Ma samo je ostalo nevjerovatno kako prvo svako bi isto uradio da mu neko nasrne na dijete. Pa kad kakav monstrum ucini neko zlo, ide razapinjanje, pogotovo ako je sirotiljski monstrum. Eh kad se nadje neko iz "uvazenih" krugova, da sa njima trehnu slicni u smislu kriminala, onda ljevanje suzica. Kladim se da se saznalo za tog lika, ako je taj o kome se prica, da je nekom djetetu ucinio zlo, sa ga ovi nisu nanogetali, bi ga po forumu davno zapalili. Cudna smo mraka.Toffee karamela wrote: ↑05/09/2025 10:07sve što si pobrojao i inače redovito stoji u generalijama ovakvih "erotskih sladokusaca" kad ih pohapse.
najpoznatiji pederi po sarajevskoj čaršiji bili su uvijek pripadnici više kaste (hodže i gazde). neke bogate zanatlijske porodice bile su na glasu ( i u vicu) kao sklone homoerotskim iskustvima.
na drugoj temi ti se nešto ibretiš kako se naziv ovih viđilantea poklopio s nazivom onih govnastih Pantera iz rata. Bolan @PM pa oni nisu nikad čuli za te Pantere, daj bože i da su za Pink Pantera.
Isto, što primijeti @vješalica, količina suza koja se ovdje roni nad išutanim Tirićem mi je misteriozna. svi bi nešto u teoriji štitili djecu od pedofila a kada se pojavi neko ko zaista nešto poduzme u tom pravcu tad se diže legislativna haranga, citiraju se zakoni, akti, sprda se i ismijava, predskazuje pojava šerijatske policije etc. kad se šerijatska nije pojavila u godinama nakon rata nikad ni neće.
isto što neko dobro primijeti - ako je on krenuo na 15-ogodišnjaka, ništa mu se spustiti i na mlađa godišta. možda već i jeste ali za taj dejt eto bio na raspolaganju samo ovaj od 15.
I realno, jbg, ko trazi probleme uglavnom dobije osim izuzetaka ni krivi ni duzni. Svako ko trazi vrelo dopisivanje sa maloljetnicama ako dobije belaj sam ga je trazio. Danas sutra, neko moze tako se dopisivat sa djetetom od 14,ugovoriti sastanak, i da mu roditelj napravi marisanu i ubogalji ga. Sta onda? Nije organizovana grupa nego individualni slucaj.
Likovi sami padaju na te fore dopisivanja dakle svjesno se upuste u dopisivanje sa "djecom" i dobiju tanjir govana. Jaro, kad se tebi npr.kao porodicnom covjeku, od 40 godina javi neka uspaljenica od 15 tu se uopste ne upustas u kontakt nista. Zakrhas joj sve i blokiras govna ili zovnes roditelje. Jok, daj posalji mi sisice.