Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
todd_smith wrote:
Meni rece da dodjem i samo kazem Celo me poslao. Vidjet cemo hoce li izdati.
Ako izda, imam screenove poruka. Ide trajni ban.
Pa to sam ti i ja mogao reci otidji u klub samo reci da te Taha poslao i podigni clansku za zapad i dres Hebibovica.
Nego neka te fino ona teta zaduzena za clanske nazove i javi da je gotovo pa onda otidji,ja ne bi drugacije.
Nedavno sam bio u Istanbulu i ovako je buklvalno citav grad okicen sa njihovim zastavama. Cak i oni veliki mostovi preko mora. Covjek i da ne navija za njih kada vidi one zastave na svakom koraku nesto ga ponese. Marketing je cudu i normalnom zivotu a pogotovo u sportu..
Ne znam sta se meni javljaju ljudi, nisam im ja analiticarr, ali eto poslao sam Bahrudina i Fatimu u klub da im se da po sezonska karta, pa ne znam jesu li je dobili
Zbog svadje sa velikim sefom nas klub je napustio jos jedan veliki profesionalac i gospodin.
Uskoro ocekujte jos mnogo ruznih vijesti. Nemojte da vas iznenadi ako dozivimo sudbinu komsija kojima se smijemo.
SmokingMan wrote:Kud se ne javih mogao sam dobiti i godišnju i dres.
Ne znam ko je bio ali eno rece da ce nekome platuti i putovanje u Skotsku za drugu utakmicu, tako da samo izaberi nagradu
A to si i ti hrabar kad si u coporu. Nisi mi djelovao bas kao takav dok smo pisali na pp.
Ako te nekad put nanese u Sarajevo, slobodno se javi da te upoznam sa gradom, klubom i tvojim idolom.