zato se krijes iza anonimnog nicka po forumuAnaliticarr wrote:To je vama smijesno ili cudno sto postoje normalni ljudi koji su spremni pomoci? Pretpostavljam da ste vi mnogo uspjesniji ne samo od mene nego cak i od gospodina Nama koji takodje mnogo komunicira preko drustvenih mreza i foruma. Cudan smo mi narod.todd_smith wrote:Sta fali? Pa covjek placa forumasima putovanja na gostovanje neki dan. Dovesti na trening je macji kasalj.Nadzorna_ploca wrote:Kako on to pise ponosno i gordo..cuj on ce odvesti nekoga na trening i to jos da prica sa trenerom kojeg on pljuje gdje god se okrene..zanimljivo jako.
Sto se tice putovanja i tu se mozete smijati jer momak koji se javio na PP je vec predao zahtjev za vizu. Ponosan sam sto cu usreciiti jednog navijaca i biti mu sponzor a vi se nastavite smijati i mrziti sami sebe. Ljubomora i zavist su teske i neizlijecive bolesti
Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
todd_smith
#96776 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
- Analiticarr
#96777 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
To treba da zivimo u proslosti? Znaci ne treba gledati sta je bolje za nas nego samo nastaviti onako kako je bilo prije 40 godina?Tomahawk11 wrote:Inače su prijašnji treneri davali šansu mladim igračima
Istina je da ni prijasnji treneri nisu davali puno sanse omladincima. Ali to nije razlog da upropastimo rudnik zlata koji imamo.
- Analiticarr
#96778 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
A ti se inace zoves Todd Smithtodd_smith wrote:
zato se krijes iza anonimnog nicka po forumu
Svako koga zanima moj identitet moze mi se javiti i upoznacemo se.
Ili jos bolje ovako: Posto vi svi tvrdite da navijate za nas klub znaci nije vam neki problem doci u nase prostorije i upoznati me.
Svako od vas koji ste me pokusavali ovdje ismijavati i koji uzdizete jednu osobu iznad kluba, ako dodje u klub ja cu mu pokloniti godisnju kartu za bilo koju tribinu.
-
todd_smith
#96779 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ja ovdje ne tvrdim da sam taj i taj, tako da i jesam Todd Smith.Analiticarr wrote:A ti se inace zoves Todd Smithtodd_smith wrote:
zato se krijes iza anonimnog nicka po forumu![]()
Ili jos bolje ovako: Posto vi svi tvrdite da navijate za nas klub znaci nije vam neki problem doci u nase prostorije i upoznati me.
Svako od vas koji ste me pokusavali ovdje ismijavati i koji uzdizete jednu osobu iznad kluba, ako dodje u klub ja cu mu pokloniti godisnju kartu za bilo koju tribinu.
Kazes dodji i upoznaj me, znaci dodjem u klub i kazem daj da upoznam Analiticara? to jel?
Evo ja cu doci, moze BORDO VIP za mene. Hvala unaprijed.
- Analiticarr
#96780 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Hajde dodji. Moze VIP.todd_smith wrote:Ja ovdje ne tvrdim da sam taj i taj, tako da i jesam Todd Smith.Analiticarr wrote:A ti se inace zoves Todd Smithtodd_smith wrote:
Kazes dodji i upoznaj me, znaci dodjem u klub i kazem daj da upoznam Analiticara? to jel?
Neces pitati za analiticara. Ako zelis doci javi mi se na PP pa cu ti objasniti
-
todd_smith
#96781 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Govorim mu: doci cu, on mi govori ako hoces javi se.
-
kakaljin
#96782 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ja sam danas bio u klubu i pitao da kupim dvije Bordo VIP godisnje karte, i rekli su mi da toga vise nema.Analiticarr wrote:Hajde dodji. Moze VIP.todd_smith wrote:Ja ovdje ne tvrdim da sam taj i taj, tako da i jesam Todd Smith.Analiticarr wrote: A ti se inace zoves Todd Smith![]()
Neces pitati za analiticara. Ako zelis doci javi mi se na PP pa cu ti objasniti
-
todd_smith
#96783 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Halo ba, ne mozes preko reda.kakaljin wrote:
Ja sam danas bio u klubu i pitao da kupim dvije Bordo VIP godisnje karte, i rekli su mi da toga vise nema.
-
kakaljin
#96784 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
JA hocu da kupim, ne da dobijemtodd_smith wrote:Halo ba, ne mozes preko reda.kakaljin wrote:
Ja sam danas bio u klubu i pitao da kupim dvije Bordo VIP godisnje karte, i rekli su mi da toga vise nema.
- Dinostula
#96785 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Evo ja sam Elvedin Tahirovic https://www.facebook.com/elvedin.tahirovic.1 ko si ti imenom i prezimenom ?Analiticarr wrote:A ti se inace zoves Todd Smithtodd_smith wrote:
-
todd_smith
#96786 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ja hocu da mi on uzme, da se mogu hvaliti kada sjednem u VIP lozu da mi je najbolji navijac kluba i veliki covjek to zadovoljstvo uruciokakaljin wrote:JA hocu da kupim, ne da dobijemtodd_smith wrote:Halo ba, ne mozes preko reda.kakaljin wrote:
Ja sam danas bio u klubu i pitao da kupim dvije Bordo VIP godisnje karte, i rekli su mi da toga vise nema.![]()
![]()
![]()
![]()
-
kakaljin
#96787 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Tu se slazem jer je ponudiotodd_smith wrote:Ja hocu da mi on uzme, da se mogu hvaliti kada sjednem u VIP lozu da mi je najbolji navijac kluba i veliki covjek to zadovoljstvo uruciokakaljin wrote:JA hocu da kupim, ne da dobijemtodd_smith wrote:
Halo ba, ne mozes preko reda.![]()
![]()
![]()
![]()
- Analiticarr
#96788 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ako ste Sarajlije trebali bi imati vise smisla za humor.
Ovi pokusaji su vam zalosni.
DA ZAVRSIMO: Ko zeli nek se javi i bicu mu sponzor!
Vozdra
Vozdra
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#96789 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Sugar daddy?!?!

-
kakaljin
#96790 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Meni ne treba, vec mi onda daj info jer sam danas bio u klubu i fan shopu i kupovao karte za utakmicu i htjeo sam da uzmem dva Bordo Vipa godisnje, i rekose mi da toga vise nema. Reci mi dali ima Bordo VIP godisnje ili nema u prodaji?Analiticarr wrote:Ako ste Sarajlije trebali bi imati vise smisla za humor.
Vozdra
- Dinostula
#96791 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ma dobro to pusti sad pricu daj ti nama ime i prezime i gdje zivis da mi svi kolektivno dodjemo i da te upoznamo pa da nam sredis te karte sto da bacamo pare ako ne moramo.Analiticarr wrote:Ako ste Sarajlije trebali bi imati vise smisla za humor.
Vozdra
-
todd_smith
#96792 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ja sam mu se javio u DM, i cekam da ispostuje sa svojim imenom i clanskom koja ce me cekati kada dodjem u klub.
- GandalfSivi
#96793 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Gori ste vi od njega svega mi. Dokolica je zlo 
- Dinostula
#96794 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nije nama do karte koliko je da vidimo je li istina.Ako se cvakne i godisnja dzaba jos bolje.Mada svi znamo da je vjerovatnoca 1% da je lik neko iz kluba.GandalfSivi wrote:Gori ste vi od njega svega mi. Dokolica je zlo
-
mirza_15
#96795 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Neku siću bi trebali dobiti i za Anđušića? 20-30k KM?
- rocco_siffredi
#96796 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Dabogda, po TM je vise bio po posudbama nego kod nas. Vise ce oni dobiti nego mi. 
- Analiticarr
#96797 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Eto odgovorio sam ti.todd_smith wrote:Ja sam mu se javio u DM, i cekam da ispostuje sa svojim imenom i clanskom koja ce me cekati kada dodjem u klub.
Sad ti ispostuj
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#96798 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Kažu da smo potpisali https://www.transfermarkt.com/besim-ser ... ler/350967
Vidim nije se naigrao u Rosenborgu.Doduše, ima ugovor do 2021., moguće da je posudba.
U svakom slučaju, stoper, dakle mogao bi biti dobra kombinacija sa Lazićem.
Mada nema nigdje na portalima....nisu možda još ustali, a možda je i mahalska
Vidim nije se naigrao u Rosenborgu.Doduše, ima ugovor do 2021., moguće da je posudba.
U svakom slučaju, stoper, dakle mogao bi biti dobra kombinacija sa Lazićem.
Mada nema nigdje na portalima....nisu možda još ustali, a možda je i mahalska
-
Nadzorna_ploca
#96799 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pa odlicno ako je on, dostojna zamjena za Mujakica.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#96800 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
U klubu odlučili da mu ne ponude nastavak saradnje: Sanjin Lelić napustio FK Sarajevo