Dinostula wrote:todd_smith wrote:Na osnovu cega ste sigurni i jednog i za drugog?
Iskren da budem nisam gledao ni jednog ni drugog.Ali po prici sto raja prica da je ovaj Gavric sav pogubljen.Oremus za ono sto je odigrao brat mi rece da ima slifa za fudbal.VIdjecemo sve.Cujem i da je Milanovic bio solidan,ako izbori mjesto pored Velkoskog sto je ravno vjerovatnoci da mi osvojimo LP ove godine.

Da se ne lazemo Milanovic (doduse Guzina i Letic) je jedini igrac kojeg smo doveli da je dokazan u Ligi.
Ovaj Gavric, imao katastrofalnu utakmicu onu prvu u pripremama, da li je trema ili sta ne znam, ali ako je trema na praznom pomocnom, kako li ce onda reagovati kada mu istok sve krene psovati.
Oremus mi je suhveli, gledajuci koliko je igrao i gdje i sta zadnje vrijeme, vise mi baca na Alispahica.
Zivi bili pa vidjeli.
Drago mi je zbog Milanovica i Guzine, jer mislim da su solidni igraci za nase Lige, sa obzirom da nemam nikakva ocekivanja uopce za Evropu.
Mislim da se trebamo max posvetiti odbrani titule, jebo Evropu. CL i EL su 2-4 utakmice u godini, dok Liga/KUP imaju 30+
Tomahawk11 wrote:Imaju novi šalovi, ono fazon lapo-lapo FKS/CelticFC.
I novih majica pun Fan Shop.
Kakav je kvalitet sala? Ako je kao onaj protiv Borusije onda je ok
Doduse kakav god da je, vise je zbog kolekcije za uzeti.