zforumas wrote: Ne radim, lezim. A Audi je jos i cipovan
Uuuu ide ko "gora" garamt.
Imas na "pitamo mehanicare" bitanga radi rasćipovavanje.
Moderators: _BataZiv_0809, anex
zforumas wrote: Ne radim, lezim. A Audi je jos i cipovan
Domacinsko auto, svi mi govore svaka castzdruzdjo wrote:zforumas wrote: Ne radim, lezim. A Audi je jos i cipovan
Uuuu ide ko "gora" garamt.
Imas na "pitamo mehanicare" bitanga radi rasćipovavanje.

ma pasivna agresija. samo polaaaaako ali sigurno mu pocnes prilaziti autom. da vidis panike kad se pocne priblizavati drugom autu ili trotoaru.condy wrote:Bjezo bi i ti da si na njegovom mjestu i da te neko ganja autom![]()
Jbg. ti bi dzipom isao na skutera ... sami ga malo cvaknes autom bolan pasce nece ti nista na autu biti
Prvo ne bi imao razloga da bjezimcondy wrote:Bjezo bi i ti da si na njegovom mjestu i da te neko ganja autom![]()
Jbg. ti bi dzipom isao na skutera ... sami ga malo cvaknes autom bolan pasce nece ti nista na autu biti
MOSALJOZE wrote:Drastična razlika je izmedju GLUP I BEZOBRAZAN
A drastične razlike
tempuser wrote: Dolazim na novi krozni tok na Stupu iz pravca AP i hocu da se iskljucim prema Rajlovcu i ulazim unutrasnjom trakom kad iz pravca Stupske petlje bez kocenja sa min 60-70 kmh ulijece debil sa Audiem A4, zena dijete unutra, da sam po starom dobrom bosanskom obicaju vozio vanjskom ili da sam krenuo da se prestrojava u vanjsku razio bi me samo tako.
U moje vrijem Golfova 2 GTI, Kadetta GSI, BMW-a E30 i sl divljalo se sa brzinom, ali se nije divljalo na ovaj nacin da pravis stvari koje cojek koji ima dvije ciste u glavi ne bi napravio!
Sve iako si ubjedjen da u kruznom toku vrijedi pravilo desne strane, koliki debil trebas biti pa, bez kocenja i mogucnosti da ce ti neko uzeti prednost, uletis u kruzni tok????zdruzdjo wrote:
Vezano a i nevezano za ovaj tvoj slucaj.
Znas koliko likova ima u glavi kont da obzirom da ti dolazi sa desne strane onaj ko se ukljucuje u kruzni ima prednost u odnosu na onoga ko je u kruznom. Ne mozes vjerovati koliko je takvih. Svaki dan sam bar 7-8 puta u kruznim. vjeruj da ima likova koji hladno bez kocenja i gledanja ulijecu u kruzni pa bilo nekoga ili ne.
tempuser wrote: Sve iako si ubjedjen da u kruznom toku vrijedi pravilo desne strane, koliki debil trebas biti pa, bez kocenja i mogucnosti da ce ti neko uzeti prednost, uletis u kruzni tok????
I ta voznja negdje jest, negdje dozvoljeno nije zna biti zamka za onoga ko ne zna. Od Holiday Inna do Narodnog Pozorista nije, od Nardnog Pozorista do Telala jest, pocetak M.M. Baseskije nije pa do Titove (Vjecne vatre) jest.mk ultra wrote:Vozanje šinama gdje nije dozvoljeno pa ulijetanje kad se vidi tramvaj, autobus ili neki taksista što prima putnike
Prakticno, gdje god je jedna traka, dopusteno je po sinama. Gdje imaju dvije, ne smije se na sine.tempuser wrote:I ta voznja negdje jest, negdje dozvoljeno nije zna biti zamka za onoga ko ne zna. Od Holiday Inna do Narodnog Pozorista nije, od Nardnog Pozorista do Telala jest, pocetak M.M. Baseskije nije pa do Titove (Vjecne vatre) jest.mk ultra wrote:Vozanje šinama gdje nije dozvoljeno pa ulijetanje kad se vidi tramvaj, autobus ili neki taksista što prima putnike
Meni ponekad bude zao kad vidim kad se stranci upecaju u lijevoj traci kod Pozorista. Ides pravo sve ok i onda odjednom te trake vise nema, a murija ceka na parkingu iza Pozorista.
Osim na onom komadu od M. M. Baseskije od tramvajske gdje ima samo jedna traka, ali se ne smije sinama zbog ovih sto se ukljucuju iz SB Basagica.skafiskafsnjak wrote: Prakticno, gdje god je jedna traka, dopusteno je po sinama. Gdje imaju dvije, ne smije se na sine.
Ko bi bio kriv da dodje do udesa, ja sto se ukljucujem iz sbb ili ti sto vozis sinama.tempuser wrote:Osim na onom komadu od M. M. Baseskije od tramvajske gdje ima samo jedna traka, ali se ne smije sinama zbog ovih sto se ukljucuju iz SB Basagica.skafiskafsnjak wrote: Prakticno, gdje god je jedna traka, dopusteno je po sinama. Gdje imaju dvije, ne smije se na sine.
Onaj ko bi vozio sinama.Nepass wrote:Ko bi bio kriv da dodje do udesa, ja sto se ukljucujem iz sbb ili ti sto vozis sinama.tempuser wrote:Osim na onom komadu od M. M. Baseskije od tramvajske gdje ima samo jedna traka, ali se ne smije sinama zbog ovih sto se ukljucuju iz SB Basagica.skafiskafsnjak wrote: Prakticno, gdje god je jedna traka, dopusteno je po sinama. Gdje imaju dvije, ne smije se na sine.
Ondje ima i strelica koja pokazuje desno prije tramvajske za ulazak u sbb. Ali dosta raje prodje pravo
Nepass wrote:Prije par dana stojim na semaforu, crveno, lik iza mene svira i grana rukama. Gledam na spiglu dva momka u autu. Pogledam semafor jos crveno.