Zeničani
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
kakavdanakneiskustvu
- Freamon Lester
#9678 Re: Zeničani
Jel ova nasa saobracajna policija radi od pola 3 do 4? U tom periodu grad podsjeca na kombinaciju Kabula i Sangaja. Na stranu sto je guzva, ali sto je sve pomjereno u glavu i vozi kako hoce i jos gore kuda hoce. Nova zanimacija lokalnih dripaca motorom po biciklistickoj stazi... 
- kamen spoticanja
#9679 Re: Zeničani
U najboljim sam godinamakakavdanakneiskustvu wrote:kamen spoticanja wrote:Nadji za djete nekog mladjeg stomatologa s nepotrosenim zivcima
ja sam svoje skrhao na batu i ekipu
p.s. koliko je to tebi godina ako nije tajna
- Warashii
#9680 Re: Zeničani
Slazem se u dobroj mjeri s tobom. Imam isti "problem".Eborg wrote:Meni fakat nije jasno kako vi upratite sve te likove. Ja osim familije, prijatelja, poznanika i par javnih ličnosti haman pa nikoga ne znam u svom rodnom gradu ako je sudeći po vama.
A vi sve doktore, političare, policajce, narkomane, radodajke, kriminalce i face znate.![]()
Čitav život me "plaše" kako se treba čuvati nekakvih Tabaka, Lepina, Rifki, Nasera, petih-desetih, zna se ko je koga izb'o nožem i ko je koga ocinkao a ja ne znam ni kako izgledaju ti likovi. Ili ja živim preležerno ili se ljudi opterećuju nebitnim stvarima.
Ljudi se i previse bave tudjim stvari a osim toga nisi "in" ako ne znas te neke likove, pa makar ih dva puta u carsiji vidio ti njih vec "znas".
Nebitni ljudi i nebitne stvari.
- Crni cvijet
#9681 Re: Zeničani
Slažem seEborg wrote:Meni fakat nije jasno kako vi upratite sve te likove. Ja osim familije, prijatelja, poznanika i par javnih ličnosti haman pa nikoga ne znam u svom rodnom gradu ako je sudeći po vama.
A vi sve doktore, političare, policajce, narkomane, radodajke, kriminalce i face znate.![]()
Čitav život me "plaše" kako se treba čuvati nekakvih Tabaka, Lepina, Rifki, Nasera, petih-desetih, zna se ko je koga izb'o nožem i ko je koga ocinkao a ja ne znam ni kako izgledaju ti likovi. Ili ja živim preležerno ili se ljudi opterećuju nebitnim stvarima.
- apsidejzi
#9682 Re: Zeničani
Nakon gutaperke vjerujem. Nadam se da nisi kao u ovom vicu al u svakom slucaju ko je ovo pisao kao da sam mu ja diktiraokamen spoticanja wrote: Ireverzibilne pulpitise lijecimo endodotskim tretmanima
a kanale punimo gutaperkom uz neko filling sredstvo,najcesce epoksi smolom
vjerujes mi sad?
Posto si zubar, vjerovatno si ga vec cuo al za one koji nisu:
– Eto ga, gotova plomba, možete isprati
– Pljuc! E sad me slušaj, sve ti živo natakarim! Ja sat vremena nisam zatvorio usta jer sam morao, ali što ih ti ne zaklopi šezdespet minuta i odakle ti snage da toliko melješ, grom te spizdio posred jezika! Hajde što moram da trpim fizičku bol, ali je**** moždane vijuge si mi ispravila – je*e mi se tačno šta mi radiš sa zubom, zbog čega to radiš, kako se zove pasta koju koristiš i šta je gutaperka, jeb’la te gutaperka, petsto puta si je pomenula, urezala mi se u mozak! Natrpala si mi pola slavskog escajga u usta i onda mi postavljaš pitanja – pa je l’ kroz gu*icu da ti odgovorim, lepte*ebo?! I kako misliš da čujem šta me pitaš dok mi drljaš onim mikro hiltijem po vilici, vibrirala mi glava k’o Nokia 3310 petnajs’ minuta! Pet igala si mi ugurala po dva puta u zub, svaku do živca “da proverim samo dokle ide” – do oka ide, svaki put do oka i neće dalje kol’ko god ti uprla da mi ga probušiš. I kad mi već dupe završi na naslonu za glavu od bola ti mi kažeš: “Molim vas, nemojte se pomerati” – je l’ da?! Da se ne pomeram?! Aj’ da ja tebi nabijem ceo krojački asortiman u živac, a ti stoj postojano kao klisurina, jeb’o te Mengele! Onda mi kažeš: “Pa što se sada mrdate, ovo vas sigurno ne boli” – jeste, zub ne boli, ali boli to što si mi pričkinula usnu drškom od bušilice, valjda da napraviš polugu da možeš dublje da nabiješ burgiju – sad izgledam ko Luj Armstrong za istočnoevropsko tržište! I sad pored sve svoje muke moram da idem da izguglam šta je je**na gutaperka, jeb’la te gutaperka da te ne je**la!
- nadžak
#9683 Re: Zeničani
apsidejzi wrote:Nakon gutaperke vjerujem. Nadam se da nisi kao u ovom vicu al u svakom slucaju ko je ovo pisao kao da sam mu ja diktiraokamen spoticanja wrote: Ireverzibilne pulpitise lijecimo endodotskim tretmanima
vjerujes mi sad?
– Pljuc! E sad me slušaj, sve ti živo natakarim! Ja sat vremena nisam zatvorio usta jer sam morao, ali što ih ti ne zaklopi šezdespet minuta i odakle ti snage da toliko melješ, grom te spizdio posred jezika! Hajde što moram da trpim fizičku bol, ali je**** moždane vijuge si mi ispravila – je*e mi se tačno šta mi radiš sa zubom, zbog čega to radiš, kako se zove pasta koju koristiš i šta je gutaperka, jeb’la te gutaperka, petsto puta si je pomenula, urezala mi se u mozak! Natrpala si mi pola slavskog escajga u usta i onda mi postavljaš pitanja – pa je l’ kroz gu*icu da ti odgovorim, lepte*ebo?! I kako misliš da čujem šta me pitaš dok mi drljaš onim mikro hiltijem po vilici, vibrirala mi glava k’o Nokia 3310 petnajs’ minuta! Pet igala si mi ugurala po dva puta u zub, svaku do živca “da proverim samo dokle ide” – do oka ide, svaki put do oka i neće dalje kol’ko god ti uprla da mi ga probušiš. I kad mi već dupe završi na naslonu za glavu od bola ti mi kažeš: “Molim vas, nemojte se pomerati” – je l’ da?! Da se ne pomeram?! Aj’ da ja tebi nabijem ceo krojački asortiman u živac, a ti stoj postojano kao klisurina, jeb’o te Mengele! Onda mi kažeš: “Pa što se sada mrdate, ovo vas sigurno ne boli” – jeste, zub ne boli, ali boli to što si mi pričkinula usnu drškom od bušilice, valjda da napraviš polugu da možeš dublje da nabiješ burgiju – sad izgledam ko Luj Armstrong za istočnoevropsko tržište! I sad pored sve svoje muke moram da idem da izguglam šta je je**na gutaperka, jeb’la te gutaperka da te ne je**la!
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#9684 Re: Zeničani
Eborg wrote:
-
kakavdanakneiskustvu
#9685 Re: Zeničani
kamen spoticanja wrote:U najboljim sam godinamakakavdanakneiskustvu wrote:kamen spoticanja wrote:Nadji za djete nekog mladjeg stomatologa s nepotrosenim zivcima
ja sam svoje skrhao na batu i ekipu
p.s. koliko je to tebi godina ako nije tajna![]()
- kamen spoticanja
#9686 Re: Zeničani
Tako rade zenski stomatoloGiapsidejzi wrote:Nakon gutaperke vjerujem. Nadam se da nisi kao u ovom vicu al u svakom slucaju ko je ovo pisao kao da sam mu ja diktiraokamen spoticanja wrote: Ireverzibilne pulpitise lijecimo endodotskim tretmanima
vjerujes mi sad?
mi muski vas poderemo u tisini
- cenecimoveocino
#9687 Re: Zeničani
Ko je stariji gospodin?Jimmy McNulty wrote:Eborg wrote:
Čitav život me "plaše" kako se treba čuvati nekakvih Tabaka, Lepina, Rifki, Nasera, petih-desetih, zna se ko je koga izb'o nožem i ko je koga ocinkao a ja ne znam ni kako izgledaju ti likovi. Ili ja živim preležerno ili se ljudi opterećuju nebitnim stvarima.Tako se ja jednom prilikom kad sam bio nešto mlađi posvađam sa jednim kršnim momkom bio me je tad podosta stariji tj i sad je, oko neke gluposti jer je stvarno valjao nešto što veze s mozgom nema i ja mu samo odgovorim da nije upravu i ukažem gdje pogriješi i on poče galamit i raspravljat i dobro smo se mi raspravljali i ubjeđivali jedan drugog. Ali čim smo počeli okupi se masa raje oko nas, gledaju, dodavaju ulje na vatru. Elem na kraju sve bi ok, pruži mi ruku, bilo je "we agree to disagree! i krenem ja sad s jaranom i čim smo malo zamakli reče on meni majmune jedan znašš li s kim si se svađao. Ma nemam pojma, kad mi reče prvo progutah knedlu i kontam ko oni u narealistima kad Šahbaz prođe "dobroooo sam prošo"
- Casual's
#9688 Re: Gdje u Zenici...?
najopremljenija IT radnja u Ze? 
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#9689 Re: Zeničani
Ne bih navodio ime, možda čita forum pa se dođe vratit da uradi ono što nije završiocenecimoveocino wrote: Ko je stariji gospodin?
- Warashii
#9690 Re: Gdje u Zenici...?
E to ti je vec malo teze pitanje.
Svu "bolji" su u pet deka, vecinom je neka narudzba, "GOG" ima obicno na stanju dobrih stvari ali su i skuplji.
Svu "bolji" su u pet deka, vecinom je neka narudzba, "GOG" ima obicno na stanju dobrih stvari ali su i skuplji.
-
Mustang1
#9691 Re: Gdje u Zenici...?
PIK i dostavaCasual's wrote:najopremljenija IT radnja u Ze?
- kamen spoticanja
#9692 Re: Zeničani
http://www.klix.ba/sport/amel-tuka-prvi ... /160601138
Sve zenicka djeca
kako rezultati dodju kad infrastrukturu prati pametan rad
Nk Celik bi mogao svasta nauciti od AK Zenica
Sve zenicka djeca
- kamen spoticanja
#9693 Re: Gdje u Zenici...?
Mustang1 wrote:PIK i dostavaCasual's wrote:najopremljenija IT radnja u Ze?
comp expert nadje manje vise sve sto sam trazio
- Freamon Lester
#9694 Re: Zeničani
Da se u sportiste AK Zenica ulozilo 3% onoga sto je kriminalni klan iz SDA potrosio kroz Celik, AK bi imao bar 2 svjetska rekordera...kamen spoticanja wrote:http://www.klix.ba/sport/amel-tuka-prvi ... /160601138
Sve zenicka djeca![]()
- kamen spoticanja
#9695 Re: Zeničani
I to je tacnoFreamon Lester wrote:Da se u sportiste AK Zenica ulozilo 3% onoga sto je kriminalni klan iz SDA potrosio kroz Celik, AK bi imao bar 2 svjetska rekordera...kamen spoticanja wrote:http://www.klix.ba/sport/amel-tuka-prvi ... /160601138
Sve zenicka djeca![]()
- Ja_Ja
#9696 Re: Zeničani
Da se toliko ulagalo u AK, ista mraka koja vlada u Celiku bi sisala krv i AK. Nisu oni tu zbog Celika, oni su tu bili zbog love, a danas su tu da sakriju prijasnje kradje.
- cenecimoveocino
#9697 Re: Zeničani
Izasli rezultati za konkurs u MUP,ipak su odabrali 100 kandidata iako su planirali 60,čuo sam da ima oko 250+ upražnjenih mjesta
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#9698 Re: Zeničani
100 ide na ljekarski u slucaju da medju prvih 60 ne budu svi zdravi. To jeste medju prvih 60 na ljekarskom pada ko nije imao stelu pa se uzima iz ovih ostalih.
-
kakavdanakneiskustvu
#9699 Re: Zeničani
mislim da primaju 60 kandidata,taj broj primaju vec nekoliko puta zaredom,kad su kandidati za mjesta policajaca
-
jubix
#9700 Re: Zeničani
Konkurs je bio raspisan za 100 policajaca