Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- veljaca
#9701 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jos jedna DOBRONAMJERNA sugestija Telemachu:
Dvostruki arsini se nikada nikome nisu isplatili. Raja sve prokljuvi. Zato dugorocno je najisplatnije - cist racun , duga ljubav.
I zato sam ja pisao o ukidanju SK Premier iz ponude od 4 KM za Sport Klubove HD i ne umanjenju racuna bar za 0,01 KM. Bar simbolicno. Meni licno tih 0,01KM ili 4 KM ne znaci puno, ali bitni su PRINCIPI.
Sve najbolje u daljem radu.
Veljaca,
s.r.
Dvostruki arsini se nikada nikome nisu isplatili. Raja sve prokljuvi. Zato dugorocno je najisplatnije - cist racun , duga ljubav.
I zato sam ja pisao o ukidanju SK Premier iz ponude od 4 KM za Sport Klubove HD i ne umanjenju racuna bar za 0,01 KM. Bar simbolicno. Meni licno tih 0,01KM ili 4 KM ne znaci puno, ali bitni su PRINCIPI.
Sve najbolje u daljem radu.
Veljaca,
s.r.
-
saphir_
#9702 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
opet ljudi po 100-ti put pisu SK Premier
Kakav Premier

Kakav Premier
- veljaca
#9703 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ja sam zadnji napisao SK Premier. Mozda si u pravu za naziv, a ja mislim na onaj kanal o Premier ligi Engleske, koji nema sada u ponudi. Ako znas kako se zvao - slobodno napisi.saphir_ wrote:opet ljudi po 100-ti put pisu SK Premier
Kakav Premier![]()
Covjek se uci dok je ziv.
-
saphir_
#9704 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
pa recite kanal Premier lige i to je to, ovako zbunjujete raju koja misli da neko nema SKlubove
premier league se zvao mislim, uglavnom imao je cini mi se samo logo premier lige i to je to. Espn america su morali ukinuti, za ovaj ne znam
premier league se zvao mislim, uglavnom imao je cini mi se samo logo premier lige i to je to. Espn america su morali ukinuti, za ovaj ne znam
- veljaca
#9705 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Taj kanal je bio u sklopu SK - kanala. Zato mislim da je tacnije napisati kanal SK Premier ( cak sad sam sve sigurniji da se tako nekada zvao ).saphir_ wrote:pa recite kanal Premier lige i to je to, ovako zbunjujete raju koja misli da neko nema SKlubove
A i doslo je u SK kanalima do promjene imena pa sada imamo SK1, SK2, SK3, SK4, SK5 .....
Ali ostaje ono glavno: Kanal je bio u ponudi - sklopljen Aneks ugovora za gledanje i njega u HD rezoluciji ( cijena 4 KM ), on ukinut ( ne greskom i zbog Telemacha - niko ih ne napada zbog toga , bar ja ne ), ali se onda morala korigovati cijena te ponude, na recimo 3,99 KM. To je POENTA moga pisanja. I ocekujem neko objasnjenje ovdje od onih koji predstavljaju cijenjeni Telemach.
Sve najbolje i sretno Telemachu u daljem radu.
- Tiger 033
#9706 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ama ljudi vi ste jos i na "dobitku"
kod vas se nesto i desava akcije,novi kanali,otkljucani, HBO oFo ono ...a kod nas na MMDS-u ama bas nista
i ako nas zapa'ne koji kanal,onda je to kanal koji je vama vec dojadiJo tj. davno pusten...zato NO nerviranje, bit' ce bolje 
- afannedim
#9707 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
SPORTKLUB, SPORTKLUB+ I SPORTKLUB PRIME, (NEKAD)
SPORTKLUB 1, SPORTKLUB 2 I SPORT KLUB 3 (SAD)
SPORTKLUB 1, SPORTKLUB 2 I SPORT KLUB 3 (SAD)
- veljaca
#9708 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Na zalost, nisi shvatio POENTU moga pisanja. Nadam se da su ovi odgovorni iz Telemacha shvatili. A ona je sljedeca - kada sklopis Ugovor ( a i Aneks je dio ugovora ) o nekoj usluzi i uslovima njenog koristenja - onda svaka promjena uslova zahtijeva i reakciju i saglasnost obje ugovorne strane. O tome se radi. Zato, ocekujem ovdje objasnjenje odgovornih ( ili onih koji ih ovdje predstavljaju ) iz Telemacha.Tiger 033 wrote:Ama ljudi vi ste jos i na "dobitku"kod vas se nesto i desava akcije,novi kanali,otkljucani, HBO oFo ono ...a kod nas na MMDS-u ama bas nista
i ako nas zapa'ne koji kanal,onda je to kanal koji je vama vec dojadiJo tj. davno pusten...zato NO nerviranje, bit' ce bolje
Na zalost, mnogi davaoci usluga u cijeloj nasoj Drzavi Bosni i Hercegovini se tako ponasaju.
Jos jednom, Sretno u daljem radu Telemachu ....
Btw - svo ovo moje pisanje je DOBRONAMJERNO. Ja sve ovo mogu rijesiti odlaskom u njihovu poslovnu zgradu na Stupu, ali ovaj Forum je mjesto gdje mnogo siri auditorijum ce saznati i saznaje neke stvari i donositi zakljucke. Zbog toga i postoji ova tema na ovom cijenjenom Forumu.
- Telemach
#9709 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Molimo Vas dostavite nam broj Ugovora u inbox kako bismo provjerili i preciznije odgovorili na Vaš post.BiHusrcu88 wrote:sve resetovao po dva puta uvijek isto samo Face u HD imamdoff wrote:Jesi li resetovao STB?BiHusrcu88 wrote:Pa evo ja prvi neman taj SK HD a pretplatnik sam tog trio paketa od 49,90 Kaemova
Niti imam ovaj HBO kao što ste napisali http://www.telemach.ba/Obavijesti/2024/ ... aket.shtml
znači ako si pretplatnik od početka Telemacha na kraju dobiješ od tih telemahovaca
- Tiger 033
#9710 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Buraz sve sam ja skont'o u Harf ,sta si napisao i sta hoces da kazesveljaca wrote:Na zalost, nisi shvatio POENTU
- veljaca
#9711 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Izvinjavam se onda na krivoj procjeni ....Tiger 033 wrote:Buraz sve sam ja skont'o u Harf ,sta si napisao i sta hoces da kazesveljaca wrote:Na zalost, nisi shvatio POENTU...nego moja poenta je da sve ima gore od goreg
![]()
lp i svako DOBRO
Upravo logika " da sve ima gore od goreg " iliti " samo neka ne puca " je dovela do ovog stanja u Drzavi.
I tebi LP i svako DOBRO ...
- Don Zivconi
#9712 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ima li jos neko od vas problem sa telefonom, kad me neko zove prvo mu javi da je broj pogresan a nakon toga kada se ponovo pozove broj, normalno se uspostavi veza?
- Telemach
#9713 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Molimo Vas dostavite nam kontakt broj u inbox, odmah ćemo provjeriti sve što je potrebno.Don Zivconi wrote:Ima li jos neko od vas problem sa telefonom, kad me neko zove prvo mu javi da je broj pogresan a nakon toga kada se ponovo pozove broj, normalno se uspostavi veza?
- van helsing
- Maharadza
- munevera44
#9716 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemach mi je omogućio gledanje i praćenje programa Nove TV. Korektno svaki mjesec za korištenje platim ugovorenu sumu. Pošto je Telemach zamračio programe Nove TV / ne zanimaju me razlozi/ moj izbor je da raskinem ugovor sa Telemacom, i što se tiče kablovske i D3 i interneta, imam satelitsku antenu, a i kućnu tako da mogu gledati tv, a internet otom potom sto opcija.
Telemachu se zahvaljujem na dosadašnjoj suradnji i želim vam uspjeha u daljem radu.
Telemachu se zahvaljujem na dosadašnjoj suradnji i želim vam uspjeha u daljem radu.
-
Mustang1
#9717 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pravda za Muneveru i Ferihu ! 
- munevera44
#9718 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
niĐe veze sklopila ugovor, koristila, redovno plaćala. nisam imala nekih velikih primjedbi na uslugu, ugovor istekao nema nove tv ..........Mustang1 wrote:Pravda za Muneveru i Ferihu !
- Reglan
#9719 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Evo ne moze se gledati nova
-
kakavdanakneiskustvu
#9720 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
@Telemach,šta sad kad nema Nove tv,neki novi kanal ili manji računi?
-
brazzo19
#9721 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Odlican vam je ovaj novi program kanal 6 , evo vec neka 2 i po sata ide jedna pjesma i vrti ste stalno , ja sam naucio sve rijeci na pamet a ako ostane ovako jos nekih 15.ak minuta , vjerujem i da ce ostali moji ukucani naucit svako slovo na pamet
https://www.youtube.com/watch?v=SpriXbnQti4
https://www.youtube.com/watch?v=SpriXbnQti4
- dječak sa šibicama
#9722 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Hoce, Kanal 6 +, eksperimentalni program, direktan prijenos silaska cobana sa ovcama sa Vlasica u predzimskom periodu u vidu rijalitija + specijalni gost Zisko i zurka subotom navece u Gluhoj Bukovici.kakavdanakneiskustvu wrote:@Telemach,šta sad kad nema Nove tv,neki novi kanal ili manji računi?
- bato99
#9723 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
dječak sa šibicama wrote: Hoce, Kanal 6 +, eksperimentalni program, direktan prijenos silaska cobana sa ovcama sa Vlasica u predzimskom periodu u vidu rijalitija + specijalni gost Zisko i zurka subotom navece u Gluhoj Bukovici.
telemach je se angažirao da istjera pravdu za čobane...očekujemo još urnebesnih kanala tipa posavina tv,kanal 6
Last edited by bato99 on 07/11/2013 18:13, edited 1 time in total.
- van helsing
#9724 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Maharadza,odlicno receno,posebice glede za Novu tv sa kojom sapunica oko reemitovanja traje predugo. Ovo su pokusali prije nekoliko godina,ali ih je sputavao ugovor,pa se usutili. Novac je presudan faktor u svemu ovome. Clanovima moje obitelji,ovaj kanal ce nedostajati,ali nigdje nije priopceno da je trajno obustavljeno reemitovanje. Munevera,nije samo do Telemacha ovde.
Tapatalk 2
Tapatalk 2
-
kakavdanakneiskustvu
#9725 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
mislim da bi nam trebali smanjiti visinu računja jer je Nova tv bila jedan od gledanijih kanala