Nije Dortmund baš adekvatan primjer.
Uz to, ni FKS ne igra kao Borussia, tako da
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Tomahawk11 wrote:Informacije o ulaznicama FK Sarajevo – HŠK Zrinjski
Nije mi jasno ovo s imenom, jer na sezonskim nema više imenaCijene ulaznica:
Tribina „Sjever – Vedran Puljić“ - 4 KM
Tribina „Istok“ – 6 KM
Tribina „Zapad“ – 8 KM
Djeca do 14 godina – 2 KM
Zbog promjene sistema skeniranja karata, vlasnici sezonskih ulaznica i bijelih članskih kartica ući mogu SAMO na kapijama na desnoj strani na sljedećim ulazima: istok C2, zapad A6 i sjever D3. Svim navijačima se izvinjavamo i molimo za strpljenje.
Sezonske ulaznice važe isključivo na ime na koje su izdate, te će u slučaju zloupotrebe biti izuzete.
Ulaznice možete kupti od danas na sljedećim lokacijama:
Petak 19.07.
Bordo Fan Shop od 8 do 20h
Subota 20.07.
Bordo Fan Shop od 9 do 16h
Nedjelja 21.07.
Prodajna mjesta ispred stadiona Asim Ferhatović Hase
Upravo, ne traži niko, a nešto čisto sumnjam da se raja bavi prevarama, bar kad je zapad u pitanju.Sliver wrote:Ma i da ima i da nema ko ti trazi licnu!? Cak i da na skeneru izbaci ime ne pise ti na celu. Sto se tice cijena, ja vise volim da bude vise gledalaca za isti prihod. Ako ce nas biti duplo vise, onda prepolovi cijenu karte, ne gubis nista, stadion ispunjeniji, atmosfera bolja.Tomahawk11 wrote:Meni na ovoj za sezonu 2019/2020. nema ime upisano.
Poznato ti je da nam je upravu "iznenadila" potraznja za ulaznicama za tekmu s nekim Celticom, pa je 5-6 dana prije tekme nestalo kartica za godisnju za zapad. Kad su stigle kartice u ponedjeljak dan prije utakmice, bile su bez imena.Tomahawk11 wrote:Meni na ovoj za sezonu 2019/2020. nema ime upisano.
Da, zapad je u pitanju.internazionale wrote:Poznato ti je da nam je upravu "iznenadila" potraznja za ulaznicama za tekmu s nekim Celticom, pa je 5-6 dana prije tekme nestalo kartica za godisnju za zapad. Kad su stigle kartice u ponedjeljak dan prije utakmice, bile su bez imena.Tomahawk11 wrote:Meni na ovoj za sezonu 2019/2020. nema ime upisano.
Vjerujem da je to razlog sto ne pisu imena, ako je zapadna tribina u pitanju
al-em wrote:Za djecu do 14 moze bijela clanska.
Kazem ja pitarluk u najgorem obliku (nemoj se ljutiti majstore, nista licno), ali kada pocnu porediti broj odigranih utakmica i fakat da si morao dati 130% u te dvije tekme, te cak ne koristiti ni nesto neutralno, nego ono dusmanski "kmecanje" (a relno je pretjeran izraz), nema dalje, da nas nema trebalo bi nas izmisliti...Maharadza wrote:https://sportsport.ba/fudbal/musemic-mn ... ski/326604
Nakon mjesec pauze 2 utakmice odigrali i već kmechanje krenulo...
E jbm , nama ne fale dva tri igrača, nama fali 10 igrača , dvije jače utakmice i glavni igrači povrijeđeni , a liga nije ni počelamirza_15 wrote:Rahmanović i Oremuš navodno upitni za večeras. Nezgodno ako je tačno.