo slusaju ces vezati za alkohol, drugu i zene, umjetnicke duse za cudno oblacenje, knjizevnike, pjesnike za boemski nacin zivota, turbofolkere za silikone, bjesna auta, bicepse, frizurice, bradice, navijace, pogotovo keuzalce i organizovane grupe takodjer vezes za neke stvari. I deda sa unukom na zapadu i onaj na jugu su podjednako navijaci, ali im skolonsti nisu iste...
citroen xm

#9713 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by citroen xm »

U svemu ima izuzetaka, ali oni ne potvrđuju pravilo. Međutim kada se radi o velikim grupama, tu je moguće da je manjina ta koja stvara lažnu sliku.

Mene opet sa druge strane nervira uplitanje policije u svaku priču vezanu za stradale u saobraćaju. Pa ne može policija biti na svakoj raskrsnici, fizički je neizvodljivo. A budala može poginuti ili ubiti nekoga na svakom ćošku.

Ne treba o ovim momcima pričati u fazonu: navijači, narkomani, pjane, huligani.... jer to ne znamo. Ali činjenica je da su bili divljaci u saobraćaju. Prvenstveno ovaj što je vozio, a zatim i ovaj što je sjeo sa njim. Jedino da ga je prvi put vidio, ustopao i slično.... a sumnjam da je tako.
condy

#9714 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by condy »

Vise ima radara nego murije na cesti :lol:
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#9715 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by mk ultra »

Ne da je guzva, vec je odron :skoljka: :bih:
tempuser

#9717 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by tempuser »

citroen xm wrote:U svemu ima izuzetaka, ali oni ne potvrđuju pravilo. Međutim kada se radi o velikim grupama, tu je moguće da je manjina ta koja stvara lažnu sliku.

Mene opet sa druge strane nervira uplitanje policije u svaku priču vezanu za stradale u saobraćaju. Pa ne može policija biti na svakoj raskrsnici, fizički je neizvodljivo. A budala može poginuti ili ubiti nekoga na svakom ćošku.

Ne treba o ovim momcima pričati u fazonu: navijači, narkomani, pjane, huligani.... jer to ne znamo. Ali činjenica je da su bili divljaci u saobraćaju. Prvenstveno ovaj što je vozio, a zatim i ovaj što je sjeo sa njim. Jedino da ga je prvi put vidio, ustopao i slično.... a sumnjam da je tako.
I po milioniti put, nema toga ko je udovoljio nasim dvostandardasima, kad ih nema ne valja, kad su tu opet ne valja!
Sodom1

#9718 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Sodom1 »

Ja sam protiv toga da milicija visi na svakoj raskrsnici ,odaju totalnu nesigurnost sredine. Posebno je kurcenje sa tzv ´dugim cevima´,ja ne znam sta to predstavlja, zastrasivanje obicnog puka :skoljka:
dorkcic

#9719 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by dorkcic »

Mene ne zastrašuju, naprotiv, osjećam se sigurnije kad ih vidim.
Sodom1

#9720 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Sodom1 »

Cim oni hodaju u puskama nema tu nikakve sigurnosti ,favele :izet:
azdralovic

#9721 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by azdralovic »

Sodom1 wrote:Cim oni hodaju u puskama nema tu nikakve sigurnosti ,favele :izet:
i meni je draze kad me presretne neki klosar nego policajac.... WTF :run:
Sodom1

#9722 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Sodom1 »

O opcoj je sigurnosti i stanju govorim . Cim oni hodaju u tandzarama otislo je sve u helac,otelo se kontroli
Better Man

#9723 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Better Man »

Kada će konačno policija početi pisati kazne autima koi se parkiraju na autobusko stajalište kod Šipada? Nikad autobus ne može stati na stajalište zbog parkiranih auta i mora upaliti sva 4 i nasred puta stati da iskrca putnike i primi nove i tako se blokira i usporava saobraćaj. Isto tako, nakon BP pumpe ima skretanje lijevo da se uključi na glavnu cestu i vozila koja sa glavne ceste žele skrenuti lijevo (mislim da je Alipašino) umjesto da se prestroje u krajnju lijevu isključnu, tj. traku za skretanje, oni voze desnom i skrenu desno i idu pravo do kraja i onda ne skreću ni desno ni lijevo, već rade polukrug i idu prema glavnoj da bi išli pravo. Po meni je to nepropisno i trebalo bi kažnjavati. A rade to da ne bi čekali i gubili vrijeme, ali zato drugima stvarju probleme i usporavaju saobraćaj.
Romeo 80
Grijem se na: Džemper
Vozim: Azijsku nakazu

#9724 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Romeo 80 »

Better Man wrote:Kada će konačno policija početi pisati kazne autima koi se parkiraju na autobusko stajalište kod Šipada? Nikad autobus ne može stati na stajalište zbog parkiranih auta i mora upaliti sva 4 i nasred puta stati da iskrca putnike i primi nove i tako se blokira i usporava saobraćaj. Isto tako, nakon BP pumpe ima skretanje lijevo da se uključi na glavnu cestu i vozila koja sa glavne ceste žele skrenuti lijevo (mislim da je Alipašino) umjesto da se prestroje u krajnju lijevu isključnu, tj. traku za skretanje, oni voze desnom i skrenu desno i idu pravo do kraja i onda ne skreću ni desno ni lijevo, već rade polukrug i idu prema glavnoj da bi išli pravo. Po meni je to nepropisno i trebalo bi kažnjavati. A rade to da ne bi čekali i gubili vrijeme, ali zato drugima stvarju probleme i usporavaju saobraćaj.
Šta je tu konkretno nepropisno? Meni se čini da ti smatraš nepropisnim sve što tebi lično smeta, imalo to uporišta u zakonu ili ne :-D
vješalica

#9725 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by vješalica »

policija je često znala da nagrdi ljude tu,ali nema očito kod pojedinaca svrhe,dalje nastavljaju po starom
imaš sličnu situaciju na stajalištu poslije švrakina ondje kod konzuma
svaku usranu noć je parkiran onaj zelenkasti twingo i još bar 3-4 auta
dok je otvoreno za kafu tu je i parking
bagra odvratna
onda kad je to tako,sad kako su natakarili semafor kod buduće pumpe,dok trola primi putnike(a ne može ući na stajalište) zakrči saobraćaj i dodatno još usporava...ma kretenluk teški
Post Reply