Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Danas došle dvije pošiljke iz Kine. Jedna poslata 27.01. a druga 23.01. Obe su išle preko Singapurske pošte. Ugrabilo se prije nove godine u Kini
Evo jedne bitne napomene za one koji ne znaju:
chinese new year holiday will start from Feb 8, last about 10 to 15 days depending on different company's policy. Normally I will suggest you avoid shipment after Feb 6.
hoce li neko narucivati nesto sa e-baya pa da naruci i meni 2 maske za tel. usput.... da ne otvaram sad acc tamo i ne zezam se s tim.... ĐŽetic hoČe maske hvala unaprijed
Ja sam se isto pitao, ali uz malo istraživanja se dođe do zaključka da prodavac ne garantuje stvarnu veličinu kapaciteta, dakle, to je nešto kao roba sa greškom, pa šta te potrefi.
Pitanje za ove iteme iz eu warehouse-a. Kontam da kupim telefon preko njih. Da li se na njih placa carina, ili samo porez, kada je posiljka iz EU? Koliko to kosta, u procentima, a koliko kad se narucuje iz Kine?
friskyoreo wrote:Pitanje za ove iteme iz eu warehouse-a. Kontam da kupim telefon preko njih. Da li se na njih placa carina, ili samo porez, kada je posiljka iz EU? Koliko to kosta, u procentima, a koliko kad se narucuje iz Kine?
Ja mislim da predmet mora da bude EU proizvodnje, da je proizveden u EU, ako je Made in China plačaš sve isto kao da si naručio iz Kine, samo što će ti brže doći, ja mislim da je tako.
friskyoreo wrote:Pitanje za ove iteme iz eu warehouse-a. Kontam da kupim telefon preko njih. Da li se na njih placa carina, ili samo porez, kada je posiljka iz EU? Koliko to kosta, u procentima, a koliko kad se narucuje iz Kine?
Ja mislim da predmet mora da bude EU proizvodnje, da je proizveden u EU, ako je Made in China plačaš sve isto kao da si naručio iz Kine, samo što će ti brže doći, ja mislim da je tako.
moras imati svu pratecu dokumentaciju koja dokazuje eu porijeklo i angazovati speditera pa ti se ta igranka isplati samo za skuplje posiljke...
hiko wrote:Da li je neko prodao nesto preko ebay. Imam neke slike koje sam mislio prodati da li neko ima iskustva u prodaji kako ide i sta sve treba.
najteza prepreka u prodaji preko ebaya je nasa posta... prodao sam par stvari i muku mucio sa postom... te nece da prihvate, te traze dozvole ministarstva ovog ili onog u zavisnosti sta saljem, pa onda obavezno slanje na carinu... za skulpturu su trazili odobrenje federalnog ministarstva kulture da ista nije zasticeno djelo te da se dozvoljava izvoz a moja supruga autor te skulpture kovani novac kraljevine jugoslavije su trazili da saljem novcanim transferom cirkus zivi
Jel to opet refferal link ?
Ovo p=KX281... mi liči na refferal
...Smartwatch-p-971636.html?p=KX28152008068201507H
Kad već postavljaš refferal link napiši da je refferal link
holowey wrote:najteza prepreka u prodaji preko ebaya je nasa posta... prodao sam par stvari i muku mucio sa postom... te nece da prihvate, te traze dozvole ministarstva ovog ili onog u zavisnosti sta saljem, pa onda obavezno slanje na carinu... za skulpturu su trazili odobrenje federalnog ministarstva kulture da ista nije zasticeno djelo te da se dozvoljava izvoz a moja supruga autor te skulpture kovani novac kraljevine jugoslavije su trazili da saljem novcanim transferom
Što bi se insan i bavio izvozom u EU, prašinari maksimalno otežavaju.
Ja sam se isto pitao, ali uz malo istraživanja se dođe do zaključka da prodavac ne garantuje stvarnu veličinu kapaciteta, dakle, to je nešto kao roba sa greškom, pa šta te potrefi.
Da li to znači da u slučaju narudžbe ovog USB, ako se pokaže da je neispravan, nemam pravo na povrat novca preko paypal?