SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
-
last mohicans
#96851 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Oni su bili interventa jedinica kao Vikćevci i Lasta. Uskakali gdje trebalo. Znam da su učestvovali na Spicastoj stijeni, neko napisa da su pokupili Komšićeve zasluge, on je ljiljana dobio za angazman na Špicastoj stijeni. Za detalje sigurno bolje znaju dozer i PM72, starija ekipa.
- nota1969
#96852 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Smanji ribu.
-
Drug Saban
#96853 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
I dalje "neki direktor", "nepoznato lice", niko se ne usudi napisati ime i prezime pedofila, krecu napadi na ove ulicare pantere, treba ih zabraniti.
Zlatnim ljiljanima je sve dopusteno.
-
suspect_zero
-
suspect_zero
#96855 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Aha, isto kao i "neki ugostitelj" zgazio policajca....uh pa ne opsuj sve redomDrug Saban wrote: ↑05/09/2025 16:14 I dalje "neki direktor", "nepoznato lice", niko se ne usudi napisati ime i prezime pedofila, krecu napadi na ove ulicare pantere, treba ih zabraniti.
-
zigson
#96856 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Odgovoreno editnota1969 wrote: ↑05/09/2025 16:06De navedi koju akciju odkad su dosli u okolinu Sarajeva gdje su ucestvovali ako nije problem. A za komandanta se sve zna jos iz tog vakta.SaPnA wrote: ↑04/09/2025 23:48Citavu specijalnu jedinicu svrstati u kolonu placenika ili nekoga ko nece na liniju je van svake pametisuspect_zero wrote: ↑04/09/2025 20:58
Ovog komandira Crnih labudova navodno ucjenjuju da voli maloljetnike, ovi Panteri se zakacili sa njegovim specijalcima neku noć na Ilidzi....elem imas ovdje na temi ispisano dosta.
Ja o ovim Lanudovima jako malo znam, fakat ih nisam vidjala po gradu a evo pricaju bili junaci ali kao placenici djelovali (taj podatak saznah ovdje i frapirah se vise nego @PM72 ....meni neshvatljivo da je neko branio svoj narod ali da nece na liniju ili akciju ako ga ne plate masnoTi mozda bolje znaš o tome ?
![]()
Labudovi su patriote, elitni ratnici, gromade od ljudi, znam ih licno mnogo, cak i u porodici ih imam, pa jebem ga ja dali su dva narodna heroja. Prvo ustati pa spomenuti labudove.
I da ne zaboravim jbm ti alija mater i ovakvim komandantima
-
suspect_zero
#96857 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
U oktobru nova presuda Asimu Sarajliću i ostalima, https://avaz.ba/vijesti/bih/994289/u-ok ... i-ostalima
Da vidimo sta ce biti, kako Ateista kaze sve po Zakonu treba?
-
SaPnA
#96858 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jesu to tebe iscipelarili panterunota1969 wrote: ↑05/09/2025 16:06De navedi koju akciju odkad su dosli u okolinu Sarajeva gdje su ucestvovali ako nije problem. A za komandanta se sve zna jos iz tog vakta.SaPnA wrote: ↑04/09/2025 23:48Citavu specijalnu jedinicu svrstati u kolonu placenika ili nekoga ko nece na liniju je van svake pametisuspect_zero wrote: ↑04/09/2025 20:58
Ovog komandira Crnih labudova navodno ucjenjuju da voli maloljetnike, ovi Panteri se zakacili sa njegovim specijalcima neku noć na Ilidzi....elem imas ovdje na temi ispisano dosta.
Ja o ovim Lanudovima jako malo znam, fakat ih nisam vidjala po gradu a evo pricaju bili junaci ali kao placenici djelovali (taj podatak saznah ovdje i frapirah se vise nego @PM72 ....meni neshvatljivo da je neko branio svoj narod ali da nece na liniju ili akciju ako ga ne plate masnoTi mozda bolje znaš o tome ?
![]()
Labudovi su patriote, elitni ratnici, gromade od ljudi, znam ih licno mnogo, cak i u porodici ih imam, pa jebem ga ja dali su dva narodna heroja. Prvo ustati pa spomenuti labudove.
I da ne zaboravim jbm ti alija mater i ovakvim komandantima
Uhvati se za zeljezo malo, nisu ekskluzivno za Sarajlije ratovali, tim ljudima je Bosna od drine do une a ne od cengic vile do bascarsije.
I eto ti spicasta stijena, rekao si jednu. Preko 50% jedinice izaslo iz rata sto lakse, sto teze ranjeno, sto poginulo.
- nota1969
#96859 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nisu buraz. Samo nemoj na erende kora.SaPnA wrote: ↑05/09/2025 16:33Jesu to tebe iscipelarili panterunota1969 wrote: ↑05/09/2025 16:06De navedi koju akciju odkad su dosli u okolinu Sarajeva gdje su ucestvovali ako nije problem. A za komandanta se sve zna jos iz tog vakta.SaPnA wrote: ↑04/09/2025 23:48
Citavu specijalnu jedinicu svrstati u kolonu placenika ili nekoga ko nece na liniju je van svake pameti![]()
I da ne zaboravim jbm ti alija mater i ovakvim komandantima![]()
![]()
![]()
Uhvati se za zeljezo malo, nisu ekskluzivno za Sarajlije ratovali, tim ljudima je Bosna od drine do une a ne od cengic vile do bascarsije.
I eto ti spicasta stijena, rekao si jednu. Preko 50% jedinice izaslo iz rata sto lakse, sto teze ranjeno, sto poginulo.
A nije da se nije znalo i u ratu sta komandant voli
- klaki
#96860 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Bilo bi lijepo kada Laste ne bi stavljali u istu recenicu sa doticnim 
Laste i razno razni diverzantski odredi pa hiljadu praznih mjesta pa ostali i govorim za citav teritorij BiH
Laste i razno razni diverzantski odredi pa hiljadu praznih mjesta pa ostali i govorim za citav teritorij BiH
-
SaPnA
#96861 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ne znam, nisam rodjen bio, ali vise vjerujem prijateljima labudovima bez komada tijela nego tebi i panterima, ako imate dokaz, bujrum predaj policiji, tuzilastvu i sve super, ako je kriv nek robija. Zasluge Crnih Labudova kao specijalne vojne jedinice su neprikosnovene na teritoriji BiH i sire.nota1969 wrote: ↑05/09/2025 16:40Nisu buraz. Samo nemoj na erende kora.SaPnA wrote: ↑05/09/2025 16:33Jesu to tebe iscipelarili panteru![]()
![]()
![]()
-
tokio25
#96862 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ma sasvim je nebitno ko je bio
panteri ako ovo i rade neka snime pozovu policiju i pokazu dokaze policiji
ko su oni da ga sutiraju nogama ili da nekoga tjeraju da radi sklekove ili sta su sve radili
naravno ako se opire uzvratiti dok ga ne savladas i to je to drzis ga na podu dok ne dodje policija
cak ni policija nema pravo da bije a kamoli ovi
sjetite se specijalaca koji su tukli onog narkomana sto im je pancir ili nesto drugo od opreme ukrao pa ga nasli i prebili
panteri ako ovo i rade neka snime pozovu policiju i pokazu dokaze policiji
ko su oni da ga sutiraju nogama ili da nekoga tjeraju da radi sklekove ili sta su sve radili
naravno ako se opire uzvratiti dok ga ne savladas i to je to drzis ga na podu dok ne dodje policija
cak ni policija nema pravo da bije a kamoli ovi
sjetite se specijalaca koji su tukli onog narkomana sto im je pancir ili nesto drugo od opreme ukrao pa ga nasli i prebili
- nota1969
#96863 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ma super buraz. Heroj on ,bitke ono ovo.SaPnA wrote: ↑05/09/2025 16:56Ne znam, nisam rodjen bio, ali vise vjerujem prijateljima labudovima bez komada tijela nego tebi i panterima, ako imate dokaz, bujrum predaj policiji, tuzilastvu i sve super, ako je kriv nek robija. Zasluge Crnih Labudova kao specijalne vojne jedinice su neprikosnovene na teritoriji BiH i sire.nota1969 wrote: ↑05/09/2025 16:40Nisu buraz. Samo nemoj na erende kora.SaPnA wrote: ↑05/09/2025 16:33
Jesu to tebe iscipelarili panteru![]()
![]()
![]()
- Rothmans
-
vernes81
#96865 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ja bi sebi mu... odsjekao kad bi dopustio da mi ovi shabani djete brane .
- vjeshalica
#96866 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
On 1975 ona 1992....neuporedivo ona 33 on 50Naslovnica wrote: ↑05/09/2025 15:34 Srbijanski voditelj Ognjen Amidžić očekuje drugo dijete sa 17 godina mlađom suprugom
https://www.klix.ba/magazin/showbiz/srb ... /250905116
pedo amiđa
Ovdje pricamo o 15 godina i 60
- Ateista
#96867 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kakve ovo veze ima sa prethodnom temom?suspect_zero wrote: ↑05/09/2025 16:30 U oktobru nova presuda Asimu Sarajliću i ostalima, https://avaz.ba/vijesti/bih/994289/u-ok ... i-ostalima
-
suspect_zero
#96868 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ateista wrote: ↑05/09/2025 17:56Kakve ovo veze ima sa prethodnom temom?suspect_zero wrote: ↑05/09/2025 16:30 U oktobru nova presuda Asimu Sarajliću i ostalima, https://avaz.ba/vijesti/bih/994289/u-ok ... i-ostalima
Zato sto su ti puna usta (tastatura) zakona i citiranja istih u zadnje vrijeme, poceo si da smaras ko kakva stara babetina....20 puta si spomeno "procitaj definiciju pedofilije, nije dijete sa 15, to adolescent " i ostale bla bla bla....sve je to OK samo MI NE ŽIVIMO 30 godina u drzavi koja ima zakone a da iste provodi. Sada evo brani Asima, isto je....Asim i Asimici su doveli do ovog sranja koje imamo danas.
Progledaj Asimu kroz prste, Efendicu, Spahovicima, lopovima, kriminalcima, dilerima, ubicama za volanom, pedofilima...vazda se nadje neka rupa u zakonu, olaksavajuca okolnost, kako kome odgovara i kako se ko u cemu pronađe.
-
moimoi
#96869 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Naisla sam bas jucer, kopajuci po ovim panterama, ispovijest majke cije dijete je njen partner silovao. Dijete od 5-6 god.
Zena koja se valjda izborila za registar pedofila ili je jedna od.
Uglavnom, taj monstrum je osugdje na 5 god. Zatvora.. da bi mu kaznu smanjili na TRI.
A olaksavajuce okolnosti su izmedju ostalog-IMA MALOLJETNO DIJETE. Ne tu djevojcicu nad kojom se izivljavao.. nego drugo dijete. Zamisli tog sudstva i sta su njima “olaksavajuce okolnosti” za PEDOFILA
Zena koja se valjda izborila za registar pedofila ili je jedna od.
Uglavnom, taj monstrum je osugdje na 5 god. Zatvora.. da bi mu kaznu smanjili na TRI.
A olaksavajuce okolnosti su izmedju ostalog-IMA MALOLJETNO DIJETE. Ne tu djevojcicu nad kojom se izivljavao.. nego drugo dijete. Zamisli tog sudstva i sta su njima “olaksavajuce okolnosti” za PEDOFILA
-
tokio25
#96870 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
pa poenta i jeste u zakonususpect_zero wrote: ↑05/09/2025 18:14Ateista wrote: ↑05/09/2025 17:56Kakve ovo veze ima sa prethodnom temom?suspect_zero wrote: ↑05/09/2025 16:30 U oktobru nova presuda Asimu Sarajliću i ostalima, https://avaz.ba/vijesti/bih/994289/u-ok ... i-ostalima
Zato sto su ti puna usta (tastatura) zakona i citiranja istih u zadnje vrijeme, poceo si da smaras ko kakva stara babetina....20 puta si spomeno "procitaj definiciju pedofilije, nije dijete sa 15, to adolescent " i ostale bla bla bla....sve je to OK samo MI NE ŽIVIMO 30 godina u drzavi koja ima zakone a da iste provodi. Sada evo brani Asima, isto je....Asim i Asimici su doveli do ovog sranja koje imamo danas.
Progledaj Asimu kroz prste, Efendicu, Spahovicima, lopovima, kriminalcima, dilerima, ubicama za volanom, pedofilima...vazda se nadje neka rupa u zakonu, olaksavajuca okolnost, kako kome odgovara i kako se ko u cemu pronađe.
on ako se nalazi sa ovim od 15 godina nije krivicno djelo dok asim sto je radio jeste
ti trazis ovdje da ja tebe prebijem zato sto si mi prosla pored kuce a meni se to ne svidja iako imas potpuno pravo po zakonu
poenta je ako te ja prebijem onda je pitanje koliko je zakon dobar kolika je korupcija i sl pa ja ne zaglavim zatvora sto sam tebe prebio ni za sta
-
suspect_zero
#96871 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
tokio25 wrote: ↑05/09/2025 18:30pa poenta i jeste u zakonususpect_zero wrote: ↑05/09/2025 18:14
on ako se nalazi sa ovim od 15 godina nije krivicno djelo dok asim sto je radio jeste
ti trazis ovdje da ja tebe prebijem zato sto si mi prosla pored kuce a meni se to ne svidja iako imas potpuno pravo po zakonu
poenta je ako te ja prebijem onda je pitanje koliko je zakon dobar kolika je korupcija i sl pa ja ne zaglavim zatvora sto sam tebe prebio ni za sta
Pa tako Tokio, stvari treba nazvati pravim imenom - lopovluk, mito, korupcija
Evo, sam kazes Asim sto je radio jeste....ali ako trazimo po zakonu onda nije jer je nelegalno sniman.
I dajte vise te price da sa 14, 15, 16...nisu djeca, okanite se svega vam. Djeca nego sta su, tek guzicu naucilo prati i nos obrisati, stariji maloljetnici ali ipak djeca.
Fizički mogu izgledati starije ali psihički jos je to tanko, naravno ovdje ne mislim na devijantna ponašanja gdje i mladji od 14 mogu pociniti strasne zlocine (strasan slucaj u Srbiji, kod nas Mučišta, neki dan u Tuzli cini mi se isto maloljetnik od 15 nanio povrede drugom od 17.....).
I ovdje je zakon slab a i ako se donese neka mjera nije "da nauci pameti za sva vremena", cak ne znam ni ima li vise popravnog doma
-
last mohicans
#96872 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Haha, ja nas htio postati. Ovo je sad ko biva normalna razlika, a ima i gorih, ona Alpacinova sto ga voli, koliko 4o god.razlike? OK, zreli ljudi, ali da je njemu 33, a njoj 16? Pedo pravi.vjeshalica wrote: ↑05/09/2025 17:48On 1975 ona 1992....neuporedivo ona 33 on 50Naslovnica wrote: ↑05/09/2025 15:34 Srbijanski voditelj Ognjen Amidžić očekuje drugo dijete sa 17 godina mlađom suprugom
https://www.klix.ba/magazin/showbiz/srb ... /250905116
pedo amiđa
Ovdje pricamo o 15 godina i 60
-
tokio25
#96873 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ali nisu djecasuspect_zero wrote: ↑05/09/2025 19:11tokio25 wrote: ↑05/09/2025 18:30pa poenta i jeste u zakonususpect_zero wrote: ↑05/09/2025 18:14
Pa tako Tokio, stvari treba nazvati pravim imenom - lopovluk, mito, korupcija![]()
Evo, sam kazes Asim sto je radio jeste....ali ako trazimo po zakonu onda nije jer je nelegalno sniman.
I dajte vise te price da sa 14, 15, 16...nisu djeca, okanite se svega vam. Djeca nego sta su, tek guzicu naucilo prati i nos obrisati, stariji maloljetnici ali ipak djeca.
Fizički mogu izgledati starije ali psihički jos je to tanko, naravno ovdje ne mislim na devijantna ponašanja gdje i mladji od 14 mogu pociniti strasne zlocine (strasan slucaj u Srbiji, kod nas Mučišta, neki dan u Tuzli cini mi se isto maloljetnik od 15 nanio povrede drugom od 17.....).
I ovdje je zakon slab a i ako se donese neka mjera nije "da nauci pameti za sva vremena", cak ne znam ni ima li vise popravnog doma![]()
Tako je po zakonu
Adolescenti su mladji maloljetnik stariji maloljetnik i kao takvi za njih imaju posebni zakoni
Kako u odnosu na njih kad urade krivicno djelo tako i u ovom slucaju ako se uradi s njima
-
mali_balon
#96874 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Pusti ba sapnu sda trol naravno da braniti ove sminkere....gdje god da su dosli pobjegli sa linije pa lokalna vojska morala vracatinota1969 wrote: ↑05/09/2025 17:12Ma super buraz. Heroj on ,bitke ono ovo.SaPnA wrote: ↑05/09/2025 16:56Ne znam, nisam rodjen bio, ali vise vjerujem prijateljima labudovima bez komada tijela nego tebi i panterima, ako imate dokaz, bujrum predaj policiji, tuzilastvu i sve super, ako je kriv nek robija. Zasluge Crnih Labudova kao specijalne vojne jedinice su neprikosnovene na teritoriji BiH i sire.
- Ateista
#96875 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Nesto si ti pomijesala, nisam ja ni za kakvo gledanje kroz prste i olaksavajuce okolnosti, samo sam za to da se stvari nazovu pravim imenom.suspect_zero wrote: ↑05/09/2025 18:14Ateista wrote: ↑05/09/2025 17:56Kakve ovo veze ima sa prethodnom temom?suspect_zero wrote: ↑05/09/2025 16:30 U oktobru nova presuda Asimu Sarajliću i ostalima, https://avaz.ba/vijesti/bih/994289/u-ok ... i-ostalima
Jbg kad vecina koristi neke izraze a ne znaju sta znace, ne mogu da ne reagujem kad neko nazove nekog pedofilom jer je sa maloljetnom osobom od 15 godina, ne sto trazim okaksavajucu okolnost vec zato sto ro nije pedofilija. Isto i za ostalo, ako cemo osudjivati nekog, treba znati za sta, a ne lupati gluposti kao mnogi sto lupaju.
Slazem se da su "Asimi" doveli do ovoga i naravno da tebaju odgovarati, ali ne trebaju nam novi asimi u vidu ovih pantera.