Isto tako ne mogu da svarim ovo nikako. Jednostavno je 7-0 bruka i sramota.strong69 wrote:Prespavah, glava hladna. Ali poraz nikako ne mogu da stavim ad acta.
Ne branim i ne napadam nikoga. Ali cinjenica je jedna. Nikada organizacijski i finansijski (barem tako mislim) klub nije bolje stajao. Nikada se nije ovoliko pricalo da imamo 22 igraca koji ravnopravno konkurisu za prvi tim. A mi sta uradimo? Dozivimo najvecu bruku. Bolje smo prosli da Dinamom Kijev i Besiktasom kada smo kopali po dnu sto se svega tice.
A poraz ne bi bolio da se nismo setali po terenu. Nas vezni red od Stojceva pa preko Cimija i Radovca ostavio je igrace Borusije da vjezbaju sut sinoc. Pogledajte jos jednom golove i vidjecete da Dejo (iako sam za to da se dovede novi golman) snosi najmanju krivicu za golove.
Pa jebem mu majku onim RNK Split gazduju gradjevinski tajkuni iz Imotskog i imaju haman isti profil igraca kao mi
pa se ne blamiraju ovakvim rezultatima protiv klubova iz lige petice...
U ovakvim situacijama ne treba lagati sam sebe i gurati neke stvari pod tepih.
Ovako se kristalno jasno pokaze ko je najslabija karika i to treba fino primiti na znanje.
Dejan Bandovic nije dorastao ovome
Dzenan Uscuplic takodjer
Dzemo Berberovic
a vala u totalu defanziva nam je losa skroz.
Onakav suterski trening Borussije se nije smio dopustiti. Ljudi pucaju lezerno ko da reklamu snimaju, opusteno, skolski, s pozom.
5 golova Bandovicu nije dao ni Krste na treninzima od kako je dosao ja mislim, a Hrgota mu strpa petaka u 2 utakmice.
Ja sam razocaran nastupom. Pokazali su nista, bukvalno, a očekivali smo ipak nešto.